Číslo: 46
16.11.1998
Článků: 43

Titulní
Uherskohradišťsko
Brodský
Kultura
Z
Pro
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


ZBYNĚK ONDRAČKA CHCE MEDAILI ZE SVĚTOVÉHO ŠAMPIONÁTU
Kalina zraje jako víno
Hokejový servis
FC Synot St. Město - FC Vítkovice 2:1 (1:0)
V župním přeboru si nejvýše stojí Hluk
V Uh. Brodě věří v lepší časy
Tabulky okresního přeboru





ZBYNĚK ONDRAČKA CHCE MEDAILI ZE SVĚTOVÉHO ŠAMPIONÁTU
Ostrožská Nová Ves (vp) - Kanoista Zbyněk Ondračka, šestadvacetiletý český reprezentant z Ostrožské Nové Vsi, se ve skromných podmínkách novoveského oddílu propracoval až na pozici jednoho z nejlepších pádlujících maratonců světa. O svém startu na nedávném mistrovství světa v Africe a dalších zajímavých zkušenostech nám vyprávěl v následujícím rozhovoru:

Jaký jsi měl pocit, když jsi se dozvěděl, že maratonské MS bude v Jihoafrické republice?
Smíšený. Nevěděl jsem totiž, jestli na moji účast budou peníze. Na druhou stranu jsem se těšil, že bych se mohl podívat do zajímavé země.

Kolik by Tě stála účast, kdyby ji nehradil svaz?
Asi šedesát tisíc. Kromě mě nemusel platit ještě deblista Petr Fuksa a trenér Šváb. Zbylých šest samoplátců jelo za svoje...

Jak jste do dějiště šampionátu cestovali?
Cestou tam 22 hodin přes Londýn, s šestihodinovým čekáníma s přestupem v Johanesburgu do Kapského Města. Zpět bez čekání přes Frankfurt.

Byl jsi před startem nervózní?
Před závodem na singlkanoi dost. Před deblkanoemi už tolik ne. Na tuto trať jsme se spolu moc nepřipravovali. Jeli jsme na vodě debla asi třikrát před odletem. Pochopitelně jsme se snažili zajet co nejlépe. (Tato posádka startovala ve složení Ondračka - Fuksa téměř na poslední chvíli, neboť Fuksův spolujezdec Bednář byl nemocen. Pozn. aut.).

Jak se vyvíjely tvé pocity během závodů?
Na C 1 jsem byl v první části závodu dost vzadu, ale zaměřil jsem se na udržení kontaktu s nejlepšími. Ke konci se mi jelo lépe, na medaili to ale nestačilo. Na C 2 jsme se naopak v první části závodu pohybovali kolem čtvrtého místa, potom jsme se propadli. Před startem obou závodů jsem věřil, že to bude lepší. (Zbyněk Ondračka dojel na singlkanoi /C 1/ čtvrtý, na deblkanoi /C 2/ sedmý).

A na co jsi myslel bezprostředně po dojetí závodů?
Po singlu jsem se soustředil na odpočinek a přípravu na debla. V neděli po závodě na to, že je konečně už po sezoně. Byla dost dlouhá.

Můžeš nám Jihoafrickou republiku přiblížit?
V době, kdy jsme byli v Jihoafrické republice (konec září, pozn. aut.), tak končila zima. V Kapském Městě bylo kolem 20 stupňů. Ceny byly v přepočtu zhruba stejné jako u nás. Jsou tu velké rozdíly, o čemž svědčí chudinské černošské čtvrti a výstavní vilové oblasti. Za zmínku stojí velká kriminalita. Jednou ze zajímavostí pro nás byl výskyt mnoha velryb kousek od pobřeží, které jsme viděli pouhým okem. Navštívili jsme mořské muzeum, farmu oslích tučňáků a také mys Dobré naděje.

Kolik mohla stát tvoje poslední sezona?
Dost. Za to bych chtěl poděkovat osobnímu sponzorovi panu Erbenovi z Ekometalu Recycling, Obecnímu úřadu v Ostrožské Nové Vsi a oddílu kanoistiky. Osobně si myslím, že svazových dotací mělo být více. (Částka pohybující se kolem 200 tisíc korun může být orientační odhad pro následující sezonu tohoto špičkového světového závodníka, pokud bude samozřejmě zaměstnán, pozn.aut.).

Co pro tebe znamená reprezentace vlasti?
Obrovskou čest a zodpovědnost.

A plány na následující sezónu?
Uspět na světovém šampionátu v Maďarsku. Získat medaili.

Díky za rozhovor a hodně štěstí.







Kalina zraje jako víno

K. Kalina na okruhu v Mostě. - Foto: archiv
Uh.Hradiště (jam) - Velkého úspěchu dosáhl motocyklový závodník Karel Kalina ze Starého Města při Mezinárodním mistrovství České republiky ve třídě do 250 ccm. To se letos skládalo ze sedmi závodů, přičemž se započítávalo šest nejlepších výsledků. Karel Kalina se svým letitým strojem Yamaha bodoval v pěti závodech a součet 65 bodů ho právem zařadil mezi nejlepší závodníky na celkovou 4. příčku MR. Lepší byli pouze Častka (Slovensko - 150 bodů), Langer (SRN - 94) a Rous (ČR). O celkově čtvrtém místě Kaliny se rozhodovalo až v posledním závodě, a to v přímém souboji mezi ním a v konečném pořadí pátým Havrdou.
Celkový výsledek byl dosažen těmito umístěními v MR:
Most, 13.-14. 6., 3.místo, 16 bodů,
Brno, 25.-27. 7., 4.místo, 13 bodů,
České Budějovice, 9. 8., odstoupení ze čtvrtého místa pro technickou závadu,
Brno, 16. 8., 5. místo, 10 bodů,
Hungaroring, 4.-6.9., pád a odstoupení ze třetího místa (déšť),
Most, 19.-20. 9., 5. místo, 10 bodů,
Hungaroring, 3.-4. 10., 3. místo, 16 bodů.
V pozadí tohoto úspěchu stojí také František Trávníček ze Starého Města, který nejenže prováděl velký objem práce na motocyklu, ale také se podílel na zajištění finančních prostředků . Touto cestou zároveň děkujeme za podporu společnostem Compolux,s.r.o., Shell Huštěnovice Kalina, Hanák Uh.Hradiště a Moto Matůš St. Město.







Hokejový servis
Liga dorostu ČR, sk. B
HC Uh. Hradiště - Třinec 3:5. Brankami Holého, kpt. Lysáka a Vjazanka uhráli domácí s vedoucím celkem, který ještě neokusil hořkost porážky čestný výsledek. Asistence: Peprníček, Andrýsek.
Sareza Ostrava - HC Uh. Hradiště 7:2. Branky a asistence: Peprníček, Andrýsek - Frolek, Drobný.

Jm přebor juniorů
HC Uh. Hradiště - Břeclav 8:3. Ond. Radkovič 2, Slezák 2, Zavrtálek, Lysák, Králík a Vaněček - Hofrichetr 2, Macháček 2, kpt. Plšek, Zavrtálek a Králík.

Liga st. žáků, sk. E - 8. tř.
HC Uh. Hradiště - Prostějov 3:1, nedohráno. Hosté opustili ledovou plochu a hráčskou lavici a odmítli pokračovat ve hře. Branky a asistence: Roman Pšurný 2 a Kučík - Ungerman 2.
Havlíčkův Brod - HC Uh. Hradiště 2:9. Branky a asistence: M. a R. Pšurný po 2, Kučík 2, Obadal, Polehňa, Ungerman - Ungerman 2, Obadal, Polehňa, M. a R. Pšurný, Šudřich.

Liga st. žáků, sk. E - 9. tř.
HC Uh. Hradiště - Prostějov 5:1. Branky a asistence: Mikulášek, R. Pšurný, Husák 2 a Daněk - kpt. družstva J. Bruckner, Daněk a MIKO.
Hlavlíčkův Brod - HC Uh. Hradiště 4:3. Branky a asistence: Vaněk, Mikulášek, Pšurný - Končetík, Bruckner.

Jm žákovská liga - 6. tř.
HC Uh. Hradiště - Havlíčkův Brod 3:1. Branky a asistence: Svadbík 2, Martinák - Vlček.

Jm žákovská liga - 7. tř.
HC Uh. Hradiště - Havlíčkův Brod 2:8. Slunéčko, Ťok - Chvostál.

Jm přebor žáků - 4. tř.
HC Uh. Hradiště - Břeclav 18:0. A. Bruckner 7, Fridrich 2, D”rr 2, Harapát, F. Krystýnek, kpt. Rezek, Šulc, Staněk, P. Mazurek a Máčala.
HC Uh. Hradiště - Vyškov 2:2. A. Bruckner, Fridrich - Harapát a F. Krystýnek.

Přátelsky a mezinárodně žáci - 5. tř.
Trnava - HC Uh. Hradiště 9:2. L. Klesnil 2.

JB







FC Synot St. Město - FC Vítkovice 2:1 (1:0)
St. Město (JOH) - K poslednímu zápasu podzimní sezóny II. fotbalové ligy nastoupilo třetí mužstvo tabulky FC Synot proti pátému celku FC Vítkovice. Za chladného podzimního počasí vyběhli na trávník domácí borci v nejsilnějším složení, tedy i s Hlahůlkem, který za vyloučení na Bohemians dostal jen podmínku. Do první šance se na Širůchu dostali hosté, když v 15. Sotákova dělovka jen o vlásek minula Ondrůškovu branku. Domácí na tuto akci odpověděli více než důrazně. V 18. zahrával standardku Vojtěšek, jeho centr našel ve vápně Lysáčka, který vyskočil nejvýše a domácí vedli 1:0. Ve 20. předvedla velmi dobrou akci i policie, která zakročila proti rozvášněnému vítkovickému fanouškovi a odradila tak i ostatní jeho spolubojovníky od dalších provokací. Ve 27. nechal vyniknout hostujícího golmana Twardzika domácí Lysáček, který přímo z voleje napálil míč jen do jeho náruče. Domácí si sice vytvořili v závěru poločasu několik slibných šancí, ale skóre se již neměnilo.
Ve druhém poločase nejdříve Soldán hlavičkoval po centru Vajdy jen těsně vedle branky Twardzika, ale pak začali zlobit i hosté. V 53. Dohnalův centr vyhlavičkoval z brankové čáry Bužek jen na roh, po kterém Mllerova hlavička branku domácích naštěstí minula. V 64. fauloval domácího rychlíka Vajdu Němec a po své druhé žluté musel odejít předčasně do sprch. Po tomto vyloučení fanoušci domácích očekávali, že se bude hrát převážně před brankou Vítkovic, ale opak byl pravdou. Hostující trenér Martin Pulpit (ročník 67) neustále hnal své mužstvo dopředu a v 75. se také dočkal. Domácí obrana ustupovala před hráči hostí tak dlouho, až se ve vápně k míči dostal Langer a propasíroval jej za Ondrůškova záda - 1:1.
Vyrovnávací branka konečně vlila krev do žil borců Synotu a začaly se rodit šance. V 79. Zapletal z deseti metrů branku Vítkovic přestřelil. V 83. Trousil nedokázal zužitkovat tutovku po Vajdově centru. V 85. to přece jen přišlo. Bužek ideálně poslal dopředu rychlonohého Vajdu, jehož centr našel hlavu ostrostřelce Holomka, a ten nezaváhal - 2:1. V poslední minutě ještě Zapletalův lob skončil na břevně branky hostí, ale pak závěrečný hvizd rozhodčího Filípka ukončil nejen tento zápas, ale také podzimní sezónu II. fotbalové ligy. Vítkovice svou hrou na Širůchu velmi mile překvapily a určitě byly nejlepším mužstvem, které se na podzim ve Starém Městě představilo. Vítězství domácích bylo tím nejlepším dárkem jak divákům, tak i trenéru Františkovi Komňackému k jeho nedělním 47. narozeninám.
Branky: 18. Lysáček - 1:0, 75. Langer - 1:1, 85. Holomek - 2:1. ŽK: Hlahůlek - Němec, Papuga, Paták, Černoch. ČK: 64. Němec (Vítkovice). Rozhodčí: Filípek - Zvonič, Polák. Diváci 1 256.
Sestava FC Synot: Ondrůšek - Soldán - Formánek, Trousil - Vajda (88. Videman), Lysáček (76. Kowalík), Hlahůlek, Bužek, Vojtěšek - Holomek, Došek (68. Zapletal). Trenér František Komňacký.
Po utkání trenér hostí Martin Pulpit řekl: Před utkáním jsme se natajili tím, že bychom rádi ve Starém Městě bodovali. Myslím si, že jsme viděli zajímavé utkání. V prvním poločase měli domácí navrch, ve druhé půli jsme však byli lepším mužstvem my, i přesto, že jsme hráli jen v deseti lidech. Z pohledu toho, že soupeř vstřelil dvě branky a my jen jednu, je jeho vítězství zasloužené, i když si myslím, že jsme si dnes alespoň bod zasloužili. Za stavu 1:1, i když jsme byli jen v deseti, tak jsem stále hnal své hráče do útoku, neboť si myslím, že fotbal se hraje na vítězství.
Trenér FC Synot František Komňacký: Z utkání jsem měl trochu obavy, neboť Vítkovice to na nás umí, v paměti máme ještě pětku, kterou jsme naposledy ve Vítkovicích dostali. Proto jsem velice rád, že jsme toto utkání vyhráli, i když ten náš dnešní výkon nebyl až tak kvalitní, jak bychom si představovali. Soupeř byl velmi těžký, a i proto je naše vydřené vítězství hodně cenné.







V župním přeboru si nejvýše stojí Hluk
V nejvyšší župní soutěži dospělých přezimuje na první příčce mužstvo Bystřice p/H., které v minulém soutěžním ročníku přišlo o postup do divize až v posledním kole v přímém souboji s postupujícími Napajedlami. Na čele soutěže se během podzimu vystřídaly celkem čtyři celky. 7 kol patřilo prvenství už vzpomínané Bystřici p. H., 4 kola se udržel na čele Kostelec, 3 kola Hluk a jedno kolo vedly Morkovice. Favorit soutěže z Bystřice p. H. potvrzoval své postupové ambice hned od prvního kola, kdy udělil lekci nováčkovi z Kateřinic, v podobě pětibrankové nadílky. Těžil hlavně z dobrých výkonů na domácícm hřišti, kdy neztratil ani bod, zato venku už to tak slavné nebylo a dovezl pouze devět bodů. Překvapením jsou výkony Kostelce, jemuž hodně prospělo hostování zkušeného Litoše. Do jarních odvet jde celek trenéra Samsonka s největším počtem bodů v tabulce pravdy. Více se čekalo od Hulína, mužstvu vůbec nevyšel úvod soutěže a poprvé se radoval z vítězství až v 5. kole.
Největším překvapením jsou výkony nováčka z Kateřinic, mužstvo vozilo body z venku a hodně těžilo z dobré hry před vlastním publikem, i když řada hostující oddílů nebyla spokojena se způsobem řízení utkání.
Zklamáním je 5. příčka loni ještě divizního Veselí n. M., které doma sice našlo přemožitele jen v utkání s Kostelcem, zato venku se hráčům vůbec nedařilo a 3 dovezené body hovoří za vše.
Oproti jarní tabulce se o několik příček propadly i reprezentanti Hodonína a Podlesí, své tradiční postavení v klidném středu tabulky si udržely kolektivy Šardic, Mikulčic, Vel. Karlovic a Morkovic. Posledně jmenovaný celek má také na svědomí jediné nedohrané utkání v župním přeboru, když v utkání v Mikulčicích na prostest proti neregulerní brance předčasně opustil na pokyn trenéra hrací plochu. Utkání bylo kontumováno ve prospěch Mikulčic a hostující celek byl potrestán tučnou finanční pokutou.
120 utkání župního přeboru vidělo celkem 22˙866 diváků, což představuje průměr 190 diváků na jeden zápas, největší návštěva 800 diváků byla při hodovém utkání Šardice - Hluk v 9. kole.
Celkem padlo 389 branek, v tabulce střelců vévodí Šimčík z Morkovic, se třinácti přesnými zásahy, následují Lehký (Kostelec) a Zetek (Kateřinice) - 12, a dále Skopal (Bystřice p. H.) a Janouškovec (Šardice) - 10.
A jak si vedly oddíly z našeho okresu?
Nejlépe skončil Hluk, který pod trenérskou taktovkou Pavla Soviše vybojoval velmi pěknou třetí příčku, kterou by před sezónou vedení bralo všemi deseti. Celkové postavení však mohlo být daleko lepší, nebýt výpadku v posledním kole doma s Břestkem. Při plném bodovém zisku mohli Hlučané přezinovat na výborné druhé příčce se ztrátou pouhého bodu na lídra soutěže.
Mužstvo si během mistrovských bojů vedlo velmi dobře v defenzivě, když inkasovalo pouze třináct branek. K oporám zadních řad patřili vedle golmana Janče i zkušení Uhlíř a Běhunčík, který přišel před sezónou.
Horší už to bylo se střeleckou produktivitou, hráčům se příliš nevedlo a pouze ve dvou případech vstřelili soupeři více jak 2 branky. Úlohu kanonýra vzal na sebe zkušený Soviš, který se po letech znovu vrátil do svého mateřského klubu. Celkem dal 5 branek. Za ním následují Pinkava, Běhunčík a Michalčík se třemi zásahy.
Spokojeni mohou být s podzimními výkony také v Hradčovicích, kde trenéra Pavla Soviše vystřídal Vojtěch Gajdůšek. Jaká je situace v Hradčovicíh po podzimu si můžete přečíst v článku: V Hradčovicích jsou po podzimu spokojeni.
Po celkem jasném prvenství v I. A třídě chtěli fotbalisté Břestku hrát župní přebor v klidných vodách a vyhnout se tak bojům o udržení.
Rozdíl mezi oběma třídami poznali hráči na vlastní kůži už od prvních kol v kterých platili nováčkovskou daň. Mužstvo doplatilo na nevhodné doplnění kádru, zvláště citelně to bylo znát v obranné fázi, kdy hra celé obranné řady nebyla na odpovídající úrovni. I přes tento nedostatek svěřenci trenéra Pavla Bohuna hráli se svými soupeři povětšinou vyrovnané partie, o čemž svědčí i sedm porážek nejtěsnějším rozdílem. Nováček pořádně potrápil celky z čela tabulky, ať už to byl Kostelec nebo Bystřice p. H., a v závěrečném kole v Hluku dokonce vyhrál. Vyloženě mužstvo propadlo pouze v domácích utkáních s Hulínem a Kateřinicemi, venku pak v Morkovicích. Několik kol citelně chyběl pro zranění gólman Konečný, štěstí se od mužstva obrátilo zády v duelech s Veselím n. M. a Vel. Karlovicemi, kdy chybělo několik hráčů pro zranění.
V zimní přestávce je nutné pro udržení v soutěži bezpodmínečně posílit obranné řady, určitě výhodou mohou být odvetná utkání zachraňujících se oddílů v domácím prostředí.
Na umístění v klidném středu tabulky mohou fanoušci Bojkovic už jen vzpomínat. Oddíl se potýká s finančními problémy, a tak není divu, že před sezónou odešla řada hráčů ze základního kádru za lepšími podmínkami. Zbývající hráči spolu s posilami nedokázali zacelit mezeru po oporách a výsledkem je poslední příčka v tabulce. Mužstvo zvítězilo pouze ve dvou utkáních s Podlesím a Viktorií Otrokovice. Nejlepší výkon hráči podali v Hradčovicích, kde utkání skončilo nerozhodně 2:2 a dále doma s vedoucím celkem soutěže Bystřicí p. H., kdy se mužstva rozešla bez branek. K oporám patřil brankář Urbánek, který mužstvo několikrát podržel, dále kapitán Hořák, který ze 12 vstřelených branek sám zařídil 7, solidní výkony podávali Kolínek, Prachař a Tomeček. Vedení klubu má zájem nejvyšší župní soutěž udržet i pro příští ročník. Určitě přínosem by byl také větší zájem o fotbal ze strany Městského úřadu.
Radek Lukáš

	Tabulky župního přeboru:
Doma:
	1.	Bystřice p/H.	8	0	0	27:4	24
	2.	Kostelec	7	0	0	22:4	21
	3.	Veselí n/M.	7	0	1	20:8	21
	4.	Kateřinice	6	1	1	20:9	19
	5.	Hluk		6	0	1	12:4	18
	6.	Hulín		5	1	1	20:5	16
	7.	Morkovice	5	1	1	23:8	16
	8.	Šardice		5	1	2	19:10	16
	9.	V. Karlovice	5	1	2	20:11	16
	10.	V. Otrokovice	4	2	1	13:6	14
	11.	Mikulčice	4	1	2	9:5	13
	12.	Hodonín		2	5	1	9:6	11
	13.	Hradčovice	3	2	2	15:13	11
	14.	Podlesí		2	3	3	9:14	9
	15.	Bojkovice	2	2	4	8:12	8
	16.	Břestek		2	0	5	10:14	6

Venku:
	1.	Hluk		3	2	3	8:9	11
	2.	Hulín		3	2	3	8:9	11
	3.	Kostelec	3	1	4	9:10	10
	4.	Bystřice p/H.	2	3	2	9:9	9
	5.	Mikulčice	3	0	5	8:13	9
	6.	Hradčovice	3	0	5	10:18	9
	7.	Šardice		1	4	2	8:9	7
	8.	Kateřinice	2	1	4	11:17	7
	9.	Morkovice	2	1	5	10:19	7
	10.	V. Karlovice	2	0	5	9:10	6
	11.	Břestek		1	3	4	9:15	6
	12.	V. Otrokovice	1	2	5	9:21	5
	13.	Veselí n/M.	1	0	6	6:22	3
	14.	Bojkovice	0	1	6	4:27	1
	15.	Hodonín		0	0	7	9:22	0
	16.	Podlesí		0	0	7	6:26	0


Konečná tabulka - podzim SR 1998/99

	1.	Bystřice p.H.	10	3	2	36:13	33
	2.	Kostelec	10	1	4	31:14	31
	3.	Hluk		9	2	4	20:13	29
	4.	Hulín		8	3	4	28:14	27
	5.	Kateřinice	8	2	5	31:26	26
	6.	Veselí n/M.	8	0	7	26:30	24
	7.	Šardice		6	5	4	27:19	23
	8.	Morkovice	7	2	6	33:27	23
	9.	Vel. Karlovice	7	1	7	29:21	22
	10.	Mikulčice	7	1	7	17:18	22
	11.	Hradčovice	6	2	7	25:31	20
	12.	V.Otrokovice	5	4	6	22:27	19
	13.	Břestek		3	3	9	19:29	12
	14.	Hodonín		2	5	8	18:28	11
	15.	Podlesí		2	3	10	15:40	9
	16.	Bojkovice	2	3	10	12:39	9


Konečná tabulka - podzim SR 1997/98

	1.	Napajedla	10	3	2	32:13	33
	2.	Hulín		11	0	4	34:17	33
	3.	Bystřice p/H.	10	2	3	45:17	32
	4.	Morkovice	9	2	4	37:13	29
	5.	Vel. Karlovice	7	4	4	35:21	25
	6.	Otrokovice	7	3	5	24:19	24
	7.	Kostelec	7	3	5	28:25	24
	8.	Bojkovice	7	2	6	30:25	23
	9.	D. Bojanovice	6	2	7	20:28	20
	10.	Šardice		5	4	6	19:18	19
	11.	Hodonín		6	1	8	32:37	19
	12.	Mikulčice	5	2	8	26:25	17
	13.	Hradčovice	4	4	7	23:27	16
	14.	Hluk		4	1	10	15:35	13
	15.	Újezdec		3	0	12	16:51	9
	16.	Podlesí		2	1	12	14:49	7







V Uh. Brodě věří v lepší časy
Uh. Brod (MaŇ) - Jako na skluzavce si musí připadat fanoušci fotbalistů ČSK Uh. Brod. Mužstvo, které v sezóně 1994 - 95 startovalo ve II. lize, z níž nešťastně sestoupilo, bojovalo rok marně o návrat do této soutěže. V minulé sezóně následoval další pád z MSFL, tentokráte do divize. Ani zde se mužstvu však nedaří. Po skončení podzimní části se ČSK Uh. Brod nachází na předposlední, tedy patnácté, a tím pádem sestupové příčce. Bilance mužstva je následující: 3 výhry, 3 remízy a 9 proher, s pasivním skórem 14:25. Nejlepšími střelci podzimu byli: Šenkeřík 4 a Boďa 3 branky. V mužstvu se během podzimní sezóny vystřídalo celkem 16 hráčů. Po podzimní části skončilo hostování těmto hráčům: Bílek (Staré Město), Szkibik, Orlovský (Uh. Hradiště), Hráček, Otto, Pochylý (Kunovice), Kopták (Újezdec), Dobiáš (Jalubí). Z hostování by se naopak měli vrátit: Ferenc (Bojkovice), Ondřejka (Újezdec) Josefík a Tomeček (Kunovice).
Předseda občanského sdružení FC Josef Hamšík pro Dobrý den řekl: Fotbal ČSK neustále pronásledují finanční problémy, které se zákonitě odrážejí na výkonech hráčů v divizi. Těší mne však, že kádr se začíná pomalu stabilizovat, a myslím si, že pokud zůstanou ti hráči, které jsme měli na hostování i v jarní sezóně, neměl by být problém se záchranou, a spíš věřím v posun mužstva směrem ke středu tabulky. Co se týká ekonomické situace, pak doufám, že se po volbách v Uh. Brodě najde konečně garnitura, která sportu a hlavně fotbalu bude fandit více. Pokud to tak dopadne a město na nás nezapomene, věřím že k velkému sponzorovi Slováckým strojírnám se připojí další sponzoři, a že nebudeme mít od příští sezóny takové problémy, jaké jsme zažili poslední rok a půl. V hledáčku máme jednoho většího sponzora, který by zaštítil další chod oddílu, čímž by se snad vyřešily problémy s dalším pádem fotbalu v Uherském Brodě.







Tabulky okresního přeboru
II. fotbalová liga


IV. třída skupina A - DOMA
	1.	Zlámanec	4	0	0	12:0	12
	2.	Popovice	3	1	0	13:6	10
	3.	Ořechov B	3	0	2	15:5	9
	4.	Jankovice	3	0	1	13:6	9
	5.	Boršice B	3	0	1	9:4	9
	6.	Košíky		2	1	2	10:4	7
	7.	Mařatice	0	4	1	6:7	4
	8.	Částkov		1	0	4	8:17	3

IV. třída skupina A - VENKU
	1.	Zlámanec	4	1	0	11:4	13
	2.	Boršice B	3	0	2	14:7	9
	3.	Popovice	2	1	2	7:10	7
	4.	Ořechov B	1	2	1	5:6	5
	5.	Mařatice	1	0	3	4:17	3
	6.	Košíky		0	1	3	4:9	1
	7.	Jankovice	0	1	4	3:16	1
	8.	Částkov	0	0	4	1:17	0

IV. třída skupina A - CELKOVĚ
	1.	Zlámanec	8	1	0	23:4	25
	2.	Boršice B	6	0	3	23:11	18
	3.	Popovice	5	2	2	20:16	17
	4.	Ořechov B	4	2	3	20:11	14
	5.	Jankovice	3	1	5	16:22	10
	6.	Košíky		2	2	5	14:13	8
	7.	Mařatice	1	4	4	10:24	7
	8.	Částkov		1	0	8	9:34	3

IV. třída skupina B - DOMA
	1.	Žítková		5	0	0	17:3	15
	2.	Rudice		4	0	0	13:1	12
	3.	Komňa		3	0	1	9:4	9
	4.	Záhorovice	2	1	1	10:7	7
	5.	Nezdenice	2	0	1	10:3	6
	6.	Podolí B	1	0	2	1:3	3
	7.	Pitín B	1	0	3	5:9	3

IV. třída skupina B - VENKU
	1.	Žítková		3	0	0	7:0	9
	2.	Nezdenice	1	1	3	8:10	4
	3.	Záhorovice	1	0	3	5:6	3
	4.	Rudice		1	0	2	5:9	3
	5.	Komňa		1	0	3	2:9	3
	6.	Podolí B	1	0	4	3:19	3
	7.	Pitín B		0	0	3	1:12	0

IV. třída skupina - CELKEM
	1.	Žítková		8	0	0	24:3	24
	2.	Rudice		5	0	2	18:10	15
	3.	Komňa		4	0	4	11:13	12
	4.	Nezdenice	3	1	4	18:13	10
	5.	Záhorovice	3	1	4	15:13	10
	6.	Podolí B	2	0	6	4:22	6
	7.	Pitín B		1	0	6	6:21	3

Tabulky připravil: Ladislav Vacenovský







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund