Číslo: 38
21.09.1998
Článků: 58

Titulní
Uherskohradišťsko
Brodský
Kultura
Z
Pro
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


Reprezentantka v armsportu Monika Slováková se přetláčela o ruku Golema
Kanoisté se radovali ze sedmi zlatých medailí
Stříbro z mistrovství ČR do Mistřic
Hokejový servis
FK Mladá Boleslav - FC Synot 0:1 (0:1)
FC Slovácká Slavia - AFK VMG Kyjov 0:0
Mládežnická kopaná
Fotbalové výsledky





Reprezentantka v armsportu Monika Slováková se přetláčela o ruku Golema
Praha (sla, pz) - Nejúspěšnější reprezentantka České republiky v armsportu Monika Slováková z Nivnice se zúčastnila prestižní soutěže v přetláčení rukou. V pražské hale Motorletu změřila síly s dvojnásobnou evropskou šampionkou Medziaušiteovou z Litvy, která nakonec splnila roli favoritky a získala hlavní trofej - Golemovu ruku.
Kromě Slovákové startovala na turnaji také Daniela Kolníková, které patří v evropském žebříčku lehkých vah pátá příčka. Vzhledem k malé účasti závodnic do 50 kg musela Kolníková bojovat o váhovou kategorii výš, kde skončila čtvrtá.
Před samotným turnajem vystoupily obě závodnice našeho regionu v pořadu Snídaně s Novou a na mezinárodním veletrhu Sportprague 98 zasvěcovaly návštěvníky do tajů tohoto neobvyklého sportu. V exhibičním vystoupení navíc změřily síly Slováková s Medziaušiteovou a zaměřily se především na ukázku četných fíglů ze svého repertoáru.
Výborného výsledku dosáhl na souběžně probíhajícím evropském šampionátu do 18 let František Kunčík z Nivnice, který v premiéře obsadil sedmou příčku v kategorii nad 81 kg.







Kanoisté se radovali ze sedmi zlatých medailí

Úspěšnou výpravu novoveských kanoistů podpořil také Petr Pospíšil, mistr a vicemistr ČR na trati 5 km. - Foto: Vít Pjajčík
Častoboř (vp, pz) - Letošní mistrovství České republiky v rychlostní kanoistice na dlouhých tratích lze bez nadsázky označit jako zlaté žně novoveských kanoistů. Ti dokázali na Slapech vybojovat třináct medailí, z nichž sedm mělo cenu zlata.
Nejúspěšnějším závodníkem slovácké výpravy z Ostrožské Nové Vsi se stal kajakář Pavel Kusák, jenž oba své starty na pětikilometrové trati přetavil ve zlatý kov (vyhrál v kategoriích K1 i K2). Stoprocentní úspěšnost zaznamenal také bratranec Pavla Kusáka, osmnáctiletý Bohumil Kusák, který startoval v individuální disciplíně mezi juniory - K1.
Velmi blízko k dvojnásobnému úspěchu měl kajakář Petr Pospíšil, který nejprve zvítězil v závodě singlkajakářů žáků, druhé místo si pak připsal v kategorii deblkajaků, v níž startoval společně s Lubomírem Botkem. Čtvrtý titul vybojoval kanoista Martin Minařík společně s plzeňským Kondrem. V nejmladší kategorii mladších žáků se sice tituly oficiálně neudělují, přesto dvě medaile kajakářky Petry Basovníkové mají svou hodnotu. První zlatou získala talentovaná závodnice na minikajaku a druhou na deblkajaku společně s Kristýnou Valnou. Úspěch novoveských závodníků završili bronzovými medailemi singlkanoista Martin Minařík, dorostenka Barbora Basovníková, Ondřej Šišpera, Zdeněk Jirásek, Vojtěch Rechtig, Martin Jiříček a Kateřina Machálková.







Stříbro z mistrovství ČR do Mistřic
H. Brod (Pol) - Havlíčkův Brod byl ve dnech 18. - 20. září dějištěm Mistrovství ČR v požárním sportu. Ve třech disciplínách - v běhu na 100 metrů, v štafetě 4x100 m a požárním útoku - zápolilo 9 nejlepších družstev ČR, vítězů oblastních kol. Po čtvrté v řadě za sebou se probojovalo na Mistrovství ČR soutěžní družstvo mužů SDH Mistřice a počtvrté se vrací s medailovými zisky. Po třech zlatých medailích v požárním útoku, dvou zlatých a jedné bronzové v absolutním pořadí v předchozích Mistrovstvích ČR, se podařilo sbírku rozšířit o dvě stříbrné medaile.
Po první disciplíně v bězích na 100 m s překážkami (závodí 8 členů družstva a časy 6 nejlepších se započítávají) patřilo Mistřicím až páté místo průběžného pořadí s minimálními ztrátami na soupeře z prvních míst. Po ztrátě 5 až 8 s na medailové pozice po nevydařené druhé disciplíně v závodě štafet a před královskou disciplínou požárním útokem, se pohybovaly naděje Mistřic již jen v oblasti teorie. Výborný výkon a čas 23:87 s (nástřikové terče) znamenal nejen zisk stříbrné medaile v této disciplíně, ale i šok pro soupeře, kteří po matných výkonech a hrubých chybách v požárním útoku museli přepustit hasičům Mistřic dokonce druhé místo v celkovém pořadí. Zisk stříbrných medailí patří k dalším skvělým úspěchům tohoto skromného kolektivu. Mistrem republiky se stal SDH Pustkovec, v jehož kolektivu se představilo 5 členů družstva hasičského záchranného sboru Ostrava, který získal uplynulý týden titul Mistra ČR v požárním sportu v kategorii profesionálních hasičů.







Hokejový servis
Přátelská utkání
Uh. Hradiště - Prostějov 3:4 (0:0, 1:1, 2:3). Dorost. Branky a nahrávka HC Uh. Hradiště: kapitán družstva Bursík, Vjazanko a P. Sakrajda - Peprníček.

Turnaj dorostu v Kroměříži na ZS.
Uh. Hradiště - Šumperk 5:1. P. Sakrajda, Peprníček, Bursík, R. Kučera a R. Chladný.
Uh. Hradiště - Kroměříž 2:5. Andrýsek a Bursík.
Uh. Hradiště - Uničov 6:6. Peprníček 3, M. Kolařík, Andrýsek a Veselský.
Konečné pořadí: 1. Kroměříž, 2. Uničov, 3. HC Uh. Hradiště, 4. Šumperk.
Uh. Hradiště - Prostějov 0:3 (0:0, 0:3, 0:0). Junioři. Trenér: Radek Pšurný. Asistent trenéra: Zdeněk Radkovič. Technický vedoucí: Štefan Černý.

Jihomoravská žákovská liga - 6. třídy:
Uh. Hradiště - Kroměříž 8:4. Jurča 2, kapitán družstva Obadal, Svadbík, Kočica a Gál - Chrástek, Polách, Kočiš, Korda. Trenér: Lubomír Jenáček. Asistent trenéra: Stanislav Zbořil a Karel Kočiš. Technický vedoucí: František Hamrlík.
Žďár n. Sázavou - Uh. Hradiště 2:1. Martinák.

Jihomoravská žákovská liga - 7. třídy:
Uh. Hradiště - Kroměříž 1:7. Ťok - Chvostál.
Žďár n. Sázavou - Uh. Hradiště 3:4. Ťok 2, Chvostál a Kokoruďa - Bodiš 2, On. Pěrka a Šrámek. Trenér: Lubomír Jenáček. Asistent trenéra: Ing. Mana, technický vedoucí: Václav Pěrka.

Liga starších žáků - 8. třídy:
Kroměříž - Uh. Hradiště 3:4. Kučík, Ungerman, R. Pšurný a V. Hochel - Ungerman, M. Pšurný a Obadal.
Uh. Hradiště - Kometa Brno 7:4. R. Pšurný 3, Ungerman, Ingr, Kučík a M. Pšurný - Ungerman 3, R. Pšurný, M. Pšurný, Hampala, Mazurek a V. Hochel.

Liga starších žáků - 9. třída:
Kroměříž - Uh. Hradiště 1:5. Husák 3, kapitán družstva J. Bruckner a Daněk - Husák, Končetík, Němec a Daněk.
Uh. Hradiště - Kometa Brno 3:5. Komnacký 2 a Vávra - Spath.
Prostějov - Uh. Hradiště 2:4. Přátelské utkání žáků 5. třídy. Zlámal. M. Laga, Franěk a Přikryl.

Kdy na hokej?
ZSM v Uh. Hradišti - neděle 27. září 1998 od 10.00 do 14.15 hodin: HC Uh. Hradiště - Prostějov, Jihomoravská liga žáků 6. a 7. tříd.

Bruslení veřejnosti
ZSM Uh. Hradiště - středa 23. září od 15.45 do 17.15 hodin. Neděle 27. září od 14.15 do 15.45 hodin.

Máte zájem?
HC Uh. Hradiště hledá zájemce o práci v pořadatelském sboru při mistrovských utkáních II. hokejové ligy ČR mužů na ZSM. Informace získáte na telefonu: Uh. Hradiště 0632 - 570312 u Josefa Sršně nebo Mgr. Mazůrka Aleše. V sekretariátu HC Uh. Hradiště si denně můžete zakoupit permanentky na II. ligu v LH za 320,-˙Kč.

Hokejová burza
Sdružení rodičů žáků HC Uh. Hradiště pořádá burzu zimního oblečení a výbavy pro zimní sport a rekreaci v pátek 25. září, v pátek 23. října a v pátek 20. listopadu 1998 na ZSM (vchod z boku od sídliště Na Rybníku) od 15.00 do 19.00 hodin. Zbavte se nepotřebných věcí, které mohou jiní využít. Vstupné 10,-˙Kč.

(JB)







FK Mladá Boleslav - FC Synot 0:1 (0:1)
M. Boleslav (Mil) - Staré Město bude muset zřejmě požádat o vyjímku Český fotbalový svaz, aby mohlo hrát své zápasy na půdě soupeřů, neboť prozatím přivezlo o hodně více bodů z venku, než získalo na Širůchu. V Mladé Boleslavi nastoupil Synot bez zraněného Zapletala, kterého v sestavě nahradil Kowalík. Domácí se dostali do velké šance hned v 1. minutě, kdy hosté špatně zahráli ofsajd systém a zcela volný Leitner prudce hlavičkoval, avšak Ondrůšek zázračně vyrazil. Ve 4. po rohovém kopu Soldán hlavičkoval do tyče a odražený míč trefil do stejného místa Trousil. Když hráči Synotu poté ještě jednou nastřelili břevno domácí branky, přišla 37. minuta, kdy Vajda rozehrál rohový kop na Soldána a po jeho teči skóroval hlavou Trousil - 0:1.
Po změně stran domácí zvýšili pohyb a aktivita přešla na jejich kopačky. V 65. zachraňoval Ondrůšek po Tymichově dorážečce ve vyložené pozici. V 67. domácí Vaněček dělovkou ze 20 metrů trefil břevno branky Synotu. Domácí měli i nadále více ze hry, avšak jejich zakončení bylo nulové. V 84. se dostal ke střele staroměstský Vojtěšek, ale gólman Cimbál jeho dělovku chytil. Po obětavém výkonu celého mužstva, na čele se skvělým gólmanem Ondrůškem, se Starému Městu nakonec podařilo udržet vítězství, které jej v celkovém hodnocení posunulo na krásné třetí místo.
Branka: 37. Trousil - 0:1. ŽK: Leitner, Štěpán - Formánek, Vojtěšek. Rozhodčí Hlaváč. Diváci 1860.
Sestava FC Synot: Ondrůšek - Soldán - Trousil, Formánek - Vojtěšek, Hlahůlek, Bužek (79. Videman), Došek, Vajda (89. Chlachula) - Holomek, Kowalík (72. Lysáček). Trenér František Komňacký.
Po utkání trenér FC Synot František Komňacký řekl: První polovina byla z naší strany solidní. Z herní převahy také pramenily šance, z nichž jednu jsme dokázali využít. Ve druhé půli jsem hráče nepoznával. Zbytečně jsme se nechali zatlačit a naprosto vázla mezihra. Přesto hráčům děkuji za cenný bodový zisk.
Trenér domácích Karel Stanner: Začali jsme ustrašeně, hráči si nevěří, protože už pět kol jsme nedali ze hry gól. Po obrátce jsme zabojovali, avšak nejsme schopní akce zakončit. Psychická zátěž svazuje hráčům nohy.
V sobotu 27. září přivítá mužstvo FC Synot na Širůchu od 16.30 hodin NH Ostravu.







FC Slovácká Slavia - AFK VMG Kyjov 0:0
Uh. Hradiště (rub) - Ani v sedmém střetnutí MSFL nedokázalo mužstvo Slovácké, stále oslabené o Kučeru a Řezníka, pokořit svého soupeře a získat první tři body za vítězství. Po devadesáti minutách souboje s mužstvem Kyjova, před návštěvou hodnou okresního přeboru, však mohli být domácí hráči spokojeni alespoň se ziskem bodu. Abych řekl pravdu, předpokládal jsem, že v Hradišti vyhrajeme. Jsem tak trochu zklamán. Zápas jsme prohospodařili především v prvním poločase neproměněním několika brankových příležitostí. Po přestávce s přibývajívacím časem to bylo z naší strany už křečovité a měl jsem velké obavy aby se soupeř neutrhl a nedal z brejku náhodný gól, sdělil po utkání trenér hostů Petr Vařecha.
Zkušenosti řady hráčů, technická vybavenost a rychlost dávaly navrch hře Kyjovanů. Už v 8. minutě nevyužil nabídnuté příležitosti ke skórování hostující Vencl, ale chybu domácí obrany hasil v posledním okamžiku skluzem Korytář. Mírná převaha hostů přinesla na jejich kopačky v dalším průběhu jen několik rohových a přímých kopů, které však domácí obrana vždy s úspěchem odvrátila. Štěstí v zakončení neměl hlavně dobře hrající Guzik, v 19. minutě skončila jeho hlavička v dobré pozici jen u nohou obránce, v 35. odražený míč asi z 15 m poslal do náruče brankáře Maliny a o minutu později byl znovu v souboji s domácím brankářem úspěšnější Malina, který zabránil gólu v pádu nohama. Neúspěšné byly také pokusy Málka, Nociara a Kopačky v závěru poločasu.
Hráči Slovácké bojovali, snažili se o rychlé protiútoky, ale do nebezpečných situací před branku soupeře se dostávali především zásluhou chyb hostující obrany. Jednu z nich vyrobil v 16. minutě obránce Kaizar. Obenrauch získal míč, zacentroval na dobře nabíhajícího Mazáče, ale brankář Jakoubek mu včasným vyběhnutím zabránil ve skórování. Ve 22. mířil Obenrauch vysoko nad, ve 24. minutě rozehrál přímý kop z levé strany Lecián, prudký míč se dostal k nohám překvapeného Strakoše, ale ten nedokázal míč v dobré pozici přesně usměrnit.
Po přestávce hrála Slovácká mnohem odvážněji se snahou o střelbu. Přesto měli blíže k vedení hosté. Brankář Malina zaváhal ve 47. s vyběhnutím a Málkova střela z úhlu prošla podél celé branky, následná střela Kopačky skončila jen na boční síti. Brankář Malina se však znovu vyznamenal v 54. minutě, když úspěšně zneškodnil další střelecký pokus Málka. Slovácká ohrožovala hostujícího brankáře především střelbou z dálky. V 55. tvrdá rána Zimčíka třela břevno Jakoubkovy branky, v 61. přímý kop Leciána skončil jen těsně vedle tyče a v 67. v náruči hostujícího gólmana. V 73. a 74. minutě opět dobře zasahoval Malina po střelách Kopačky a Vencla. Největší příležitost domácích spálil v 75. Lecián, míč z jeho hlavy ze 2 m po centru Obenraucha skončil vysoko nad brankou. V nervózním závěru se ani jedno mužsto nedokázalo prosadit, a tak se stále řidší řady příznivců Slovácké branky ani vítězství nedočkali.
ŽK: Lecián, Mazáč, Lysoněk - Macek. Rozhodčí: Závodný - Brevčínský, Malcharek. Diváci: 260.
Sestava Slovácké: Malina - Hrabalík - Beníček, Lysoněk, Korytář - Strakoš (59. Oharek), Frýbort (86. Mikulášek), Lecián, Zimčík (75. Machala) - Obenrauch, Mazáč. Trenér L. Blaha.







Mládežnická kopaná
Župní přebor - st. a ml. dorostenci
Morkovice - Kroměříž 0:1 a 4:3, Holešov - Uh. Brod nehráno, Kyjov - Slavičín 4:1 a 4:1, Kunovice - J. Otrokovice odloženo, Brumov - Hulín 3:0 a 0:3, Slušovice - Vacenovice 3:2 a 2:1, Šardice - Bystřice 1:2 a 6:2.

Župní soutěž skupina B
Jarošov - Hluk 2:2, Nedachlebice - FC Veselí 1:1, Bojkovice - Rataje 4:3, Havřice - Šumice 1:0, Polešovice - Dol. Němčí 1:3, Bánov - Zborovice 0:0, Jalubí - St. Veselí n. M. 7:2.

Župní soutěž dorostenců skupina C
Tupesy - Hr. Lhota 2:0, Ždánice - Bukovany 1:0, Strážnice - Velká n. V. 5:1, Vnorovy - Rohatec 3:0, Strání - Mutěnice nehráno, Dubňany - Prušánky 1:2, Lipov - Hovorany 4:1. Oprava výsledku z minulého kola: Hr. Lhota - Dubňany 0:3 kont.

Župní přebor mladších a starších žáků
Morkovice - Brumov odloženo, FC Vsetín - Šardice 2:0 a 8:0, Val. Klobouky - V. Otrokovice odloženo, Zlín B - Ratíškovice 4:0 a 14:0, Kroměříž - Kyjov 2:2 a 1:3, Štítná n. Vl. - St. Město 1:4 a 0:4, Slavičín - Uh. Hradiště B odloženo. Dohrávka 3. kola: Morkovice - V. Otrokovice 1:0 a 0:3.

Župní soutěž skupina B
Strání - Kvasice 2:1 a 0:2, Zborovice - Šumice 2:5 a 4:3, Dol. Němčí - O. N. Ves 3:0 a 6:0, Bojkovice - Uh. Ostroh 0:0 a 2:1, Hluk - Lipov nehráno, Újezdec - Kunovice 4:0 a 4:1. Oprava z minulého kola: Uh. Ostroh - Dol. Němčí (starší) 0:3 kont.

Okresní soutěž dorostu
Zlechov - Popovice 3:0, Osvětimany - Ostr. Lhota 4:6, Babice - Vlčnov 1:0, Březolupy - Mistřice a Kostelany - Traplice nehráno, hosté nepřijeli, Slavkov - Bílovice 2:2.

Okresní soutěž sk. A - žáci
Jarošov - Bílovice nehlášeno, Ostr. Lhota - Jalubí 8:0, Babice - Nedachlebice 2:3, Topolná - Mistřice 0:3, Kněžpole - Huštěnovice 0:1, Kudlovice - Traplice 6:0.

Okresní soutěž sk. B
Břestek - Nedakonice 5:1, Velehrad - Slovácko 0:16, Tupesy - Podolí 11:0, Boršice - Osvětimany 7:0, Kostelany - Zlechov 12:2, Buchlovice - Polešovice 1:2. Dohrávka: Kostelany - Buchlovice 2:1, Osvětimany - Velehrad 1:3.

Okresní soutěž sk. C
Hradčovice- Hor. Němčí 4:0, Záhorovice - Strání B 7:4, Nivnice - Slavkov 4:1, Havřice - Bánov 0:15, Suchá Loz - Prakšice 6:0. Dohrávka: Havřice - Březová 1:4.

Okresní přebor dorostu
Prakšice- Nedakonice 2:1 (2:1). Kučera P., Blaha R. - Náplava. Drslavice - Újezdec 4:1 (2:0). Vacula, Vrága, Maleňák, Matyáš Z. - nehlášeno. Boršice - Buchlovice 5:0 (1:0). Holáň 3, Moulík, Zapletal. Topolná - Suchá Loz 2:1 (1:1). Dohnal P., Škára R. - Hanulík. Březová - Uh. Ostroh 1:3 (1:2). Pomajbík - Slezák, Horák, Kolář. O. N. Ves - Bystřice 7:0 (2:0). Zalubil 2, Janča 2, Krystýnek, Peprníček, Franěk. Kněžpole - Huštěnovice 1:2 (0:2). Kaňa - Zezula, Zlámalík.







Fotbalové výsledky
II. fotbalová liga
Chrudim - LeRK Prostějov 1:0, Přerov - Zlín 2:1, St. Město - Č. Lípa 1:1, Třinec - Fr. Místek 3:0, Vítkovice - Poštorná 2:1, Č. Budějovice - Ml. Boleslav 4:1, Most - NH Ostrava 1:1, Bohemians - L. Bohdaneč 1:0, Č. Lípa - Přerov 3:0, Ml. Boleslav - St. Město 0:1, Fr. Místek - Chrudim 3:0, Zlín - Třinec 4:1, LeRK Prostějov - Bohemians 0:3, Poštorná - Most 0:3, L. Bohdaneč - Vítkovice 1:0, NH Ostrava - Č. Budějovice 0:0

	1.	Č. Budějovice	6	1	0	16:2	19
	2.	Bohemians	6	0	1	19:3	18
	3.	St. Město	4	2	1	8:4	14
	4.	L. Bohdaneč	4	1	2	9:5	13
	5.	Vítkovice	4	1	2	10:6	13
	6.	Poštorná	3	2	2	10:9	11
	7.	Most		3	2	2	10:10	11
	8.	Přerov		3	1	3	9:14	10
	9.	NH Ostrava	1	5	1	5:4	8
	10.	Č. Lípa		2	2	3	8:12	8
	11.	Zlín		2	1	4	10:11	7
	12.	Třinec		2	1	4	8:12	7
	13.	Ml. Boleslav	1	2	4	6:10	5
	14.	Fr. Místek	1	2	4	6:10	5
	15.	Chrudim		1	2	4	5:14	5
	16.	LeRK Prostějov	0	1	6	1:14	1


MFSL
Jihlava - Z. Brno 1:0, Boby Brno B - D. Benešov 1:0, Uh. Hradiště - Kyjov 0:0, SK Hranice - Ratíškovice 1:4, Kunovice - Krnov 2:0, D. Kounice - Olomouc B 0:1, Vratimov - Ostrava B 2:1, Uničov - D. Hranice 3:2

	1.	Ratíškovice	7	0	1	15:3	21
	2.	Jihlava		5	2	1	16:7	17
	3.	D. Benešov	5	1	2	14:5	16
	4.	Boby Brno B	4	2	2	11:6	14
	5.	Uničov		4	2	2	14:14	14
	6.	Olomouc B	4	1	3	11:10	13
	7.	Vratimov	4	1	3	15:16	13
	8.	Kunovice	4	1	3	13:15	13
	9.	Z. Brno		3	2	3	10:9	11
	10.	Ostrava B	3	1	4	11:7	10
	11.	SK Hranice	3	1	4	8:14	10
	12.	Kyjov		2	3	3	10:9	9
	13.	D. Hranice	2	0	6	8:13	6
	14.	Krnov		2	0	6	7:18	6
	15.	D. Kounice	1	2	5	6:11	5
	16.	Uh. Hradiště	0	3	5	4:16	3


Divize D
Uh. Brod - Břeclav 1:1, Polešovice - V. Pavlovice 2:0, Slavičín - ČAFC Židenice 3:0, Napajedla - Slušovice 1:0, Mysločovice - BOPO Třebíč 1:3, D. Němčí - Svitavy 2:0, VTJ Znojmo - Brumov 0:4, Zlín B - Bystrc 0:0, Polešovice - V. Pavlovice 2:0, Slavičín - ČAFC Židenice 3:0, Uh. Brod - Břeclav 1:1

	1.	Slavičín	6	2	1	20:7	20
	2.	Brumov		6	0	2	19:9	18
	3.	Břeclav		5	3	1	17:11	18
	4.	Polešovice	5	1	3	13:12	16
	5.	Mysločovice	4	2	2	13:9	14
	6.	Napajedla	3	3	2	14:7	12
	7.	Zlín B		3	2	2	13:8	11
	8.	Bystrc		2	4	2	8:8	10
	9.	D. Němčí	3	0	5	12:12	9
	10.	Slušovice	3	0	5	11:12	9
	11.	BOPO Třebíč	2	3	3	8:9	9
	12.	Svitavy		2	3	3	8:12	9
	13.	VTJ Znojmo	2	3	3	8:13	9
	14.	V. Pavlovice	2	2	4	5:12	8
	15.	Uh. Brod	1	4	4	9:17	7
	16.	ČAFC Židenice	1	0	8	5:25	3


Župní přebor
Bystřice p. H. - Hluk 2:0 (1:0). Domácí byli po celý zápas lepším kolektivem, ujali se vedení ve 14. Olšou. Hostům zahrála dobře obranná řada, kterou dokázali fotbalovější domácí překonat až v 83. Čaganem. Rozhodčí Neubauer ze Zlína, 250 diváků.
Bojkovice - J. Otrokovice 1:0 (0:0). V první půli byli lepší Otrokovičtí, měli tří golové šance, při kterých se vyznamenal domácí gólman Urbánek, který byl v tomto utkání velkou oporou. V nástupu do druhé půle se domácí zlepšili a v 51. dokázal Hořák přesvědčit o svých střeleckých kvalitách a umístěnou střelou dal jedinou branku utkání. V závěru se hosté snažili o vyrovnání, ale opět se vyznamenal domácí gólman Urbánek. Sledovalo 200 diváků, rozhodčí Blahůšek z Hodonína.
Hodonín - Břestek 1:1 (1:0). Ve vyrovnaném utkání se domácí ujali v prvním poločase vedení brankou Úlehly. V poslední desetiminutovce měli domácí možnost pojistit vedení, ale dvě tutovky útočníci spálili. Hosté v závěru utkání vsadili vše na vyrovnání, to se jim podařilo v 90., kdy z PK vyrovnal Sonntág. 100 diváků, rozhodčí Schmid ze Zlína.
Hulín - Hradčovice 3:2 (0:1). V utkání průměrné úrovně se hosté ujali vedení už v 5. zásluhou Koníčka. Postupem času převzal iniciativu domácí, ale do střeleckých šancí se nedostali. Po změně stran Hulinští zahájili velkým náporem. Hostující obrana se dopustila dvou hrubých chyb, které domácí trestali. O několik minut později hostům se však podařilo srovnat skóre, kdy po úniku Koníčka dorážel do prázdné branky Sukup. Vítěznou branku dali domácí v 79., které předcházel faul obránce hostí. Rozhodčí Štefánik z Val. Meziříčí byl přísnější na hosty, 100 diváků.
Šardice - Veselí n. M. 3:1, Podlesí - V. Karlovice 0:5, Kostelec - Kateřinice 3:0, Mikulčice - Morkovice 1:0 NEDOHRÁNO.

	1.	Bystřice	5	2	1	21:8	17
	2.	Kostelec	5	1	1	14:2	16
	3.	Hluk		5	1	2	10:6	16
	4.	Veselí n.M.	5	0	3	14:15	15
	5.	Kateřinice	4	2	2	15:14	14
	6.	Morkovice	3	2	1	15:8	11
	7.	Hulín		3	2	3	13:9	11
	8.	Hradčovice	3	2	3	15:14	11
	9.	V. Karlovice	3	1	4	15:11	10
	10.	Šardice		3	1	3	13:10	10
	11.	Břestek		2	3	3	12:10	9
	12.	V. Otrokovice	2	2	3	10:13	8
	13.	Mikulčice	2	1	4	6:10	7
	14.	Hodonín		1	4	3	7:13	7
	15.	Bojkovice	1	2	5	7:23	5
	16.	Podlesí		0	2	6	3:24	2


I. A třída skupina B
Ždánice - Nedakonice 1:1 (1:0). Ve vyrovnaném utkání domácí neudrželi jednobrankový náskok z první půle a dovolili hostům v poslední minutě po trestném kopu vyrovnat Bábíkem.
Nedachlebice - Újezdec 4:0 (3:0). V první půli byli domácí jednoznačně lepším mužstvem, svou převahu vyjádřili brankami Šuránského, Kaňovského a Hubáčka. Ve druhé půli na těžkém terénu už jen kontrolovali vývoj utkání a zaměřili se na udržení výsledku. Konečný výsledek upravili hosté vlastní brankou.
Boršice - Rohatec 0:2 (0:0). Po bezbrankovém prvním poločase hosté byli lepším mužstvem a svou převahu vyjádřili brankami Rusňáka a Mašiny.
Vracov - Uh. Ostroh 8:0 (3:0). Hosté byli favoritu soutěže odevzdaným soupeřem, domácím se dařila kombinace a svou převahu využili k výraznému vítězství.
O. N. Ves - Kvasice 1:2 (0:1). Lepší vstup do utkání měli hosté, kteří v 6. se ujali vedení svým kanonýrem Chytrým. Tato branka zanechala na domácích stopy nervozity. Druhá půle se hrála v režii domácích, kteří srovnali skóre v 70. J. Zajíčkem st. Hosté se zaměřili ve druhé půli na brejky, po jednom z nich v 83. dali vítěznou branku. Hosté vytěžili z minima šancí maximum.
Jalubí - Prakšice 1:0 (0:0). Domácí měli po celý zápas více ze hry, jejich jedinou branku dal po změně stran Ševčík z trestného kopu a znamená to první výhru domácích v soutěži.
Vacenovice - Bzenec 0:2. Předehrávka 12. kolo: Boršice - Vacenovice 3:1.

	1.	Boršice		5	0	2	14:7	15
	2.	Vracov		4	2	0	19:3	14
	3.	Bzenec		4	2	0	16:4	14
	4.	Kvasice		3	2	1	12:8	11
	5.	Rohatec		3	1	2	8:6	10
	6.	Nedakonice	2	3	2	11:8	9
	7.	O.N.Ves		3	0	3	13:12	9
	8.	Uh. Ostroh	3	0	4	11:17	9
	9.	Nedachlebice	2	2	2	10:13	8
	10.	Vacenovice	1	3	4	12:15	6
	11.	Újezdec		2	0	4	8:15	6
	12.	Ždánice		1	3	2	3:10	6
	13.	Prakšice	1	2	3	8:7	5
	14.	Jalubí		1	0	6	3:23	3


I. B třída skupina B
Jarošov - Koryčany 2:0 (2:0). Domácí rozhodli o výsledku utkání už v první půlhodině, kdy J. Komárek dvěma brankami rozhodl o výsledku. Hosté se po změně stran zlepšili, ale pozorná obrana domácích jim skórovat nedovolila.
Všetuly - Malenovice 1:2, Mladcová - Lubná 4:1, Zdounky - Střílky 2:0, Lužkovice - Roštění 3:0, SKP Zlín - Žeranovice 4:2, Luhačovice - Morkovice B 2:4.

	1.	Malenovice	5	1	0	19:1	16
	2.	Mladcová	5	0	1	22:7	15
	3.	Jarošov		4	2	0	15:7	14
	4.	Luhačovice	4	1	2	18:12	13
	5.	Lužkovice	3	1	2	12:9	10
	6.	Morkovice B	2	4	1	11:12	10
	7.	Koryčany	2	3	2	11:14	9
	8.	Žeranovice	2	2	2	13:11	8
	9.	Zdounky		2	0	4	7:10	6
	10.	Všetuly		1	2	4	8:15	5
	11.	Lubná		1	2	4	8:16	5
	12.	Střílky		1	2	3	5:14	5
	13.	SKP Zlín	1	1	4	9:15	4
	14.	Roštění		1	1	5	2:17	4


I. B třída skupina C
Kněždub - Strání 1:0 (0:0). Utkání se hrálo za stálé převahy domácích, kteří však neměli střelecký den, jejich jedinou branku dal v 75. Bajko. Hosté v závěru utkání ve snaze vyrovnat trefili jen břevno.
Dubňany - Zlechov 2:0 (1:0). Utkání solidní úrovně, ve kterém oba kolektivy dohrávaly bez vyloučených hráčů, po jednom na každé straně. Domácí výsledek pečetili až v samém závěru utkání.
Kyjov - Slavkov 0:0. Bezbranková remiza je úspěchem pro hostující celek.
Tupesy - Hr. Lhota 0:1. Domácí po celý zápas diktovali tempo hry, ale byli to hosté, kteří dali v 70. vedoucí a jak se později ukázalo rozhodující branku. V závěrečné půlhodině hráli domácí bez vyloučeného Oslzly i v deseti zatlačili soupeře na jeho polovinu, ale skórovat se jim nepodařilo.
Žarošice - Mutěnice 0:1, Strážnice - Velká n. V. 0:0, Lipov - Milotice 1:1.

	1.	Hr. Lhota	4	2	1	9:3	14
	2.	Kněždub		4	1	2	7:6	13
	3.	Velká n.V.	3	3	0	12:5	12
	4.	Kyjov B		3	3	1	6:5	12
	5.	Slavkov		2	5	0	18:7	11
	6.	Mutěnice	3	1	2	19:9	10
	7.	Tupesy		3	1	2	7:4	10
	8.	Milotice	3	1	2	10:8	10
	9.	Žarošice	2	2	2	7:8	8
	10.	Lipov		2	1	3	7:7	7
	11.	Dubňany		2	1	4	9:11	7
	12.	Zlechov		1	2	4	9:14	5
	13.	Strání		1	1	5	7:31	4
	14.	Strážnice	0	2	5	3:12	2


Okresní přebor muži
Ostr. Lhota- Hor. Němčí 4:0 (2:0). Domácí mužstvo po soustředěném výkonu jasně přehrálo svého soupeře. Obraz obou poločasů byl stejný, domácí dali góly a kontrolovali hru i výsledek. Soupeř svou pověstnou bojovnost zapoměl pod Javořinou. Branky Skopal M. 2, Skopal P. a Opletal. 140 diváků, řídil Šťastný z Uh. Hradiště.
Ořechov - Šumice 6:1 (4:0). Utkání bylo v režii domácího mužstva, které dokázalo svou převahu korunovat pěknými brankami. Branky za domácí Vyskočil 3, Taťák, Šoustek a Martinák, za hosty Kandrnál. Sledovalo 100 diváků, řídil Ujčík z Uh. Hradiště.
Nivnice - Vlčnov 3:1 (2:0). V sousedském derby zápase domácí zaslouženě zvítězili, když po celý zápas byli lepším mužstvem. Obě mužstva dohrávala o 10 hráčích. Branky za domácí Soukeník S. 2, Šlapal, za hosty Mikulec. Řídil Melichárek z Nedachlebic, 220 diváků.
Hluk B - Sl. Slavia B 2:2. Utkání bylo vyrovnané i když v závěru mohli domácí strhnout vítězství na svou stranu. Ve druhém poločase byli lepší domácí, v prvním naopak hosté. Branky za domácí Gášek, Mléčka, za hosty Mikulášek a Remeš. 80 diváků, řídil Hůlka z Uh. Hradiště.
Březolupy - Pitín 2:2 (1:1). Vyrovnané utkání, ve kterém se soupeři rozešli smírně. Branky za domácí Kovácz, Hubáček J., za hosty Peřestý, Valíček. 220 diváků, řídil Šlahůnek z Těmic.
Buchlovice - Dol. Němčí B 2:2 (0:1). Domácí ani ve třetím utkání na vlastním hřišti nedokázali zvítězit i když měli po celé utkání výraznou převahu. Hosté těžili z rychlých protiútoků a nakonec vybojovali bod. Branky za domácí Jurča, Marek J., za hosty Macků a Jurásek. 120 diváků, řídil Kostelníček z Jalubí.
Kudlovice - Traplice 2:2 (2:0). Utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním byli lepší domácí, ve druhém bojovnější hosté hru i utkání vyrovnali. Branky za domácí Rosík, Obdržálek, za hosty Růžička 2. 350 diváků, řídil Pavelčík ze Slavkova.

	1.	O. Lhota	3	2	1	17:9	11
	2.	Nivnice		3	2	1	11:8	11
	3.	Uh. Hradiště B	3	2	1	13:11	11
	4.	Ořechov		3	1	3	16:11	10
	5.	Kudlovice	2	4	1	16:13	10
	6.	Buchlovice	2	4	1	10:11	10
	7.	H. Němčí	3	1	2	8:9	10
	8.	Hluk B		2	3	1	14:9	9
	9.	Vlčnov		2	3	2	12:11	9
	10.	D. Němčí B	2	1	4	10:19	7
	11.	Březolupy	1	3	2	10:11	6
	12.	Šumice		1	2	3	10:13	5
	13.	Traplice	1	2	4	8:14	5
	14.	Pitín		0	4	2	6:12	4


III. třída skupina A
Bílovice - Kostelany 2:1, Slovácko - Medlovice 4:4, Osvětimany - Kněžpole nehráno, Huštěnovice - Topolná nehráno, Mistřice - Babice nehráno, Jalubí B - Sušice nehráno, Sušice - Osvětimany 2:0, Babice - Slovácko 3:0, Topolná - Mistřice 1:1, Kostelany - Huštěnovice 3:2, Kněžpole - Bílovice 3:0

	1.	Kněžpole	5	1	0	19:2	16
	2.	Kostelany	4	2	1	20:11	14
	3.	Slovácko	4	2	1	16:14	14
	4.	Bílovice	3	0	4	11:13	9
	5.	Jalubí B	2	2	1	10:8	8
	6.	Medlovice	2	2	2	15:21	8
	7.	Topolná		2	1	3	8:9	7
	8.	Sušice		2	1	3	16:18	7
	9.	Osvětimany	2	1	3	8:14	7
	10.	Babice		2	0	4	7:11	6
	11.	Mistřice	1	1	4	9:12	4
	12.	Huštěnovice	1	1	4	9:15	4


III. třída skupina B
Starý Hrozenkov - Suchá Loz 1:6, Drslavice - Podolí 4:1, Březová - Havřice 2:2, Korytná - Bystřice p. Lop. 5:2, Hradčovice B - Přečkovice nehráno, Bánov - Boršice u Blat. nehráno, Bystřice p. Lop. - Hradčovice B 1:0, Boršice u Blat. - Korytná 2:4, Havřice - Bánov 1:2, Podolí - Březová 1:0, Suchá Loz - Drslavice 1:1, Přečkovice - Starý Hrozenkov 2:2

	1.	Suchá Loz	4	3	0	19:7	15
	2.	Drslavice	4	3	0	15:6	15
	3.	Bánov		4	1	1	16:9	13
	4.	Přečkovice	3	2	1	12:9	11
	5.	Březová		3	2	2	14:11	11
	6.	Havřice		3	2	2	11:11	11
	7.	Korytná		3	1	3	19:17	10
	8.	Bystřice p. L.	2	2	3	9:13	8
	9.	St. Hrozenkov	2	1	4	17:23	7
	10.	Podolí		2	0	5	8:13	6
	11.	Hradčovice B	1	0	5	2:15	3
	12.	Boršice u Blat.	0	1	5	10:18	1


IV. třída skupina A
Košíky - Ořechov B 0:0, Popovice - Zlámanec nehráno, Boršice B - Jankovice nehráno, Částkov - Mařatice nehráno, Ořechov B - Popovice 0:1, Mařatice - Košíky 1:1, Jankovice - Částkov 5:0, Zlámanec - Boršice B nehlášeno

	1.	Zlámanec	5	0	0	15:1	15
	2.	Boršice B	4	0	1	11:5	12
	3.	Ořechov B	3	1	3	15:10	10
	4.	Popovice	3	0	3	9:12	9
	5.	Košíky		2	2	3	13:10	8
	6.	Jankovice	2	1	3	14:15	7
	7.	Mařatice	1	2	3	7:16	5
	8.	Částkov		1	0	5	5:20	3


IV. třída skupina B
Nezdenice - Pitín B 4:0, Komňa - Záhorovice nehráno, Žitková - Rudice nehráno, Rudice - Podolí B 6:0, Pitín B - Žitková 0:4, Záhorovice - Nezdenice 2:2

	1.	Žitková		4	0	0	14:0	12
	2.	Záhorovice	2	1	0	9:3	7
	3.	Nezdenice	2	1	2	13:7	7
	4.	Rudice		2	0	1	8:4	6
	5.	Komňa		1	0	2	3:8	3
	6.	Pitín B		1	0	3	4:12	3
	7.	Podolí B	0	0	4	1:18	0


Fotbalové výsledky připravili: Radek Lukáš a Ladislav Vacenovský







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund