Číslo: 5
02.02.1998
Článků: 43

Titulní
Uherskohradišťsko
Ze
Kultura
Pro
Pošta
Horoskop
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


SLOVÁCKÝ HOROSKOP





SLOVÁCKÝ HOROSKOP
VODNÁŘ 20.1. - 18.2.
Připravte sa na velice vydařený týden. Nikdo vám nic neodřekne, ba právě naopak. Mosíte si dat enom pozór na to, abyste si mezi tema všeckýma nabídkama dobře vybrali, protože nekeré nebudú moc dobré. Estli nemáte doma psa, tož si ho určitě kupte, časem poznáte, že je to ten najlepší společník pro chvíle veselé aj smutné.

RYBY 19.2. - 20.3.
Na co si pomyslíte, teho aj dosáhnete. Pozor si enom mosíte dat na setkání s brýlatú učitelkú a s černým, tlustým chlapem. Veliké vlohy budete mět k umění, proto jak nemáte doma vymalované, tož sa do toho honem dajte. Zbytečně ale nesmíte plýtvat silama, protože jich budete brzo potřebovat, přivezú vám uhlé anebo neco podobného.

BERAN 21.3. - 20.4.
Néni na škodu si zopakovat ruské přísloví: Rabóta nět sabáka, aná něuběgájet, pro ty kdo už rusky neznajú - Práca néni zajíc, ona neuteče. Rusé tam majú místo zajíca psa, ale to nevadí. Obě přísloví vám chcú enom řéct, abyste ste sa z té práce nepo#, nechte ju ležat a běžte si nekde posedět, anebo aspoň poplkat k súsedom.

BÝK 21.4. - 20.5.
Celý týdeň budete žit jak v ráji. Chvilkama sa budete moset aj štípnút, estli sa vám to enom nezdá. Když vás to zabolí, tož zjistíte, že je to opravdu tak. Všeci vám budú enom závidět. A proč tomu tak bude? Protože si uvědomíte, že právě včíl sa máte dobře. A to je dobře, protože většina ludí zjistí, že sa měla dobře, až když sa majú špatně.

BLÍŽENCI 21.5. - 20.6.
Je na vás až moc vidět, že vás tá zima už přestává bavit. Ste nejací nervózní, nekeří aj trochu přepracovaní. Najlepší by bylo zajít do sauny, anebo aspoň sa dobře vypotit v posteli. Jak? tož to už je vaša věc. Jasné je enom to, že vám to pomože. Čeká vás také jedno veliké překvapéní. Buď získáte peníze anebo novú lásku. Každý to, co potřebuje.

RAK 21.6. - 22.7.
To, co sa vám tento týdeň přihodí a čemu vy nebudete přisuzovat žádný význam, bude pro vás velice důležité. Jednú si na to spomenete a uznáte to. Proto berte všecko, co život dá, aby vám to zas nevzál. Dočkáte sa potem aj uznání. Všímli ste si, kolik je venku snihu? Tož sa nestyďte a běžte aj s děckama si postavit sněhuláka, ať po vás aspoň neco ostane na tom světě.

LEV 23.7. - 22.8.
Trochu zabrzděte, nejak moc letíte dopředku a zapomněli ste na všecky kolem vás. Aspoň jednú denně si nekoho vyberte a pochvalte ho za neco. Za co? Ono sa dycky neco najde. Može to byt oblečéní, frizúra, aktovka, postava # Robám možete dycky řéct, že nejak schudly a chlapom, že vypadajú jak ten Delón. Všeci vás budú mět rádi.

PANNA 23.8. - 23.9.
Potřebujete sa uvolnit a zahodit všecky svoje starosti, proto si naordinujte trochu pohybu, ale né s hadrú po baráku, ale pěkně v přírodě nebo na hřišti. Estli máte už dost rokú a možete pit, tož si dajte každý deň aj malú štamprlu slivovice. Když ty roky eště nemáte, tak aspoň nekomu ulejte a dívajte sa na něho, jak mu to šmakuje.

VÁHY 24.9. - 23.10
Jeden klasik prohlásíl, že: Člověk nedělá dycky, co je správné. Dokonce ani když to ví. A v tom někdy bývá kúzlo života. Proto sa tento týden tohoto hesla držte a dělajte všecko, co vás napadne a na nikoho sa neohlédajte. Estli ste držali třeba diétu, tož si skřápněte, na co budete mět chuť. Dá sa hřešit aj nejak ináč, šak vy si už poradíte.

ŠTÍR 24.10. - 21.11.
Po celý tento týdeň budú hvězdy naklóněné hlavně vaším penězom. Přijdete nejakým nečekaným způsobem k mimořádnému zisku. Když už sa to stane, tož né abyste si to nekde zašili, pozvěte ty, keré máte rádi a trošku to s nima roztočte. Nebylo by ale špatné zkusit to roztočit s nekým, koho nemáte moc rádi. Třeba néni tak špatný, jak sa zdálo.

STŘELEC 22.11. - 21.12.
Už ste si všímli, že je právě doba plesů? Že né? Tož to honem napravte a na nejaký si zajděte. Uvidíte, že sa vám tam bude lúbit a budete sa potem cítit velice dobře. Čeká vás tento týdeň aj jedno velice fajnové setkání. Jaké? Co vyzvídáte, všecko vědět nemosíte. Nechte sa překvapit. Nezapomeňte si také vsadit tú sportku, je tam zas peněz jak želez.

KOZOROH 22.12. - 19.1.
Poslední dobú začínáte byt nejak moc nervózní. Zajděte si proto do lesa, anebo aspoň nekde do parku, a tam si vyhlédněte nejaký pěkný strom a chvilku sa s ním objímajte. Za takových pět až deset minut sami ucítíte, že sa vám vrátila dobrá nálada a chuť do života. Celý týdeň sa vám potom bude všecko dařit. Najvíc v lásce a v práci.







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund