Číslo: 27
07.07.1997
Článků: 38

Titulní
Uherskohradišťsko
Ze
Kultura
Pro
Pošta
Horoskop
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


SLOVÁCKÝ HOROSKOP





SLOVÁCKÝ HOROSKOP
VODNÁŘ 20.1. - 18.2.
Měli byste sa vyhýbat všelijakým hádkám a sporom, keré sa tento týdeň ve vašém okolí vyskytnú. Když sa do nich zapójíte, zle sa vám povede. Svoju energiju sa snažte vybit tak akorát ve sportu nebo na zahrádce. Kopat sa dá tam aj tam. Kdyby vám přes cestu přeletěla černá kočka, tož né abyste proťali její dráhu. To by bylo potom s vama velice zlé.

RYBY 19.2. - 20.3.
Nebuďte furt tak zaškňúření. To co vás čeká, vám přinese enom radosť a uspokojéní. Štěstí vás čeká né enom ve financách, ale aj v lásce. Máte velikú šancu tento týdeň potkat svůj životní ideál. Ti co sú už zadaní, ten to bude sice prd platné, ale ti svobodní, ti by teho měli využit, protože taková šanca sa vyskytne tak akorát jednú nebo dvakrát za život.

BERAN 21.3. - 20.4.
Nezdá sa vám, že poslední dobů pořád enom nekomu ustupujete? Už byste temu měli udělat rázný konec, protože sa vám začínajú všeci vysmívat. Proto přejděte do protiútoku a nic sa nebojte o výsledek. Uvidíte, že vás nekolik ludí podpoří. Pozór si dajte, protože u vašého partnera sa začíná projevovat žárlivost. Klidně ho v tom chvilku nechajte.

BÝK 21.4. - 20.5.
To, že vám vaši známí nepřejú nic dobrého a navíc vám závidíja všecky vaše úspěchy, to néni nic nového. Měli byste dobře zvážit změnu místa, kerá sa vám naskytne. Táto šanca sa nemosí už víckrát opakovat. Milostnú příhodu, kerú zažijete o víkendu, nijak zvlášť nepřeceňujte. Počkajte si na příští týdeň a uvidíte, že to nebylo až tak žhavé, jak ste si mysleli.

BLÍŽENCI 21.5. - 20.6.
Tento týdeň si dajte veliký pozór na svoje věci. Hrozí vám ztráta nečeho pro vás velice milého. Protože ale, jak pravíja hvězdy, včíl víte, že byste neco mohli ztratit, tož si dáte pozór a všecko dobře dopadne. Ve vašém citovém životě budú hrát první husle malé děcka. O co si řeknú, to jim dáte. Kdyby si ale řekly třeba o cigaretu, tož jim nic nedávajte, pazúrom jedným malým!

RAK 21.6. - 22.7.
Raci buď budú slavit svoje narození, anebo ho nedávno oslavili. Ti co ho už oslavili, sa budú radovat z dárkú, co dostali, a ti co teprvá slavit budú, tož ti by ty svoje oslavy měli pořádně prožit. Nezapomeňte také ulét nečeho dobrého tem, co vám přijdú popřát. Kdoví, kdy zas přijdú. Ináč všeci raci sa budú těšit dobrému zdraví a rozesmítým huběnkám.

LEV 23.7. - 22.8.
Néni důležité, kdo o vás bude mlúvit a jak, ale důležité je, abyste sa vy cítili šťastní a věděli ste, že to, co děláte, děláte dobře, že stójíte na správném místě a se správnýma ludima. Nesmíte enom zapomínat na pořádný odpočinek, protože práca už mnohých zedřela. Před vama je přeca eště pořádný kus života a bylo by vás eště škoda. Proto PRRRRR!

PANNA 23.8. - 23.9.
Energie máte víc jak ČEZ a všecky jejich jaderné elektrárny dohromady. Je potřeba enom toho využit a né nekde čapět v rožku. Ani na chvílu neváhajte a vrhněte sa do života. Pracujte, učte sa, milujte, malujte ...no, abych to neprodlužovál, dělajte všecko a uvidíte, že nebudete mět žádného probléma. Přišél na vás po dlúhé době parádní týdeň.

VÁHY 24.9. - 23.10
Budete sa moset moc snažit, abyste dostali to, po čem tolik túžíte. Na nic sa neohlédajte a vemte všecko do svojich ruk, a nic sa nebojte. Hvězdy budú stát při vás. Využit byste měli také každé příležitosti a trochu si zacestovat. Změna vám enom prospěje. Koncem týdňa vás čeká také jedno velice milé setkání, keré vám vžene krév do hlavy. Pozór na to!

ŠTÍR 24.10. - 21.11.
S financama ste na tom čím dál tým horší. Snažte sa proto omezit svoje potřeby a tolik nerozhazovat. Uvidíte, že sa dá žit aj trochu skromněj. Také by vám prospělo vzít rodinu či nekoho iného a zajít si do lesa na hřiby. Strýc Rosůlků pravili, že rostů. A když to pravíja strýc Rosůlků, tož to mosí byt pravda. Nepřemýšlajte a běžte!

STŘELEC 22.11. - 21.12.
Vlivem postavéní Merkura budú následující dni pro vás bohaté na všelijaké setkání. Když si budete dávat pozór, tak dostanete při nich nejaký super nápad, který vnese převrat do vašého života. Když nebudete dávat pozór, tak nebudete. Potom ale nebečte, že sa vám nic nedaří a že všecko stójí za prd. Pozór si dajte na pošťáka s brýlama.

KOZOROH 22.12. - 19.1.
Nával práce bude na vás větší než normálně, ale všecko zvládnete levú zadní. Už byste také ale měli konečně přestat sa zabývat tema svojíma mindrákama. Zajděte si do nejakého obchodu a kupte si neco pěkného na sebe a uvidíte, jak sa budete cítit dobře. Koncem týdňa si dajte pozór na pití alkoholu, mohlo by vám byt potem velice těžko.







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund