Číslo: 46
11.11.1996
Článků: 36

Titulní
Na
Ze
Obchod
Pošta
Kultura
Příloha
Horoskop
Pošta
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


CO NOVÉHO U KANOISTŮ v Ostrožské Nové Vsi?
Oblastní šachy
TISKOVKA HC UH.HRADIŠTĚ
Hokejový servis
Plavci závodili
Tabulky





CO NOVÉHO U KANOISTŮ v Ostrožské Nové Vsi?

Dvanáctiletá kajakářka Pavla Martínková z Ostrožské Nové Vsi se připravuje na svou třetí závodní sezonu.
PROBLÉMY S ČOV ZASÁHLY I KANOISTY
Neustálé problémy mezi obecním úřadem v Ostrožské Nové Vsi a firmou IMOS, která ve zdejší obci postavila čistírnu odpadních vod, zasáhly i úspěšné kanoisty. Společnost IMOS patrila totiž k významným partnerům klubu. V loňském roce podpořila nemalou částkou populární Mezinárodní mistrovství Moravy. Také právě proto, že jednatel společnosti ing.Popelka považoval tento čin za "morální povinnost", právě z důvodů výstavby ČOV firmou IMOS. Společnost by ráda podpořila sportovce i v tomto roce, ale bohužel vzhledem k nedodrženým platbám má nyní IMOS "morální právo" podporu nezopakovat. A pro vodáky je tato skutečnost v současnosti dvojnásob nepříjemná, neboť rozpočet klubu výrazně ovlivnilo odstoupení firmy MH-REGO od generálního sponzoringu.

TRÉNINKY V PLNÉM PROUDU
Do obrátek se dostává po přechodném období opět tréninkový proces. Před novou sezónou jsou v přípravě čtyři tréninkové skupiny - dospělí na čele s reprezentantem Zbyňkem ONDRAČKOU, junioři a dorost pod vedením Víta PJAJČÍKA, starší žactvo trénuje s Luďkem ONDRAČKOU a přípravka se staronovou dvojicí Roman BOTEK a Bohuslav MACH (bývalý česko-slovenský reprezentant a účastník několika světových šampionátů). I nadále probíhají tréninky v areálu loděnice, mnohdy i za tmy. Stále se jezdí na vodě, posiluje v posilovně a běhá v okolních terénech. Nejmladší využívají k tréninku pronajatou školní tělocvičnu, jednou týdně se plave v uherskohradišťském bazénu. Nejlepší kanoisté se brzy připojí i k tréninkům plavců Slovácké Slavie. Jednou týdně přijde vhod sauna na břehu jezera s následnou koupelí.

REPREZENTAČNÍ VÝBĚRY NOVOVEŠŤANŮM OTEVŘENÉ
Vedoucí trenéři jednotlivých reprezentačních družstev právě teď sestavují týmy pro nadcházející sezonu. Není bez zajímavosti, že v úvahu připadá celá řada závodníků z Ostrožské Nové Vsi. Je možné, že ve výběrech bude historicky největší počet novovešťanů. Ať už se to týká reprezentačního družstva dospělých, maratónců či juniorů.
Trenéry a rozhodčí čekají v posledních měsících tohoto roku semináře a školení. Uskuteční se taktéž valná hromada Českého svazu kanoistů.

KANOISTÉ POSILUJÍ S FOTBALISTY
V dorosteneckém fotbalovém mužstvu Ostrožské Nové Vsi se objevují kanoisté. Již delší dobu hraje se svými vrstevníky kajakář Michal Kusák, který má však v současnosti problémy se zády. Spolu s ním se v týmu objevil i jeho deblový spolujezdec a jmenovec Bohumil.
-vp-








Oblastní šachy
2.kolo oblastního přeboru družstev v šachu přineslo dvě okresní derby. V prvním Dolní Němčí zdolalo Uh.Ostroh B 5,5:2,5 po výhrách Břešťáka, Světínského, Umlaufa a Pavla Kadlčka, za hosty vyhrál pouze Šťuka. Remízou skončily partie Čechal - Galuška, Karafiát - Kunovjánek a Šumšal - J.Filouš. Ve druhém derby Uh.Brod porazil překvapivě Vlčnov těsně 4,5:3,5, když vyhráli Vaculka a Vlk, za hosty Bartoš. Smírně skončily partie Kubík - Franta, Krajsa - Kubín, Mikulčík - Ondrůšek, Matyáš - Kunčar a Zpěváková - Oharek.
V souboji kandidátů na čelní příčky tabulky Uh.Ostroh A po vyrovnaném průběhu utkání porazil Hodonín 4,5:3,5, když celý bod získali Symerský, Bobčík a P.Malůš, půl bodu za remizy přidali Stánek, Flekač a Ondra.
Uh.Hradiště nezvládlo dobře rozehrané utkání a podlehlo Napajedlům 3:5.Vyhráli Pastyřík a Koudela, remizovali Hora a Krča.
Nedařilo se také St.Městu C, které prohrálo nešťastně se Bzencem 3,5:4,5, když vyhráli jen Partyš a Blaha, remizovali Šmíd,Vávra a Dvouletý. V posledním utkání Veselí B přehrálo Strážnici 4,5:3,ř a tabulka po 2.kole má následující podobu:

1.  Uh.Ostroh A		11,5	4
     Napajedla		11,5	4
3.  Bzenec		10	4
4.  Uh.Hradiště		9	2
     Vlčnov		9	2
6.  Dolní Němčí		8	2
7.  Veselí B		6,5	2
8.  Uh.Brod		6	2
9.  St.Město C		7,5	1
     Hodonín		7,5	1
11.Strážnice		6	0
12.Uh.Ostroh B		3,5	0
Okresní šachy
Vstup do letošního ročníku mají za sebou také družstva hrající okresní přebor II.třídy. V 1.kole Uh.Brod B porazil Kunovice B 4:1, Bojkovice B Ostrožskou Novou Ves B 5:0 a Uh.Hradiště B 3:2 Hluk. Utkání Osvětimany - Mařatice skončilo remízou 2,5:2,5 a v souboji družstev St.Města "F" přehrálo "G" v poměru 5:0.
RNDr.Jiří Ondra







TISKOVKA HC UH.HRADIŠTĚ

Na snímku zleva: trenér Zdeněk Čech, ředitel HC Vladimír Kartůsek a sekretář oddílu Oldřich Komárek.
Lední hokej je jeden z ekonomicky nejnáročnějších sportů a zabezpečit rozpočet klubu, který se stará o devět mládežnických družstev a ligové mužstvo mužů je velmi náročný úkol, navíc v době, kdy po krachu fotbalového snu nemají firmy mnoho pochopení pro podporu sportu. Přesto se HC podařilo získat podporu silného partnera. Stala se jím akciová společnost Delta Uherské Hradiště, vlastnící majoritní podíl ve významných podnicích okresu. Proto se také logo jednoho z nich, Pivovaru Janáček, objevilo na prsou hokejistů HC. Společnost Delta se tak stala garantem hokeje v okresním městě a snaží se vytvořit odpovídající podmínky pro činnost druholigového mužstva. Hokejový klub přesto však hledá další zdroje. Podporu našel na hradišťské radnici, která mu pronajala zimní stadion za symbolický poplatek.
S příchodem nového sponzora se uskutečnila ve čtvrtek 7.11. v prostorách a.s.Delta tisková konference, kde byli novináři seznámeni se současným stavem v HC Uh.Hradiště. Z vystoupení jednotlivých účastníků nás zaujalo:
Ing. František ROCHOVANSKÝ - tajemník Městského úřadu Uh.Hradiště: "Smlouva o pronájmu stadionu mezi MĚSTEM a HOKEJOVÝM KLUBEM je připravena k podpisu a já věřím, že bude podepsána ve druhé polovině prosince. Stadion je prozatím ve správě RTZ. Nájemní smlouva zní na symbolickou částku jedné koruny ročně. Město bude přispívat hokejovému klubu částkou 850 000,- Kč ročně na úhradu energií a údržby. Ve smlouvě je dáno, že musí být zachován rozsah hodin a ceny nejen pro bruslení veřejnosti, ale i pro oddíl krasobruslení a bruslení základních škol. HC vyplývá povinnost zajišťovat běžnou údržbu a opravy. Město se bude také podílet na financování velkých oprav - rekonstrukci ledové plochy, střešní konstrukce a jiné."
Vladimír KARTUSEK ředitel HC Uh.Hradiště: ". Jsme velmi rádi, že se nám podařilo získat generálního sponzora a.s.DELTA, že jsme vybojovali postup do II. národní ligy a také že jsme se dohodli s městem na pronájmu stadionu. Vším tím jsme udělali několik kroků, aby se v našem městě mohla hrát v budoucnu kvalitnější soutěž než II. liga. Naším cílem je však i postup dorosteneckých a žákovských celků do nejvyšších soutěží ČR. Městu je nutno poděkovat za uskutečnění smlouvy o pronájmu, čímž dokázalo, že to s podporou sportu myslí vážně."
Ing. Ivan PJEVIČ - ředitel a.s.Delta: "Rozhodli jsme se aktivně vstoupit do hokeje v Uh.Hradišti. Dobře jsme si však vědomi toho, že hokej je finančně velmi náročný sport. Delta a.s. zastřešuje seskupení společností SAS St.Město a Pivovar Janáček Uh.Brod. Toto seskupení se nyní prezentuje jako generální sponzor hokejového klubu. Věříme, že pro celý hokej v našem regionu se stane velmi prospěšná spolupráce s HC Zlín. Tato spolupráce by měla být nejen mezi Zlínem a Uh.Hradištěm, ale následně také s mužstvy Uh.Brodu a Uh.Ostrohu."
Ing.Petr ONDRUCH - ředitel Pivovaru Janáček: "Pivovar Janáček se snaží podporovat sport hlavně v Uh.Brodě, kde je jedním ze sponzorů brodské kopané i hokeje. V minulosti jsme však také přispívali na prvoligový fotbal v Uh.Hradišti. Uspořádali jsme letos atletickou soutěž "Laťka Pivovaru Janáček", ale také například fotbalový turnaj za účasti ligových mužstev. Nyní prostřednictvím a.s.Delta vstupujeme i do hokeje v Uh.Hradišti."
Ing.Zdeněk ČECH - hlavní trenér HC Uh.Hradiště: "Začátek soutěže se nám příliš nevydařil. Zaplatili jsme nováčkovskou daň. V dalších zápasech po změně taktiky se nám však povedlo tři zápasy po sobě vyhrát. V posledním utkání jsme ovšem za stavu 3:0 v náš prospěch udělali několik chyb a nakonec utkání dopadlo velmi neslavně. Jsme si také vědomi toho, že naší velkou slabinou je přesilová hra, i přesto, že jsme jejímu nácviku věnovali spoustu času. Pokud se týká našich cílů, pak musím říct, že naším hlavním úkolem je, aby II. liga v Hradišti zůstala. To, co uhrajeme navíc, by bylo moc dobré."
Oldřich KOMÁREK - sekretář HC Uh.Hradiště: "Chtěl bych již nyní pozvat diváky na náš zimní stadion, kde se ve dnech 18. - 20.12.96 uskuteční již III. ročník vánočního hokejového turnaje I.B.A. CUPU 95. V turnaji se představí mužstva HK Poprad, ZKZ Plzeň, HC Vítkovice a AC ZPS Zlín."
Tolik tedy informace z Hokejového klubu Uh.Hradiště. Vedení HC tímto také zve všechny diváky na svá utkání a zároveň věří, že se již nebude opakovat nevhodné chování diváků z posledního domácího střetnutí s Krnovem, které muselo být předčasně ukončeno, neboť si diváci spletli hrací plochu s odpadkovým košem. Jak jsme se také dozvěděli, ženy a mládež do 15-ti let mají vstup na všechna utkání zdarma.
JOH








Hokejový servis
Výrazná prohra nováčka s favoritem
HC Sorrena Rosice - HC Uh. Hradiště 13:4 (5:2, 3:2, 5:0)

Trenér ing. Zdeněk Čech postrádal zraněného brankáře Kubenu, hráče Albrechta (kapitán mužstva), Holíka, Janíka i brankáře Vojtěcha, proto musel povolat talentovaného brankáře juniorů HC UH, který má povolené hostování ze Zlína - Petra Lábského.
V I. třetině za jakýkoliv náznak a faul rozhodčí hostům vylučoval hráče, což byla voda na mlýn favorizovaných domácích. UH se dokázalo s touto situací smířit a vyrovnalo na 1:1 a 2:2. Ale Sorrena stále praktikovala útočný hokej a chyby obrany i brankáře potrestala dalšími třemi góly.
II. třetina byla ve znamení neproměněných více než vyložených šancí hostů. Největší měli: Čech, Němčický, Zavadil a zejména Morys, který vystřelil a kotouč před prázdnou svatyní zastavila volně ležící hokejka na ledě, kterou z ruky neúmyslně pustil brankář. Za stavu 6:2 brankáře Salveta vystřídal Lábský, a kdyby tato třetina skončila 8:7, tak by to bylo spravedlivé, protože UH potřebovalo na jeden gól čtyři vyložené šance, tak ve III. třetině existovali na hřišti pouze domácí, kteří potvrdili roli favorita, byli po stránce hokejové, herní a střelecké lepší, vstřelili pět branek a výrazně zvítězili. Hosté se v obranné činnosti dopouštěli školáckých chyb a v útočné fázi se v koncovce neprosadili, což je stará bolest většiny hráčů. Navíc na ZS nejsou plexiskla, což se ukázalo být velkou výhodou Sorreny, která když bylo zle, tak poslala kotouč mimo ledovou plochu za což v řadě případů sklidila potlesk svých fanoušků na otevřené scéně.
Branky a asistence za hosty: Němčický, Čech, Zavadil a Lorenc - Tkadlčík 2, Čech a Němčický.
Střelba 63:35, vyloučený 3:7 a využití 0:2, diváků 400, rozhodčí Wolf z Vyškova - Pospíšil a Brabec z Brna.
V sobotu 16.11. 1996 HC UH bude hrát doma s Třebíčí v 17.00 hodin.

Hokejové soutěže mládeže
jihomoravský přebor - junioři: HC Uh. Hradiště - Břeclav 5:3, branky a asistence: Šuráň 2, Šupka, Matlach a Uherek - Kašný 2, Zahradnický, Peprníček, Uherek a kapitán mužstva Chromčák.
žákovská liga ČR - 9. třída: HC Uh. Hradiště - Břeclav 8:0, góly a přihrávky: Peprníček 4 (hattrick), Slezák 2 a Lysák 2 - Bilavčík, Andrýsek, Macháček a Holý.
žákovská liga ČR - 8. třída: HC Uh. Hradiště - Břeclav 15:1, branky a asistence: Švejcar 4 (hattrick), Barák 3, Kolařík 2, Komárek 2, Frolek 2, Čajka a Pjevič - kapitán družstva Sakrajda 2, Kolařík 2, Kučera 2, Čajka, Švejcar, Barák, Omelka, Drobný a Frolek.
jihomoravská žákovská liga - 7. třída: HC Uh. Hradiště - Jihlava 1:3, branka: Bruckner
jihomoravská žákovská liga - 6. třída: HC Uh. Hradiště - Jihlava 3:1, branky a asistence: kapitán družstva Kotačka z trestného střílení, Pšurný, Kučík - Pšurný, Ungerman.
jihomoravský přebor - žáci 5. tříd: HC Uh. Hradiště - Žďár 2:10, branky a přihrávky: Hašpica a Šupka - Slunéčko.
jihomoravský přebor - žáci 4. tříd: HC Uh. Hradiště - Žďár 6:0, branky a přihrávky: Obadal 3 (hattrick), Vojtěšek 3 - Polách, Hejda a Kočica.

Kdy na hokej?
ZSM v Uh. Hradišti - sobota 16.11. 1996 od 9.30 hodin: HC UH - Kroměříž, jihomoravská žákovská liga 7. a 6. tříd.
HC UH - Třebíč, II. liga mužů v 17 hodin.
Neděle 17.11. v 10.30 hodin: HC UH - Kroměříž, jihomoravský přebor dorostu.
HC UH - Buldogs Brno, jihomoravský přebor juniorů v 15.15 hodin.
JB








Plavci závodili
Ve dnech 3. a 9. listopadu se uskutečnily v Prostějově oblastní přebory STŘEDNÍ MORAVY v plavání 9 - 12-ti letého žactva. Z plaveckého oddílu Slovácké Slavie se na přebory probojovalo 12 závodníků. Nejúspěšnější hradišťskou závodnicí se stala Marie VÁVROVÁ, která si 6x vybojovala medailové umístění. Obsadila 1. místa na 200m prsa a 100m polohovka, druhá byla na 100m prsa a motýlek a třetí na 50m volný způsob.
Na stupně vítězů dále vystoupili: Lukáš HORÁK 2x druhé místo na 100m a 200m znak, Tomáš SEDLÁČEK 2. místo na 100m prsa a 2x třetí místo na 200m prsa a 100m motýlek, Alžběta STAŠKOVÁ 2. místo na 100m polohovku, Zuzana GURYČOVÁ 3. místo na 200m znak a Vendula UHÝRKOVÁ 3. místo na 100m motýlek.
Ani další závodníci (PELIKÁNOVÁ, BUREŠOVÁ, BRAUNEROVÁ Adéla, BURÁŇOVÁ, VÁVRA a VOLEK) nezklamali a všichni se umístnili minimálně do desátého bodovaného místa. Uh. Hradiště se mezi devíti zúčastněnými oddíly umístnilo na pěkném 4. místě, když nejvíce body přispěli (bodovalo se prvních 10 míst): Vávrová 68,5, Sedláček 55, Stašková 36,5, Horák 36. BLAHOPŘEJEME !!!
Plavecký oddíl srdečně zve všechny příznivce závodního plavání na oblastní přebory STŘEDNÍ MORAVY 13 - 15-ti letých závodníků, které se uskuteční v Uh.Hradišti v neděli 17. listopadu 1996 od 9.00 do 17.00 hodin.
Novák Emil - předseda plaveckého oddílu








Tabulky
Výsledky 14.kola II. fotbalové ligy:
FC Zlín - Lázne Bohdanec 2:1, Tatran Poštorná - PS Prerov 3:1, SK Chrudim - Uh.Hradište 8:1, Trinec - Arma Ústí n.L. 2:1, LeRK Prostejov - VP Frýdek-Místek 1:1, Havírov - Dukla 0:2, Blšany-Pardubice 0:1, Ceská Lípa-Vítkovice 1:2.

Tabulka:
	1.	Dukla	14	10	2	2	26:6	32
	2.	Bohdanec	14	9	2	3	24:8	29
	3.	Zlín	14	7	5	2	28:17	26
	4.	Chrudim	14	6	5	3	26:8	23
	5.	Blšany	14	7	2	5	22:15	23
	6.	Ceská Lípa	14	7	2	5	19:16	23
	7.	Vítkovice	14	5	7	2	18:13	22
	8.	Trinec	14	6	3	5	18:21	21
	9.	Prerov	14	5	5	4	31:24	20
	10.	Poštorná	14	5	4	5	18:23	19
	11.	Frýdek	14	4	4	6	19:21	16
	12.	Ústí	14	3	6	5	10:15	15
	13.	Prostejov	14	2	5	7	12:23	11
	14.	Pardubice	14	3	2	9	13:30	11
	15.	Uh.Hradište	14	3	2	9	9:30	11
	16.	Havírov	14	1	2	11	4:27	5
V posledním podzimním kole II. fotbalové ligy se stretnou v sobotu 16.11. tito souperi: Dukla - Prostejov, Ústí - Havírov, Uh.Hradište - Trinec, Prerov - Chrudim, Bohdanec - Poštorná, Pardubice - Zlín, Vítkovice - Blšany, Frýdek - C.Lípa.

V posledním 15.kole MSFL jsme zaznamenali tyto výsledky:
Boby Brno B - Kyjov 2:3, Staré Mesto - Znojmo 2:1, KUNZ Hranice - Bohumín 2:0, NH Ostrava - Unicov 1:1, Sigma Olomouc B - Valašské Klobouky 6:0, Baník Ostrava B - Jihlava 0:0, Ratíškovice - Dolní Benešov 1:1, Krnov-Uh. Brod 2:1.

Tabulka:
	1.	St. Mesto	15	11	2	2	38:17	35
	2.	Uh. Brod	15	9	4	2	28:14	31
	3.	D. Benešov	15	8	5	2	29:14	29
	4.	Ratíškovice	15	7	6	2	31:19	27
	5.	Krnov	15	8	3	4	28:19	27
	6.	Znojmo	15	8	3	4	27:18	27
	7.	NH Ostrava	15	7	3	5	21:16	24
	8.	Olomouc B	15	6	3	6	19:15	21
	9.	Kyjov	15	6	2	7	19:20	20
	10.	Ostrava B	15	4	6	5	16:16	18
	11.	Unicov	15	5	3	7	16:18	18
	12.	Jihlava	15	5	3	7	17:29	18
	13.	BOBY B	15	4	5	6	14:19	17
	14.	Val.Klobouky	15	0	7	8	11:25	7
	15.	Hranice	15	2	1	12	10:41	7
	16.	Bohumín	15	1	2	12	4:28	5
Okresní prebor
Nivnice - Boršice A 2.1 (0:0), D. Nemcí B - H. Nemcí 1:0 (0:0) - utkání, které bylo odložené pro nezpusobilý terén. Domácí byli lepší a zasloužene zvítezili. Jejich branku vstrelil Danek. Pred 50 diváky rídil Slížek z Hodonína.

	1.	Tupesy	11	2	0 	49:9	35
	2.	Boršice	10	2	1	40:7	32
	3.	Nivnice	8	3	2	29:16	27
	4.	Slavkov	8	1	4	39:23	25
	5.	Kunovice B	7	3	3	22:24	24
	6.	Šumice	6	2	5	27:20	20
	7.	Brezolupy	5	4	4	18:23	19
	8.	Buchlovice	5	2	6	17:15	17
	9.	D. Nemcí B	4	2	7	20:38	14
	10.	H.Nemcí	3	3	7	17:27	12
	11.	Kudlovice	3	3	7	20:36	12
	12.	Ostr. Lhota	3	0	10	17:36	9
	13.	Bojkovice B 	2	1	10	18:31	7
	14.	Kostelany	1	2	10	16:41	5

Župní prebor

Kostelec - Polešovice 4:0 (1:0) Branky Špak, Holík, Záhora, Tomšu. Rídil Schmid, 300 diváku. CK Holík - Borik. Viz komentár.

Hluk - Štítná 1:0 (0:0). Marek, rídil Chramcov, diváku 130. Za chladného pocasí predvedli oba celky hru velmi slabé úrovne. Domácí meli mírnou prevahu, ze které vytežili jedinou branku v 67. minute Markem. Hosté ohrožovali domácího brankáre až v samém záveru, ale pozornou obranu Hluku neprekonali.

Bojkovice - Napajedla 2:1 (2:1). P.Míca, Plášek - Cernícek, rídil Janiš, 200 diváku. Domácí zacali náporem a už v 5. minute vsítili z pokutového kopu vedoucí branku. Ve 20. minute zvýšili na 2:0 Pláškem. Od tohoto stavu pridali hosté na bojovnosti a získali mírnou prevahu a zasloužene snížili stav. Po zmene stran byla hra vyrovnaná, obe mužstva si vytvorila radu šancí, ale skóré se už nezmenilo.

Újezdec - V. Karlovice 3:1 (1:1). Soukeník 2 (obe z penalty), Mikliš - Dukát, rídil Šafár, 150 diváku. V posledním podzimním kole videli diváci kvalitní fotbal. Domácí se ujali vedení ve 35. minute brankou z pokutového kopu, ale hosté o pet minut pozdeji srovnali. Ve druhé puli se domácí ujali vedení opet z pokutového kopu. Hosté se snažili o vyrovnání, ale domácí Mikliš vsítil rozhodující tretí gól.

Brezuvky - Hulín B 2:0 (1:0). Válek, Holík, rídil Havránek, 200 diváku. Vyrovnané utkání, ve kterém domácí bojovali oslabeni o Hradila a Marone. Hosté se predstavili jako zdatný a houževnatý souper, ale gólovou šanci si nevytvorili.

Mikulcice - Bystrice 3:4 (1:0). L. Urbánek, Hanácek, Hubácek z pok. kopu - Olša 3 ( 2 z penalty), Šerý, rídil Vacula, 100 diváku.

Myslocovice - V. Otrokovice 4:1 (3:0). Tinák 3, Polomík, za hosty Krapa, rídil Chramcov 350 diváku.

Morkovice - Vigantice 1:0 (1:0). Novotný, rídil Vymetal, 300 diváku.


	1.	Myslocovice	9	6	0	42:14	33
	2.	Polešovice	10	2	3	33:22	32
	3.	Bystrice	9	4	2	37:18	31
	4.	Morkovice	9	0	6	28:20	27
	5.	V. Karlovice	8	2	5	27:19	26
	6.	Napajedla	7	3	5	26:17	24
	7.	V. Otrokovice	7	3	5	21:21	24
	8.	Kostelec	5	5	5	30:24	20
	9.	Hluk	5	4	6	17:27	19
	10.	Újezdec	5	3	7	22:25	18
	11.	Bojkovice	5	3	7	27:33	18
	12.	Mikulcice	5	3	7	26:34	18
	13.	Vigantice	4	5	6	16:18	17
	14.	Hulín B	5	2	8	22:28	17
	15.	Brezuvky	3	1	11	19:35	10
	16.	Štítná	1	0	14	16:54	3







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund