Číslo: 49
02.12.1996
Článků: 42

Titulní
Na
Ze
Obchod
Pošta
Kultura
Příloha
Horoskop
Pošta
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


Juniorská reprezentace v Hluku
Zajímavosti z kanoistiky...
Vítězné drama v Kyjově
Tenistky Hluku získaly cenné body
Okresní stolní tenis
JOKO se vrací do Slovácké
FC SYNOT STARÉ MĚSTO PODZIMNÍ MISTR
OKRESNÍ FOTBALOVÉ TABULKY





Juniorská reprezentace v Hluku
Město Hluk a hlavně jeho sportovní areál si oblíbily české juniorské reprezentantky do dvaceti let v házené. Ve sportovní hale si daly sraz od 16.11. do 18.11. 1996 a připravovaly se zde na kvalifikaci MS. V rámci přípravy byl sehrán malý mezinárodní turnaj za účásti polské a maďarské juniorské reprezentace. České juniorky se zde setkaly také s naší ženskou reprezentací, která zde byla na soustředění a sehrály s ní přátelské utkání. V juniorské reprezentaci se objevilo i několik hráček z našeho regionu. Z Veselí nad Moravou Jana Fischerová, Jana Arnošová, Petra Vičánková, Petra Zalubilová, Lucie Baráková a Gabriela Tomšejová. Asistentkou trenéra juniorek je úspěšná kunovská trenérka žen Věra Tománková.
V družstvu se také představila Jarmila Štěrbová hrající za ženy Kunovic, ale také za dorostenky Hluku, a která byla nejmladší účastnice soustředění. Smůlu na tomto soustředění měla Gabriela Tomšejová, která se zranila a musela se ve Fakultní nemocnici v Olomouci podrobit operaci předního křížového vazu, což jí na delší dobu vyřadí z činnosti. Jelikož se ve středu Gábina vrátila do domácího ošetřování, položili jsme jí několik otázek.

Ty jsi měla s kolenem problémy již dříve?
Ano, operaci kolene jsem se podrobila již podruhé. Poprvé mi byl křížový vaz přišit a předpoklad lékařů byl, že mi to vydrží jeden rok. Já jsem však tento termín překonala o téměř devět měsíců. Nyní mi byla provedena plastika a k dalšímu utržení by snad již nemělo dojít.

Kdy předpokládáš návrat na hřiště?
Plnou zátěž tréninku snesu až tak pátý až šestý měsíc po operaci, takže snad za půl roku.

To je tedy velká smůla.
To opravdu je, zvláště, když se nám ve Veselí začínalo tak dařit. Bohužel jsem z mužstva nevypadla sama, neboť hned ve středu jsem se byla podívat na Veselanky, které hrály přípravný zápas s Partizánským, a tam jsem potkala Lucku Barákovou se sádrou na noze. Ta ke svému zranění přišla na turnaji s reprezentací na Slovensku.


Veselské družstvo je pro zranění oslabeno celkem již o 4 hráčky základní sestavy (Cilečková-salmonelóza a Hrubošová-operace kolena) a trenéru Zerzáňovi se objevují velké starosti na odvetnou část 1 ligy žen.

Juniorky ČR - Juniorky Polska 26 : 16 (12:7)
Branky: Gogolová 2, Pávková 3, Čítková 3, Polášková 2, Fischerová 3, Hrubá 4, Baráková 5, Arnošová 4, Vičánková 1, Zalubilová 1.

Juniorky ČR - Juniorky Maďarsko 28 : 24
Branky: Arnošová 1, Polášková 2, Fischerová 8, Hrubá 3, Baráková 9, Gogolová 3, Pávková 1.

MP







Zajímavosti z kanoistiky...
- rekordní zastoupení hned po pardubickém realizačním týmu měli na semináři trenérů, který se uskutečnil 23.11. ve školícím a manažerském středisku hotelu Kristal v Praze - Vokovicích, trenéři z Ostrožské Nové Vsi se čtyřmi zástupci podobě jako Sezemice nebo Dukla Praha...
- sdělovacími prostředky proběhla informace, že v roce 1998 se v Moskvě uskuteční historicky první olympijské hry juniorů! Pokud by jejich součástí byla i rychlostní kanoistika, svoji životní šanci budou mít i někteří novovešťané, kajakář Bohumil KUSÁK spolu se svým jmenovcem Michalem a další...
- trenér a manažer kanoistického klubu v Ostrožské Nové Vsi Mgr. Vít PJAJČÍK, člen realizačního týmu juniorské reprezentace ČR, obdržel nedávno nabídku do konkurzu na vedoucího trenéra centra vysokoškolského sportu při USK Praha. Kromě toho se tomuto trenérovi, který působí jako učitel na 3. ZŠ v Uh. Hradišti naskytuje možnost absolvovat konkurz na reprezentačního trenéra národního týmu Kanady pro olympijské hry v Sydney 2000. Vzhledem ke svému vztahu ke Slovácku a osobním důvodům však tyto nabídky zatím neakceptoval...
- i když vodní slalom novovešťané nepěstují, je pro ně zpráva o vyřazení tohoto odvětví z programu OH v Austrálii velmi smutná. Slalom je součástí stejného svazu jako rychlostní kanoistika, někteří novovešťané se s řadou úspěšných olympioniků znají...
- jednou za čtrnáct dnů budou kanoisté svádět hokejové boje na uherskoostrožském ledě vždy ve čtvrtek od 20.30 hodin. Tímto zároveň vyzývají neprofesionální kolektivy ke vzájemným utkáním...
- do ankety o nejlepšího sportovce uherskohradišťska nominují zástupci klubu v Ostrožské Nové Vsi řadu závodníků, kromě jiných také dvojnásobného sportovce této oblasti Zbyňka ONDRAČKU, sedmého na letošním světovém šampionátu a Jiřího MARKA, čtvrtého ze světového poháru...
vp







Vítězné drama v Kyjově
Muži A v sobotu v Brně nedokázali zachytit nápor domácího Sokola Brno I. a brzy prohrávali až o 25 bodů. Druhý poločas se naše družstvo zlepšilo, individuálními průniky pod koš se dokázal prosadit dorostenec Dvořák, zlepšil se Jašek. Dvě minuty před koncem zápasu naši snížili až na rozdíl 6 bodů, ve snaze otočit zápas je však přibrzdili až rozhodčí. Sokol Brno I - JVSB 81:71 (47:27).
Nedělní zápas v Kyjově se vyznačoval oboustrannou nervozitou a rivalitou soupeřů. Po zápase se dá konstatovat, že hradišťský komplex trvá u Kyjova dál. Výborný basketbal a dramatická koncovka udržela diváky i aktéry v napětí do poslední chvíle. Vždyť o vítězství našeho družstva rozhodlo až druhé prodloužení zásluhou vyrovnanějšího kádru, který až na zraněného Rajsigla a ne zcela zdravých Horáka a Tomíka (hráli za B tým), byl poprvé kompletní. Sled zápasu: V závěru prvního poločasu sedmibodová šňůra domácích snížila na 41:43, dvě minuty před koncem zápasu domácí vedou 82:76 a zdá se rozhodnuto, ale hosté dokázali kontrovat a vedou v závěru o 3 body. Domácí hráč však zároveň s klaksonem neuvěřitelně z půli hřiště vyrovnal na 88:88. První prodloužení: minutu před koncem domácí vedou již o pět bodů, naši zázračně snižují na 1 bod, v poslední sekundě ještě Titl hází dvě šestky. Tou první vyrovnal, druh nerozhodla: 96:96.
Druhé prodloužení: 3 minuty skóre vyrovnané, z našich si vzali koncovku na bedra Grančai a Kallus, ten první 11 body rozhodl a Dvořák potvrdil konečné vítězství hostů v poměru 106:118. A tak radost kyjovského trenéra Rajsigla ve službách hradišťských byla dvojnásobná. Body: Jašek 19/23, Dvořák 15/23, Grančai 12/29, Menšík 10/13, Kallus 8/24, Vavřín 6/-, Brázdil -/3, Titl -/3.

Muži B s pendlujícími dorostenci nedokázali využít domácího prostředí a opět prohráli obě střetnutí. Více mrzí sobotní prohra se S. Podolí, který zatím byl v tabulce poslední. Téměř po celý zápas domácí vedli a udržovali si byť minimální, ale nadějný náskok. Po vyfaulování Tomíka však hosté dokázali zápas otočit, v závěrečném náporu naši v poslední minutě čtyřikrát faulovali, ale míč nezískali, naopak dvě šestky hostům pečetily nečekané vítězství: 88:93 (43:41).
Sokol Šlapanice v neděli si udržoval po celý zápas 10 bodové vedení když zkušenostmi dokázali ošálit naše mladíky. Dorostencům nelze nic vyčítat, bojovali jak o život, ale prosadit se dovedl jen Prášil. A to k dobře hrajícím Horákovi, Tomíkovi a v sobotu Habartovi bylo málo. Propastný rozdíl ve skóre však ovlivnilo posledních pět minut, když celá pětka dorostenců dokázala dát pouze dva koše. Konečný výsledek 67:92 (34:47). Body: Horák 25/14, Habarta 20/9, Prášil 14/16, Tomík 12/12, Sucháň 13/-, Zemek 6/6, Ondruch L. 4/2, Ondruch T. -/6, Schreiber -/2.
K dalším zápasům zajíždějí ligoví dorostenci JVSB - SAS k důležitému zápasu do Šumperka, v neděli hrají v Ostravě proti favoritu celé soutěže, zatím suverénnímu NH. B družstvo dorostenců hostí v domácím prostředí Adamov a Boskovice.
AG







Tenistky Hluku získaly cenné body
TJ Jiskra Litomyšl - TJ Sp. Hluk 4:6
V dalším kole I. ligy žen ve stolním tenisu zajížděly Hlučanky na půdu favorizované Litomyšle. První bod a zároveň vedení obstarala po velmi dobrém výkonu čtyřhra ve složení Galušková a J. Pospíšková. V dalších utkáních potvrdila vynikající formu Galušková, která dokázala porazit všechny své soupeřky. Dobře jí sekundovala i J. Pospíšková, když dokázala dvakrát bodovat.

Jiskra Havl. Brod - TJ Sp. Hluk 5:5
I v nedělním prvoligovém utkání dosáhly ženy Spartaku velmi dobrého výsledku. Tentokrát se o remízu přičinila největším podílem Jarmila Pospíšková, když dokázala dvakrát bodovat a spolu s Galuškovou vyhrály i ve čtyřhře. Nejcennější vítězství zaznamenaly Pospíšková a Uhrová proti Paclíkové. Body: J. Pospíšková 2, K. Uhrová 1, Kr. Galušková 1, čtyřhra Pospíšková, Galušková.

TJ Sp. Hluk B - Sl. Opava 3:7
Ve II. lize žen stolního tenisu se podařilo bodovat v domácím prostředí jen Š. Pospíškové dvakrát a čtyřhře Botková, Pospíšková.

TJ Sp.Hluk B - Železárny Bohumín 5:5
V dalším utkání měly domácí ženy na vítězství, ale smůla v koncovkách setů tomu zabránila. Body: Vl. Botková 3, Š. Pospíšková 2.









Okresní stolní tenis
I. tř. okresního přeboru mužů - 8. kolo
D. Němčí C - Jarošov 8:10,7, Kunovice B - Bojkovice 14:4, Bílovice - Nivnice 5:13, D. Němčí B - Hluk C 15:3, Kunovice C - Vlčnov B 9:9 Vlčnov - O.N. Ves 11:7. Ve Vlčnově se utkala lepší mužstva třídy. Domácí vedli těsně po celé utkání, ale o vítězství museli tvrdě bojovat. Nejlepším hráčem celého zápasu byl Jurča, který ani jednou neprohrál. Body domácích: Jurča 4, Bršlica, Pavelčík 3 a jedna čtyřhra.
Body hostů: Blažek 3, Fiala, Mičola a Vlk Ant. po 1 a jedna čtyřhra.


II. tř. okresního přeboru mužů - 8. kolo
Újezdec - Hluk D 13:5, Bojkovice B - D. Němčí D 11:7, Kunovice D - Zlechov 2:16, Slavkov - Traplice 8:10, Drslavice-Veletiny - O. N. Ves B 10:8, Uh. Brod - Velehrad 16:2.

	1.	Uh. Brod	7	0	1	103:41	22
	2.	Zlechov	6	2	0	99:45	22
	3.	Újezdec	5	3	0	91:53	21
	4.	O. N. Ves B	5	0	3	93:51	18
	5.	Drslavice	4	0	4	80:64	16
	6.	Traplice	3	2	3	77:67	16
	7.	Velehrad	3	1	4	62:82	15
	8.	D. Němčí D	3	0	5	66:78	14
	9.	Hluk D	3	0	5	55:89	12
	10.	Bojkovice B	2	0	6	50:94	12
	11.	Kunovice D	1	1	6	36:108	11
	12.	Slavkov	1	1	6	52:92	11

III. tř. okresního přeboru mužů sk.A
Ořechov - St. Město 9:9. V Ořechově se hrálo o první místo v tabulce. Domácím, kteří byli mírnějším favoritem, se začátek utkání nevydařil. V průběhu prohrávali až 2:6, aby v závěru vedli 9:8. V posledním duelu za hosty srovnal Smištík, když porazil P. Oharka 2:0.
Body domácích: L. Oharek 3, J. Machynka 3, Pokorák a jedna čtyřhra.
Body hostů: Šmíd 4, R. Smištík 2, Horehleď a Burda po 1 a jedna čtyřhra.
AV







JOKO se vrací do Slovácké
Dne 18.11.96 valná hromada Občanského sdružení schválila jednoznačně do funkce generálního manažera FC Slovácké Slavie s.r.o. Mgr. Ladislava Botka, bývalého vedoucího mládežnické kopané. Do funkce obchodního manažera pak schválila současného předsedu Občanského sdružení Ing. Evžena Křivu. Tiskovým mluvčím a propagací byl pověřen Ing. Roman Sklenář.
První úkol, který byl vytyčen, bylo získání podmínek pro profesionální licenci, jež bude dnešním dnem (pondělí 2.12.96) podána osobně dr. Lubasovi na ČMFS v Praze. Mezi dalšími úkoly je získání posil do druholigového mužstva pro jarní sezónu, jelikož hlavním cílem je udržení v soutěži.
S radostí je nutno konstatovat, že jedním z hlavních sponzorů mužstva se stává opět firma JOKO pana Kozumplíka, se kterou byla podepsána významná smlouva. Zároveň probíhají další jednání s případnými partnery, kteří by měli vstoupit do hradišťské kopané.
Se změnou názvu na FC Slovácká Slavia Uherské Hradiště dochází i ke změně klubových barev, kdy dochází k návratu k červeno - bílým barvám. Bude také navržen nový znak klubu, jehož základem bude tak jako dříve hvězda obrácená cípem dolů.
JOH







FC SYNOT STARÉ MĚSTO PODZIMNÍ MISTR
Pohled na podzimní tabulku MSFL je pro nás velmi radostný, neboť na prvním místě a podzimním mistrem se stalo mužstvo FC SYNOT Staré Město, se čtyřbodovým náskokem před dalším celkem našeho regionu týmem ČSK Uherský Brod. Také v tabulce nejlepších střelců MSFL je na prvním místě hráč FC SYNOT Dušan Klvaňa s 15 brankami, který vede před druhým v pořadí Kulykem z Ratíškovic o čtyři branky. I v tabulce pravdy je na čele St. Město s 11 body a Uh. Brod s 10 body. V návštěvnosti jednotlivých zápasů je St. Město na třetím místě se 7 848 diváky a Uh. Brod je čtvrtý se 7 185 diváky.

Mužstvo FC SYNOT Staré Město je sice složeno z hráčů, kteří mají pouze amatérské smlouvy, avšak zabezpečení klubu je na velmi dobré úrovni. Tým zahájil soutěž pod vedením ing. Luboše Jegly, avšak v průběhu soutěže přišel k mužstvu zkušený trenér Jiří Nevrlý z druholigového Hradiště, kterého jsme také požádali o zhodnocení podzimní části MSFL.
Do FC SYNOT jsem přišel po čtvrtém kole, kdy mužstvo sice bylo na čele tabulky, ale vedení FC si přesto přálo změnu na postu trenéra. Začátek nebyl nijak slavný, první utkání jsme sice vyhráli nad NH Ostrava, ale pak přišly dvě prohry v Kyjově a doma s Olomoucí, což nebylo zrovna příjemné. Ovšem po týdnu, kdy jsem se stačil aklimatizoval, se pak vlastně až do konce sezóny již neprohrálo. Remízovali jsme pouze s Ratíškovicemi, ovšem tohle je velmi kvalitní mužstvo, které má silné zázemí a myslím si, že mělo na podzim dosáhnout o hodně víc bodů než dosáhlo.

Nebylo trochu svazující vyhlášení vedení FC SYNOT, že mužstvo chce postoupit do II. ligy?
Ze začátku to byla na hráče jistě značná psychická zátěž, neboť přišel nový trenér a veřejně se vyhlásilo, že se chce postoupit do II. ligy. Postupně se však ukázalo, že mužstvo má skutečnou kvalitu, neboť dokázalo na podzim uhrát 35 bodů, kdy jsme ztratili pouze deset bodů z patnácti zápasů. Také náskok čtyř bodů před druhým Brodem je dost důležitý.

Co posily?
Určitě přijdou, ale myslím si, že je třeba dát šanci všem současným hráčům, neboť oni dokázali uhrát na podzim 35 bodů. Po zimní přípravě se uvidí, jak se této šanci jednotlivě zhostí. Já osobně bych chtěl, aby do mužstva přišli tři noví hráči, plus několik mladých hráčů, kteří by se pak mohli dát na hostování, avšak by u nás i trénovali. Již nyní vím, že Pavel Strakáč má zájem odejít do Rakouska a pokud by mu to vyšlo, já mu v tom bránit nebudu. Vím, že pro Staré Město toho udělal hodně, takže proč nevyhovět jeho přání. V tom případě by ovšem znamenalo řešit otázku libera. U mužstva mne velmi potěšila útočná fáze, neboť jsme dali celkem 38 branek. Máme k dispozici pět kvalitních útočníků na tuto soutěž. Klvaňa byl sice nyní na operaci s meniskem, ale věřím, že do 3.1.97 bude fit. Doufám také, že se zvedne forma Radka Bouři po zimní přípravě, a tím se ještě zesílí údernost našeho útoku. Nyní jsme zkoušeli v přípravě dva hráče - Nekardu z Dolních Bojanovic a staršího Němčického z Kunovic.

S vaším příchodem se změnil i systém hry.
Nyní hrajeme systém 3 - 4 - 3 jak venku, tak doma. Je to sice trochu odvaha, protože nehrajeme již na čtyři obránce, tak jak se to dříve hrávalo, ale věřím, že tento systém se u nás jistě osvědčí.

Jaký byl přínosem přestup Mirka Hlahůlka?
Určitě velký. Bylo dobré, že se celkem rychle zabudoval do mužstva. První zápasy sice nebyly až tak přesvědčivé, jak by si jistě i on sám přál, ale pak se rozehrál a v závěru patřil jasně k nejlepším.

Po prvních trénincích s vámi si hráči stěžovali na únavu?
Mým příchodem přišel hlavně jiný styl tréninku, kdy samotné tréninky trvaly sice kratší dobu, ale byla větší intenzita. Jinak jsme se spíše zaměřili na odstraňování chyb, které hráči dělali v samotných zápasech.

Takže přitvrdíte vlastně až nyní přes zimu?
Tak strašné to nebude. Já jsem srozuměný s tím, že po nich nemůžu chtít to, co po hráčích v první nebo druhé lize, ale zase bych chtěl, aby byly nároky vyšší než třetiligové. Věřím, že se to hráčům neztratí, neboť kondice je důležitá a náročnost tréninků v lednu a únoru je potřeba.

Jak dopadl výsledek Cooperova běhu?
Cooperův běh je vlastně běh v časovém limitu 12 minut a měří se dráha, kterou jednotlivci uběhnou. My jsme si také provedli tento test a u hráčů zvítězili stejným výkonem 3 320 metrů Mirek Hlahůlek a Slavoj Štěrba.

A co realizační tým?
Tentokrát opravdu běželi trenéři i s manažerem. Nejdelší uběhnutou dráhu naměřil pozorný rozhodčí Milan Omelka Luboši Jeglovi (2 650 m), já jsem uběhl 2 460 m a Jarda Hastík 2 360 metrů. Když člověk běží skutečně na doraz, tak je to pěkná zabíračka.

Vím, že vaše aktivity nejsou jenom u fotbalu ve Starém Městě.
Snažím se také o předávání svých zkušeností ostatním ternérům, a proto na pozvání dr. Zdeňka Fajfra z Ostravy anebo dr. Mario Buzka z Prahy přednáším pro trenéry I. a II. trenérských tříd. Díky domluvě pana Masopusta s panem Beckenbauerem, odjíždím tento týden společně s Petrem Uličným, Petrem Pálkou a Mirkem Poláškem na týdenní stáž do Bayernu Mnichov, kde bychom měli u prvního mužstva být účastni celému tréninkovému procesu. Měli bychom zde mít možnost vidět i mistrovské utkání Bayernu s M”nchengladbachem. U nás jsem mimo jiné členem prezidia trenerské unie, která se schází jednou měsíčně v Praze na Strahově a zabývá se věcmi, které by měly pomoci rozvoji fotbalu.

Co říkáte zázemí FC SYNOT?
Musím říci, že hlavně cítím, zcela jinou zajištěnost klubu, než byla v Hradišti. Všichni se zde mohou cítit o mnoho lépe, neboť prostřednictvím firmy SYNOT a samotného pana Valenty mají určitou jistotu a také to, že jsou jim garantovány podmínky, které jsou také plněny. Jsem rád, že pan Valenta přistoupil na dopolední úterní tréninky. Dobrá je jistě také možnost naší účasti v silně obsazeném turnaji na umělé trávě v Boby centru, kde budeme mít možnost si zahrát s ligovými celky.

Jak se díváte na dění v Uh. Hradišti?
Určitě mu přeji, aby se zachránilo v lize. Doufám také, že nyní dojde ke zlepšení situace v klubu a nedopadne to tak, jako za mého působení, kdy jsem přes zimu stále jen doufal a nic se nedělo.

Díky za rozhovor.
Vojta Johaník







OKRESNÍ FOTBALOVÉ TABULKY

 Okresní přebor mužů - podzim 96 
	1.	Tupesy A	11	2	0	49:9	35
	2.	Boršice A	10	2	1	40:7	32
	3.	Nivnice	8	3	2	29:16	27
	4.	Slavkov	8	1	4	39:23	25
	5.	Kunovice B	7	3	3	22:24	24
	6.	Šumice	6	2	5	27:20	20
	7.	Březolupy	5	4	4	18:23	19
	8.	Buchlovice	5	2	6	17:15	17
	9.	D. Němčí B	4	2	7	20:28	14
	10.	H. Němčí	3	3	7	17:27	12
	11.	Kudlovice	3	3	7	20:36	12
	12.	Ostr. Lhota	3	0	10	17:36	9
	13.	Bojkovice B	2	1	10	18:31	7
	14.	Kostelany	1	2	10	16:41	5

 doma: 
	1.	Tupesy A	7	0	0	29:6	21
	2.	Kunovice B	6	1	0	15:8	19
	3.	Nivnice	6	0	0	17:2	18
	4.	Boršice A	5	1	0	23:1	16
	5.	Slavkov	5	0	1	18:7	15
	6.	D. Němčí B	4	2	1	16:12	14
	7.	H. Němčí	3	2	2	11:11	1
	8.	Buchlovice	3	1	3	12:8	10
	9.	Šumice	3	1	3	12:10	10
	10.	Kudlovice	3	1	2	15:15	10
	11.	Březolupy	2	3	1	11:13	9
	12.	Ostr. Lhota	3	0	3	12:15	9
	13.	Bojkovice B	2	1	3	12:12	7
	14.	Kostelany	1	2	4	9:17	5

 venku:  
	1.	Boršice A	5	1	1	17:6	16
	2.	Tupesy A	4	2	0	20:3	14
	3.-4.	Šumice	3	1	2	15:10	10
	3.-4.	Slavkov	3	1	3	21:16	10
	5.	Březolupy	3	1	3	7:10	10
	6.	Nivnice	2	3	2	12:14	9
	7.	Buchlovice	2	1	3	5:7	7
	8.	Kunovice B	1	2	3	7:16	5
	9.	Kudlovice	0	2	5	5:21	2
	10.	H. Němčí	0	1	5	6:16	1
	11.	Bojkovice B	0	0	7	6:19	0
	12.	Ostr. Lhota	0	0	7	5:21	0
	13.	Kostelany	0	0	6	7:27	0
	14.	D. Němčí B	0	0	6	4:26	0


 Dorost - Okresní přebor 
	1.	Jalubí	8	1	0	53:6	25
	2.	Tupesy	6	0	3	46:20	18
	3.	S. Loz	4	3	2	35:20	15
	4.	Huštěnovice	4	3	2	24:14	15
	5.	Prakšice	4	2	3	29:16	14
	6.	Boršice	4	2	3	28:16	14
	7.	Bystřice	4	1	3	11:19	13
	8.	Kostelany	2	0	7	14:56	6
	9.	H. Němčí	1	0	8	17:52	3
	10.	Březolupy	1	0	7	8:45	3

 Dorost - OS - sk.A 
	1.	Topolná	7	1	1	32:14	22
	2.	Buchlovice	7	0	2	27:13	21
	3.	Babice	5	1	3	26:13	16
	4.	Mistřice	5	1	3	19:21	16
	5.	Osvětimany	4	2	3	27:14	14
	6.	Zlechov	4	1	4	18:26	13
	7.	Nedakonice	3	3	3	18:15	12
	8.	Traplice	2	0	7	19:42	6
	9.	Bílovice	1	2	6	11:23	5
	10.	Kudlovice	1	1	7	11:27	4

 Dorost - OS - sk.B 
	1.	Drslavice	12	2	0	73:11	38
	2.	Újezdec	10	3	1	64:14	33
	3.	Slavkov	10	0	4	50:27	30
	4.	Popovice	7	1	6	35:35	22
	5.	Březová	6	0	7	25:23	18
	6.	Vlčnov	2	1	11	10:62	7
	7.	Ostr. Lhota	2	0	11	13:51	6
	8.	Rudice	1	1	10	6:53	4


 Žáci - okresní přebor 
	1.	Jarošov	13	0	0	66:0	39
	2.	Topolná	8	1	4	34:22	25
	3.	Babice	7	2	4	20:9	23
	4.	Mistřice	6	4	3	24:12	22
	5.	Jalubí	5	5	3	24:22	20
	6.	Kudlovice	5	4	4	24:11	19
	7.	Sušice	5	4	4	35:25	19
	8.	Bílovice	4	4	5	19:20	16
	9.	Březolupy	4	3	5	21:23	15
	10.	O. Lhota	4	3	6	35:40	15
	11.	Nedachlebice	4	2	7	22:24	14
	12.	Kněžpole	4	2	6	21:26	14
	13.	Huštěnovice	1	2	10	15:61	5
	14.	Traplice	1	2	10	12:69	5

 Žáci - OP - sk.B 
	1.	Polešovice	11	1	0	88:4	34
	2.	St. Město B	11	0	1	70:13	33
	3.	O. N. Ves	10	0	2	50:18	32
	4.	Slovácko	7	2	3	33:23	23
	5.	Tupesy	7	1	4	33:20	22
	6.	Osvětimany	4	4	4	30:24	16
	7.	Velehrad	5	0	7	26:30	15
	8.	Buchlovice	4	3	5	16:20	15
	9.	Boršice	4	2	6	14:35	14
	10.	Nedakonice	3	3	6	17:36	12
	11.	Zlechov	1	2	9	11:45	5
	12.	Kostelany	1	1	10	8:59	4
	13.	Břeclav	0	1	11	8:79	1

 Žáci - OP - sk.C 
	1.	Bánov	9	0	1	66:5	27
	2.	Popovice	7	0	4	55:19	21
	3.	Korytná	6	2	2	41:15	20
	4.	Havřice	6	2	3	19:16	20
	5.	Vlčnov	6	1	3	24:13	19
	6.	Nivnice	5	1	5	31:17	16
	7.	S. Loz	5	0	4	22:17	15
	8.	Hulín B	4	3	4	21:24	15
	9.	Březová	3	2	4	33:20	11
	10.	Slavkov	2	2	7	18:42	8
	11.	H. Němčí	2	1	7	15:66	7
	12.	Bystřice	0	0	11	5:96	0


 Přípravka - OP - sk.A 
	1.	Sl. Slavia A	5	0	0	43:1	15
	2.	St. Město	5	0	1	34:6	15
	3.	O. N. Ves	3	0	4	14:26	12
	4.	Sl. Slavia B	2	1	4	11:21	7
	5.	Kunovice	2	1	3	9:25	7
	6.	O. Lhota	2	0	4	13:31	6
	7.	Veseslí n. M.	1	0	1	3:4
	8.	Polešovice	1	0	4	5:17	3

 Přípravka - OP - sk.B 
	1.	Bojkovice	5	1	0	22:2	16
	2.	Hluk	4	0	1	13:4	12
	3.	Uh. Brod	3	2	0	10:3	11
	4.	Drslavice	2	2	2	11:13	8
	5.	Luhačovice	1	1	4	3:14	4
	6.	Prakšice	1	0	5	3:14	4
	7.	Nivnice	1	0	5	8:20	3







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund