Číslo: 51
22.12.1997
Článků: 42

Titulní
Uherskohradišťsko
Ze
Kultura
Pro
Pošta
Horoskop
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


SLOVÁCKÝ HOROSKOP





SLOVÁCKÝ HOROSKOP
VODNÁŘ 20.1. - 18.2.
Hvězdy říkajú, že estli ste poslúchali, tož budete aj pod stromečkem obdarovaní. A protože vy ste poslúchali určitě, tož byste aj měli neco dostat. Když to ale nebude zrovna to, co ste si přáli, tož nebuďte smutní, protože peněz néni nikde dost a ani ten Ježíšek nemá letos na rozdávání. Při štědrovečerní večeři si dávajte pozór na kosti a na alkohol.

RYBY 19.2. - 20.3.
Konečně sú tady Vánoce a vy si budete moct pořádně odpočinút. Sedněte si k televizi, zapalte si svíčku, vemte si na taléřek cukrové a valte to do sebe. Zapomeňte na nejaké diety, stejně sú na prd, enom je člověk po nich nervózní a nestójí to za to. Na lásku moc nemyslete, protože včíl sú Vánoce a každý by měl byt doma. Nezapomeňte nasypat ptákom.

BERAN 21.3. - 20.4.
To co najdete pod stromečkem, vás určitě potěší a vy zjistíte, že vás nekeří majú opravdu rádi a enom vám to nestačili během roku v tom velikém frmolu řéct. Zajděte do sklepa, vemte z tama kúsek olova a připomeňte si staré zvyky. Olovo roztopte na užičce a hrkněte ho do vody. To co sa vám z něho vytvoří, to vás bude čekat v příštím roce.

BÝK 21.4. - 20.5.
Rychlo eště začátkem týdňa zajděte přikúpit nejaké ty dárky, abyste potom u stromečku nebyli zaskočení. Zapomnět byste také neměli na vyzdobéní svojého obydlí vánočníma ozdobama. Dařit sa vám bude v pečéní, ležání a tlustnutí. O víkendu si zajděte nekde na výlet do přírody abyste sa pořádně proluftovali. Bacha si dajte na chřipkového bacila, kerý kolem vás krúží.

BLÍŽENCI 21.5. - 20.6.
Užívajte si vánoční náladu a snažte sa ju nepokazit svojú náladovosťú. Když půjdete na procházku do Hradišťa, Kunovic, Brodu, Starého Města či jiného města, tož potkáte vám milého člověka, kerého ste už dávno neviděli. Srdéčko vám radosťú poposkočí. Nezapomeňte si schovat šupinu z kapra, aby vám v tom příštím roku přinésla nejaké ty penízky.

RAK 21.6. - 22.7.
Konečně si pořádně odpočinete. Nepúšťajte sa do žádných velikých prací ani do žádných velikých milostných hrátek. Co ste nestihli přes rok, to už včíl stejně nedoženete. Když si rozřežete jabko, tož sa vám ukáže krásná hvězdička, kerá vám zaručí pěkný celý příští rok. Také byste mohli oprubovat si vsadit sportku či nejakú inú sázku. Mělo by to vyjít.

LEV 23.7. - 22.8.
Na Vánoce dlúhé noce, praví jedno přísloví, proto teho využijte a v posteli buďte aktivní. Také by vám mělo jít dobře vařéní a pečéní. Chlapé, co to za plotnú moc neumíja, tož možů péct třeba se súsedků. Na Štědrý deň buďte tak milučcí, až tým budete nápadní. Když takoví budete, bude vám dobře. Alkoholu moc nepijte, protože špatně by vám z něho mělo byt až na Silvestra.

PANNA 23.8. - 23.9.
Zažijete radost z příprav Vánoc, dařit sa vám bude všecko. Ježíšek vám nadělí neco, co ste už dlúho potřebovali. Nebojte sa Ježíška pochválit a přiznat svoju radost. Dobře vám udělá také procházka s celú rodinú do přírody. Nezapomeňte také na Vánoce nasypat ptákom. Milostné pletky nevyhledávajte, stačilo toho už za celý rok víc než dosť.

VÁHY 24.9. - 23.10
Na Vánoce sú sice v té kúzelné bedně krásné pohádky, ale oprubujte ju aj nekdy vypnút a sednút si k nejaké pěkné knížce. Anebo si večér zapalte svíčku a chvilku si enom tak doma vykládajte. Neměli byste také zapomínat na ty, keří sú od vás daleko a měli byste jim poslat nejaké to psaní. Uděláte jim určitě radosť. Dařit sa vám bude v úklidu, ale také nicnedělání.

ŠTÍR 24.10. - 21.11.
A už je to tady. Malí sa na to těšili celý rok a ti starší určitě také. Odpočiňte si, nikde sa nehoňte, nebuďte nervózní, milujte sa, radujte sa a vychutnávajte tú vánoční pohodu. Děcka by měly zajít na návštěvu k rodičom a rodičé zas k děckám. Kapra jezte pomalučku, dárky rozbalujte také pomalučku a vlastně všecko dělajte pěkně pomalučku, protože během roku ste sa naponáhlali už víc než dost.

STŘELEC 22.11. - 21.12.
Dajte si pozór na prskavky, ať už na ty, co sú na stromku, ale také na sebe, abyste vy nevyprskli vy na nekoho. Bylo by škoda si kazit vánoční atmosféru. Hvězdy vám přejú, tchýňa vám také přeje, děcka vás nezlobíja, vašu robu dokonca večér ani hlava nebolí a ani chlapé mimořádně nemosíja jít večér do hospody, takže podhoda pohoděnka. Pořádně si ju vychutnajte, protože zas dlúho nemosí přijít.

KOZOROH 22.12. - 19.1.
Nekeří Kozorozi budú oslavovat v túto dobu aj svoje narozéní, tož né abyste sa ztřískali jak posledně. Alkohol si nechajte až na Silvestra. Cukrového také sa nemosíte až tolik přecpávat, protože když si stúpnete na váhu, tož zjistíte, že vlóní v túto dobu ste byli o tři kila chudší. Nezaškodilo by vám si trochu zasportovat anebo sa aspoň pořádně venku proluftovat.







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund