Číslo: 33
17.08.1998
Článků: 61

Titulní
Uherskohradišťsko
Brodský
Kultura
Podnikání
Z
Pro
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


Novovešťanům se na mistrovství republiky dařilo
Tenisové úspěchy mládeže
Pozdrav po Internetu
FC Synot - AFK Lázně Bohdaneč 0:2 (0:1)
SK Hranice na Moravě - FC Sl. Slavia 2:0 (1:0)
ČSK Uh. Brod - VTJ Znojmo 2:2 (0:1)
Mládežnická kopaná
Fotbalové výsledky





Novovešťanům se na mistrovství republiky dařilo
KUSAK.JPG

Račice (vp) - Téměř kompletní třicetičlenná výprava kanoistů z Ostrožské Nové Vsi (chyběl pouze Zbyněk Ondračka, jenž odpočíval po náročných závodech zařazených do světového poháru) se zúčastnila mistrovství republiky v Račicích. Na stupně vítězů vystoupili zástupci ze Slovácka celkem jedenadvacetkrát a potvrdili tak své postavení mezi elitou ČR.
Čtyřnásobnými mistry republiky se stali bratranci Kusákovi. Osmnáctliletý Bohumil zvítězil ve všech singlových startech (200, 500 a 1 000 metrů) a poslední zlato vybojoval na čtyřkajaku. K tomu přidal ještě stříbro, společně se svým jmenovcem Michalem Kusákem. O dva roky mladší Pavel Kusák kraloval v kategorii dorostenců, kde vyhrál oba závody v singlkajaku (500 a 1 000 metrů) a dvakrát zvítězil společně s olomouckým Švábem na deblkajaku (500 a 1 000 metrů). Deváté prvenství přidala mladičká Petra Basovníková ve strhující bitvě s Futerovou z Nymburka na trati 2 000 metrů (vložený závod mladšího žactva). Nebýt stříbrné medaile žáka Petra Pospíšila na 500 metrů, jehož závěrečnou přípravu nabourala dovolená, mohla dosáhnout Ostrožská Nová Ves impozantního výsledku - zisku všech titulů v mládežnických kategoriích singlkajakářů! Nicméně i tak patří čtrnáctiletý Petr Pospíšil mezi další novoveské naděje.
Další dvě stříbra získal na deblkajaku společně s Lubomírem Botkem a na čtyřkajaku, kde oba doplnil Petr Profous a pardubický Fedák. Při poctivém tréninku mají před sebou velkou budoucnost - dorostenec Martin Minařík (bronzový na trati 500 metrů a dorostenka Barbora Basovníková, rovněž třetí na stejné trati ve finále kajakářek. Spolu s Lucií Lagovou a pražskými závodnicemi Písaříkovou a Krulíkovou dojela druhá na čtyřkajaku. Cenných medailí se dočkali také další novoveští vodáci. Stříbro dvojice Ondřej Šišpera - Zdeněk Jirásek na žákovské čtyřkanoi s přerovským Muzikantem a Frechem z Kadaně. Bronz patří žačkám Pavle Martínkové a Ivetě Kusákové, které závodily společně s hradeckou Blahovou a Kolářovou ze Sezemic na čtyřkajaku (obě na pětisetmetrové trati).
V kategorii seniorů dojela posádka Jiří Marek, Tomáš Kusák, Richard Boček (všichni O. N. Ves) doplněná o pardubického Suchomela na výborném třetím místě v závodě čtyřkanoí na jeden kilometr. V nevídané domácí konkurenci chybělo k zisku medaile Luboši Pojeznému a Vítězslavu Kolářovi na čtyřkajaku jediné místo, dvakrát totiž dojeli čtvrtí, a to na tratích 500 a 1 000 metrů.
V rekordně obsazeném závodě mladšího žactva na dva kilometry - 76 závodníků na minikajacích měli Novovešťané také své zastoupení, když nejlépe zajel nováček Josef Klimosz (22. místo). Další dva žáčci Vojtěch Rechtig a Martin Jiříček startovali v této disciplíně pouze doplňkově, na deblkánoi se výrazně zlepšili a dojeli čtvrtí. Stříbro spolu s Petrou Basovníkovou získala Kateřina Machálková na deblkajaku mezi nejmladšími kajakářkami. Závodní družstvo posílili bývalí závodníci, kteří se momentálně pravidelnému tréninku nevěnují, aby pomohli získat oddílu body. Juniorky Kateřina Kroupová a Lucie Botková si s černožickými kajakářkami dokonce dojely pro bronz na čtyřkajaku.
Z novoveských odchovanců dosáhl na medaili Petr Hruška, mistr republiky v posádce Dukly Praha na čtyřkajaku (200 metrů), bronzový na deblkajaku (200 a 500 metrů) spolu se Součkem, rovněž Dukla a Petr Pojezný (dvakrát stříbrný na čtyřkanoi (200 a 500 metrů) v lodi USK Praha, jednou bronzový na deblkanoi s Neandrem, USK Praha (1 000 metrů).
Díky výsledkům předvedeným v Račicích byli do výběru olympijských nadějí nominováni Pavel Kusák, Martin Minařík a Barbora Basovníková.







Tenisové úspěchy mládeže
V minulém týdnu slavili velké úspěchy na turnajích jednotlivců hráči a hráčky TK Uh. Hradiště. Na turnaji dorostu Crystalex Cup v Uh. Brodě a v turnaji st. žactva ve Veselí n. Moravou byla finále dvouher chlapců hradišťskou záležitostí. V Uh. Brodě zvítězil Radomil Kožuský nad Martinem Jurečkem 6:2 a 6:3.
Ve Veselí Lukáš Zimčík nad Přemkem Janíkem 6:2 a 6:1, ve dvouhře st. žákyň vyhrála Zuzka Hudečková (UH) nad Markovou z Plzně 6:1, 4:6 a 6:3. Na turnaji st. žactva v Tišnově prohráli zástupci Uh. Hradiště až ve finálových utkáních dvouhry, Martin Slanicay s Metelkou z Jihlavy 1:6, 1:6 a Klára Jagošová s Volejníkovou z Brna 2:6 a 3:6.







Pozdrav po Internetu
Redakce našich novin dostala prostřednictvím Internetu tento vzkaz: Jsme velmi potěšeni, když si zde v USA můžeme každý týden přečíst pomocí Internetu stránky vašich krásných novin Dobrý den, Slovácko. Máme zde tak možnost prezentovat krásu Jihomoravského Slovácka. Jelikož jsme velcí příznivci kopané v Ořechově, chceme touto cestou poděkovat celému ořechovskému týmu za obětavou a náročnou práci, kterou odvedli v minulé sezóně. Předevší dík patří odstupujícímu trenéru panu Valštýnovi za vše, co pro ořechovskou kopanou udělal. Dík patří i jeho asistentu Kožušníkovi, zázračnému manažerovi Svobodovi a celému realizačnímu týmu. Nastupujícímu trenérovi Jiřímu Flašarovi přejeme pevné nervy a věříme, že s jeho pomocí se kopaná v Ořechově ocitne v I. třídě, protože tam rozhodně patří. S pozdravem bývalý hráč a členové realizačního týmu Ořechova, kteří v současnosti žijí v USA: Martin Zelina, Radek Kozina a Martin Fuglik.







FC Synot - AFK Lázně Bohdaneč 0:2 (0:1)
St. Město (JOH) - K prvnímu druholigovému utkání v letošní sezóně zavítal na Širůch loni ještě ligový Atlantic Lázně Bohdaneč, který v I. kole prohrál na domácím hřišti s Č. Budějovicemi 2:0. Trenér Jiří Dunaj před utkáním řekl: Přijeli jsme do Starého Města s cílem neprohrát a odčinit svůj domácí neúspěch. Do první velké šance se však dostali domácí již v 1. minutě, když Trousilova dělovka skončila na břevně branky Bohdanče a odražený míč nestačil Vajda již zpracovat. To byla však na dlouhou dobu jediná šance v prvním poločase. V utkání se pak hlavně bojovalo, když hosté se soustřeďovali více na bránění než na útok. V okamžiku, kdy tlak Starého Města sílil, napřáhl ve 41. téměř ze 30 metrů levačkou hostující Kyral a Ondrůšek stačil jen bezmocně sledovat míč plachtící do jeho sítě - 0:1.
Hned na začátku druhé půle po chybě domácí obrany postupovali tři hráči Bohdanče na jednoho obránce FC Synot, ale naštěstí Valta zvolil místo příhry nepřesnou střelu a bylo po akci. V 52. to byli opět hosté, když Kulič se ocitl sám před Ondruškem, ale ten stačil jeho střelu v pádu vykopnout na roh. V 56. rozhodčí Vidlák neuznal domácím branku pro údajné postavení Kowalíka mimo hru. V 59. a 60. dvakráte zahrozil hlavičkou domácí Trousil, jenže bez brankového efektu. V 69. po akci Lysáčka, Vajdy a Kowalíka zaskočil na brankové čáře za golmana Wintera Vizinger a míč odkopl do bezpečí. V 70. poslal domácí trenér na hřiště třetího útočníka Haspru, jenže místo vyrovnání přišla 74. minuta a hostující Spěvák po centru Bílka rozvlnil hlavou podruhé domácí síť a Bohdaneč vedla 2:0. V 80. mohli hosté své vedení ještě zvýšit, když po chybě Bužka Ondrůšek vytáhl Kyralovu střelu na roh, po kterém na brankové čáře zachraňoval kapitán domácích Hlahůlek.
Utkání pak zkušení hosté již v pohodě dovedli do vítězného konce. Domácím v tomto zápase scházelo střelecké štěstí, které se tentokráte usadilo na kopačky hostujícíh hráčů.
Branky: 41. Kyral - 0:1, 74. Spěvák - 0:2. ŽK: Hlahůlek - Kyral, Bílek, Kulič, Roček, Vizinger a Winter. Rozhodčí: Vidlák (známka 8) - Lenfeld, Bejlek. Diváci 1 475.
Sestava FC Synot: Ondrůšek - Soldán - Formánek (60. Lysáček), Bužek (82. Vojtěšek), Trousil - Vajda (70. Haspra), Zapletal, Hlahůlek, Štěrba - Kowalík, Holomek. Trenér František Komňacký, asistent Jaroslav Hastík.
Po utkání trenér Bohdanče Jiří Dunaj řekl: Staré Město si vytvořilo tlak i šance, ale branky jsme dávali my. Velmi nám pomohla naše vedoucí branka, pak jsme se soustředili hlavně na obranu s brejkovými akcemi. V našem mužstvu scházel Marek Trval, protože nepodepsal smlouvu, která mu byla u nás nabídnuta, proto bylo rozhodnuto, že s námi nepojede.
Trenér FC Synot František Komňacký: Nemůžu hráčům vytknout, že by k utkání přistoupili nezodpovědně. Hráli, makali, ale bohužel fotbal se hraje na branky. V utkání se ukázalo, že nám schází střelci. Vajdu jsem střídal proto, že již před utkáním měl značné zdravotní problémy a i když hrál dobře, tak toho měl dost, a proto byl střídán.
Ve 3. kole zajíždí mužstvo FC Synot v sobotu 22. 8. do Prostějova, začátek utkání 16.30 hodin.







SK Hranice na Moravě - FC Sl. Slavia 2:0 (1:0)
Hranice (JB) - Po návratu Hranic ze zahraničního zájezdu v Nizozemí se muselo mistrovské utkání 1. kola MSFL hrát až v úterý 11. 8. 1998. Protože nový trávník na stadionu v Hranicích budou mít fotbalisté k dispozici až v závěru měsíce srpna, tak podzimní premiéra probíhala za tropického vedra na velice špatném, nerovném a tvrdém terénu málo zatravněného hřiště v Drahotuších.
Silně omlazený kolektiv Slovácké s brankářem Radkem Malinou ze St. Města (povolení hostování z FC Synot do 30. 12. 1998), má sice vysoké hráče, kterým se nedá upřít snaha i bojovnost, ale zatím chybí více sehranosti, zkušeností, klidu a sportovního štěstí.
Úvodní minuty prvního duelu patřily SK. V 7. Janovský pohotovou střelou z 35 metrů orazítkoval břevno a v 9. Fojtů z trestného kopu branku přestřelil. Ve 12. Mazáč levačkou gólmana Malinu nepřekonal. Vyloženou šanci měla Slovácká ve 14. minutě, kdy po střele Frýborta se míč od skrumáže hráčů odrazil k Mojžišovi, který z bezprostřední blízkosti poslal míč nad břevno a vedoucí gól nedal! Škoda, že na dalekonosná autová vhazování Leciána hráči nereagovali, a této vzácné výhody před nejistým brankářem Jánošem nevyužili. V dalších minutách byl ve střelbě aktivnější SK. Ve 22. Šesták, ve 25. T. Hupka, ve 26. P. Zima a ve 29. T. Zima neměli v koncovce přesnou mušku. Ve 31. domácí využili chyby, brankář Malina netakticky vyběhl, Fojtů ho přehodil a obloučkem dal vedoucí gól. Nedeprimovaní hosté z protiútoku ve 33. střelou Obernaucha branku neohrozili, ale ve 37. mohlo být vyrovnáno. Po střele z trestňáku Mojžiš gólmana Jánoše vystrašil, míč mu vypadl z rukou a naštěstí byl z toho jen roh.
V úvodní minutě II. poločasu Šesták hlavou trefil břevno Slavie. V 64. Obenrauch téměř od půlící čáry zaváhal, sólovou akci nedotáhl až do konce a nevyrovnal. V 73. se Kučera z přímého trestného kopu mezi 3 tyče netrefil. Nedáš-li, dostaneš se opět potvrdilo v 87., kdy po zaváhání obrany a centru P. Hupky pečetil Lechovič hlavou premiérové vítězství SK.
Branky: 31. Fojtů, 87. Lechovič. Rozhodčí: Jantoš z Havířova - Závodný z Vratimova a Malchárek z Ostravy. Delegát ČMFS: Koloničný z Třince. ŽK: T. Zima a Pohorelli z Hranic. Rohy 7:5. Diváků 250. Hranice: Jánoš - Janovský, T. Hupka, Čák, David - T. Zima, Pohorelli, P. Zima, Fojtů - Šesták (62. Lechovič) a kapitán mužstva P. Hupka. Trenér Pavel Hajný.
Uh. Hradiště: Malina - Frýbort (85. Oharek), kapitán mužstva M. Kučera, Hrabalík, Lysoněk - Mojžiš (61. Zimčík), Beníček, Lecián (69. Orlovský), Řezník - Mazáč, Obenrauch. Trenér Lubomír Blaha. Připraveni byli: brankář Sedláček - Sklenka a Strakoš. Zraněn je Popelka.







ČSK Uh. Brod - VTJ Znojmo 2:2 (0:1)
Uh. Brod (PZ) - Souboj bývalých účastníků MSFL přinesl řadu dramatických momentů, které se musely divákům líbit. Od počátku se hrálo stylem nahoru - dolů, přičemž obranné řady obou mužstev pořádaly den otevřených dveří. Trenér domácích Ladislav Janský měl před úvodním hvizdem vrásky na čele, neboť mu ze sestavy pro zranění vypadli oba stopeři - Hráček a Szkibik. Na post libera se netradičně postavil nejlepší kanonýr týmu Mahdalík, který nezapomínal ani na podporu útoku. Po vzájemném oťukávání mohli udeřit domácí, ale Šenkeřík svou šanci spálil. Hosté spoléhali především na brejkové situace, v nichž dominovali Zakopal s Vybíralem. Prvně jmenovaný našel ve 43. recept na překonání chybně zahraného ofsajd - systému a po samostatném sólu poslal hosty do vedení 0:1.
Ihned po změně stran skóroval podruhé v úniku Kolman - 0:2. V té chvíli by na domácí nevsadil nikdo ani zlámanou grešli. Uherskobrodští však nesložili zbraně a vrhli síly do útoku. Po hodině hry snížil Mahdalík, který se nejlépe orientoval ve skrumáži před Gronichem a poslal mu navštívenku přímo do šibenice 1:2. Pak byl v ideální šanci Boďa, jenž po rohu minul hlavou prázdnou branku. Vše si vynahradil v 69., kdy se štírek protáhl mezi beky hostů a biliárovou střelou od tyče do brány srovnal - 2:2. Tři body měli na kopačkách ještě Kopták se Šenkeříkem, ale také hostující Zakopal, jehož sólo zmařil skluzem Němčický. B: 58. Mahdalík, 69. Boďa - 43. Zakopal, 48. Kolman. ŽK: 4:3. Rozhodčí Petrů, diváků 326.
Sestava Uh. Brodu: Kubiš - Mahdalík - Němčický, Bílek, Kociňák - Slovák, Boďa, Vystrčil, Kopták - Šenkeřík, Dobiáš (86. Urubčík). Na střídání byl ještě připraven Michal Otto. Trenér Ladislav Janský.







Mládežnická kopaná
Župní přebor staršího a mladšího dorostu
Kroměříž - Brumov 1:4 a 1:3, Slušovice - Kunovice, Šardice - Kyjov 2:1 a 0:6, Bystřice - Holešov, Vacenovice - Morkovice 3:1 a 2:3, Hulín - Uh. Brod 2:0 a 0:1, J. Otrokovice - Slavičín 6:1 a 2:1.

Župní soutěž dorostu - sk. B
Hluk - Polešovice 5:1, Bánov - Havřice 9:1, Jalubí - Bojkovice - 3:1, St. Veselí - Nedachlebice 1:4, Zborovice - Jarošov 3:4, D. Němčí - FC Veselí n.M., Šumice - Rataje 3:1, dohrávka 1. kola D. Němčí - Rataje 11:0.

Župní soutěž dorostu - sk. C
Bukovany - Dubňany 2:0, Tupesy - Mutěnice 1:3, Lipov - Vnorovy 1:0, Hovorany - Strážnice 1:3, Hr. Lhota - Ždánice 0:2, Prušánky - Velká n. V. 2:2, Strání - Rohatec 5:0.

Okresní soutěž dorostu
Popovice - Březolupy 1:2, Kostelany - Babice 9:0, Slavkov - Osvětimany hosté nepřijeli, Bílovice - Zlechov nehlášeno, Traplice - Ostr. Lhota 0:3, Mistřice - Vlčnov 3:1.

Okresní přebor dorostu
Nedakonice - Březová 1:1 (1:0). Kopčil - Janků. O. N. Ves - Topolná 6:0 (3:0). Krystýn 2, Janča, Peprníček, Hábl, Ludvík. Kněžpole - Boršice 0:1 (0:0). Tománek. Huštěnovice - Drslavice 1:9 (0:5). Fojtášek - Vaculka 3, Huňka 2, Orlovský 2, Vrága, Matyáš. Bystřice - Prakšice 2:0 (0:0). Petlák S., Murárik. Uh. Ostroh - Újezdec 0:5 (0:3). Coufalík 3, Mařica, Kostka. Suchá Loz - Buchlovice 3:1 (2:0). Nehlášeno - Kučík.







Fotbalové výsledky
II. fotbalová liga
Most - Č. Lípa 3:1, NH Ostrava - Fr. Místek 0:0, Chrudim - Bohemians 0:4, Třinec - Vítkovice 1:1, St. Město - L. Bohdaneč 0:2, Přerov - Poštorná 2:2, Č. Budějovice - LeRK Prostějov 3:0, Ml. Boleslav - Zlín 3:0

	1.	Bohemians	2	0	0	7:0	6
	2.	Č. Budějovice	2	0	0	5:0	6
	3.	Ml. Boleslav	1	1	0	5:2	4
	4.	Most		1	1	0	5:3	4
	5.	Vítkovice	1	1	0	4:2	4
	6.	Zlín		1	0	1	4:3	3
	7.	L. Bohdaneč	1	0	1	2:2	3
	8.	NH Ostrava	0	2	0	0:0	2
	9.	Fr. Místek	0	2	0	2:2	2
	10.	Poštorná	0	2	0	3:3	2
	11.	Přerov		0	1	1	3:5	1
	12.	St. Město	0	1	1	1:3	1
	13.	LeRK 		0	1	1	0:3	1
	14.	Třinec		0	1	1	1:4	1
	15.	Chrudim		0	1	1	2:6	1
	16.	Č. Lípa		0	0	2	1:7	0


Divize D
Slavičín - Zlín B 4:1, Slušovice - Polešovice 3:0, Uh. Brod - VTJ Znojmo 2:2, Břeclav - D. Němčí 2:1, ČAFC Židenice - Mysločovice 0:1, V. Pavlovice - Napajedla 1:4, Bystrc - BOPO Třebíč 1:1, Brumov - Svitavy 3:0

	1.	Napajedla	2	0	0	9:1	6
	2.	Brumov		2	0	0	9:2	6
	3.	Břeclav		2	0	0	6:3	6
	4.	Slavičín	1	1	0	5:2	4
	5.	D. Němčí	1	0	1	4:4	3
	6.	Slušovice	1	0	1	5:6	3
	7.	Mysločovice	1	0	1	3:4	3
	8.	VTJ Znojmo	0	2	0	3:3	2
	9.	Bystrc		0	2	0	2:2	2
	10.	BOPO Třebíč	0	2	0	2:2	2
	11.	Uh. Brod	0	1	1	4:5	1
	12.	Svitavy		0	1	1	1:4	1
	13.	V. Pavlovice	0	1	1	2:5	1
	14.	Polešovice	0	1	1	0:3	1
	15.	Zlín B		0	1	1	1:4	1
	16.	ČAFC Židen.	0	0	2	0:6	0


Župní přebor
Hluk - Hulín 3:0 (1:0). V pohledném utkání poprvné nastoupil kanonýr Soviš, který na sebe upozornil ve 43., když vstřelil jedinou branku první půle. Domácí byli v prvních 45. minutách lepší a zaslouženě šli do kabin s jednobrankovým vedením. Po změně stran hosté přidali na přesnosti, převzali iniciativu a snažili se o vyrovnání. V závěru utkání vsadili vše na útok, ale domácí využili jejich otevřené obrany a v 88. vstřelil Pinkava druhý, v 90. třetí gól Michalčíkem. 350 diváků, rozhodčí Zálešák z Hodonína.
Morkovice - Bojkovice 6:1 (3:0). Domácí byli po celých 90. lepším mužstvem. Už v prvním poločase si vytvořili dostatečný tříbrankový náskok. Hosté v závěru utkání snižovali na 1:5 Pláškem. Rozhodčí Neubauer ze Zlína, 250 diváků.
Hradčovice - Bystřice 2:2 (1:2). Utkání velmi dobré úrovně, ve kterém měli lepší vstup do utkání domácí, kteří ve 13. se ujali vedení Dýmalem z pokutového kopu. Hosté vyrovnali po sporném faulu ve 32., nařízený pokutový kop proměnil jejich nejlepší střelec Skopal. Domácí vzápětí inkasovali další branku z kopačky Zemánka. Ve druhém poločase se domácí zlepšili, získali výraznou převahu, vytvořili si několik šancí. Jednu využil v 78. Koníček. Hosté dohrávali bez Petráše, kterého vyloučil Zedníček ze Vsetína. V domácím kolektivu se představila další posila, a to Kočica ze SYNOTU St. Město. Sledovalo 300 diváků.
Břestek - Veselí 2:3 (0:2). Dramatické utkání, ve kterém hosté byli v prvním poločase fotbalovější a jejich nejnebezpečnější hráč Vorálek dvakrát překonal brankáře Konečného. Domácí obrana v prvním poločase byla značně děravá, čehož mohli hosté využít ke vstřelení dalších branek. Nováček ohrožoval branku hostí jen ze standardních situací. Zajímavý fotbal pokračoval i po změně stran, kdy domácí Sontág v 60. z pokutového kopu nejdříve snížil a o 10 minut později Skopal srovnal na 2:2. V 88. rozhodčí Filipenský neuznal regulerní branku domácím. Domácí nerezignovali, vsadili na bojovnost měli dokonce výhodu pokutového kopu, ale Sontág šanci nevyužil. Z vítězství se nakonec radovali Veselané zásluhou dezorientované domácí obrany, která si vsítila vlastní gól. Sledovalo 250 diváků.
Kostelec - Hodonín 3:1, Mikulčice - Podlesí 2:0, Kateřinice - Šardice 1:1, Velké Karlovice - V. Otrokovice 3:3.

	1.	Morkovice	2	0	0	9:3	6
	2.	Hluk		2	0	0	4:0	6
	3.	Mikulčice	2	0	0	5:2	6
	4.	Veselí n.M.	2	0	0	5:3	6
	5.	Bystřice	1	1	0	7:2	4
	6.	Kostelec	1	1	0	3:1	4
	7.	V. Otrokovice	0	2	0	4:4	2
	8.	Břestek		0	1	1	3:4	1
	9.	Šardice		0	1	1	3:4	1
	10.	Hradčovice	0	1	1	3:4	1
	11.	V. Karlovice	0	1	1	3:4	1
	12.	Podlesí		0	1	1	0:2	1
	13.	Hodonín		0	1	1	1:3	1
	14.	Hulín		0	1	1	0:3	1
	15.	Kateřinice	0	1	1	1:6	1
	16.	Bojkovice	0	0	2	3:9	0


I. A třída skupina B
Nedakonice - Vracov 2:2 (1:0). Hosté měli po celé utkání více ze hry, ale brankových příležitostí si vytvořili minimum. Domácí se snažili hrát především na brejky, po kterých dvakrát z trestného kopu překonal hostujícího brankáře Hábl. Hosté vsadili vše na útok se snahou o vyrovnání, což se jim v 86. podařilo.
O. N. Ves - Vacenovice 3:2 (1:0). Utkání velmi dobré úrovně. Domácí byli fotbalovější, hosté se prezentovali tvrdou hrou. Do vedení šli domácí ve 24. Zajíčkem, tentýž hráč v 52. zvýšil na 2:0. Převahu domácích zúročil v 80. Zálešák třetí brankou. Domácí pochopitelně polevili a dovolili hostům v 84. snížit z PK a v 90. na 2:3.
Jalubí - Boršice 0:2 (0:1). Ve vyrovnaném utkání hosté využili nabídnutých šancí a brankami Ondrůška v 5. a Štěrby v 62. zvítězili. Rozhodčí Novák z Bystřice vyloučil v 65. domácím za faul v přerušené hře Ševčíka.
Prakšice - Nedachlebice 6:0 (3:0). Domácí byli lepším mužstvem v prvním poločase a vytvořili si tříbrankový náskok. Hosté se po změně stran snažili zkorigovat výsledek, získali územní převahu, ale brankově se neprosadili. Naopak domácím zase patřil závěr utkání, kdy se třemi brankami postarali o rekordní výsledek. Jejich branky dali Mikel 3, Jurák, Dynka, Kadlček.
Uh. Ostroh - Újezdec 5:2 (2:0). Poslední mistrovský duel mezi oběma mužstvy proběhl před 12 lety. Domácí svou herní převahu dokázali využít i gólově. Jejich branky dali Petřík 2, Lůčný, Jurčeka, D. Vaculík. Za hosty Kučera, Bachůrek.
Kvasice - Ždánice 2:0, Bzenec - Rohatec 3:0.

	1.	Boršice		2	0	0	5:1	6
	2.	Prakšice	1	1	0	6:0	4
	3.	Bzenec		1	1	0	4:1	4
	4.	Kvasice		1	0	1	2:1	3
	5.	Rohatec		1	0	1	3:3	3
	6.	Uh. Ostroh	1	0	1	5:5	3
	7.	O.N.Ves		1	0	1	4:5	3
	8.	Újezdec		1	0	1	3:5	3
	9.	Nedachlebice	1	0	1	3:6	3
	10.	Nedakonice	0	2	0	3:3	2
	11.	Vracov		0	2	0	3:3	2
	12.	Vacenovice	0	1	1	3:4	1
	13.	Ždánice		0	1	1	0:2	1
	14.	Jalubí		0	0	2	0:5	0


I. B třída skupina B
Žeranovice - Jarošov 2:2 (2:2). Ve vyrovnaném průběhu se oba dva kolektivy rozešly se spravedlivou remizou. Branky za hosty dávali Komárek a Smetka.
Koryčany - Lůžkovice 2:1, SKP Zlín - Zdounky, Luhačovice - Mladcová 4:2, Morkovice B - Všetuly 1:1, Roštění - Malenovice 0:4, Střílky - Lubná 2:1.

	1.	Malenovice	1	1	0	4:0	4
	2.	Luhačovice	1	1	0	6:4	4
	3.	Koryčany	1	1	0	4:3	4
	4.	Střílky		1	1	0	4:3	4
	5.	Mladcová	1	0	1	4:4	3
	6.	Lužkovice	1	0	1	5:5	3
	7.	Morkovice B	0	2	0	3:3	2
	8.	Všetuly		0	2	0	3:3	2
	9.	Jarošov		0	2	0	4:4	2
	10.	Žeranovice	0	2	0	2:2	2
	11.	Lubná		0	1	1	1:2	1
	12.	Roštění		0	1	1	0:4	1
	13.	Zdounky		0	0	1	3:4	0
	14.	SKP Zlín	0	0	1	0:2	0


I. B třída skupina C
Tupesy - Kněždub 2:0 (0:0). Domácí mohli jít do vedení již ve 2., ale L. Matoušek neproměnil pokutový kop. Po vyrovnaném průběhu skončil poločas bez branek. Po změně stran se domácí zlepšili, převzali iniciativu a o výsledku rozhodli v první čtvrthodině brankami Ludvíčka a Oslzly.
Zlechov - Velká n.V. 1:4 (0:2). Hosté se v utkání prosadili střelecky, kdy všechny střely na branku skončily v síti domácího brankáře. Za domácí byl úspěšný v 80. Rosůlek.
Strání - Slavkov 1:11 (1:6). Domácí opět inkasovali v domácím prostředí 11 branek. Domácí šli sice do vedení v první minutě Adámkem, ale hosté vzápětí odpověděli šnůrou 6 branek do konce prvního poločasu. Hosté pokračovali v exhibici a postarali se o rekordní vítězství. Jejich branky dávali Machálek 7, Švardala 2, Sládeček, Fibicher.
Mutěnice - Dubňany 3:1, Lipov - Kyjov B 0:1, Milotice - Strážnice 1:0, Hr. Lhota - Žarošice 4:0.

	1.	Mutěnice	2	0	0	14:3	6
	2.	Slavkov		2	0	0	14:3	6
	3.	Kyjov B		2	0	0	2:0	6
	4.	Hr. Lhota	1	1	0	5:1	4
	5.	Velká n.M.	1	1	0	5:2	4
	6.	Lipov		1	0	1	4:1	3
	7.	Tupesy		1	0	1	2:1	3
	8.	Kněždub		1	0	1	1:2	3
	9.	Milotice	1	0	1	1:2	3
	10.	Žarošice	1	0	1	2:4	3
	11.	Dubňany		0	0	2	1:4	0
	12.	Zlechov		0	0	2	3:7	0
	13.	Strážnice	0	0	2	0:5	0
	14.	Strání		0	0	2	3:22	0


Okresní přebor muži
Horní Němčí - Březolupy 3:2 (1:1). Rychlé a pohledné utkání, ve kterém byli hosté lepší ve 2. poločase, ve druhém domácí přidali a doslova vydřeli zasloužené vítězství. Branky Velecký, Horsák, Tureček, za hosty Hubáček a Pastyřík. 120 diváků, řídil Šťastný z Hradiště.
Buchlovice - Hluk B 1:4 (1:2). Domácí vedli už v páté minutě, avšak více branek vstřelit nedokázali. Hosté vytěžili z minima maximum a zaslouženě si odvezli 3 body. Branky Březina, za hosty Gášek, Šimčík, Vaculík, Polách. 120 diváků, řídil Hůlka z Hradiště.
Kudlovice - Nivnice 3:1 (1:1). Utkání velmi dobré úrovně, ve kterém domácí neproměnili několik vyložených šancí. Řídil Kostelníček z Jalubí, sledovalo 150 diváků.
Traplice - Ořechov A 2:1 (1:0). Nováček soutěže hrál to, co se od něj očekávalo a dal najevo, že se s ním musí v OP počítat. Branky: Pekárek, Huťka z PK, za hosty Fábry. 150 diváků, řídil Pavelčík ze Slavkova.
Dolní Němčí B - Ostr. Lhota 4:1 (4:0). Domácí měli po celé utkání převahu, kterou vyjádřili i brankově. Branky za domácí J. Bobčík 3, M. Tinka, za hosty J. Bachan. Sledovalo 140 diváků, rozhodčí Malík z okr. Hodonín.
Pitín - Šumice 2:2 (1:2). Nováček se v premiéře na domácím hřišti nezalekl zkušenějšího mužstva hostí a zahráli velmi dobře. Nerozhodný výsledek. Branky za domácí Valíček, Plášek, za hosty Jurásek 2. Řídil Kotačka ze Slavkova před 200 diváky.
Sl. Slavia B - Vlčnov 3:2 (2:0). Po jasném prvním poločase se hosté zmocnili taktovky a vyrovnali na 2:2. Šťastným gólem před koncem domácí zvítězili. Velmi dobře hrál Mikulášek. Branky domácích vstřelili Blaha, Lahodný, Zemánek, za hosty Křapa, Podškubka. 200 diváků. Řídil Ujčík z Uh. Hradiště.

	1.	Uh. Hradiště B	2	0	0	6:3	6
	2.	Šumice		1	1	0	6:2	4
	3.	Hluk B		1	1	0	5:2	4
	4.	Kudlovice	1	1	0	5:3	4
	5.	O. Lhota	1	0	1	5:5	3
	6.	H. Němčí	1	0	1	4:5	3
	7.	D. Němčí B	1	0	1	4:5	3
	8.	Traplice	1	0	1	3:5	3
	9.	Pitín		0	2	0	3:3	2
	10.	Vlčnov		0	1	1	3:4	1
	11.	Ořechov		0	1	1	3:4	1
	12.	Březolupy	0	1	1	3:4	1
	13.	Nivnice		0	1	1	3:5	1
	14.	Buchlovice	0	1	1	3:6	1


III. třída skupina A
Osvětimany - Topolná 3:2, Kostelany - Babice 3:0, Kněžpole - Medlovice 7:0, Bílovice - Sušice 3:1, Huštěnovice - Jalubí B 2:2, Mistřice - Slovácko 0:1

	1.	Kněžpole	2	0	0	10:0	6
	2.	Slovácko	2	0	0	3:0	6
	3.	Osvětimany	2	0	0	5:3	6
	4.	Kostelany	1	1	0	7:4	4
	5.	Jalubí B	1	1	0	5:3	4
	6.	Topolná		1	0	1	5:4	3
	7.	Bílovice	1	0	1	4:4	3
	8.	Huštěnovice	0	1	1	2:4	1
	9.	Medlovice	0	1	1	4:11	1
	10.	Mistřice	0	0	2	1:3	0
	11.	Sušice		0	0	2	1:6	0
	12.	Babice		0	0	2	1:6	0


III. třída skupina B
Hradčovice B - Podolí 1:0, Suchá Loz - Havřice 3:0, Přečkovice - Boršice u Blat. 4:2, Starý Hrozenkov - Bystřice p. Lop. 1:2, Drslavice - Korytná 4:1, Březová - Bánov nehlášeno, Přečkovice - Bystřice p. Lop. 2:1, Výsledek z minulého týdne

	1.	Přečkovice	3	0	0	8:4	9
	2.	Drslavice	2	0	0	6:2	6
	3.	Suchá Loz	1	1	0	5:2	4
	4.	Březová		1	0	0	4:1	3
	5.	St. Hrozenkov	1	0	1	7:6	3
	6.	Bystřice p. L.	1	0	2	4:5	3
	7.	Havřice		1	0	1	2:4	3
	8.	Hradčovice B	1	0	1	2:4	3
	9.	Boršice u Bl.	0	1	1	4:6	1
	10.	Bánov		0	0	1	1:2	0
	11.	Podolí		0	0	2	1:3	0
	12.	Korytná		0	0	2	5:10	0


IV. třída skupina A
Popovice - Mařatice 1:3, Jankovice - Ořechov B 5:2, Zlámanec - Košíky 3:0, Boršice B - Částkov 4:0, ukončeno pro malý počet hračů

	1.	Zlámanec	2	0	0	5:0	6
	2.	Boršice B	2	0	0	7:2	6
	3.	Košíky		1	0	1	5:3	3
	4.	Ořechov B	1	0	1	8:6	3
	5.	Jankovice	1	0	1	5:7	3
	6.	Mařatice	1	0	1	4:7	3
	7.	Popovice	0	0	2	3:6	0
	8.	Částkov		0	0	2	0:6	0







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund