Číslo: 13
29.03.1999
Článků: 55

Titulní
Uherskohradišťsko
Brodský
Kultura
Z
Pro
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


FÓR TÝDNE





FÓR TÝDNE

„Hergot, furt enom prší a prší ! To sme si nezvolili dobrého starostu !“
TATOVI SA TO MOC NEPODAŘILO
Mamo, mamo, tata je zas ožralý, volál malý Jurka Břúškú.
A jaks to poznál ptala sa matka.
Protože je v kúpelně a holí zrcadlo!
NÁVŠTĚVA JOE KLUBU
Dvá mlaďoši navštívili poprvé vyhlášený mařacký Joe klub. Když jich tam uviděl ten uváděč, tož jich hneď poslál na pokoje a tam jim dál nafukovací panny, šak oni to ti holobrádci stejně nepoznajú, pravíl děvčicám u baru. Ráno, když sa tito dvá vracali dóm z tohoto hnízdečka lásky, tož si vyprávjali svoje zážitky: Ty, Tondo, já sem měl takovú robu, že tá sa za celý večér ani nepohla. No, co ti mám vykládat, pravíl zas Tonda, já sem měl asi nejakú čarodejnicu, jak sem ju kúsl do prsa, tož enom zasyčala a vyletěla oknem!

ZE ŠPITÁLA
Strýc Ruda Dudú sa ptál doktora v hradišťském špitále: Doktore, řekněte mně po pravdě, co mně vlastně je? Strýcu, já to fakt nevím, ale po pitvě budeme chytřejší!

TO JE PRAVDA
Starý bača Antalík došél jednú v Záhorovicách za chlapama do hospody a ptál sa jich: Chlapé, když ste takový chytří, tož ně řekněte, kdy má ovca na sobě nejvíc vlny? Chlapé sice hádali, ale furt to nebylo dobře. Nakonec jim to mosél strýc prozradit: No přeca tehdá, když má na sobě berana, né!

POCHOPILI SA
Jane, jak sas domlúvíl s tú Japonkú, co byla u vás včéra na návštěvě? Perfektně! Dál sem jí toho svojého tlumočníka do ruky!

NÁVRAT DÓM
Vracál sa strýc Trtkú dóm z hospody narvaný jak dělo. Švác do stromu, švác do zdi, švác do stromu, švác do cedule, švác do stromu# Najednú sa zarazíl, sedl si na zem a brblál si pro sebe: Najlepší bude, když si tady posedím a počkám, až ten prúvod přejde!

HÁDANKA
Víte, jak začíná první cigánská kuchařka? - Ukradneš tři vajca#

BEZDOMOVEC
Šél jednú tak bezdomovec po náměstí v Hradišti a měl obutú enom jednu botu. Když ho potkál strýc Pléšek, tak mu říkál: Poslyšte, panáčku, ztratíl ste jednu botu! Né, neztratíl, pravíl ten bezdomovec, ale našél!

ŠKOLÉNÍ
Máňo, dneska sa vrátím dóm asi o neco pozděj než obyčejně, pravíl policajt svojí robě. Máme totiž tři dni po sobě školéní. K večeru, když sa vracál dóm, tož křičál na tú svoju: Máňo, nastav ruku! Máňa mu teda nastavila ruku a švác, bác, už letěla po hubě do kúta. Víš, Máňo, dneska sme sa učili sebeobranu! Na druhý deň už čekala Máňa na něho se strachem. Chvilku po šesté sa rozletěly dveřa, starý tam vletěl jak uragán, bác rukú do stolu až sa rozletěl na třísky. Tož toto je, Máňo, karate, to sme sa dnes učili. Co bude enom zitra, třepala sa strachy už Máňa. Třetí deň sa ale navečér otevřely dveře a starý šél potichučku do kuchyně, hubu měl celú od krve, líca doškrábané, oko zalepené, až sa Máňa celá lekla. Co ti to, prosímťa udělali, co ste sa učili? No, dneska sme měli velice nepříjemný deň, učili sme sa jest příborem.

CO TO JE
Chlapé, víte, co to je kanibalismus? ptál sa chlapú Jura Obdržálkú v hospodě. ??????? No přeca, když roby jíja slepičí polévku.







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund