Číslo: 4
26.01.1998
Článků: 47

Titulní
Uherskohradišťsko
Ze
Kultura
Pro
Pošta
Horoskop
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


SLOVÁCKÝ HOROSKOP





SLOVÁCKÝ HOROSKOP
VODNÁŘ 20.1. - 18.2.
Vydajte sa s rodinú na výlet, nebo na návštěvu k rodičom nebo aspoň na plk k súsedom. Buďte tam ale opatrní na to, co řeknete, mohlo by sa vám to nevyplatit. Dařit sa vám bude s financama, enom si nesmíte od nikoho peníze púčovat. Rači moc nelétajte letadlem a ani za robama - chlapama, lebo vás rozbolíja nohy tak, že byste to už nemoseli rozchodit.

RYBY 19.2. - 20.3.
Pracovní úspěchy budú u vás pokračovat aj nadále. Poroste vaša schopnost sústředit sa a také budete až nejak moc klidní. Tento týden vás nic nerozháže a ani nic nevydráždí. Možete sa proto pustit do bárjakých problémů a dycky budete nad věcú jak orél nad Buchlovem. Kdybyste ale narazili na nejakú prodavačku z drogérie, tož rači rychlo utečte.

BERAN 21.3. - 20.4.
V rodině to máte nahnuté, ostatně nedivte sa. Kdybyste si to chtěli polepšit, tož mosíte opatrně, ináč by to mohlo mět, jak říkajú náš staříček, bumerangový efekt. Snažte sa byt nenápadní a ono sa to poddá. Štěstí vám bude naklóněné leda tak v domácích prácách. Estli nemáte ešče odmašlený svánoční stromek, tož ho rychlo odstrojte jak mladú robu.

BÝK 21.4. - 20.5.
Už ste aspoň neco zhodili z břucha po tech Vánocách. Že né? Tož to je ale chyba! Až si pújdete večér lehnút a ten váš břušisko si lehne vedle vás, tož si ho pořádně prohlédněte. Néni to nic pěkného. Proto rychlo sa začnite pohybovat a trochu sportovat, ináč vám ostane navždycky. Dařit by sa vám mělo v posteli, a kdyby né, tož sa aspoň dobře vyspíte.

BLÍŽENCI 21.5. - 20.6.
Nevyplatí sa vám jednat v bankách a ani nejaké veliké ukládání peněz. Dajte si také pozór na svúj opožděný návrat k rodinnému krbu, mohli byste pěkně narazit. Proto, chcete-li si trochu zajuchat, tož uspořádajte nejakú oslavu rači doma, šak ono sa dycky neco najde. Třeba vyhlašte, že váš kocúr má svátek. Uděláte radost mu aj sobě.

RAK 21.6. - 22.7.
Vyloženě sa vám nebude dařit při práci na poli, v dílně, na střeše a v kuchyni. Estli ste chlap, tož ani nevysávajte a ani neumývajte náčení. Roby ať sa vyhýbajú štupování ponožek a menším nákupom jak za stovku. Ináč to bude v pohodě. Zadařit by sa vám všeckým mělo v milostných záležitosťách, ale také třeba aj v hazardních hrách.

LEV 23.7. - 22.8.
Máte velice dobré postavení hvězd a planet, a proto toho využijte. Dařit by sa vám mělo v milostných dobrodružstvích, ale aj v domácích prácách. Budete mět také sklony nekoho vychovávat, proto sa rači trošku kontrólujte, protože je málo tech, kerým je to po chuti nechat sa furt poučovat. Nezdá sa vám, že byste si měli trochu poumývat auto?

PANNA 23.8. - 23.9.
Velice dobře sa vám bude dařit ve fyzickéj práci, všecko vám půjde od ruky, dařit sa vám bude aj ve sportu, ale také třeba na procházkách. Nemáte náhodú nekom napsat nebo zatelefónovat? Máte, že. Tož honem to udělajte, abyste teho potom nemoseli litovat. Nevyplatí sa zapomínat na svoje známé. Měli byste si také trochu nekde zanadávat.

VÁHY 24.9. - 23.10
Nezdá sa vám, že ste trochu tvrdohlaví. Nemožete jednú ustúpit? Když to uděláte, dobře sa vám povede. Když to neuděláte, tož to neuděláte. K lepší náladě by vám pomohlo dat si malú štamprlu, a vy, co eště nemožete, tak aspoň malú čokoládu. Moc sa ani netúlajte, mohlo by to vyvolat domácí búřku aj s krupobitím.

ŠTÍR 24.10. - 21.11.
Nebyl by špatný nápad si vzít jeden deň dovolené. Vy, co ju eště nemáte, anebo už ju nemáte, tož aspoň si trochu odfúkněte a nic nedělajte. Aspoň nic nepokazíte. Vyhněte sa rodinným oslavám a ani svaďbu rači neplánujte. Dařit sa vám bude v milostných pletkách, všeckým sa budete lúbit, enom si dajte pozór, abyste nenaletěli.

STŘELEC 22.11. - 21.12.
Dařit by sa vám mělo skoro všecko, ale mosíte si dat pozór, aby vám nikde nechyběl žádný knoflík. Estli vám nekde chybí, tož si ho velice rychlo přišijte, ináč sa vám zle povede. Nikde sa ani moc necpěte kde sa pracuje, vaše ručičky nemajú zrovna dobrý horoskop. Dobře bude na tom vaša hlavička, možná z ní aj neco dobrého vypadne.

KOZOROH 22.12. - 19.1.
Zajděte si kúpit los, podat sportku nebo neco podobného. Určitě sa vám bude dařit. Opatrní mosíte byt ale na svoje povozy, kola, auta, tragače ba aj kočáry. Mohly by sa vám nekde vypařit. Stejně by sa mohl vypařit aj váš spolubydlící, ale na teho zas tak pozór dávat nemosíte, ten sa zas vrátí, kdo by ho chtěl. Každé ráno si dajte neco sladkého, pomože to.







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund