Číslo: 2
11.01.1999
Článků: 51

Titulní
Uherskohradišťsko
Brodský
Kultura
Z
Pro
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


FÓR TÝDNE





FÓR TÝDNE

„Takže, bohužel, pane Švec, slepé střevo jsme nenašli. Zkusíme to zítra.“
Z kuchyně policajta křičí jeho roba: Sakra, srazilo sa mléko!
Z pokoja vyletí její starý, v rychlosti si obléká uniformu, vytahuje blok a tužku a hneď sa ptá: Kde a s kým, sú nejací svědci? Je potřeba zavolat záchranku?

PO VÁNOCÁCH
Mladá Anča Otépková z Topolné sa po Vánocách přitúlila k svojí matce, velice bečala a pravila: Mamičko moja, co mám dělat# nikdo mě nemá rád, na Vánoce každý neco dostál, enom já sem to nedostala!

PO SILVESTRU
Co ti řekla tvoja stará, když sas vrátíl až ráno na Silvestra dóm? ptál sa Jura Oharkú svojého kamaráda. A máš dvě hodiny času? To teda nemám. Tak v tom případě ti to nemožu povykládat!

NA PRÁZDNINÁCH
Malá Jarunka Kudrnová z Prahy byla na prázdninách v Prakšicách u babičky. Když tak jednú proseděla celý den na lavečce a sledovala cvrkot na dvoře, tož sa večér ptala babičky: Babi, helej se, není ten váš kohout náhodou nemocnej? A jaks na to, prosím ťa, došla? Protože celej den ho nosily slepice na zádech!

JEDNA KOVBOJSKÁ
Malí kluci sa hráli v Ořechově na kovboje. Kolem pasu měli opasky s pistolama zavěšenýma proklatě nízko a na hlavách klobúky po staříčkovi. Malý Jožin najednú zanechál střílání a métl si to na záchod. Chvílu tam bylo ticho a z teho Jožin vyrazíl a křičál na staříčka: Staříčku, staříčku, na záchodě néni papír! Staříček akorát pokuřovál fajku, a tak enom zhlédli kútkem oka po Jožinovi a pravili: Jožine, a víš ty, co potřebuje mět u sebe každý správný kovboj? Koňa, pravíl Jožin s gaťama v hrsti. Tož to také, pravíl staříček, ale hlavně potřebuje pistol, to kdyby ho přepadli lupiči, a potem eště mosí mět toaletní papír, to kdyby ho přepadlo sraní!

SEX PO DVACETI ROKÁCH
Strýc s tetkú sa milovali o Vánocách a najednú strýc praví: Ty sas lekla? Né, proč? No, protože sas pohla!

V HODINĚ PŘÍRODOPISU
Kačabo, řekněte nám, proč ptáci na podzim odlétajú do teplých krajin! Prosím, já si myslím, že pěšky by jim to trvalo strašně dlúho!

NEPOTŘEBNÝ REVOLVÉR
Došél strýc Klepáčů v Hradišti do teho střeleckého obchodu vedle Centruma a pravíl: Ten revolvér, co sem si včéra tady u vás kúpíl, už nebudu potřebovat. A proč, strýcu, že by nefungovál? O to by nešlo, ale moju starú přejél náklaďák!

NAIVNÍ TRAFIKANT
Pro koho kupuješ tolik cigaret, chlapečku? To je pro tatu? ptál sa trafikant. Ale, kdeby pro tatu, to je pro celú našu třídu.

CO TO JE?
Tato, ptál sa malý Jurka Mléčkú, co to je ten milenec? No, jak bych ti to vysvětlíl. Víš, to je neco jak manžel, enomže nemosí umývat náčiní.

RADOSTNÁ UDÁLOST
Chválíl sa podnikatel Kočenda v kanceláři: Právě včíl mně volala moja žena, že čekáme radostnú událost! A sakra, lekla sa sekretářka, šak už máte doma přeca čtyři děcka! Ále, o děcka nejde. Volala tchyňa z Mistřic, že nám přiveze proložku vajec po jedné koruně!

STARÝ PRAKTIK
V Kunovicách ve škole sa ptala češtinářka Jurky Veselého: Jurko, řekni nám tři podstatná jména rodu středního! Prosím, vepřo, zelo, knedlo#

DOBRÉ SKUTKY
Pan učitel Drozd vysvětlovál děckám v Polešovicách ve škole, že by měly přes víkend dělat enom samé dobré skutky. V pondělí sa jich potom ve škole na to ptál: Tož, co děcka, kdo ste udělál nejaký dobrý skutek? Prosím, prosím, hlásíl sa Frantík Oharkú, já sem udělál včéra dobrý skutek. A jaký, Frantíku, ptál sa učitél. No, býl sem celý deň až do večera u tetky Mařky. No a co? No, když sem večér odcházál, tož bylo na tetce jasně vidět, že je šťastná!







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund