Číslo: 5
02.02.1998
Článků: 43

Titulní
Uherskohradišťsko
Ze
Kultura
Pro
Pošta
Horoskop
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


O čem bylo Hit Rádio Publikum?





O čem bylo Hit Rádio Publikum?

Kdo sedmého února se narodil...
Čtvrtý rok existence HIT RADIA PUBLIKUM začal velkolepě. 7. února 1997, v den vyvrcholení oslav ROKU 3, způsobilo 659 lidí před obchodním domem MODUS skutečný dopravní kolaps. A co bylo jeho příčinou? Akce HIT RADIA PUBLIKUM Kdo sedmého února se narodil... pro všechny, kteří slaví narozeniny ve stejný den jako my. Hnacím motorem byl především tisícikorunový vklad, poskytnutý každému oslavenci zlínskou centrálou FORESBANK.

Kolona Hit Radia Publikum
Pruhovaná kolona 3 vozů Opel Corsa se stala v minulém roce fantomem silnic, ulic a náměstí v celém regionu. Bez našeho přičinění zlidověl název zebry, a to jak pro autíčka, tak i pro jejich sličnou posádku. Zebry se objevují všude tam, kde se něco děje a neříkejte, že jste se s nimi ještě nepotkali. Zebry jsou totiž - nepřehlédnutelné!!!

MOAI
Tajemný Moai z Velikonočního ostrova kráčí kolem zlínské pošty. Věrná kopie, kterou vyrobil slavný český inženýr Pavel Pavel, byla dopravena HIT RADIEM PUBLIKUM do Zlína. Skupina silných mladíků rozhýbala betonové monstrum - jedna - dva - a už je v pohybu! Za zmínku stojí, že ve chvíli, kdy jeden z pokusů vysílala i Česká televize, jsme na chvilku ztratili koncentraci - a MOAI ležel na lopatkách v přímém přenosu.

Hnízdečko lásky
Mirek a Lenka Esterkovi z Uherského Hradiště - nejsympatičtější dvojice roku. Vítězně prošli sítem více než 60 zájemců, aby se pak nechali na dva týdny dobrovolně uvěznit ve výkladní skříni obchodního domu MODUS. Excelentní akce vzbudila zájem televize NOVA, která, i když po svém, Hnízdečku věnovala část pořadu Na vlastní oči.

Zlin/Billund Lego Tour
Všem, kteří máte chuť odpočinout si od svých každodenních starostí! Sedněte na kolo a jeďte někam hróóózně daleko - třeba do dánského Billundu, hlavního města kostek LEGO. Zjistíte, že je to to pravé a že Vás tahle vášeň jen tak neopustí. Tak kam pojedete příště?

Vizovické Trnkobraní
Vizovické Trnkobraní, legenda celonárodního formátu, je od svého jubilejního 30. ročníku posílena o přímou účast HIT RADIA PUBLIKUM. Naše partnerství, jak si troufáme říci, přineslo organizátorům mnoho pozitivního. Jedno jsme však zajistit nedokázali - překonání světového rekordu v pojídání švestkových knedlíků.

Letní párty Hit Radia Publikum
Na letní párty se těší každý klient naší agentury. Příjemná letní atmosféra, vybraná společnost, jídlo, pití a pokaždé exkluzivní prostředí. Minulá párty, která se konala v nedostižných prostorách zámku Nový Světlov, byla navíc obohacena o sportovní odpoledne pro podnikatele-tenisty, podnikatele-cyklisty a podnikatele-milovníky koní. Zkrátka: Měli jsme se jak na zámku a přáli jsme si, ať to trvá věčně!

Hokej
HIT RADIO PUBLIKUM žije hokejem! K titulu oficiální partner hokejové extraligy patří tradičně též označení oficiální rádio turnaje Pragobanka Cup. Cestu do našeho studia znají Jágr, Hašek, Bondra a další hvězdy. Nejvíce však milujeme zlínské berany. Prostě - za kouskem puku půjdem světa kraj...

Řepná kampaň
Václav Řepa je první rozhlasový moderátor, který má svůj billboard! Na podporu jeho originální ranní show se rozpoutala famózní Řepná kampaň. Kdy to bylo? No to je jasné - když řepná kampaň, tak na podzim.

Koncert slavíků
Společný koncert Karla Gotta a Lucie Bílé byl dalším potvrzením úspěšné spolupráce HIT RADIA PUBLIKUM s nejslavnějším českým zpěvákem všech dob. Přeplněná zlínská sportovní hala nadšeně aplaudovala a oba interpreti byli nadmíru spokojeni. Dobrá nálada vydržela i na párty v kolibě U Černého medvěda, kde slavíci strávili více než hodinu.

Nový vysílač
Od listopadu 1997 vysíláme naši skvělou muziku též na frekvenci 96.5. Devadesátšestapůlka je prvním kmitočtem na Uherskohradišťsku, neboli prvním slováckým kmitočtem, popřípadě kmitočtem uherským. Průnik do srdcí nových posluchačů je zřejmý a každým dnem se šíří jako epidemie. Jen tak dál!

Mikuláš a 10 čertů Hit Radia Publikum
Kdo 5. prosince v 6 hodin ráno podřimoval v čekárně zlínského autobusového nádraží, byl určitě v šoku, když se kolem něj shluklo 10 ďábelských postav, vyrážejících neartikulované zvuky. Pak ale přišel svatý muž se svým andělským asistentem a všechno urovnal bohatou nadílkou. Stejně překvapeny byly děti ze škol v celém okolí, zlínský primátor, který přerušil důležité jednání a musel hezky zazpívat, hokejisté na začátku extraligového střetnutí, či nakupující v supermarketu Delvita.

Diamantové dny
Podpora prodeje á la Hit Radio Publikum. 20 předvánočních dnů, 20 prodejen, 20 briliantových prstenů a 20 šťastných výherců...Kdyby se úspěšnost reklamních akcí hodnotila od nuly do deseti, Diamantové dny by obdržely plný počet!

Dítě roku 1998
Patrik Láník z Holešova se narodil 1. ledna 1998 hodinu a pětapadesát minut po půlnoci v kroměřížské nemocnici. Stal se prvním občánkem roku 1998 v našem regionu a obdržel od HIT RADIA PUBLIKUM a od sponzorů dárky v hodnotě 25.000 korun. Spolu s Patrikem jsme úspěšně vstoupili do dalšího kalendářního roku.







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund