Číslo: 10
10.03.1997
Článků: 44

Titulní
Uherskohradišťsko
Ze
Kultura
Pro
Pošta
Horoskop
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


SLOVÁCKÝ HOROSKOP





SLOVÁCKÝ HOROSKOP
VODNÁŘ 20.1. - 18.2.
Tento týden bude u vás ve znamení dobrých rodinných, ale aj súsedských vztahů. Nebojte sa ani návštěvy tchýně ... Když budete dobře naladění, tož sklidíte u ní úspěch. Mělo by sa vám dařit také v obchodování a určitě navštivte nejaké starožitnictví, čeká vás tam dobrý kup. Ptáte sa, jak to bude vypadat v lásce? Nic moc.

RYBY 19.2. - 20.3.
Estli vyhledáváte neobvyklé radosti života, tož si dajte veliký pozór, nebo by vám to mohlo velice zkomplikovat další život. Než neco uděláte, tož o tom dobře zapřemýšlajte. Nezaškodila by vám nejaká tá fyzická práca, abyste sa trochu vybúřili a nedělali hlúposti. Ve sportce by vám měly být naklóněné čísla 11, 24 a 33. Další tři sú na vás.

BERAN 21.3. - 20.4.
S přicházejícím jarem sa cítíte lepší a lepší, nesmíte ale zneužívat této svojí zlepšené kondice a zapomínat na správnú životosprávu. Přejídat sa néni zdravé. Pozór si dajte také na to svoje časté ponocování, mohlo by sa vám to nevyplatit. Ono čert nikdy nespí. Proto by vám nezaškodilo zajít si enom tak pro radost projít nekde do přírody.

BÝK 21.4. - 20.5.
Vaša pozornost by sa měla obrátit ke svojím nejbližším - k rodině. Néni na škodu si sem tam připomenút, že: práca néni zajíc, ona neuteče .... Také si nekdy připadáte jak blbec, když poslúcháte ty cizince a skoro nic jim nerozumíte? Proto sa nad tým zamyslete a neco pro to aj udělajte. Dařit by sa vám mělo v lásce, ale třeba aj ve sportu.

BLÍŽENCI 21.5. - 20.6.
Pozór si mosíte dat hlavně na Bacila a to Bacila chřipkového, lebo sa snaží na vás zaútočit. Odrazte ho vitamínama, lebo malú štamprlú. Zajděte si také kúpit nejakú pěknú knížku a né pořád enom múku, máslo, vajca nebo mléko. Je třeba sa trochu potěšit aj nečím iným než jídlem. Radost budete mět z jednoho nečekaného setkání s nekým, koho máte rádi.

RAK 21.6. - 22.7.
Tentokrát vás čeká týdeň plný optimismu a radovánek. Všeci sa budú na vás enom usmívat a bude vám dobře. Proto si toto období dobře vychutnajte. Určitě také dostanete telefonickú nebo písemnú zprávu, na kerú už delší dobu čekáte. Zpráva to bude určitě radostná, na kterú bude enom jedna správná odpověď a tá je #ANO!

LEV 23.7. - 22.8.
Tento týdeň vás čekajú enom samé příjemné věci. Všady budete vynikat svojú duchaplnosťú a svojím smyslem pro spravedlnost. Všeci vám budú vycházet vstříc a všechno sa vám bude dařit, proto toho patřičně využijte, nemoselo by sa to tak brzo opakovat. Máte také velice vhodné období k vykonání hrdinského činu. Zajděte třeba k zubařovi anebo nekoho aspoň pochvalte.

PANNA 23.8. - 23.9.
Toto bude velice plodné a úspěšné období. Ovšem jak pro koho. Nekeří budú úspěšní a nekeří enom plodní. Proto si mosíte dat bacha na to, abyste sa dostali mezi ty, keré potřebujete. Měli byste si dat také pozór na revizory, policajty a pojišťovací agenty. Naopak štěstí by vám mohli přinést učitelé, doktoři a železničáři. A to je isté.

VÁHY 24.9. - 23.10
Všecky kolem sebe odrazujete svojú nepřístupnosťú, málokdo ale pozná, že tým enom maskujete nejistotu a strach z neúspěchu. Toto období je jak stvořené pro milostné techtle - mechtle, proto sa přestaňte zabývat blbinama a vsaďte na lásku - enom v ní najdete ztracenú sebedůvěru. Měli byste také trochu provětrat peněženku a kúpit si neco pěkného na sebe.

ŠTÍR 24.10. - 21.11.
Poslední dobú nejak zanedbáváte svoje známé a blízké, nezajímáte sa o to, co dělajú a jak sa majú. A to je chyba, protože všeckým sa tak zdáte nejací moc nafúkaní. Proto to honem napravte a dobře sa vám povede. Jarní slunko už začíná na vás také působit, a tak si zajděte trochu do přírody. Příroda, to je takové to zelené, kde nejezdíja auta.

STŘELEC 22.11. - 21.12.
Také to cítíte, že s vama néni neco v pořádku? Estli na vás neco leze, tým je myslená nemoc, tož ju nepodceňujte a ostaňte doma v posteli a pořádně sa vykurýrujte, nemoselo by sa vám vyplatit dělat ze sebe hrdinu. A estli to, co na vás leze, néni nemoc, ale neco iného, opačného pohlaví, tož ostaňte také doma v posteli a vyřešte to.

KOZOROH 22.12. - 19.1.
Tento týdeň rači než na rozum dajte na intuici. Když vám bude váš vnitřní hlas napovídat, abyste neco nepodepisovali, neokoštovali, nedělali, nenatírali, nechválili či neco podobného, tož si nekoledujte a rači to nedělajte, ani kdyby ste si mysleli, že by to bylo dobré udělat. Dařit by sa vám mělo aspoň v lotérii anebo v prostřihávání stromků.







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund