Číslo: 15
14.04.1997
Článků: 41

Titulní
Uherskohradišťsko
Ze
Kultura
Pro
Pošta
Horoskop
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


SLOVÁCKÝ HOROSKOP





SLOVÁCKÝ HOROSKOP
VODNÁŘ 20.1. - 18.2.
Nezdá sa vám, že už nejak dlúho sa nic pořádného nesemlelo? Zdá, že? Tož včíl to ale začne. Skoro všecko sa ve vašém životě změní a vy sami budete překvapení, jak ste naráz aktivní, odvážní a aj podnikaví. Mosíte ale ostat pořád ostražití a vyvarovat sa zbrklostí a nezdravé ukvapenosti. Když to dodržíte, tož všecko půjde v pohodě.

RYBY 19.2. - 20.3.
Budete sa moset v tomto týdňu vyrovnat s nejakú nepříjemnosťú a neco vydržat se zaťatýma zubama. Když sa ale přes túto dobu dostanete s klidem a rozvahú, tož bude zas dobře. Slunko už začíná pomálu vylézat, a to je to, co vaše tělo potřebuje. Proto si zajděte nekde na procházku a vystavte tú svoju huběnku na slunko. Uvidíte, jak pookřejete.

BERAN 21.3. - 20.4.
Dajte si pozór na svoje zdraví, protože je před vama moc práce a nejaké maródování by sa vám moc nehodilo. Proto sa hlédajte né enom při sportu, ale aj při domácích prácách, hlavně v kuchyni při vařéní. Také sa teplo oblékajte a nezapomeňte na vitamíny. Chlapé ať si aj ulejú, protože to sú také vitamíny, i když to roby nemožú pochopit.

BÝK 21.4. - 20.5.
Věnujte sa včíl hlavně rodině, partnerovi. Vyjděte si s ním na výlet, do kina, do obchodu, do hospody - jednoduše s ním nekde vyjděte. Přijdete tak na jiné myšlenky a svojého partnera opravdu potěšíte. Možete sa potem těšit aj na to, že to večér patřičně ocení. Jak? No, nechte sa překvapit. Měli byste si také už konečně opucovat boty.

BLÍŽENCI 21.5. - 20.6.
Všimli ste si, že už je tady jaro? No, a na jaro má každý neco pěkného zasadit. Ti mladší sa možú pustit třeba do děcek, no ale ti starší anebo ti, co už děcek majú dosť, tak ti by měli zasadit aspoň nejaký strom či petržél s mrkvú. Uvidíte, jakú vám to udělá radost, až to poroste. Nezapomeňte ale také vsadit, protože aj peněz je potřeba.

RAK 21.6. - 22.7.
Ať chcete nebo nechcete, nic sa s tým nedá dělat, protože budete za každých okolností pořád originální. Zažijete nekolik překvapéní, a to největší sa bude týkat vaší rodiny. Po celý týdeň budete uplatňovat v lásce váš přirozený šarm a bude sa vám až nezvykle dařit. Proto sa teho nebojte a hrrr na to. Vyhýbat byste sa měli enom tlustým úředníkom.

LEV 23.7. - 22.8.
Nemáte vůbec žádný důvod k frflání, chce ale enom sa přestat zabývat tema problémama, keré stejně nemožete ovlivnit. Přestaňte sa zamýšlat nad vašima pocitama, keré zabraňujú vašemu většímu rozletu. Jednajte s větší odvahú a hlavně rychléj. Nakonec stejně zjistíte, že nejkrásnější na světě je láska. Úspěch vás nemine ani v úředních záležitosťách.

PANNA 23.8. - 23.9.
Pozór si mosíte dat na hádku s partnerem, protože včíl by byla vina enom, ale enom na vaší straně. Neměli byste proto byt furt tak zaškňúření, ale trochu sa aj usmívat, dyť přeca, ten svět je krásný. Je potřeba si všímat teho pěkného kolem nás, a né enom fur vidět to škaredé. Dařit by sa vám mělo, ale enom, když sa budete usmívat, skoro všecko.

VÁHY 24.9. - 23.10
Přestaňte sa aspoň tento týdeň hádat kvůli penězom, enom tým zvyšujete nervózitu a stejně sa tým nic nevyřeší. Rači sa věnujte víc lásce, protože tá je o moc krásnější a navíc je tady přeca jaro a všecko kolem rozpuká. Roby sú povolnější a chlapé přítulnější. Tak teho teda využijte a uvidíte, že nebudete litovat. Bude to paráda.

ŠTÍR 24.10. - 21.11.
Při pohledu na hvězdy je jasné, že v příštích dnech budete mět úspěchy hlavně v umění. Proto sa toho nebojte a neco pěkného namalujte anebo vymalujte, ušijte nebo upečte, vykopte nebo vyhrabte, pomilujte nebo aspoň povykládajte. Do umění patří skoro všecko, enom sa to mosí dělat s láskú a s chuťú, a nemosí to byt ani tak nic moc extra. Hlavně, aby sa to lúbilo vám.

STŘELEC 22.11. - 21.12.
Náš staříček ně jednú povídali: #Já sem sa ti v životě dycky moc nadřél, abych sa měl dobře. A furt sa ně zdálo, že mám málo. No a včíl, když už mám všecko, a měl bych sa mět dobře, tož už nemožu a ani do ničeho nemám chuť. Proto sa nad slovama našého staříčka zamyslete. Možná, že by vám už všeckého mohlo stačit včíl a mohli byste si začat užívat, dokáď eště možete.

KOZOROH 22.12. - 19.1.
Jak sa zdá, tož vy víte přesně, co chcete a také teho dosáhnete. Pamatovat byste ale měli na slušnost a etiku, abyste potem nemoseli lutovat teho, jak ste sa k tem svojím vysněným cílom dostali. Né každé vítězství je vítězstvím. Tož teda pozór. Pěkné chvilky vám přinese setkání s osobú opačného pohlaví. Nedá sa nic dělat, jaro je tady a lýtka sa zapalujú.







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund