Číslo: 17
28.04.1997
Článků: 37

Titulní
Uherskohradišťsko
Ze
Kultura
Pro
Pošta
Horoskop
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


Šipková liga běží na plné obrátky
Atleti zahajují
O postupujících do volejbalové extraligy je rozhodnuto
Házenkářská fakta Veselí
FC Slovácká Slavia - FC Vítkovice 1:0 (1:0)
FC SYNOT - Baník Ostrava B 4:1 (1:0)
ROUBINA Dolní Kounice - FC TJ Kunovice 0:1 (0:0)
Fotbalové tabulky





Šipková liga běží na plné obrátky
Jak jsme vás již informovali, vznikla v měsíci březnu v našem okrese Okresní šipková liga, jejíž výsledky jsou započítávány do celostátního šipkového žebříčku. Šipkových turnajů se může zúčastnit každý s pevnou vůlí a přesnou rukou v kategorii mužů a žen. Od založení vznikly také tři šipkové kluby: Šipkový klub Korádo ve Starém Městě, Dart club Puk v Uherském Hradišti a organizátor šipkové ligy - Šipkový klub Synot Staré Město.
Na přelomu měsíce března a dubna, až do dneška bylo uspo-řádáno šest šipkových turnajů. V sobotu 21.3. a 19.4. v Lidovém domě v Ostrožské Nové Vsi se zúčastnilo celkem 25 hráčů a bodovaná místa si odnesli: 1. Pavel Knesl (Š.K. Korádo), 2. Daniel Žaludek (o. N. Ves), 3. Marek Kolečkář (Š. K. Synot). Ženy měly následující pořadí: 1. Petra Pjajčíková, Ilona Žajdlíková (obě O. N. Ves), 3. Michaela Kuřinová (Š. K. Synot). 19.4. bylo pořadí odlišné, favorité tentokráte neobhájili: 1. Jaromír Skládal (Š. K Koráda), 2. Tomáš Hrabec (D. C. Puk), 3. Petr Zanáška (Š. K. Korádo), u žen zvítězila Jarča Urbanová, 2. Marcela Paděrová (obě Š. K. Korádo, 3. Petra Pjajčíková (O. N. Ves). Ve čtvrtek 3.4. v Restauraci Puk bylo pořadí následující: 1. Tomáš Hrabec (D.C. Puk), Jaromír Skládal a třetí Petr Maňásek ( oba Š. K. Korádo). Ve středu 9.4. v restauraci na Velehradě zvítězil opět Tomáš Hrabec (D.C.Puk), 2. Václav Vopat, 3. Petr Maňásek (oba Š.K. Korádo).
V sobotu 12.4. v herně Large billiard club na Masarykově náměstí zvítězil Jaromír Skládal před Davidem Vacke (Š.K.Korádo) a Liborem Chladem (D.C.Puk). V otevřeném mistrovství Koráda v neděli 20.4. byl nejlepší David Vacke, za ním skončil Jaromír Skládal a Jarča Urbanová (všichni Š.K.Korádo).
Okresnímu šipkovému žebříčku vévodí Jaromír Skládal Š.K.Korádo) před Tomášem Hrabcem (D.C.Puk a Davidem Vackem (Š.K.Korádo). U žen vede Jarka Urbanová (Š.K.Korádo) před Petrou Pjajčíkovou a Ilonou Žajdlíkovou (obě Ostr. Nová Ves).
S nárustem výkonnosti šipkových borců stoupá také počet diváků. Proto bychom vás, jak budoucí hráče tak i diváky, chtěli pozvat na následné šipkové turnaje: čtvrtek1. 5. od 17.00 hod. restaurace Puk, středa 7. 5. od 16.30 hod. restaurace na Velehradě, sobota 10. 5. od 15.00 hod. herna Large billiard club na Masarykově náměstí a v sobotu 17. 5. od 18.30 hod. v Lidovém domě v Ostrožské Nové Vsi.
PS







Atleti zahajují
Ve čtvrtek 1. května 1997 v 11.00 hodin bude na stadionu FC Slovácké Slavie v Uherském Hradišti odstartován 4. ročník #Slovácké hodinovky. Loňský vítěz Vlastimil Bukovjan z Jiskry Otrokovice zde zaběhl nejlepší český výkon roku 1996, když mu rozhodčí naměřili 18 602 m.
V neděli 4. května 1997 v 10.00 hodin připravil Atletický klub TJ Slovácké Slavie již 4. ročník #Memoriálů a rámcových závodů. Na stadionu Slovácké se představí jednotliví atleti v těchto disciplínách: 100m překážek, oštěpu, 100 m, 800m, 200m, kouli, trojskoku a kladivu. Zahájení závodů je v 10.00 a vyhlášení vítězů ve 12.00 hodin.
Přijďte se podívat na kvalitní atletické výkony.
AD







O postupujících do volejbalové extraligy je rozhodnuto
St. Město - Vítkovice 0:3 (-6, -10, -1)
Již v úterním přede-hrávaném utkání volej-balové kvalifikace se po vítězství HI - TECu nad VO Příbram v poměru 3:0 rozhodlo o postupujících do volejbalové extraligy. Vítězem kvalifikační skupiny se stali brněnští volejbalisté a z druhého místa postupující VK Vítkovice bez ohledu na výsledek utkání ve St. Městě. Favorizovaný hostující celek tedy slavil radost z postupu již před zápasem a po vzoru vítkovických hokejistů nastupovali hráči k závěrečnému utkání ve St. Městě ostříhaní #dohola. Domácí mužstvo nastupovalo k zápasu s pouhým torzem sedmi hráčů, když k Malčíkovi a Kostíkovi, pobývajícími v cizině, přibyl ještě nemocný Tomáš. V základní šestce nastoupili Potáč, Dziacký, Melichárek, Chmela, Dosoudil, Mucka, střídal Číž. Soupiska hostujícího celku byla doslova nabitá kvalitními hráči, jako například Goga, Štika, Zedník, Knoflíček, Demar, Reiský a další. Ve čtvrtečním utkání patřil začátek hostům, kteří vedli 4:0.
Domácí snížili na 3:4 a relativně vyrovnaný průběh udržovali do stavu 6:8. Pak se do smečovaných podání trefovali Bolehovský a Zedník, domácí měli problémy s příjmem, čehož hosté využili k rozhodujícímu náskoku a set vítězně dohráli. Ve 2. setu začali hráči SAS nadějně, když po nepříjemných servisech Potáče vedli 2:0 a mírný náskok si udržovali do stavu 9:7. Hosté vystřídali nahrávače Gogu Štikou, dále nastoupil Pravdík, zpřesnili hru a průběh setu otočili. Domácí bojovali, ale proti vyrovnanějšímu soupeři příliš šancí neměli. Po vyhrané koncovce 2. setu pokračovali hráči Vítkovic ve výborném výkonu a domácí mužstvo rezignovalo. Po jednostranném průběhu zvítězili s převahou Vítkovice a potvrdili tak roli favorita. Utkání bylo zvláště v prvních dvou setech pohledné a přítomných divákům se určitě líbilo. Současně zápasy přinesly možnost konfrontace profesionálních mužstev ze skupiny M1A a nejlepšími celky M1B, které hrají volejbal v naprosto amatérských podmínkách.
Volejbalisté SAS St. Město potvrdili své postavení druhého celku po dlouhodobé části ligy M1B i v zápasech play - off a nakonec také v kvalifikační skupině. Celkové 10. místo v pořadí všech volejbalových klubů ČR je určitě obrovským úspěchem staroměstských volejbalistů. Blahopřání platí jak pro kádr hráčů, tak i pro funkcionářské zázemí a v neposlední řadě je nutné pochválit i volejbalové fanoušky za skvělou kulisu ve sportovní hale na Širůchu. V příštím ročníku bude hrát volejbalová liga M1A pod označením extraliga se stejným počtem osmi účastníků. Skupina M1B je označena jako 1. liga a bude mít 10 účastníků. Ke stávajícím osmi z letošního ročníku přibudou nejlepší celky 2. ligy, tj. Jablonec a Náchod. V nadcházející letní sezoně zbývá popřát hráčům úspěšné působení v plážovém volejbalu, jehož turnaje se rozběhnou již v květnu a v novém ročníku volejbalové 1. ligy co nejlepší výsledky a radost ze hry.
PS







Házenkářská fakta Veselí
Ve své krátké historii dokázalo letos házenkářské družstvo žen Veselí nad Moravou postoupit do finále I. ligy, což je největším úspěchem, který může být ještě zvýrazněn vítězstvím na počátku května. Družstvo postoupilo v sezóně 1993-94 do I. ligy. V následujícím ročníku, pod vedením trenéra Střelce, unikl Veselankám postup mezi nejlepší čtyři celky jen díky horšímu skóre. V loňské sezóně si už veselské družstvo postup ujít nenechalo. Ze čtvrté postupové příčky narazilo v semifinále na pozdějšího vítěze ligy Novestu Zlín, se kterým prohrálo až v pátém utkání, celkově 2:3 na zápasy. V boji o třetí místo Veselanky nestačily na celek Slavie Praha a obsadily tak výborné čtvrté místo. Do letošní sezóny nastupovalo Veselí v roli #černého koně soutěže navíc pod vedením zkušeného trenéra J. Zerzáně, který se vrátil z angažmá ze Slovinska. Své kvality ukazovaly Veselanky od počátku základní části.
Je paradoxem, že těsně před ukončením základní části soutěže spadlo Veselí až na pátou, nepostupovou příčku a o postupu se rozhodovalo v utkání se Zlínem. Toto utkání však zvládlo Veselí na jedničku a do dalších bojů postupovalo ze druhého místa v tabulce, čímž si zajistilo pořádání jednoho ze dvou finálových turnajů. Tyto turnaje vyšly Veselankám nejlépe, když ze 6 utkání ztratily pouhý bod a do play off postupovaly dokonce z prvního místa. Nejlepší střelkyní družstva se stala Jana Fišerová, která nastřílela svým soupeřkám 117 branek, z toho 27 ze sedmiček. Na dalších místech se ve střelecké tabulce umístily Baráková 94/16, Hrubošová 56/28, Roubínková 53/1. Roubínková je také hráčkou, která se nejčastěji objevovala na palubovce, když odehrála ve 22 zápasech celkem 1252 minut. V tomto žebříčku se za ní umístily Fišerová 1163 min., Arnošová 1107 min. a přes tisícovku se dostala také kapitánka Baráková, která z 18 utkání strávila na palubovce 1038 minut.
Nejtrestanější hráčkou se stala Hrubošová se 32 trestnými minutami, dalšími v pořadí byla shodně Fišerova a Roubínková, které #nasbíraly po 14 minutách. Na brankářském postu se střídaly Zvoničová, která za 813 minut obdržela 239 branek a Bílová 471 min./149. Mezi 20 nejlepšími střelkyněmi celé ligy se dostalo 5 hráček Veselí, Fišerová (4), Baráková (6), Hrubošová (12), Roubínková (13) a Arnošová (17). Pěkného úspěchu dosáhly Veselanky také v Českém poháru, když se dostaly mezi čtyři nejlepší. V pohárových zápasech na turnaji v Hradci se utkájí se stejnými soupeřkami jako v nádstavbových turnajích I. ligy, tj. Zlín, Olomouc a Ostrava.
Zastoupení má veselské družstvo také v české reprezentaci jednou hráčkou a dalších 6 nastupuje v juniorské kategorii. To dokazuje kvalitu a mládí družstva. Doufejme, že se Veselanky ve finále prosadí proti profesionálnímu družstvu Cosmeticu Ostrava a titul mistryň republiky zůstane na Slovácku.
Poslední přípravou bude utkání s Nitrou 30.4. ve 17.30 hod. v hale SOU ve Veselí.
RP







FC Slovácká Slavia - FC Vítkovice 1:0 (1:0)
Uh. Hradiště (JOH) - V sobotu zavítalo do Hradiště páté mužstvo druholigové tabulky FC Vítkovice v čele se svým manažerem bývalým odchovancem Slovácké Slavie Lubomírem Vlkem. Domácí měli k dispozici všechny hráče, scházel pouze Malúš, který byl poslán k rozehrání na #farmu do Sadů. Úvod zápasu patřil Slovácké, která se již v 5. minutě dostala do vedení 1:0, když z přihrávky Řezníka skóroval kulečníkovou střelou (tyč - tyč - síť) Široký. Po brance se osmělili i hosté a v 9. minutě vystrašil Barcucha Mller, naštěstí jeho střela skončila těsně vedle branky. V 28. minutě přihrál Maniatis Marxovi, který vyslal dopředu Širokého, jež se řítil sám na Kosmála, avšak ten se překvapit nedal a včasným vyběhnutím zmařil šanci domácích. I v dalších minutách si udržovala Slovácká územní převahu, jenže bez gólového zakončení. Vzrušení přinesla až 40. minuta, kdy hosté zahráli malou domů, kterou golman Kosmál chytil do rukou, avšak velmi nepřesný rozhodčí Fryš, na rozdíl od diváků, nereagoval.
Po přestávce zahájila Slovácká opět náporem, jejímž výsledkem byla Minářova křížná střela, která skončila těsně vedle branky Vítkovic. V rozmezí 60. a 70. minuty převzali taktovku hry hosté, ale bez zakončení. V 75. min. Soldánovu střelu z trestného kopu Kosmál vyrazil. V 88. minutě hosté v závěrečném náporu si vytvořili velkou šanci, když Černochova hlavička po centru z rohu skončila jen těsně vedle Barcuchovy branky. Vítězství Slovácké bylo zcela zasloužené a za předvedený výkon je třeba pochválit celé mužstvo. Delegát ČMFS po utkání opět potvrdil zbytečnost své funkce, když ohodnotil slaboučkého rozhodčího Fryše známkou 9, což znamená - výborný.
Branka: 5. min. Široký. ŽK - 0, ČK - 0. Diváci 1 500. Rozhodčí: Fryš - Šob, Bičan.
Sestava Slovácké: Barcuch - Vaverčák, Kučera, Řezník, Minář, Soldán, Maniatis (74. Matušek), Marx, Švancara (83. Nociar), Sedlář (89. Lecián), Široký. Trenéři Kusák a Vařecha.
Po utkání řekl trenér Vítkovic Pindór: #Já myslím, že diváci viděli rušné, dramatické utkání. Průběh ovlivnila rychlá branka domácích již v 5. minutě. Bohužel, mužstvo, které nedá branku, tak nemůže vyhrát. Domácí měli vůli po vítězství daleko větší, a to rozhodlo.
Trenér domácích Vařecha: #Věděli jsme, že Vítkovice jsou velmi kvalitní mužstvo, které ze hřišť soupeřů přivezlo čtyři vítězství a čtyři remízy, proto jsme rádi, že jsme utkání dokázali dovézt do vítězného konce.
K dalšímu utkání zajíždí Slovácká Slavia již ve středu 30. dubna do Frýdku - Místku a v sobotu 3. května přivítá na svém hřišti Českou Lípu od 16.30 hodin.







FC SYNOT - Baník Ostrava B 4:1 (1:0)
Staré Město (Mil)- V poslední době zápasí Staré Město s velkou marodkou, když tentokrát chyběli na hrací ploše nemocný Hlahůlek, zraněný Toman a zcela zdráv nenastoupil k utkání ani Štěrba. Mezi diváky se na tribuně usadil i asistent trenéra české reprezentace Werner Lička, který pozorně sledoval výkon svého syna v ostravském dresu. Domácí tým začal náporem a v 10. min. měl první šanci na hlavě Videman, vzápětí další tutovku spálil Klvaňa netradičně hrající v záloze. Úvodní gól však Synot uspal, takže ostravští mladíci přebrali iniciativu, ale velké nebezpečí z jejich strany nehrozilo. Po změně stran rychlá druhá branka domácí borce uklidnila a znovu přebrali otěže do svých rukou. Klvaňovu střelu ještě stačil obránce hostů vyrazit na brankové čáře, ale strhující a gólově efektní závěr plně uspokojil 1000 přítomných diváků, kteří nešetřili potleskem. Do kvalitního utkání zapadl i bezchybný výkon sudího Závodného z Vratimova.
Branky: 20. přesně načasovaná Zapletalova přihrávka našla nabíhajícího Vojtěška, jehož centr usměrnil hlavičkou mezi tyče zcela volný Klvaňa - 1:0. 51. opět Zapletal naservíroval míč na Bouřovu hlavu a ten se trefil přesně pod břevno - 2:0. 84. při souboji hostující brankář Čech úmyslně strčil do Klvani, za což byl vyloučen a ještě následoval pokutový kop, který sám postižený bezpečně proměnil - 3:0. 85. v pádu zahrál Forgáč rukou a nařízenou penaltu proměnil nejlepší hráč hostí Lička - 3:1, 86. velmi dobře hrající Zapletal prostrčil míč vystřídavšimu Antlovi, který kolem padajícího brankáře stanovil konečný výsledek - 4:1.
Sestava FC Synot: Ondrůšek - Palčík, Vojtěšek - Štěrba, Videman, Klvaňa (88. Chlachula), Zapletal, Duchtík - Racek, Bouřa (79. Antl).
Hlasy trenérů po utkání - Jiří Nevrlý (St. Město): #Mužstvo odvedlo nejlepší jarní výkon, i když v samotném průběhu bylo ještě několik hluchých míst. Psychika hráče stále dosti svazuje, ale přesto jsem spokojený, protože jsme vyhráli nad kvalitním soupeřem, kterému se doposud na jaře dařilo.
Pavol Michalík (B. Ostrava): #Na hřišti se projevila zkušenost a chytrost domácího celku. Fyzicky jsme utkání zvládli, ale obrana udělala několik chyb a našim mladíkům chybí hlavně finální přihrávka do gólové pozice. Výhra favorita je zasloužená, i když její výše spravedlivá není. Domácímu celku přeji postup, který by mu určitě slušel.







ROUBINA Dolní Kounice - FC TJ Kunovice 0:1 (0:0)
Na hřiště soupeře, který byl rovněž ve hře o postup do MSFL hosté odjeli s cílem potvrdit vedoucí postavení v ttabulce a odvést si minimálně bod, i když tajně doufali v zisk tří.
Utkání začalo oboustranně opatrně, i když domácí měli častěji míč na svých kopačkách. První vážnější situace se zrodila v 9. minutě, kdy unikajícího Vorlického skluzem zastavil Pavel Žák. Rozhodčí Hrčka z Frýdku - Místku tento obranný zákrok posoudil jako faul a ukázal nekompromisně na značku pokutového kopu. K jeho zahrání se postavil nejzkušenější domácí hráč Grmela, avšak branku netrefil a míč poslal těsně vedle levé tyče Máčalovy svatyně. Hosté poprvé vážněji ohrozili domácí branku až ve 27. minutě, kdy R. Vlk po samostatné individuální akci nechal vyniknout golmana, který míč kryl. Vzápětí Máčala zlikvidoval střelu po šanci Brandýse. Ve 32. minutě střelecký pokus s chutí hrajícího L. Soviše skončil těsně nad brankou. V závěrečných minutách I. poločasu si už žádné mužstvo nevytvořilo gólovou příležitost.
Do II. poločasu FC TJ nastoupil s cílem neinkasovat branku a naopak pokusit z rychlých protiútoků skórovat. První příležitost měli domácí střela agilního Grmeli skončila těsně mimo branku. V 73. minutě se hosté konečně dočkali. Máčalův odkop od branky takticky pustil kapitán týmu ing. Svoboda na R. Vlka a ten přesnou střelou k levé tyčce dal vedoucí a jak se později ukázalo i vítězný gól. V dalších minutách nás Roubina přitlačila k vlastnímu pokutovému území, ale obrana v čele s výborným brankářem Petrem Máčalou pracovala spolehlivě. Největší šanci domácích byl trestňák z hranice 16 metrů, který L. Soviš vykopl z prázdné branky a prakticky zabránil vyrovnání. Vzápětí rozhodčí k naší velké radosti střetnutí ukončil. Celý kolektiv nezklamal, předvedl výborný výkon a po tomto důležitém vítězství se udržel v čele MSFD sk. D i nadále.
Hráči a realizační tým děkuje 50 příznivcům, kteří vážili cestu do D. Kounic za perfektní povzbuzování a podíl na dosažení úspěchu v nelehkém boji. V hledišti bylo celkem 800 platících diváků.
Vítězná sestava: Máčala - Flašar - Žák, Strakáč, Němčický - Lysoněk (65. Bezucký), ing. Svoboda, Zajíček, Kopčil (73. Páník) - Soviš, Vlk (88. Gabriel). Trenér: mgr. Ladislav Janský. Připraveni byli: Ďurďa a brankář Bělohlávek. Chyběli: Andrýsek, Hubáček a Taťák, kteří hráli za béčko a zraněný golman Skovajsík.
ŽK: Kříž a Trávníček - ing. Svoboda, Strakáč, M. Němčický, Páník a Flašar.

Ve středu 23.4.1997 hrají Kunovice přátelsky v Újezdci u Luh. v 16.30 hodin a v neděli 4.5. mistrovsky ve Veselí n. Moravou v 16.30 hodin (odjezd je v 15 hod).

Přátelské utkání mužů
Spartak VTJ Hulín #B - FC TJ Kunovice 0:5 (0:4). Branky: Zajíček 2, Gabriel, R. Vlk a L. Soviš. Generálka na Dolní Kounice. V I. poločase bylo na hřišti pouze jedno mužstvo, což potvrzuje i výsledek 0:4. Do II. poločasu nastoupili po důrazné domluvě trenéra Pavla Soviše v kabině, jako vyměnění a inkasovali pouze jeden gól.
JB







Fotbalové tabulky
II. liga
L.Bohdaneč - Prostějov 1:1, Přerov - Pardubice 3:1, Dukla - Č.Lípa 1:0, Havířov - Blšany odlozeno, Třinec - Zlín 2:1, Chrudim - Poštorná 1:0, Ústí n.L. - Fr.-Místek 3:1, Uh.Hradiště - Vítkovice 1:0,

	1.	Dukla		18	3	2	41:9	57
	2.	L.Bohdaneč	13	5	5	34:16	44
	3.	Chrudim		9	9	5	34:13	36
	4.	Přerov		10	6	7	50:33	36
	5.	Zlín		9	9	5	39:26	36
	6.	Blšany		10	6	6	32:20	36
	7.	Vítkovice	8	10	5	24:19	34
	8.	Č.Lípa		10	4	9	26:28	34
	9.	Třinec		8	7	8	23:29	31
	10.	Fr.-Místek	6	7	10	26:34	25
	11.	Uh.Hradiště	6	7	10	17:36	25
	12.	Prostějov	5	9	9	23:30	24
	13.	Poštorná	6	6	11	24:37	24
	14.	Ústí n.L.	4	10	9	16:26	22
	15.	Pardubice	5	4	14	21:46	19
	16.	Havířov		3	4	15	9:37	13

MSFL
St.Město - Ostrava B 4:1, Boby B - Ratíškovice 0:2, Bohumín - Uničov 1:0, Hranice - Olomouc B 2:1, Uh.Brod - D.Benešov 0:0, Kyjov - Jihlava 1:0, Krnov - NH.Ostrava 2:1

	1.	St.Město	14	5	2	47:21	47
	2.	Ratíškovice	12	6	2	46:20	42
	3.	NH.Ostrava	11	3	7	30:22	36
	4.	Krnov		10	5	5	32:21	35
	5.	Uh.Brod		10	5	6	30:21	35
	6.	D.Benešov	9	7	4	33:18	34
	7.	Znojmo		9	5	6	31:23	32
	8.	Jihlava		9	3	8	22:31	30
	9.	Ostrava B	7	6	8	29:31	27
	10.	Boby B		7	5	9	22:27	26
	11.	Olomouc B	6	6	9	17:22	24
	12.	Kyjov		6	4	11	23:30	22
	13.	Uničov		6	4	10	21:30	22
	14.	Hranice		2	2	17	12:50	8
	15.	Bohumín		1	4	15	7:35	7

Divize D
Zlín B - Slavičín 2:2, Hodonín - D.Němčí 0:0, Brumov - Židenice 3:0, D.Kounice - Kunovice 0:1, Prostějov B - Zeman Brno 1:2, Svitavy - Veselí 2:1, Žďár n.S. - Bystrc 1:0, Trnava - Blansko 4:1,

	1.	Kunovice	16	4	2	51:16	52
	2.	Brumov		16	3	3	46:23	51
	3.	Zeman Brno	14	4	4	53:28	46
	4.	D.Kounice	14	2	6	45:28	44
	5.	Bystrc		11	4	7	39:22	37
	6.	Židenice	9	5	8	25:24	32
	7.	Veselí		8	5	9	21:30	29
	8.	Žďár n.S.	8	4	10	34:38	28
	9.	Svitavy		7	6	9	20:25	27
	10.	lín B		6	6	10	32:37	24
	11.	Trnava		7	2	13	38:46	23
	12.	Prostějov B	7	2	13	30:46	23
	13.	D.Němčí		5	6	11	26:35	21
	14.	Slavičín	5	6	11	28:52	21
	15.	Hodonín		4	7	11	15:36	19
	16.	Blansko		4	4	14	27:44	16
Župní přebor
Březůvky - Bojkovice 1:1 (0:0) - po vyrovnané první půli dali domácí v 50. min šťastný gól Hradilem. Od tohoto momentu hosté přidali na bojovnosti a důrazu, a zatlačili Březůvky před jejich branku. Svou převahu bojkovičtí vyjádřili v 65. min vyrovnávací brankou Mahdalíka, který mohl v závěru utkání rozhodnout o zisku tří bodů, ale trefil jen břevno. Sledovalo 100 diváků, řídil Kurcik z Holešova.
Morkovice - Újezdec 5:0 (1:0) - utkání se hrálo za stále převahy domácích, kteří neustále zaměstnávali obranu hostí a taky se střelecky prosadili. Hostující útočníci se do vážnější akce nedostali. Rozhodčí Šafář ze Zlína, sledovalo 300 diváků.
Mikulčice - Hluk 2:0 (1:0) - jen průměrný výkon domácích stačil k zisku bodů. Vítězové měli po většinu utkání mírnou převahu, ale pozornou obranu hostí překonali v 15. min Rusňákem a v 65. min Zugarem. Sledovalo 150 diváků, řídil Vrba z Koryčan.
Hulín B - Otrokovice 2:2 (1:0) - v zajímavém a dramatickém utkání byli hosté fotbalovější. V první půli hráli za podpory větru, ale do vedení šli domácí po rychlém útoku Luxem. Po změně stran domácí zatlačili Viktorku a výsledkem byla v 54. min branka Cakla z PK. Domácí pak nepochopitelně se uspokojili s vedením a hosté toho dokázali využít k vyrovnání. 150 diváků, řídil Možíš.
Polešovice - Štítná 3:0 (0:0) - Přibyl, Balůšek, Kaštánek, rozhodčí Volek, 300 diváků
Kostelec - Mysločovice 0:1, Bystřice - V. Karlovice 3:0, Vigantice - Napajedla 2:0. Výsledek z 21. kola: V. Karlovice - Vigantice 0:3

	1.	Mysločovice	15	6	1	59:23	51
	2.	Polešovice	15	3	3	44:23	48
	3.	Bystřice	13	5	4	55:30	44
	4.	Morkovice	12	1	9	45:30	37
	5.	Napajedla	10	6	6	33:19	36
	6.	Mikulčice	10	5	7	35:36	35
	7.	Vigantice	9	6	7	28:20	33
	8.	Kostelec	9	6	7	39:34	33
	9.	V. Karlovice	10	2	9	33:30	32
	10.	V. Otrokovice	9	5	8	28:33	32
	11.	Hulín B		7	4	11	30:36	25
	12.	Újezdec		7	3	12	27:38	24
	13.	Hluk		6	5	11	24:43	23
	14.	Bojkovice	5	7	10	31:42	22
	15.	Březůvky	3	3	16	22:46	12
	16.	Štítná		1	1	20	18:68	4

I. A třída sk. B
Jalubí - Jarošov 3:1 (3:1) - 150 diváků vidělo všechny branku již v 1. poločase. Nejdříve šli do vedení jarošovští v 5. min Bajajou. Domácí, ale stačili do 30. min vstřelit 3 branky a otočit vývoj utkání. Ve druhé půli se hra vyrovnala a domácí už jen kontrolovali skóre. Hosté do konce utkání hráli bez vyloučeného Kedroně.
D. Bojanovice - O.N. Ves 2:0 (1:0) - hosté měli v Bojanovicích překvapivě více ze hry, ale branky dávali domácí. Ve druhé půli se hrálo za stálé převahy hostů, ale výsledkem jejich převahy bylo jen nastřelené břevno. Rozhodčí Palčík byl přísnější na hosty a vyloučil jim Makaru.
Nedachlebice - Prakšice 1:1 - vyrovnané utkání, domácí měli blíže ke vstřelení branky. Obě branky zařídili hosté. Nejdříve si dali vlastní v 77. min a pak tradičně zvýšeným úsilím v závěru utkání vyrovnali skóre Jurákem v 83. min.
Kvasice - Rohatec 0:3, Šardice - Ždánice 2:0, Bzenec - J. Otrokovice 2:0

	1.	D. Bojanovice	12	2	2	50:15	38
	2.	Šardice		11	3	3	23:12	36
	3.	Rohatec		9	4	4	36:25	31
	4.	O.N.Ves		9	1	6	36:22	28
	5.	Ždánice		9	1	7	33:24	28
	6.	Bzenec		7	4	6	31:26	25
	7.	Nedachlebice	7	4	5	27:26	25
	8.	Jalubí		7	2	8	25:28	23
	9.	Prakšice	4	6	6	22:23	18
	10.	Kvasice		4	4	9	16:33	16
	11.	J. Otrokovice	3	5	9	18:31	14
	12.	Jarošov		3	3	11	16:46	12
	13.	Uh. Ostroh	2	3	11	12:34	9

I. B třída sk. B
Zlechov - Uh. Hradiště B 1:1 (0:1) - lepší vstup do zápasu měla ligová rezerva, která se už v 5. min ujala vedení. Do konce první půle měli domácí více aktivity na svých kopačkách, ale pozornou obranu hostí nepřekonali. Ve druhé půli byla hra vyrovnaná, a když se už zdálo, že hosté odvezou všechny body, tak se v šestnástce Hradiště nejlépe orientoval zkušený Rosůlek a upravil na konečných 1:1.
Bílovice - Břestek 0:3 - domácí i přes zlepšený výkon nestačili na dobrou hru vedoucího mužstva. Branky Břestku dali Sontag 2, Buráň.
Žeranovice - Mladcová 0:1, Roštění - Malenovice 6:0, Lůžkovice - Prasklice 3:2, Lubná - Všetuly 1:0, Morkovice B - Zdounky 0:3

	1.	Břestek		12	6	0	49:12	42
	2.	Prasklice	11	2	5	39:24	35
	3.	Lůžkovice	10	3	5	31:24	33
	4.	Mladcová	9	3	6	41:22	30
	5.	Uh. Hradiště B	8	6	4	30:18	30
	6.	Zdounky		8	5	5	26:16	29
	7.	Morkovice B	8	4	6	30:29	28
	8.	Zlechov		8	2	8	35:27	26
	9.	Malenovice	7	4	7	23:38	25
	10.	Roštění		5	4	9	29:40	19
	11.	Všetuly		6	1	11	26:45	19
	12.	Žeranovice	4	4	10	28:36	16
	13.	Lubná		4	2	12	28:40	14
	14.	Bílovice	2	2	14	19:63	8

I. B třída sk. C
Nedakonice - Kněždub 1:0 - zásluhou obou mužstev viděli diváci utkání velmi dobré úrovně. Ve druhé půli si domácí vytvořili více brankových příležitostí. Jednu z nich zužitkoval v 77. min Hábl.
Strání - Vlčnov 1:1 - v průměrném utkání měli více ze hry domácí, přesto šli do vedení hosté zásluhou Fibichra. Ve druhé půli domácí přidali na důrazu a výsledkem toho, byla vyrovnávací branka Straňáka. Zápas skončil spravedlivou remízou.
Mor. Písek - Dubňany 2:3, Vřesovice - Žarošice 0:1, Milotice - Strážnice 2:2, Mutěnice - Vacenovice 0:1, Velká n. V - Kyjov B 1:0

	1.	Nedakonice	12	2	4	39:19	38
	2.	Vacenovice	11	3	4	38:11	36
	3.	Dubňany		11	3	4	27:23	36
	4.	Milotice	10	4	4	35:28	34
	5.	Velká n.V.	9	6	3	38:19	33
	6.	Kyjov B		10	2	6	34:18	32
	7.	Kněždub		9	4	5	28:16	31
	8.	M. Písek	5	5	8	22:27	20
	9.	Mutěnice	4	5	9	16:22	17
	10.	Žarošice	5	2	11	20:34	17
	11.	Strání		5	2	11	19:42	17
	12.	Vřesovice	4	4	10	21:33	16
	13.	Vlčnov		4	2	12	16:44	14
	14.	Strážnice	3	4	11	26:43	13

Okresní přebor
Nivnice - Kostelany 4:2 (2:2). Domácí zvítězili zaslouženě, když navíc neproměnili několik vyložených příležitostí. Branky domácích Jurásek, Pražan, Šupina, Řihák. Za hosty Dvouletý a Bernatík, 100 diváků a s přehledem řídil Šťastný z Uh. Hradiště.
Dolní Němčí B - Kunovice B 2:1 (1:1). Hrálo se za silného větru, domácí byli po celé utkání lepším mužstvem. Branky Hibler 2, za hosty Andrýsek. Řídil Hlaváč z Hradčovic, 119 diváků.
Buchlovice - Šumice 2:1 (2:0). Domácí, kteří byli hlavně v prvním poločase jasně lepší, dovolili soupeři snížit až v nervozním závěru. Branky Večeřa 2, za hosty Jurásek, 120 diváků, řídil Hubál ze Sušic.
Bojkovice B - Tupesy A 2:2 (0:0). Ve vyrovnaném utkání byli hosté herně lepší, domácí naopak bojovnější a měli i více brankových příležitostí. Branky Kalina 2, za hosty Matoušek L. a Haša. Sledovalo 250 diváků, řídil Malík z Kněždubu.
Boršice A - Hor. Němčí 0:0. Oběma mužstvům dobře zahrály obrany. Domácí i přes velkou snahu a převahu v poli nedokázali dát rozhodující branku. 150 diváků, řídil Marek z Břestku.
Kudlovice - Březolupy 1:0 (0:0). Rychlé a důrazné utkání dobré úrovně. Domácí zvítězili brankou z pokutového kopu, který vstřelil Rosík. Řídil Gros se Zdounek, 100 diváků.
Ostr. Lhota - Slavkov 2:0 (1:0). Domácí potvrdili vzestupnou formu a po velmi dobrém výkonu zaslouženě zvítězili. Branky Skopal M., Hyrák L., 150 diváků, řídil s přehledem Konrád ze Suché Loze.

	1.	Tupesy		14	4	0	57:14	46
	2.	Boršice		11	6	1	48:12	39
	3.	Nivnice		9	5	4	39:28	32
	4.	Buchlovice	9	3	6	26:17	30
	5.	Kunovice B	8	5	5	26:31	29
	6.	Slavkov		8	2	7	44:32	26
	7.	Šumice		7	4	7	37:32	25
	8.	Březolupy	6	5	7	26:33	23
	9.	D. Němčí B	6	3	9	28:46	21
	10.	H. Němčí	5	5	7	22:30	20
	11.	Kudlovice	5	5	8	27:40	20
	12.	Ostr. Lhota	5	1	12	24:42	16
	13.	Bojkovice B	3	3	12	25:40	12
	14.	Kostelany	1	5	12	22:51	8

III. třída sk. A
Částkov - Kněžpole 0:0, O.N.Ves B - Babice 2:2, Traplice - Sušice 3:1, Slovácko - Ořechov 0:2, Medlovice - Osvětimany 3:1, Mistřice - Topolná 0:2,

	1.	Ořechov		14	1	1	39:6	43
	2.	Kněžpole	9	6	1	33:14	33
	3.	Traplice	10	3	3	33:24	33
	4.	Babice		9	3	4	43:19	30
	5.	Topolná		8	3	5	33:23	27
	6.	Medlovice	6	0	10	37:50	18
	7.	Sušice		5	2	9	30:33	17
	8.	O.N.Ves B	3	7	6	24:33	16
	9.	Slovácko	4	3	9	21:35	15
	10.	Částkov		3	5	8	23:45	14
	11.	Mistřice	4	1	11	22:32	13
	12.	Osvětimany	3	2	11	21:45	11

III. třída sk. B
Újezdec B - Bánov 1:5, Suchá Loz - Korytná 2:0, Drslavice - Podolí 3:1, Havřice - Přečkovice 0:1, Hluk B - St. Hrozenkov 3:0, Bystřice - Boršice u Bl. 1:1

	1.	Hluk B		12	3	1	43:11	39
	2.	Drslavice	9	4	3	41:21	31
	3.	Bystřice		4	3	33:22	31
	4.	Suchá Loz	6	5	5	30:22	23
	5.	St. Hrozenkov	6	4	6	24:31	22
	6.	Podolí		6	3	7	32:30	21
	7.	Havřice		5	5	6	24:27	20
	8.	Boršice u Bl.	5	4	7	24:30	19
	9.	Bánov		4	5	7	31:32	17
	10.	Korytná		5	2	9	23:46	17
	11.	Přečkovice	4	4	8	26:31	16
	12.	Újezdec B	1	5	10	18:46	8

IV. třída sk. A
Tupesy B - Košíky 0:0, Mařatice - Jankovice 2:0, Bílovice B - Zlámanec 0:0, Huštěnovice - Boršice B 3:1, Ořechov B - Popovice 1:1

	1.	Košíky		8	4	0	28:9	28
	2.	Huštěnovice	8	1	3	32:15	25
	3.	Tupesy B	6	4	2	25:19	22
	4.	Boršice B	7	0	5	30:21	21
	5.	Zlámanec	4	2	6	19:20	14
	6.	Ořechov B	3	4	5	22:24	13
	7.	Mařatice	3	2	7	18:25	11
	8.	Popovice	3	2	7	18:34	11
	9.	Bílovice B	3	1	8	12:21	10
	10.	Jankovice	3	0	9	15:40	9

IV. třída sk. B
Hulín C - Žitková nehlášeno, Rudice - Krhov nehlášeno, Záhorovice - Nezdenice 1:0, Komňa - Březová 2:3

	1.	Březová		6	0	2	24:19	18
	2.	Žitková		5	1	1	19:7	16
	3.	Hulín C		4	1	2	27:10	13
	4.	Rudice		4	1	2	19:12	13
	5.	Komňa		2	2	4	23:19	8
	6.	Záhorovice	2	2	4	9:16	8
	7.	Krhov		2	0	5	7:30	6
	8.	Nezdenice	1	1	6	12:27	4








www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund