Číslo: 48
25.11.1996
Článků: 42

Titulní
Na
Ze
Obchod
Pošta
Kultura
Příloha
Horoskop
Pošta
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


SLOVÁCKÝ HOROSKOP





SLOVÁCKÝ HOROSKOP
VODNÁŘ 20.1. - 18.2.
Vypravte sa tento týdeň na výlet do přírody, protože vaše nervy to velice potřebujú. Potřebujete sa proluftovat a stejně tak potřebuje proluftovat aj vaša šrajtofla. Proto zajděte do nejakého teho nákupního střediska a nakupujte. Bude sa vám dařit. Co kúpíte to bude potom pod tým vánočním stromkem perla pro každého. Tož neváhajte.

RYBY 19.2. - 20.3.
Neštěstí nechodí po horách, ale po luďoch. Nezdá sa vám, ale že poslední dobú připomínáte víc tú horu? Má to výhodu, že sa vás to neštěstí nedrží, ale už ste sa na sebe podívali do nejakého zrcadla, ale hrozně velikého, abyste sa tam vešli. Tož honem s tú vašú postavú začněte neco dělat, lebo Vánoce sa blížíja a bude to ešče horší.

BERAN 21.3. - 20.4.
Blíží sa na vás chřipková epidémija, proto honem nasaďte trnkové kapky. Vy, co ich eště nemožete pit, tož si s něma aspoň namažte nohy. Věřte že to pomože a bacil každý sa vám vyhne. Ináč sa vám podaříja navázat nové vztahy jak v práci, tak aj v lásce. Na ty milostné si dajte ale pozór, abyste nenaletěli, šak to znáte jak to chodí.

BÝK 21.4. - 20.5.
Tož to je týdeň. Na takový sa čeká velice dlúho, proto ho nepromarněte a vrhněte sa na všecko, co uvidíte a na co pomyslíte. Kdyby to snáď měla byt v najhorším případě aj práca. Všecko sa vám bude dařit, což tak zas často nebývá. Když pochválíte tchýňu, tak aj peněz vám poščá. Ve škole sa nechte přezkúšat a uvidíte, že to dobře dopadne.

BLÍŽENCI 21.5. - 20.6.
Odpočiňte si, ale nelenošte. Vypravte sa za nejakú kultúrú, aby aj vaša duša si přišla na svoje. Dyť si přiznajte, kdy ste byli na nejakém divadle, v kině či na výstavě. Co? Kdyby sa vám ale přesto moc nechtělo, tož si aspoň zajděte do nejaké dobré hospůdky a dajte si neco dobrého k snědku. A určitě nechoďte sami, to by vám nechutnalo.

RAK 21.6. - 22.7.
Tentokrát zažijete období potkávací, kdy si aspoň dobře poplkáte s mnoha ludima. Za nekerýma si budete moset sami zajet. Neměli byste také ale zajet navštívit nejakú osobu, které ste už nekolikrát slúbili? Tož honem. Kupte neco a jeďte. Určitě jí uděláte radosť a nakonec její radosť bude i radosťú vašú. V sobotu si dávajte pozór na peníze, sú kulaté.

LEV 23.7. - 22.8.
Všecky nepříjemnosti už máte šťastně za sebú a možete sa pustit do všeckého. Velice pěkně vám půjde práca od ruky. Vyniknút byste mohli hlavně v kuchyni, když né při vařéní, tož aspoň při umývání taléřkú. Estli chcete byt zdraví, tož si dajte každé ráno užičku medu, tá vás ochrání od všeckých nemocí a aj od nedobrých ludí.

PANNA 23.8. - 23.9.
Dajte si pozór, abyste aj po tomto týdňu ostali pannou, či panicem. Hrozí vám všeckým veliké zamilování, keré nemosí skončit zrovna dobře, protože nekeří ste už šťastně vydatí, a nekeří na to máte ešče hromadu času. Proto sa vyhýbajte každému pokušéní, a bude lepší, když si dopřejete rači nečeho dobrého. Štěstí ve hře mět nebudete.

VÁHY 24.9. - 23.10
Vaša jediná myšlenka bude zbavit sa závislosti. Nekeří přestanú kúřit, nekeří sa rozlúčíja s gořalkú, ale budú aj tací, keří sa rozlúčíja se svýma drahýma polovičkama. Možná že né na dlúho, ale bude to stát za to. Také možete očekávat písemnú anebo telefonickú zprávu, na kterú ste už dlúho čekali a kerá vám přinese radosť.

ŠTÍR 24.10. - 21.11.
Buďte pozitivní dycky a ke všeckému. Enom si mosíte dat pozór na AIDS! Ináč to bude opravdu úspěšný a plodný týdeň. Ovšem jak pro koho. Nekdo bude enom úspěšný a nekdo enom plodný, šak uvidíte, nechajte sa překvapit. Zkuste také různé lotérie, sportku, ruletu, hrací automaty a v krizi aj pracovat.

STŘELEC 22.11. - 21.12.
V partnerských vztazích vám hrozí veliká patálija, proto sa jí vyhněte a pohovořte si se svojím partnerem. Možná sa vám to bude zdát zbytečné, ale histórija vám potvrdí pravý opak. Zkuste sa také víc usmívat a šířit kolem sebe pohodu a radost. Uvidíte, jak sa k vám začnú také všeci chovat úplně jinak než doposaváď. Funguje to.

KOZOROH 22.12. - 19.1.
Tento týdeň si nemosíte dělat starosti s ničím, ale opravdu s ničím. Hoďte všecko za hlavu a dajte si pohov. Nekeré věci sa potřebujú uležat a iné sa vyřídíja sami a netřeba ich postrkovat. Dat si mosíte ale pozór na policajty, na revizory, ale také na pojišťovací agenty, keří by vám tentokrát pojistili aj to, co nemáte.







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund