Číslo: 14
07.04.1997
Článků: 40

Titulní
Uherskohradišťsko
Ze
Kultura
Pro
Pošta
Horoskop
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


Úspěchy hokejistů zavazují
Mezinárodní turnaj v šermu šavlí v Uh. Hradišti
Zlatý bod Slovácké
SK Hranice - FC Synot 0:1 (0:1)
SK Sigma Olomouc B - ČSK Uh. Brod 1:1 (1:1)
Fotbalové tabulky





Úspěchy hokejistů zavazují
V hokejovém ročníku 1996-97 dosáhl HC Uh. Hradiště ve třech případech pozoruhodných a historických úspěchů. První mužstvo, i přestože bylo nováčkem II. ligy ČR, se v této náročné soutěži zachránilo a splnilo svůj cíl. Zásluhu na této skutečnosti nemají pouze domácí hráči, ale i extraligoví fluktuanti ze Zlína v čele s brankářem č.1 Kuběnou, který byl nejvýraznější osobností a posilou kolektivu.
Dorost, díky sponzorům ing. Zdeňku Antonovičovi (technický vedoucí) i Alexandru Šimonovi (vedoucí mužstva), se stal přeborníkem jihomoravského regionu, ve finále dvakrát porazil Slavii Praha a poprvé v historii postoupil do I. ligy ČR.
Do třetice, družstvo žáků 6. třídy navázalo na předcházející úspěchy (v roce 1996 skončilo na pěkném 3. místě mistrovství ČR) a letos vyhrálo Jihomoravskou žákovskou ligu a získalo titul přeborníka našeho kraje, po úspěšné finálové části se Žďárem n.S v r. 1996-97.
Vedení HC Uh. Hradiště se podařilo získat generálního sponzora a.s. DELTA Uh. Hradiště v čele s ředitelem ing. Ivanem Pjevičem, vlastnící majoritní podíl ve významných podnicích našeho okresu. Proto se logo jednoho z nich Pivovar JANÁČEK v čele s ředitelem ing. Petrem Ondruchem objevilo na hrudi hokejových reprezentantů uherskohradišťského HC. Firma DELTA se tak stala s Pivovarem JANÁČEK garantem ledního hokeje v Uh. Hradišti a snaží se vytvářet velmi dobré podmínky pro činnost. Vedení HC Uh. Hradiště, v čele s ředitelem Vladimírem Kartuskem a sekretářem i trenérem mládeže Oldřichem Komárkem, však hledá další zdroje. Podporu našlo na radnici v Uh. Hradišti, která HC pronajala ZSM za symbolickou cenu, přispívá na činnost, na úhradu energií a údržbu velkých oprav (rekonstrukce ledové plochy, střešní konstrukce) a jiné práce.
HC Uh. Hradiště věří, že po stránce ekonomické a materiální se mu podaří zabezpečit rozpočet klubu a činnost všech devíti družstev mládeže a mužů i v novém soutěžním období, aby ve spolupráci s MěÚ, DELTA Uh. Hradiště, Pivovar JANÁČEK Uh. Brod, AC ZPS Zlín, hokejovými oddíly Spartak Uh. Brod a Lokomotiva Uh. Ostroh i dalšími sponzory lední hokej nejen v uherskohradišťském regionu, ale také v HC Uh.Hradiště pokračoval v dosažených úspěších, které zavazují.
JB







Mezinárodní turnaj v šermu šavlí v Uh. Hradišti
V sobotu se konal v Uh. Hradišti mezinárodní turnaj v šermu šavlí Slovácká šabla v kategorii kadetů a mužů. Mezi kadety zvítězil Kurucz Balácz, na druhém místě skončil Peter Klagyvik oba z Maďarska o třetí místo se společně dělil Pavel Dvouletý ze Slovácké s dalším Maďarem Martonem D”rnyci. Další umístění sportovců Sl. Slavie: 5. Radek Stuchlík, 12. O. Oliva, 13. Marek, 14. Vyskočil, 17. Karásek, 18. Blaha, 20. Otmar Oliva, 21. Ryšavý. Celkem startovalo v kadetech 22 závodníků z 5 oddílů. V mužích byli nejúspěšnější opět závodníci z Maďarska. Zvítězil Bogor, na druhém místě skončil Princz Kupson, o třetí místo se dělili Kurucz a Varga. Teprve až na pátém místě se umístil nejlepší český závodník Michal Trubačík ze Slovácké Slavie a na šestém kolega z reprezentace Plch z Prahy. Další pořadí zástupců Slovácké: 9. Pavlíček, 19. Dvouletý, 21. Blaha, 22. Vyskočil, 24. Stuchlík. Startovalo 27 závodníků ze 7 oddílů a dvou států.
Za zmínku stojí uvést, že za Fakultu Praha startoval anglický vojenský atašé Witek Nowosielski.
Za hladký průběh turnaje patří poděkování všem pořadatelům.
LT







Zlatý bod Slovácké
FK Přerov - FC Slovácká Slavia 1:1 (0:1)
K utkání 20. kola II.ligy odjeli fotbalisté Slovácké bez zraněného Malůše, ale s odhodláním nezklamat a vybojovat alespoň bod, což se jim sice podařilo, ale mohli uhrát tři.
Domácí po výrazné výhře 0:4 v Ústí byli favoritem. Už v první minutě domácí Chorý poslal hlavou míč nad. Ve 3. minutě po centru Mináře, bývalého hráče Přerova, před Marxem zachytil míč brankář Vorel. V 8. Dostál z rohu golmana Barcucha, který byl rovněž velkou posilou Přerova na podzim 1996, nepřekvapil. V 9. se vtipně uvolnil Švancara, ale branku netrefil. V 16. centr Gottwalda nedokázal Chorý hlavou usměrnit mezi tyče a byl z toho aut. V 18. kapitán mužstva Soldán levačkou vypálil těsně vedle. Ve 21. Sedlář z dobré pozice přerovskou svatyni neohrozil. Ve 26. Lecián z rohového kopu načechral míč na hlavu Soldána, který se do černého netrefil. Ve 30. se domácí vymanili z defenzívy, po centru Chorého se ocitl v šanci Březík, ale Barcuch jeho hlavičku perfektně kryl. Ve 31. se opět vyznamenal opět Barcuch když v pádu zachytil míč po nebezpečném centru Gottwalda. Ve 37. měl ideální příležitost otevřít skóre Švancara, který lobovanou střelou přehodil brankáře, ale i branku. Ve 39. to byl znovu Švancara, kter ý se proháčkoval obranou, ale brankáře nepřekonal. Ve 41. Marx chytře adresoval zpětně míč Minářovi, který nádhernou střelou do pravého růžku zajistil Slovácké vedení 0:1. Do druhého poločasu nastoupili hosté se snahou o udržení slibného výsledku. Dobrá obrana a výborný výkon brankáře Barcucha slavil úspěch. V 53. minutě se Lecián zbavil protihráče, ale jeho centr stačil Vorel před dotírajícím Švancarou zlikvidovat. V 61. byl opět na místě brankář Barcuch, když vyrazil Dostálovu střelu. V 65. Cigánek v běhu vypálil jen do boční sítě. V 69. centr Leciána nestačil Sedlář v tísni usměrnit za záda brankáře, a neúspěšný byl rovněž Široký o tři minuty později po rohovém kopu. V 80. Dostál zasáhl kopačkou obličej Soldána, který musel být ošetřen MUDr. Rezkem a masérem T. Vašicou. Soldán se však vrátil do hry. V 87. minutě střelu Ulmana nešťastně tečoval do opačného rohu branky Kučera. Domácí tak vyrovnali vlastencem na 1:1. Ještě v 90. minutě si Lecián pohrál s obranou domácích, přihrál před branku, ale Matuškovi ch yběli centimetry, aby vstřelil rozhodující gól.
Branky: 87. Ulman - 41. Minář. Velmi dobře a objektivně řídil ing. Tulinger z Prahy. ŽK: 90. Chorý - 33. Sedlář a 35. Minář. Diváků 1800.
Sestava Slovácké: Barcuch - Kučera - Vaverčák, Řezník - Marx, Minář, Soldán, Švancara (89. Lamáček), Široký (73 Nociar) - Lecián, Sedlář (Matušek). Trenéři Jaroslav Kusák a mgr. P. Vařecha, který po utkání řekl: #Před střetnutím bychom brali bod všemi deseti, ale jak se ukázal jeho průběh mohli jsme získat tři. Naši hráči hlavně v prvním poločase splnili to, co jsme si řekli. Ve druhém poločase se snažili obrannou taktikou dotáhnout zápas do vítězného konce. Škoda, že jsme neproměnili vyložené šance a vlastní nešťastnou brankou pomohli domácím k vyrovnání. Velký podíl na cenné remíze má Pavel Barcuch, který chytal výborně a spolehlivě. Byl jistý při vybíhání, kryl celou řadu centrů i střel, podržel nás.
V sobotu 13.4. hostí Slovácká Slavia v 16.30 hod. Lázně Bohdaneč.
JB







SK Hranice - FC Synot 0:1 (0:1)
Hranice (Mil) - Minulý týden rozčeřilo hladinu MSFL odstoupení Val. Klobouk z rozehrané soutěže, čímž bodově utrpěl celek SYNOTu, který zde na podzim vyhrál, zatímco jeho největší pronásledovatelé pouze remizovali. Před utkáním soupeřů z opačných polů tabulky by trenér Hranic Bušina bral remízu, hostující lodivod Nevrlý považoval za úspěch pouze tříbodový zisk. S pomocí větru začal favorit náporem a už v 8. minutě s chutí hrající Klvaňa našel centrem Zapletala, jehož levačka zamířila přesně do čeřenu - 0:1. O chvíli později Klvaňa svým důrazem vybojoval zdánlivě ztracený míč, ale ve výhodné pozici jeho zpětná přihrávka adresáta nenašla. V dalším průběhu domácí značně přitvrdili, hra byla hodně rozkouskovaná, k čemuž přispěl i chybující rozhodčí Jiří Kříž z Malhostovic, který zvláště v závěru ctil více domácí barvy. Po změně stran se dostal do dvou příležitostí Antl, ale svůj dobrý výkon gólově nekorunoval.
V dresu Starého Města poprvé nastoupil Petr Videman, kterého FC Synot získal na hostování z Val. Klobouk a v utkání naznačil, že svými zkušenostmi bude pro mužstvo v boji o postup přínosem. Další mistrovské utkání sehraje FC Synot v domácím prostředí v sobotu 12. dubna proti NH Ostrava, začátek je v 16 hodin. Jelikož soupeř nepřistoupil na změnu termínu, bude se hrát zároveň s druholigovým kláním Uh. Hradiště - Lázně Bohdaneč.
Sestava FC Synot: Ondrůšek - Forgáč - Palčík, Vojtěšek - Štěrba, Toman (33. Chlachula, 75. Kaizar), Hlahůlek, Zapletal, Videman - Antl, Klvaňa (82. Racek).
Tenér Jiří Nevrlý po utkání: #Odehráli jsme těžké utkání, když zachraňující se domácí byli velmi nepříjemným soupeřem. Dobrým vstupem do zápasu jsme si vytvořili u soupeře respekt, připravili si další šance, ale druhý gól bohužel nepřišel. Postupně soupeř hru vyrovnal, narostla mu křídla, ovšem do vyložené šance se nedostal. Oproti Krnovu se zlepšil náš herní projev a jsme rádi, že máme zápas v Hranicích vítězně za sebou, protože v minulosti se tu Starému Městu nikdy nedařilo.







SK Sigma Olomouc B - ČSK Uh. Brod 1:1 (1:1)
Hráči nastupovali za velmi chladného počasí s menšími sněhovými přeháňkami před hrstkou diváků. Mužstvo ČSK navíc s odhodláním odčinit porážku z domácího prostředí od NH Ostrava. Sigma B nastoupila posílená o ligové náhradníky Pagora a bývalého hráče ČSK Aleše Ryšku a s nestárnoucím Kalvodou na postě stopera. V prvním poločase se hrála rychlá, oboustranně technická kopaná. Ve 20. minutě se před trestným územím Olomouce uvolnil Franta Novák a z 18 metrů přesnou střelou k pravé tyči nedal Pařízkovi šanci. V dalším průběhu, po přesně rozehraném trestném kopu Podaným, pozvedl Raiskup hlavou míč a stoper domácích Tichý orazítkoval v tísni břevno vlastní branky. V 39. minutě dobře hrající Ryška vyrovnal na konečných 1:1. Ve druhém poločase obě družstva bojovala o zvrat, ale skóre utkání se již nezměnilo. Pan rozhodčí Hruška z Orlové neměl vždy stejný metr při posuzování nedovolených zákroků. V mužstvu ČSK se dobře uvedl Roman Dobeš, hostující ze Zlína, spolehlivě zahráli opory Irovský a Podaný. V závěru střída l zraněného Otu Josefíka český reprezentant v sálové kopané Marcel Rodek, který se stal novým hráčem Uh. Brodu. Proti Ostravě B, kterou hostí ČSK 12.4. v 16.00 hod. na Orelském stadionu, by měl mužstvo posílit Petr Kriško ze Zlína (Val. Klobouk). Branky: 39. Ryška - 20. Novák, ŽK: 80. Hrabalík - 80. Podaný, 50 diváků, hlavní rozhodčí Hruška z Orlové-Lutyně.
Sestava ČSK Uh. Brod: Pavlíček - Irovský, Josefík (78.Rodek), Křapa (82.Sotolář), Nedbal, Raiskup (73.Šajter), Novák, Lysáček, Podaný, Dobeš, Buchta.
JK







Fotbalové tabulky
Župní přebor
Újezdec - Hulín B 1:0 (1:0) - utkání průměrné úrovně bylo ovlivněno silným větrem. Více šancí si vytvořili domácí, z nichž jednu proměnil Kelíšek. Sledovalo 200 diváků, řídil Schmid.
Bojkovice - Vigantice 0:2 (0:1) - ve vyrovnaném utkání se hosté ujali vedení brankou Jurošky. Bojkovičtí se snažili o vyrovnání, ale jejich snahu překazil v 51. min hostující Nerad, a tím bylo o výsledku rozhodnuto. Domácím tentokrát chyběla bojovnost a po zásluze odevzdali všechny body. 200 diváků, řídil Vrba.
Hluk - Morkovice 1:4 (0:1) - už ve 4. min se hosté ujali vedení. Hlučané pak převzali iniciativu, ale vyrovnat se jim nepodařilo, naopak to byli hosté, kteří dvěma slepenými góly rozhodli o výsledku. Branku domácích dával Uhlíř.
V. Otrokovice - Mikulčice 0:1, Napajedla - Štítná 4:0, V. Karlovice - Polešovice nehráno pro nezpůsobilý terén, Mysločovice - Bystřice 3:2 (0:2), Kostelec - Březůvky 2:1

	1.	Mysločovice	12	6	1	52:20	42
	2.	Polešovice	13	2	3	38:23	41
	3.	Bystřice	11	4	4	47:26	37
	4.	Napajedla	9	5	5	32:17	32
	5.	V. Karlovice	10	2	6	33:21	32
	6.	Morkovice	10	1	8	34:25	31
	7.	Kostelec	8	5	6	36:31	29
	8.	V. Otrokovice	8	4	7	23:27	28
	9.	Mikulčice	8	4	7	30:34	28
	10.	Vigantice	6	6	7	22:20	24
	11.	Újezdec	7	3	9	25:29	24
	12.	Hulín B	6	3	10	25:33	21
	13.	Bojkovice	5	5	9	27:36	20
	14.	Hluk	5	5	9	21:39	20
	15.	Březůvky	3	2	14	21:41	11
	16.	Štítná	1	1	17	16:60	4

Okresní přebor
Březolupy - Nivnice 2:2 (1:1). Slušné a vyrovnané utkání. Branky za domácí Hubáček J., Hubáček P., za hosty Řihák a Pagáč. Rozhodčí Hrčo z Kroměříže, 150 diváků.
Hor. Němčí - Slavkov odloženo na 1.5.97
Tupesy A - Ostr. Lhota 1:0 (0:0). Domácí vydřeli vítězství v poslední minutě utkání brankou Pavla Dudy. 250 diváků, řídil Vacenovský z Popovic.
Šumice - Kudlovice 2:2 (2:1). V prvním poločase bylo utkání vyrovnané, ve druhém byli hosté lepší a po zásluze vyrovnali. Branky za domácí Janíček a Podéšť, za hosty Rosík, Zapletal P. Řídil Kostelníček z Jalubí, 100 diváků.
Kunovice B - Boršice A 1:1 (0:1). V prvním poločase byli lepší hosté, kteří s podporou silného větru od 15 minuty vedli brankou Štěrby. Největší příležitosti k vyrovnání měli Taťák a Horsák. Po přestávce se domácí zlepšili, tutovku spálil Staňa, ale v 77. minutě Taťák vyrovnal. Řídil Šimčík z Vlčnova, 150 diváků.
Kostelany - Bojkovice B 0:0. V průměrném utkání skončil zápas bez branek. Řídil Drozda ze Bzence, 80 diváků.
Dol. Němčí B - Buchlovice 0:2 (0:2). Hosté byli o tyto branky lepší a vyhráli zaslouženě. Branky za hosty Mička a Šproch, řídil Konrád ze Suché Loze před návstěvou 60 diváků.

	1.	Tupesy	13	2	0	52:10	41
	2.	Boršice	10	4	1	43:10	34
	3.	Nivnice	8	4	3	31:20	28
	4.	Slavkov	8	1	5	40:25	25
	5.	Kunovice B	7	4	4	23:28	25
	6.	Buchlovice	7	2	6	21:15	23
	7.	Šumice	6	4	5	30:23	22
	8.	Březolupy	5	5	5	21:27	20
	9.	Kudlovice	4	4	7	25:38	16
	10.	H. Němčí	4	3	7	19:28	15
	11.	D. Němčí B	4	2	9	20:41	14
	12.	Bojkovice B	3	2	10	19:31	11
	13.	Ostr. Lhota	3	1	11	18:38	10
	14.	Kostelany	1	4	10	18:43	7

I. A třída sk. B
O.N. Ves - Kvasice 6:1 (3:0) - na kvalitním trávníku předvedli vítězové fotbal výborné úrovně. Svou převahu vyjádřili půl tuctem branek, o které se zasloužili Zajíc 2, Hybal, Franta, Ondračka, Zálešák. Čestný úspěch hostí dal Zapletal.
J. Otrokovice - Nedachlebice 1:1 (0:0) - ve vyrovnaném utkání měli domácí více šancí. Ujali se vedení v 52. min Ištvánkem. Hosté o deset minut později vyrovnali Vaškem.
Jarošov - Bojanovice 0:5 (0:2) - zápas se hrál pod taktovkou vedoucího mužstva. V první půli se strefil Kucsara a hosté ještě 5x nastřelili tyč. V nástupu do 2 půle hosté přidali další dvě branky Nekardou a Podrazilem, a tím rozhodli o výsledku. Poslední branku dával Houšť. Domácím zahrála špatně celá obrana v čele s gólmanem.
Ždánice - Uh. Ostroh 3:0 (1:0) - utkání slabé úrovně. Domácí po mírné převaze zaslouženě zvítězili.
Šardice - Jalubí 1:0 (1:0) - hosté předvedli bojovný výkon, za který si zasloužili remízu. O vítězství rozhodl z PK Janouškouvec.
Rohatec - Bzenec 4:3, Prakšice - volno

	1.	D. Bojanovice	10	2	2	45:14	32
	2.	Šardice	9	2	3	17:10	29
	3.	Rohatec	8	2	4	32:24	26
	4.	O.N.Ves	8	0	5	34:20	24
	5.	Nedachlebice	7	3	4	26:23	24
	6.	Ždánice	7	1	6	30:21	22
	7.	Bzenec	6	3	5	26:22	21
	8.	Jalubí	6	1	7	22:26	19
	9.	Prakšice	4	3	6	20:21	15
	10.	Kvasice	4	3	7	14:26	15
	11.	J. Otrokovice	2	5	7	15:26	11
	12.	Jarošov	3	2	9	13:39	11
	13.	Uh. Ostroh	1	3	10	10:32	6

I. B třída sk. B
Mladcová - Zlechov 4:0 (3:0) - v 1 půli domácí využili podpory silného větru ke vstřelení 3 branek. Po změně stran se hra vyrovnala, hosté se snažili zkorigovat výsledek, ale dobrého brankáře domácích nepřekonali. Domácí pečetili vítězství v 90. min čtvrtou brankou.
Břestek - Malenovice 6:0 (3:0) - o vysoké vítězství Břestku se postarali v první půli Vaněk a v druhé půli Janík, kteří dosáhli čistého hattricku.
Uh. Hradiště B - Morkovice B 0:0 - v průměrném utkání se diváci branky nedočkali. Prim hráli v utkání obrany, útočníkům se branku vstřelit nepodařilo, to překvapuje u rezervy Slovácké.
Prasklice - Bílovice 2:0 (1:0) - hosté vyšli v utkání střelecký naprázdno. O zaslouženou výhru domácích se postarali Václavíček a Medek.
Zdounky - Roštění 4:0, Všetuly - Žeranovice 1:0, Lůžkovice - Lubná 2:0

	1.	Břestek	10	5	0	44:11	35
	2.	Prasklice	10	2	3	33:18	32
	3.	Lůžkovice	9	2	4	28:18	29
	4.	Mladcová	8	2	5	39:20	26
	5.	Uh. Hradiště B	7	4	4	27:16	25
	6.	Zdounky	7	4	4	23:15	25
	7.	Zlechov	7	1	7	30:25	22
	8.	Morkovice B	6	4	5	23:23	22
	9.	Malenovice	5	4	6	21:32	19
	10.	Všetuly	5	1	9	23:39	16
	11.	Roštění	4	2	9	22:39	14
	12.	Žeranovice	3	4	8	26:33	13
	13.	Lubná	3	2	10	26:36	11
	14.	Bílovice	2	1	12	18:58	7

I. B třída sk. C
Žarošice - Nedakonice 3:4 (2:4) - domácí se ujali ve 4. min z přísně nařízeného PK vedení. Tento špatný úvod hosty nedeprimoval a ještě do poločasu se jim podařilo vstřelit ještě 4 branky. Branky Bábík 2, Burda, Reinberk. Hosté předvedli kombinační fotbal a po zásluze si odváží cenné vítězství.
Kněždub - Strání 3:0 - hosté nestačili na důraznější domácí. Zklamali při zakončování akcí.
Vlčnov - Milotice 0:2 (0:1) - milotičtí v první půli využili svou převahu ke vstřelení vedoucí branky. Domácí se snažili o vyrovnání, čehož hosté využili v 90. min brankou do otevřené obrany ke stanovení konečného skóre.
Dubňany - Strážnice 2:1, Kyjov B - Vřesovice 1:1, Vacenovice - Mor. Písek 5:0, Mutěnice - Velká n. V 2:4.

	1.	Dubňany	10	3	2	23:13	33
	2.	Vacenovice	9	3	3	36:10	30
	3.	Velká n.V.	8	6	1	36:16	30
	4.	Nedakonice	9	2	4	34:19	29
	5.	Kyjov B	9	1	5	29:17	28
	6.	Kněždub	8	3	4	26:14	27
	7.	Milotice	8	3	4	25:25	27
	8.	M. Písek	5	4	6	19:22	19
	9.	Mutěnice	4	4	7	16:18	16
	10.	Žarošice	4	2	9	17:27	14
	11.	Strání	4	1	10	17:36	13
	12.	Vřesovice	2	4	9	15:32	10
	13.	Vlčnov	3	1	11	13:38	10
	14.	Strážnice	2	3	10	19:38	9

III. třída sk. A
Osvětimany - Částkov 1:1, Ořechov - Topolná 2:0, Sušice - Mistřice 0.1, Babice - Medlovice 1:2, Kněžpole - Slovácko 4:0, O.N.Ves B - Traplice 0:0

	1.	Ořechov	11	1	1	31:5	34
	2.	Babice	9	1	3	38:13	28
	3.	Kněžpole	8	4	1	32:14	28
	4.	Traplice	8	3	2	27:20	27
	5.	Topolná	5	3	5	25:22	18
	6.	Sušice	4	2	6	25:26	14
	7.	O.N.Ves B	3	5	5	22:30	14
	8.	Slovácko	4	2	7	19:29	14
	9.	Medlovice	4	0	9	31:45	12
	10.	Mistřice	3	1	8	19:21	10
	11.	Částkov	2	4	7	21:41	10
	12.	Osvětimany	2	2	9	14:38	8

III. třída sk. B
St. Hrozenkov - Újezdec B 2:1, Přečkovice - Boršice u Bl. 2:1, Podolí - Bystřice 2:4, Korytná - Hluk B 1:2, Bánov - Havřice 3:2, Suchá Loz - Drslavice 0:0

	1.	Hluk B	9	3	1	35:11	30
	2.	Bystřice	8	2	3	30:20	26
	3.	Drslavice	7	4	2	35:17	25
	4.	St. Hrozenkov	6	3	4	23:26	21
	5.	Suchá Loz	5	4	4	24:17	19
	6.	Podolí	5	3	5	27:26	18
	7.	Havřice	4	5	4	19:22	17
	8.	Korytná	5	2	6	22:37	17
	9.	Přečkovice	3	4	6	25:26	13
	10.	Boršice u Bl.	3	3	7	20:29	12
	11.	Bánov	2	4	7	22:28	10
	12.	Újezdec B	0	5	8	14:37	5








www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund