Číslo: 4
27.01.1997
Článků: 38

Titulní
Uherskohradišťsko
Ze
Kultura
Pro
Pošta
Horoskop
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


SLOVÁCKÝ HOROSKOP





SLOVÁCKÝ HOROSKOP
VODNÁŘ 20.1. - 18.2.
Komu sa nelení, tomu sa zelení. Vám sa šak ale lení. Proto zkuste překonat tú svoju lenost a rozhýbajte svoji tělo. Nezdá sa vám také, že ste na všecky až trochu moc chladní? No ano, ste! Proto sa snažte aspoň nekdy na nekeho byt tak milí, že vám to aj samotným bude hlúpé. Z toho si ale nic nedělajte, ludé to majú rádi.

RYBY 19.2. - 20.3.
Určitě sa najde dost věcí, keré ste si chtěli kúpit, ale pořád ste sa k tomu nemohli dostat. Včíl je tu tá pravá doba. Tento týden a hlavně středa a čtvrtek sú totiž vaše dny dobrých nákupú. Nakúpíte určitě dobře a také lacino. Navíc aj všecky prodavačky sa na vás budú enom usmívat. Také vás čekajú pracovní úspěchy, enom pozór, aby sa vám z teho nezatočila hlava.

BERAN 21.3. - 20.4.
Říkáte, že ste sa po tech Vánocách eště pořádně nevlézli do gatí, že vás tlačíja všady? Tož to je špatné, ale nevzdávajte sa, protože do léta je eště daleko a všecko sa dá zachránit. Neměli byste také mět strach z cestování a všelijakých změn. Doma sa těžko proslavíte! Zajděte si do společnosti, kdyby to mělo byt třeba enom k súsedom.

BÝK 21.4. - 20.5.
Nezapomeňte, že je potřeba žit naplno. Proto provětrajte trochu svoje finance, pozvěte nekoho na dobrú večeřu, nebo aspoň na štamprlu a trošku možete přitom aj zafilozofovat, budete mět určitě veliké myšlenky. Když sa potkáte s nejakýma malýma děckama, tož jich nezapomeňte za neco pochválit, dycky sa neco najde, bude vám to připsané k dobru.

BLÍŽENCI 21.5. - 20.6.
Dozvuky z minulého týdňa sú už skoro zapomenuté a všecko sa v radost obracá. Zdá sa to skoro isté, že od nekoho neco dostanete, kdyby sa tak do soboty nestalo, tož nebuďte z toho smutní a udělajte nejakým dárkem radost nekomu aspoň vy. Když dáte dárek nekomu narozenému ve znamení Blíženců, tož sa aspoň mu splní náš horoskop a budete rádi obá.

RAK 21.6. - 22.7.
Všeci by chtěli mět enom dobré horoskopy, ale to sa nedá. Hvězdy řeknú buď aha nebo né. Raci majú ale z pekla štěstí, protože tento týdeň sa jim bude mimořádně všecko dařit. Na co sáhnú, to bude dobré. proto jedna dobrá rada, dělajte všecko, třeba aj to co si myslíte, že vůbec neumíte. Pozór si dajte enom na láku, protože to byste potem nemoseli rozchodit.

LEV 23.7. - 22.8.
Každý člověk potřebuje občas nejakú dobrú radu, vaša osoba bude tá která temato radama bude enom hýřit. Proto poraďte každému, kdo vás o to požádá. Věřte, že sa vám to určitě vrátí a nebudete litovat. Hvězdy sú vám naklóněné a v sobotu nebo nedělu dostanete dobrú zprávu, anebo sa aspoň dobře najíte.

PANNA 23.8. - 23.9.
Vašé súkromé záležitosti budú dramatické, vzrušujúcí, ale krásné. Moc si šak neodpočinete, protože budete v jednom kole. Všeci budú po vás pořád neco chtět a vy byste sa najrači nekde natáhli. Ale co sa dá dělat. Estli vyhlédáte osobu, do které byste sa zamilovali, tož vám možu řéct, že je vám už velice nablízku, enom sa dobře rozhlédněte.

VÁHY 24.9. - 23.10
Když projevíte trochu vjacej odvahy v lásce, tož budete z teho aj vyvalení, jak sa vám bude dařit. Veliké věci přicházajú nenápadně, pozór, ať ich nepropásnete. Nemoselo by sa to opakovat. Vyhněte sa všeckému cvičéní, nebezpečné može byt pro vás aj třeba to kdybyste sa rychlo ohýbali. proto sa neohýbajte projednú ani před svojím nadřízeným.

ŠTÍR 24.10. - 21.11.
Tento týdeň je jak udělaný pro nic nedělání. Nahlédněte do knihovny, vemte si knížku a čtěte třeba až do němoty. Uvidíte, že vám to udělá dobře. Je třeba si odpočinút, protože eště sa máte nadělat. Štěstí by vám mohlo být naklóněné leda tak v různých sázkách, ale enom v tom případě, že by za vás nekdo vsadíl. Potem byste možná aj neco vyhráli. Šak to oprubujte.

STŘELEC 22.11. - 21.12.
Váš optimismus vám bude závidět ne enom váš vedúcí, ale aj všeci vaši spolupracovníci. Mosíte si ale dávat pozór na černého kominíka, estli ho tento týden nepotkáte, dobře sa vám povede ve všeckém co budete dělat. Kdybyste ho ale nedajbože potkali, tož si třikrát odplujte proti větru a všecko bude zas dobré. Na lásku moc nevěřte, stála by moc peněz.

KOZOROH 22.12. - 19.1.
Tento týden sa vám bude velice dařit a všeci ludé vám budú věnovat velikú pozornost. Snažte sa, abyste jich nezklamali aj vy. Na každého sa enom usmívajte a uvidíte, že sa vám to vyplatí. Možná že potkáte aj nekoho vám velice milého. Také sa zlepší aj váš zdravotní stav, co vás bolelo to vás bolet přestane, a co vás nebolelo, tak vás ani bolet nezačne.







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund