Číslo: 17
27.04.1998
Článků: 7

Titulní
Uherskohradišťsko
Brodský
Kultura
Podnikání
Z
Pro
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


Štěrbův salon Daewoo v pátek otevřen
Postiženým občanům
Setkání u sv. Rocha
Jubileum vinařů





Štěrbův salon Daewoo v pátek otevřen
Uh. Hradiště (VaMP) - Za účasti cimbálové muziky a řady hostů otevřeli v pátek 24. 4. odpoledne manželé Štěrbovi spolu s kolektivem pracovníků Štěrba Motor, s.r.o. zbrusu nový autosalón. Vozy značky Daewoo si tak budou moci zákazníci z našeho okresu vybrat a pořídit za velmi zajímavé ceny v prodejně na Velehradské ulici. Ředitelem hradišťského autosalónu se stal Ivan Menšík.







Postiženým občanům
Uh. Hradiště (red) - Těžce zdravotně postižení občané, držitelé průkazů opravňujících užívat zvláštní označení motorového vozidla (vozíček, trojúhelník), kteří si nenechali platnost průkazu prodloužit do 31. března, nechť tak neprodleně učiní na Středisku pro poradenství a sociální rehabilitaci, Palackého náměstí 293.







Setkání u sv. Rocha
Uh. Hradiště (red) - stejně jako každý rok i letos oslaví věřící z Uherského Hradiště a okolí začátek mariánského měsíce setkáním u kaple sv. Rocha. Setkání se uskuteční v pátek 1. května, mše svatá začíná ve 14.00 hodin. Všechny srdečně zvou MO KDU-ČSL Uherské Hradiště a Jarošov.







Jubileum vinařů
Uh. Hradiště (JiV) - Už opakovaně, tentokrát po dvacáté, pořádají l. května mařatští vinaři výstavu vín na zimním stadionu. K ochutnání bude minimálně 800 vzorků, převážně archivních vín. Vína budou ze všech oblastí ČR, Mělnicka, Znojemska, Mikulovska, Velkopavlovicka aj. K poslechu zahrají Burčáci a na hojnou účast se těší pořadatelé z Mařatic. Začátek v 9.00 hodin.







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund