Číslo: 3
19.01.1998
Článků: 43

Titulní
Uherskohradišťsko
Ze
Kultura
Pro
Pošta
Horoskop
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


SLOVÁCKÝ HOROSKOP





SLOVÁCKÝ HOROSKOP
VODNÁŘ 20.1. - 18.2.
Z počátku týdňa budú s vama mávat vaše city, a to dosť v nezvyklé míře, na kterú nejste zvyklý. Enom si dajte pozór na milostné avantýry a sliby při nich udělané. Mohlo by sa vám to nevyplatit. Ti, co chodíja do školy, ať si dajú bacha, protože im hrozí vyvolání z teho, s čím vúbec nepočítali, a teda sa na to ani nepřipravili.

RYBY 19.2. - 20.3.
Co ste tak nervózní, dyť přeca všecko pokračuje v pohodě. Byla by to veliká chyba ztratit radosť ze života enom proto, že sa nemožete dočkat určitých, enom vám známých požitkú a prožitkú. Hlavně nebuďte sami. Zajděte si mezi lidi a trošku sa vykecajte. Už aj naša stařenka říkali: Lepší je sa dobře vykecat, jak špatně vyležat. Tož tak.

BERAN 21.3. - 20.4.
Hvězdy sú najlepší rozestavené, abyste si vyzkúšali, jak sa na vás budú lepit chlapé alebo roby. Ohákněte sa jak kdybyste šli do kostela, trošku sa aj navoňajte, připravte si usměvavú huběnku a vyrazte. Nemosíte sa k ničemu uvazovat, enom si tych svojích případných partnerů tak vyzkúšajte, estli to ešče funguje. Šak uvidíte.

BÝK 21.4. - 20.5.
Dostali ste sa vyloženě do období, kterému náš kmocháček říkali darovací. To je taková doba, kdy byste měli nekomu neco pěkného kúpit a darovat mu to. Že nemáte důvod? Šak právě to je to pravé ořechové. Hlavně to platí mezi manželama, uvidíte co to udělá za zázraky. Nebojte sa teho. Dařit by sa vám mělo určitě aj v lotérii.

BLÍŽENCI 21.5. - 20.6.
Nezdá sa vám, že ten váš jazyk je poslední dobú až trochu moc prostořeký. Měli byste si ho trochu hlédat, aby nedošlo k problémom. Vjacej jak pohybovat jazykem by vám prospělo si trošku rozhýbat ostatní orgány téj vaší ztuhlé tělesné schránky. Šak když ráno stáváte, no to je hrúza. Kdyby vás tak viděl nekdo, na kom vám záleží. To by bylo co?

RAK 21.6. - 22.7.
Rači sa vyhněte jakémukoliv sportu, nebezpečné bude pro vás aj skákání do řeči. Prostě přišél na vás týdeň zvaný blbec. Na co šáhnete, všecko špatně. Proto si ani nic nezačínajte v milostných vztahoch nebo byste sa mohli dostat do pěkného prúšvihu. Dařit by sa vám mohlo leda tak v umývání auta anebo vysávání koberca. O víkendu sa na vás usměje štěstí.

LEV 23.7. - 22.8.
Nezdá sa vám, že váš život je trochu až moc jednotvárný? Proto sa nesmíte tolik uzavírat do sebe a najděte si nejakú společnost, kde si trošku povyrazíte, nebo aspoň dojdete na iné myšlenky. Enom né abyste sa zas moc rozšúpli a zapoměli na cestu dóm, to by mohlo mět jak říkajú náš staříček: Nedozírné následky! Tož co, oprubujete to?

PANNA 23.8. - 23.9.
Tento týdeň sa dostavíja úspěchy jak v práci, tak aj ve vašem súkromém životě. Mosíte byt ale aktivní a né enom sedět doma za pecú, či za tým radiátorem. Mladší ročníky by mohly navázat vážnú známosť. No a ty starší ročníky najspěšéj zjistíja, že si nemožú zavázat boty, protože přes ty svátky sa jim zvětšily břucha. Proto honem s tým neco udělajte.

VÁHY 24.9. - 23.10
Nezdá sa vám, že sa vám tento týdeň lepšéj dýchá? Hvězdy vám radíja, abyste sa nerozptylovali a sústředili sa enom na jednu prácu a tú sa snažili dodělat. Když sa vám to podaří, uvidíte, že sa vám aj nálada zlepší. Také byste si už mohli kúpit aj nové domácí papuče, v tech starých už vypadáte nemožně. Nezapomeňte také na vitamíny! Bacil nikdy nespí.

ŠTÍR 24.10. - 21.11.
Počátkem nového roku sa na vás začíná projevovat jakási veliká náladovosť, která je zaviněná tým, že si namýšláte, že sa všeci okolo vás majú lepší, jak vy. To je ale pěkná ptákovina. Nekeří možná majú vjacej penízú, ale to přeca néni všecko! Dyť sa na tom světě trošku radujte! Až sa budete mět opravdu špatně, tož to bude vypadat úplně jinak!

STŘELEC 22.11. - 21.12.
Tento týdeň by vám velice prospělo sa aspoň na chvílu nekde zašit a tam si v klidu posedět u pěkné knížky anebo časáku. Že nemáte čas? A kdo ho má? Nikdo. Všecko záleží enom na vás, estli si tú chvilku najdete. Ono sa nic zatým nezboří, ani nikdo za vás nic neudělá. Pomohlo by vám aj zajít si do obchodu a neco pěkného si kúpit. Třeba aj ptákovinu.

KOZOROH 22.12. - 19.1.
U tech co sú svobodní sa vyskytne túha po stavu manželském. Bude ale určitě lepší když si ju necháte rozmlúvit. U tech co ty rodiny už majú, sa zas dostaví chutě z nich vycúvat. Ani toto néni dobré řešéní. Ani jedným, ani druhým by to neprospělo. Najlepší bude si vzít dobré boty a jít sa ven vyzmrzat. Když sa vrátíte, bude všecko v pořádku.







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund