Číslo: 30
27.07.1998
Článků: 60

Titulní
Uherskohradišťsko
Brodský
Kultura
Podnikání
Z
Pro
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


2 ALARM ŠTĚRBA
4 DAEWOO MOTOR - Štěrba Motor, s.r.o.
6 MODE ŠTĚRBA
8 OK BAR AEROKLUB Kunovice
10 RAMEX Kunovice
12 M - LUX, spol. s r.o.





2 ALARM ŠTĚRBA
Sídlo firmy v Mlýnské ulici v Uh. Hradišti je právě před dokončením. Na rozdíl od klasických prodejen toho v Alarm Štěrba příliš k vidění a koupi není, berete-li za klasický obrázek obchodu police plné zboží a více či méně laskavý výraz na tváři prodavačky. 90 procent činnosti firmy totiž zabírá samotná výroba elektronických zabezpečovacích systémů. Zbylých 10 procent tvoří prodej a montáž systémů podle požadavku a možností každého zákazníka. Zákazníci nás kontaktují převážně telefonicky, kdy si s námi domluví schůzku, prozradil vedoucí firmy Ivo Bittner. Pracovníci firmy po nezbytné prohlídce objektu, který má být zabezpečen, navrhnou klientovi způsob řešení zabezpečovacích systémů a cenovou kalkulaci. Je jen na zákazníkovi, zda se rozhodne pro realizaci montáže právě u Alarm Štěrba.







4 DAEWOO MOTOR - Štěrba Motor, s.r.o.

Naprostou novinkou automobilového trhu se před krátkým časem stal vůz Deawoo - MATIZ. Je to jedno z nejlevnějších vozidel, které jsou v České republice v prodeji, vystihl v krátkosti nejvýznamnější vlastnost nového automobilu vedoucí autosalonu Daewoo Motor jeho ředitel Ivo Menšík. Prozraďme, že Matiz je zároveň ve své třídě největším vozidlem a má všech PĚT (pohromadě)...: je PĚTidveřové a PĚTimístné a jeho průměrná spotřeba na sto kilometrů je pouhých PĚT litrů benzínu natural. K tomu má ještě pod kapotou 51 koní a je dlouhé tři a půl metru. Jeho základní cena byla stanovena na 210.900 korun. Jako o každou novinku, je i o vůz Daewoo Matiz velký zájem, proto je třeba příliš neodkládat návštěvu autosalonu a jít se na podrobnosti kolem Matizu zeptat do autosalonu třeba hned teď.







6 MODE ŠTĚRBA
Když chcete zaručeně originální ošacení a navíc si rozhodně nepřejete, aby stejný kousek chodil zároveň s vámi po ulici, musíte nakupovat v módních salonech. Tam pochopitelně o cenách zboží rozhoduje originalita, materiál, způsob zpracování a pochopitelně i místo, kde je výrobek nabízen. Při zachování všech nároků na kvalitu jistě každý uzná, že jinou cenu bude tentýž výrobek vykazovat na Václavském náměstí v Praze a třeba Na Rynku v Kunovicích. Konkrétně tam, do prodejny Mode Štěrba, se velmi rychle naučili chodit ti, kteří se nespokojí s klasickou konfekcí, vždyť pro salon Mode Štěrba šije v současnosti řada renomovaných krejčovských dílen. Během prázdnin můžete v Kunovicích mnohé letní zboží nakoupit s 50 až 80 % slevou, a to především pánská saka a dámské halenky. Na své si mohou přijít i vyznavači luxusního dámského spodního prádla za víc než přijatelnou cenu.







8 OK BAR AEROKLUB Kunovice
Doslova komorní prostředí, kde vás, když si to opravdu budete přát, nebude nikdo rušit, najdete v kunovickém OK Baru Aeroklubu. Jeho atmosféru dotváří přímo strategická poloha: nachází se totiž v těsné blízkosti Leteckého muzea, uprostřed hangárů a ještě k tomu nedaleko od plochy kunovického letiště (inu, ani letci nesmějí podceňovat pitný režim). Za dobu své existence si OK Bar Aeroklub našel svou stálou klientelu, která se sem ráda vrací. Kromě běžných nealkoholických a alkoholických nápojů se zde výhradně točí pivo značky Regent, k dostání jsou i výrobky studené či teplé kuchyně. Otevírá se denně po poledni a otevřeno je podle zájmu návštěvníků. Posedět s přáteli můžete jak v příjemném interiéru, tak venku, pod maxi slunečníky z padákové tkaniny. V čase naší návštěvy se v OK Baru hovořilo německy a anglicky, tu a tam zazněla čeština, takže v Kunovicích už jsou světoví!







10 RAMEX Kunovice
Letní počasí se konečně ukázalo v celé své kráse, takže ze všeho nejvíc nám v současnosti jdou na odbyt různé nafukovačky, prozradil nám jeden z majitelů prodejny Roman Novotný. Kromě nafukovacích bazénů všech možných velikostí lidé v OD Magnum na Mariánském náměstí, kde má Ramex svou prodejnu v 1. patře, v těchto dnech nakupují lehátka a gumové hračky pro děti do vody, nafukovací vesty, balony a dětské potápěcí vybavení. Samozřejmě, i když je před námi ještě pět týdnů letních práznin, nechtějí rodiče školáků nic ponechat na poslední chvíli a pomalu se zásobují na zahájení nového školního roku 1998/99. Každý školák si v Ramexu určitě najde tu svoji aktovku, pouzdro nabo cokoli, bez čehož se rozhodně od 1. září neobejde.







12 M - LUX, spol. s r.o.
Od června 1996 mohou lidé nakupovat různé druhy zboží formou splátek prostřednictvím společnosti M - LUX, která má své sídlo v přízemí jednoho rodinného domu nedaleko centra okresního města. Tady si stačí vybrat zboží, o které máte zájem, zaplatit pouhou jednu třetinu celkové pořizovací ceny a ještě tentýž den vám nové zboží může sloužit. Firma M - LUX má ve své nabídce zahrnuto kromě tzv. bílého zboží (pračky, ledničky, mikrovlnné trouby) i černou techniku (televize, videa a stereofonní věže), nábytek, kola, elektrické nářadí atd. Na elektroniku a bílé zboží při platbě v hotovosti v současnosti poskytujeme pětiprocentní slevu, dopravu zdarma, do konce srpna můžeme svým zákazníkům nabídnout i sezónní slevy, upřesnil Ladislav Michek, vedoucí hradišťské společnosti. V letním období jdou nejvíce na odbyt jízdní kola a nábytek.







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund