Číslo: 22
02.06.1997
Článků: 37

Titulní
Uherskohradišťsko
Ze
Kultura
Pro
Pošta
Horoskop
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


Zbyněk Ondračka druhý v Belgii !!!
FC SYNOT St. Město - FC Sl. Slavie A 4:0
Šermíři Slovácké zářili v Praze
FC Slovácká Slávia - SK Chrudim 2:0 (1:0)
FC SYNOT POSTUPUJE DO II.LIGY
Spartak ČKD Blansko - FC TJ Kunovice 0:2 (0:0)
Fotbalové tabulky





Zbyněk Ondračka druhý v Belgii !!!

Zbyněk Ondračka
Vynikajícího výsledku dosáhl český reprezentant v kanoistickém maratonu Zbyněk Ondračka, závodník kanoistiky v Ostrožské Nové Vsi. V prvním závodě Grand Prix, který se minulou neděli jel v belgickém Haute - Meuse si dojel na singlkánoi pro stříbro! Do cíle 29ti kilometrové trati dojel s minutovým odstupem na portugalského závodníka Souzu, jenž obsadil na loňském světovém šampionátu ve švédském Vaxholmu čtvrté místo. Spolu s novoveským vodákem startovali v Belgii ještě Charvát se Zemanem (Děčín) - 11. na deblkajaku a chomutovský Doležal - 17. na singlkajaku.
Poté, co Zbyňkův maratonský deblový kolega Petr Pojezný, pocházející z Ostrožské Nové Vsi, se po vítězstvích na prvním kontrolním závodě v Račicích plně soustředí na krátké tratě, potvrdil jeden z nejlepších sportovců uherskohradišťska posledních let výbornou tréninkovou připravenost i na singlkanoi, když jeho úsilí by mělo podpořit opět rýmařovská firma Ekometal Recycling pana Erbena.
Na druhý díl seriálu maratonů Grand Prix by měl Ondračka cestovat spolu s národním týmem do Wielkopolského Gorzowa (21. - 22. června). Třetí závod v americkém Wausau bude asi pro českou reprezentaci vzhledem k finanční náročnosti předem zapovězen.
Zda na mistrovství Evropy do italské Pavie odjede v září Zbyněk Ondračka obhajovat bronz na deblkanoi spolu s Petrem Pojezným, o tom rozhodnou především Zbyňkovi výsledky na singlkanoi a rovněž Petrova úspěšnost na krátkých tratích, které mají své vrcholy v červenci na ME (Bulharsko) a především v srpnu na MS (Kanada).
vp







FC SYNOT St. Město - FC Sl. Slavie A 4:0
S napětím očekávané derby nejmladších fotbalistů ve věku do 10 let se hrálo jako předzápas mezistátního utkání Česká republika - Maďarsko #15, a tak na precizně připraveném trávníku staroměstského Širůchu hráče provázela i slušná divácká kulisa příznivců obou táborů. Ke všeobecnému překvapení se celý první poločas odvíjel v režii žluto-modrých kanárků v barvách FC SYNOT, kteří se proti favorizované Slovácké Slávii prosadili i střelecky, když 2 góly vsítil Sukup a po jednom přidali Franta a Vrága. Nejlepším hráčem Slovácké byl T. Malušek, v dresu domácího FC Synot se líbili teprve 8-letý střelec O. Sukup, M. Vrága a H. Dufka. Také všichni ostatní však zaslouží pochvalu za obrovskou snahu a bojovnost. Výsledek nově vytvářeného týmu Starého Města je povzbuzující i proto, že v součtu nastoupivších hráčů byli o 88 měsíčů mladší svého soupeře....
Sestava FC Synot: D.Staněk - J.Šlechta, M.Vrága, T.Vybíral-M.Ludvíček (kapitán), J.Dufka, L.Franta, R.Rybníkář-P.Reinberk, O.Crla, O.Sukup.Střídali: F.Šebák, L.Droppa, T.Staněk a J.Košík. Trenéři:Jar.Hastík, P.Slezák a J.Galuška.
Sestava FC Slovácká Slávia: R.Uhlík-J.Sklenář, D.Horníček, M.Přílučík-P.Kováč, T.Malušek (kapitán), P.Kubíček, J.Hladký-M.Saďa, P.Novotný, J.Ovsík. Střídali-A.Hájek a P.Ježek. Trenér: Mir.Man.
1.FC Polešovice - FC Synot St.Město 0:15
Proti svěřencům trenéra Josefa Šišáka nastoupili hosté v silně omlazeném složení, přesto zvítězili vysokým rozddílem. Branky: Sukup 6, Crla 4, Ludvíček 2, Vybíral 2 a Reinberk 1.
FC Synot St. Město - FC Kunovice 14:0
Domácí se prosadili hezkými kombinacemi i pohotovou střelbou. Snaživý celek trenéra Fr.Knotka však bojoval i přes narůstající skóre. Branky: Ludvíček 4, Sukup 4, Kolacia 2, Reinberk 1, Rybníkář 1 z penalty, Crla 1 a Šlechta 1.







Šermíři Slovácké zářili v Praze
V sobotu 31.5. se konalo v Praze Mistrovství České republiky v šermu šavlí mládežnických kategorií. Pěkného úspěchu dosáhli šermíři Slovácké Slavie Uh. Hradiště, kteří získali tři ze čtyř titulů. Vítězem žáků se stal Zdeněk Vyskočil (Sl.Slavia). Pořadí ostatních závodníků: 2. Antonín Stalčík, 5. Ondra Oliva, 9. Lukáš Blaha. V soutěži kadetů získal zlatou medaili Radek Stuchlík (Sl.Slavia), když ve finále porazil Typla z Prahy 15:10. Na třetím místě skončili šermíři Pavel Dvouletý a Zdeněk Vyskočil (Sl.Slavia). Umístění dalších závodníků: 6. Marek Blaha, 9. Lukáš Blaha, 12. Antonín Stalčík, 13. Ondra Oliva.V juniorech vyhrál Radek Stuchlík (Sl.Slavia) před Andrlem z Prahy. Na třetím místě skončili opět zástupci Slovácké Zdeněk Vyskočil a Antonín Stalčík. Pořadí ostatních šermířů: 6. Marek Blaha, 7. Pavel Dvouletý, 11. Ondra Oliva, 13. Lukáš Blaha. Pořadí družstev: 1. HF Praha, 2. SS Uh.Hradiště I. (Stuchlík, Dvouletý, Vyskočil), 3. SS Uh.Hradiště II. (Stalčík, Blaha M., Oliva O., Blaha L.).
Vůbec nejlepším závodníkem mistrovství se stal člen výpravy Slovácké Radek Stuchlík se 2 zlatými a 1 stříbrnou medailí.
LT

Mistrovství ČR ve fleretu v Uh. Hradišti
V sobotu a v neděli 7. a 8. června 1997 se uskuteční v prostorách ZŠ na Východě v Uherském Hradišti Mistrovství ČR v šermu fleretem kadetů, kadetek a družstev. Zahájení soutěže jednotlivců je v sobotu od 10.00 hodin a v neděli soutěž družstev začíná od 9.00 hodin. Přijďte se podívat.







FC Slovácká Slávia - SK Chrudim 2:0 (1:0)
Uh. Hradiště (KiM, JOH) - Slovácká šla do utkání s jediným cílem - vyhrát, neboť získané tři body mohly hradišťské posunout do klidných vod. Navíc měla Slovácká po podzimní prohře v Chrudimi 8:1 co oplácet. Hosté začali aktivně, první střelu na Barcucha vyslal již ve 4. minutě hostující Dobruský. V 8. minutě utekl po pravé straně Horvát a Veselý jeho centr z malého vápna poslal hlavou těsně vedle Barcuchovy branky. Ve 20. minutě vystřídal zraněného Širokého neprávem věčný náhradník Stanislav Malůš. Ve 27. po centru Švancary Minář přestřelil, ještě v téže minutě zahrál Soldán rohový kop, na něj si naběhl Vaverčák a hlavou poslal Slováckou do vedení - 1:0. Ve 37. se blýskl Barcuch, když zázračně zlikvidoval dělovku Kovárníka. Ve 40. Švancarovu umístněnou střelu golman hostí Smák chytil. O pět minut později dostává hráč hostí Moravec za faul na Marxe druhou žlutou kartu a zbytek zápasu musel sledovat jen z lavičky. Ve druhém poločase si již Slovácká nevytvořila tolik příležitostí jako v prvním.
V 57. s chutí hrající Malůš vystřelil na branku, jeho střelu však golman zlikvidoval. V 60. to byl opět Malůš, který přihrál do vápna, kde se k míči dostal Sedlář a Slovácká vedla 2:0. V 67. minutě mohli zmatku v domácí obraně hosté využít ke skórování, ale Barcuch byl proti. V 76. byl vyloučen již druhý hráč hostí, když Minář šel na branku stíhán Ročkem, ten jej těsně před velkým čtvercem srazil a dostal červenou kartu. Následující trestný kop nedokázal Soldán umístit, teprve napotřetí prostřelil zeď, ale míč skončil těsně vedle tyče. Zbytek zápasu dohrávala Slovácká v klidném tempu, to se jim mohlo vymstít v 91. minutě, kdy překvapivá přízemní střela jednoho z hostujících hráčů prošla podél brankové čáry do autu.
Branky: 27. Vaverčák, 60. Sedlář. ŽK: 27. Švancara - 42. a 45. Moravec. ČK: 45. Moravec, 76. Roček. Diváků: 1646. Rozhodčí: Mgr. Polák Ivo z Frýdku - Místku, Noháč Miroslav a ing. Mokrý Pavel.
Sestava Slovácké: Barcuch - Vaverčák, Kučera, Nociar (74. Maniatis), Řezník, Sedlář (71.Matušek), Minář, Široký (20. Malůš), Marx, Soldán, Švancara. Trenéři: J. Kusák a P. Vařecha.
Hlasy po utkání: Luděk Zajíc (Chrudim): #Začali jsme velice dobře, což nám domácí usnadnili zakřiknutým úvodem, vypracovali jsme si zhruba dvě šance, které jsme nedokázali využít. Hrubou chybou bylo při standartní situaci nepokrytí Řezníka a inkasovali jsme na 1:0. Od této chvíle bylo utkání zcela v režii domácích, k čemuž přispěly dvě červené karty, první vyloučení však považuji za nesmyslné.
Petr Vařecha: #Spokojen jsem více s výsledkem, konečně si můžeme oddychnout, po tomto kole je snad naše záchrana potvrzená. Se samotným výkonem již tak spokojen nejsem, dopustili jsme se celé řady chyb. Přestože Sedlář dal gól, jeho výkon mě neuspokojil, proto byl střídán.







FC SYNOT POSTUPUJE DO II.LIGY
UNEX Uničov - FC Synot St. Město 0:2 (0:0)
Uničov (Mil) - Po dvoutýdenní pauze nastoupil FC Synot na půdě nebezpečného soupeře bez dlouhodobě nemocného Bouři a zraněného Zapletala, jehož utržený meniskus si vyžádá operační zákrok, takže do konce soutěže si již nezahraje. Stejně jako v Jihlavě, tak i nyní v Uničově, znemožňoval přesnou kombinaci značně hrbolatý terén a kontrolu míče navíc ztěžoval poměrně silný vítr. S jeho pomocí získal FC Synot v první půli převahu, ze které však jenom vytěžil sérii rohových kopů, když střelecké zakončení téměř chybělo. Až ve 38. minutě vzlétl k sólu Racek, ale domácího gólmana nepřelstil. Těsně před přestávkou v dobré pozici vypálil Videman těsně nad břevno. Po změně stran hosté zpřesnili kombinaci a svůj výkon korunovali hezkými brankami. Ještě v 78. minutě agilní Racek nastřelil z levé strany tyčku domácí branky. Korektně a slušně hrané utkání rozhodoval bez chyb Procházka z Bruntálu.
Radost z výhry znásobila zpráva z Ratíškovic o prohře domácího Baníku, čímž se definitivně FC Synot posunul do druholigové společnosti. Branky: 58. Kaizarem přesně rozehraný rohový kop našel nabíhajícího Vojtěška, který prudkou hlavičkou rozvlnil domácí síť - 0:1. 79. rychlý protiútok zatáhl po pravé straně Štěrba a jeho přihrávku zúročil do odkrytého rohu pohotově Kočica - 0:2.
Sestava FC Synot: Ondrůšek - Forgáč - Palčík, Vojtěšek - Štěrba, Videman, Hlahůlek, Klvaňa (Duchtík), Kaizar (83.Toman) - Racek, Antl (46.Kočica).
Hlasy trenérů po utkání - A.Bokij (Uničov): Po několika dobrých výsledcích, které jsme v poslední době uhráli, jsem z prohry zklamán. V první půli jsme ještě sehráli vyrovnanou partii, po obrátce jsme si již nedokázali přihrát a zkušený soupeř toho využil. Moji svěřenci měli příliš velký respekt, což se promítlo do výkonu.
J.Nevrlý (St.Město):Uničov vyhrál tři zápasy za sebou, takže jsme měli určité obavy. Během celého utkání jsme kontrolovali hru a jen mě trochu mrzí, že v první půli s pomocí větru jsme nedokázali pořádně vystřelit na branku. Klasicky dobře zahráli obránci Palčík s Vojtěškem, v útoku se snažil dravý Racek a zbytek mužstva odvedl svůj průměr. Z postupu do druhé ligy mám obrovskou radost.
V sobotu 7. června přivítají ve St.Městě o záchranu hrající ŽD Bohumín, když utkání 28. kola MSFL začíná v 16.30 hod.







Spartak ČKD Blansko - FC TJ Kunovice 0:2 (0:0)
Blansko (JB) - Do Blanska jeli Kunovjané s jediným cílem - vyhrát. I když domácí tým je na opačném pólu tabulky, hosté věděli, že je čeká velmi těžké utkání, což se potvrdilo. Od úvodních minut Kunovjané měli častěji míč na svých kopačkách. Jako první se dostal do slibné šance R. Vlk, ale jeho střela skončila vedle branky, stejně tak dopadla střela Flašara z trestného kopu. Blansko za celý první poločas vážněji branku hostí neohrozilo, avšak předvedlo se velmi nečistou hrou, kterou rozhodčí Zavadil z Kroměříže náležitě trestal a ve 42. minutě vyloučil domácího Študenta, který napadl hostujícího kapitána Svobodu.
V poločasové přestávce bylo v kabině hostí velice rušno. Nevýrazného Němčického vystřídal Durďa. Úkol byl jasný, co nejdříve vstřelit gól a uklidnit se. To se taky podařilo již ve 49. minutě, kdy přesný centr Soviše našel hlavu Svobody a ten vsítil vedoucí branku Kunovic - 0:1. Hosté poté zahodili ještě několik vyložených šancí. Tu největší měl Páník, kdy mu domácí hráč vykopl umístěnou střelu z brankové čáry. Uklidnění přišlo až minutu před koncem, kdy přesnou přihrávku od Kopčila zužitkoval kanonýr Laďa Soviš a pojistil tak zasloužené, ale těžce vydřené vítězství vedoucího kolektivu skupiny #D.
Vítězná sestava: Máčala - Žák, Flašar, Gabriel, Lysoněk - Kopčil, Svoboda, Soviš, Andrýsek (58. Páník) - Vlk, Němčický (46. Durďa). Trenér: Mgr. Ladislav Jánský. Připraveni byli: golman Skovajsík, Zajíček a Hubáček. ŽK: Němec, Gamba, Konečný, Škvarenina a Cup - Andrýsek, Soviš a Durďa. ČK: 42. Študent (Blansko).
V úterý 3. 6. 1997 Kunovice hrají doma přátelák s Kyjovem v 16.30 hodin a v neděli 8. 6. hostí Slavičín a divizní duel začne v 16.30 hodin.







Fotbalové tabulky
II. liga
Fr.-Místek - Prostějov 1:0, Vítkovice - Č.Lípa 2:1, Pardubice - Blšany 1:1, L.Bohdaneč - Zlín 2:2, Přerov - Poštorná 1:3, Ústí n.L. - Třinec 2:0, Dukla - Havířov 2:2, Uh.Hradiště - Chrudim 2:0, Blšany - Dukla 0:2

	1.	Dukla		22	5	2	53:14	71
	2.	L.Bohdaneč	14	10	5	39:20	52
	3.	Zlín		12	12	5	55:30	48
	4.	Blšany		11	9	9	37:28	42
	5.	Vítkovice	9	15	5	30:24	42
	6.	Přerov		11	8	10	53:43	41
	7.	Chrudim		10	10	9	39:21	40
	8.	Č.Lípa		11	6	11	31:33	39
	9.	Fr.-Místek	8	11	10	33:38	35
	10.	Ústí n.L.	8	11	10	21:28	35
	11.	Prostějov	8	10	11	29:34	34
	12.	Třinec		9	7	13	28:43	34
	13.	Uh.Hradiště	8	8	13	24:45	32
	14.	Poštorná	8	7	14	34:45	31
	15.	Pardubice	6	7	15	25:50	25
	16.	Havířov		4	8	17	18:53	20

MSFL
Bohumín - Boby B 2:0, Jihlava - NH.Ostrava 0:0, Uničov - St.Město 0:2, D.Benešov - Olomouc B 0:0, Ratíškovice - Ostrava B 1:2, Kyjov - Krnov 1:0, Znojmo - Uh.Brod nehráno, Hranice volno

	1.	St.Město	17	6	2	52:21	57
	2.	Ratíškovice	13	7	5	51:26	46
	3.	Krnov		12	6	7	38:27	42
	4.	NH.Ostrava	12	5	9	33:27	41
	5.	D.Benešov	10	10	5	36:21	40
	6.	Uh.Brod		11	6	7	32:27	39
	7.	Znojmo		11	5	8	35:28	38
	8.	Ostrava B	8	10	9	36:39	34
	9.	Jihlava		9	5	11	25:39	32
	10.	Uničov		9	4	12	29:33	31
	11.	Olomouc B	7	10	10	23:28	31
	12.	Kyjov		8	4	13	28:34	28
	13.	Boby B		7	6	12	25:34	27
	14.	Hranice		5	3	17	18:51	18
	15.	Bohumín		4	5	16	14:40	17

Divize D
Zlín B - Prostějov B 4:0, Hodonín - Žďár n.S. 4:1, Slavičín - Svitavy 1:0, Zeman Brno - Veselí 4:0, Trnava - D.Kounice 5:1, Bystrc - Židenice 1:3, D.Němčí - Brumov 2:0, Blansko - Kunovice 0:2

	1.	Kunovice	19	6	2	59:20	63
	2.	Brumov		19	3	5	53:29	60
	3.	Zeman Brno	17	5	5	69:32	56
	4.	D. Kounice	17	2	8	56:36	53
	5.	Židenice	12	6	9	35:29	42
	6.	Bystrc		12	4	11	45:33	40
	7.	Veselí		10	5	12	28:40	35
	8.	Svitavy		9	6	12	25:31	33
	9.	Žďár n.S.	9	6	12	39:53	33
	10.	Prostějov B	10	3	14	37:53	33
	11.	Trnava		10	2	15	46:53	32
	12.	D. Němčí	7	7	13	32:40	28
	13.	Hodonín		7	7	13	25:43	28
	14.	Slavičín	7	7	13	34:57	28
	15.	Zlín B		7	6	14	39:48	27
	16.	Blansko		4	5	18	29:54	17

Župní přebor
Napajedla - Hluk 4:1 (2:0). Utkání probíhalo za stálé převahy domácích, branku hostí dal v 75. Koníček, 250 diváků, rozhodčí Ruman. Újezdec - Bojkovice 1:0 (0:0). I když měli hosté více ze hry a vytvořili si šance, z vítězství se nakonec radovali újezdští fotbalisté, jejichž branku dal v 70. min. Franc, 350 diváků, rozhodčí Hromek. Hulín B - Bystřice 1:3 (0:1). Bystřičtí byli po celý zápas fotbalovější, domácím se sice podařilo v úvodu vyrovnat, ale to bylo z jejich strany vše. Vzápětí hosté dvěma slepenými góly rozhodli o vítězství. 150 diváků, řídil Blahůšek. Polešovice - Morkovice 2:1, Vigantice - Mikulčice 1:0, Štítná - Březůvky 4:2, J. Otrokovice - Kostelec 1:1, V. Karlovice - Mysločovice 1:3. Tabulka střelců: 24 - Novotný (Morkovice), 19 - Olša (Bystřice), 18 - Tiňák (Mysločovice), Kreisl (Polešovice), 15 - Skopal (Bystřice), Jaroš (Napajedla) 14 - Šimčík (Morkovice), Soukeník (Újezdec), 13 - Mahdalík (Bojkovice), 12 - Lipták (Mysločovice).

	1.	Mysločovice	19	7	1	70:26	64
	2.	Polešovice	19	4	4	60:32	61
	3.	Bystřice	17	6	4	67:36	57
	4.	Morkovice	16	1	11	56:36	49
	5.	Napajedla	13	7	7	43:25	46
	6.	Vigantice	11	6	10	36:29	39
	7.	Kostelec	10	8	9	44:39	38
	8.	Mikulčice	10	6	11	37:44	36
	9.	V. Otrokovice	10	6	11	33:42	36
	10.	V. Karlovice	10	4	13	38:43	34
	11.	Újezdec		10	4	13	35:41	34
	12.	Bojkovice	7	8	12	38:48	29
	13.	Hulín B		8	4	15	36:50	28
	14.	Hluk		7	5	15	28:56	26
	15.	Březůvky	5	3	19	31:57	18
	16.	Štítná		4	1	22	27:77	13

I. A třída sk. B
Uherský Ostroh - Kvasice 1:0 (0:0). Ve vyrovnaném utkání se z mnoha šancí na obou stranách ujala jen střela Dobřeckého v 75. minutě.
Nedachlebice - Jalubí 1:1 (1:0). Utkání průměrné úrovně, mužstva se rozešla se spravedlivou remízou.
Prakšice - Šardice 1:2. V dramatickém utkání snižoval za domácí v 83. minutě Minařík. Domácí mají výhrady k výkonu hlavního rozhodčího.
O.N.Ves - Rohatec 1:2. Hosté byli pohotovější v proměňování šancí, branku domácích dal v 65. minutě Pěček.
Otrokovice - Jarošov 3:0. Utkání bylo jasnou záležitostí Jiskry, která byla po celý zápas aktivnější. Dol. Bojanovice - Bzenec 5:0.

	1.	Šardice		15	3	3	35:14	48
	2.	D. Bojanovice	14	2	4	63:21	44
	3.	Rohatec		12	4	5	51:29	40
	4.	Ždánice		9	4	8	39:29	31
	5.	O.N.Ves		10	1	10	44:38	31
	6.	Bzenec		8	6	6	40:29	30
	7.	Nedachlebice	8	6	7	32:35	30
	8.	J. Otrokovice	6	6	10	24:33	24
	9.	Prakšice	5	8	8	30:32	23
	10.	Jalubí		7	2	12	25:45	23
	11.	Uh. Ostroh	6	4	11	21:38	22
	12.	Kvasice		5	5	12	24:47	20
	13.	Jarošov		4	5	13	22:60	17

I. B třída sk. B
Bílovice - Zlechov 2:3. Hosté vedli už 3:0, domácí po změně stran šturmovali, dvěma brankami snížili, ale ke konci utkání již neměli sil. Branky Pospíšil, Mikulka, za hosty Donátek 2, Rosůlek. Mladcová - Uh. Hradiště B 2:0. Ve vyrovnaném utkání domácí rozhodli o zisku bodů v závěru první půle, kdy dal branku Zbořil. Výsledek pečetil Moudrý v nástupu do druhého dějství. Břestek - Prasklice 4:0 (1:0). V souboji dvou vedoucích mužstev domácí podali výborný výkon a brankami Sýkory, Sontága a dvakrát Buráně přesvědčivě zvítězili a zajistili si tak postup do vyšší soutěže. Žeranovice - Morkovice B 4:0, Roštění - Lubná 3:7, Malenovice - Lůžkovice 0:1, Zdounky - Všetuly 4:1.

	1.	Břestek		16	7	0	68:14	55
	2.	Prasklice	14	2	7	50:34	44
	3.	Mladcová	13	4	6	51:24	43
	4.	Lůžkovice	12	5	6	37:29	41
	5.	Zdounky		10	6	7	37:27	36
	6.	Uh. Hradiště B	8	9	6	32:24	33
	7.	Zlechov		10	2	11	43:40	32
	8.	Malenovice	9	5	9	32:50	32
	9.	Morkovice B	8	6	9	34:45	30
	10.	Žeranovice	7	5	11	44:41	26
	11.	Roštění		7	5	11	41:55	26
	12.	Všetuly		7	3	13	29:53	24
	13.	Lubná		6	2	15	42:53	20
	14.	Bílovice	2	3	18	29:80	9

I. B třída sk. C
M. Písek - Nedakonice 0:1. Hosté si vytvořili více střeleckých příležitostí, ale o výsledku musela nakonec rozhodnout proměněná penalta Háblem. Vřesovice - Strání 0:0. Remíza je úspěchem hostujícího mužstva. Vlčnov - Kyjov B 2:3. V dramatickém utkání domácí neudrželi jednobrankový náskok z první půle a po změně stran hosté hrající bez vyloučeného hráče otočili skóre. Milotice - Velká n. Vel. 4:2, Strážnice - Mutěnice 4:3, Žarošice - Kněždub 3:1,, Dubňany - Vacenovice 0:5.

	1.	Vacenovice	14	4	5	52:14	46
	2.	Kyjov B		14	3	6	42:22	45
	3.	Nedakonice	14	3	6	44:25	45
	4.	Dubňany		13	3	7	31:31	42
	5.	Velká n.V.	11	6	6	45:28	39
	6.	Milotice	11	5	7	43:39	38
	7.	Kněždub		10	5	8	37:26	35
	8.	M. Písek	7	6	10	27:32	27
	9.	Mutěnice	7	5	11	25:29	26
	10.	Žarošice	8	2	13	26:39	26
	11.	Strání		7	3	13	25:48	24
	12.	Vřesovice	5	8	10	29:40	23
	13.	Strážnice	5	5	13	37:52	20
	14.	Vlčnov		5	2	16	21:59	17

Okresní přebor
Boršice A - Nivnice 0:0 Utkání domácích se podobají jako vejce vejci. Již čtvrté utkání doma nevstřelili ani branku, a protože branku nedali ani hosté, odvážejí si jeden bod. 120 diváků, řídil Hubál ze Sušic.
Kudlovice - Bojkovice B 2:1 (1:1) Utkání nevybočilo z průměru. Hostům patřily vždy začátky poločasů, domácí více ovládli střed hřiště a spálili vyložené šance. Hosté neproměnili pokutový kop, domácí ho naopak v 70. minutě proměnili. Branky za domácí Rosík a Obdržálek, za hosty Kalina. Řídil Hlaváč z Hradčovic, 120 diváků.
Ostr. Lhota - Buchlovice 3:2 (2:0) Vyrovnané utkání dobré úrovně. Domácí v prvním poločase po hrubých chybách hostující obrany po zásluze vedli. Hosté se ve druhém poločase zlepšili, měli převahu a vyrovnali. Štěstí se přiklonilo k domácím, když v závěru strhli vítězství na svoji stranu. Branku Opletal, Pavlas, Hyrák M., za hosty Jureš a Šproch. Řídil Konrád ze Suché Loze, 150 diváků.
Slavkov - Dol. Němčí B 1:1 (0:0) Domácí zahráli pod své možnosti. Ve druhém poločase obě mužstva zužitkovala své vyložené šance Machálkem a Světinským. 60 diváků, řídil Navrátil z Podolí.
Březolupy - Kostelany 1:0 (1:0) Domácí měli převahu, ovšem neproměnili řadu vyložených šanci. Branku dal Kovácz L. 150 diváků, řídil Hrčo z Kroměříže.
Hor. Němčí - Kunovice B 1:0 (1:0) Rychlé a pohledné utkání ze strany domácích, i když z 5 vyložených brankových příležitostí využili pouze jednu. Obě mužstva dohrávala o 10 hráčích. Branku střelil Pěchula. Řídil Kostelníček z Jalubí, sledovalo 110 diváků.
Tupesy A - Šumice 2:1 (1:1) Domácí si vítězstvím pojistili postup do vyšší soutěže. Branky: Duda Petr 2, za hosty Polášek. Sledovalo 250 diváků.

	1.	Tupesy		18	5	0	65:17	59
	2.	Boršice		13	7	3	54:17	46
	3.	Slavkov		12	3	8	60:40	39
	4.	Nivnice		11	6	6	46:34	39
	5.	Buchlovice	9	6	8	32:25	33
	6.	Šumice		9	5	9	48:42	32
	7.	Kudlovice	9	5	9	35:45	32
	8.	H. Němčí	8	7	9	31:37	31
	9.	Březolupy	8	6	9	32:37	30
	10.	Kunovice B	8	6	9	32:41	30
	11.	D. Němčí B	8	4	11	35:55	28
	12.	Ostr. Lhota	7	1	15	32:55	22
	13.	Bojkovice B	4	4	15	32:53	16
	14.	Kostelany	2	5	15	26:59	11

III. třída sk. A
Slovácko - Částkov 3:1, Medlovice - Traplice 5:2, Mistřice - O.N.Ves B 4:4, Topolná - Kněžpole 1:3, Osvětimany - Babice 0:2, Ořechov - Sušice 0:2

	1.	Ořechov		16	2	3	49:15	50
	2.	Kněžpole	11	7	3	42:22	40
	3.	Babice		12	3	6	54:29	39
	4.	Traplice	11	4	6	45:41	37
	5.	Sušice		9	2	10	41:40	29
	6.	Topolná		8	4	9	44:39	28
	7.	Medlovice	9	1	11	55:56	28
	8.	Slovácko	7	5	9	30:40	26
	9.	Osvětimany	6	3	12	32:50	21
	10.	O.N.Ves B	4	8	9	31:47	20
	11.	Mistřice	5	4	12	31:46	19
	12.	Částkov		4	5	12	29:58	17

III. třída sk. B
Havřice - Újezdec B 3:1, Hluk B - Drslavice 0:1, Bystřice - Suchá Loz 1:1, Boršice u Bl. - Bánov 1:1, St. Hrozenkov - Korytná 3:3, Přečkovice - Podolí 1:2,

	1.	Hluk B		16	3	2	54:14	51
	2.	Drslavice	13	4	4	54:28	43
	3.	Bystřice	10	5	6	39:31	35
	4.	Havřice		9	5	7	37:33	32
	5.	Suchá Loz	8	6	7	37:26	30
	6.	Bánov		8	6	7	42:35	30
	7.	Podolí		8	4	9	41:40	28
	8.	Boršice u Bl.	7	5	9	34:39	26
	9.	Korytná		7	4	10	32:53	25
	10.	St. Hrozenkov	6	5	10	28:49	23
	11.	Přečkovice	4	5	12	29:41	17
	12.	Újezdec B	1	6	14	23:61	9

IV. třída sk. A
Bílovice B - Tupesy B 2:3, Mařatice - Huštěnovice 0:2, Ořechov B - Košíky 0:1, Popovice - Jankovice 3:2, Boršice B - Zlámanec 6:2

	1.	Košíky		12	4	1	38:13	40
	2.	Huštěnovice	12	2	3	45:19	38
	3.	Boršice B	12	0	5	52:29	36
	4.	Tupesy B	9	4	4	37:27	31
	5.	Zlámanec	7	2	8	28:30	23
	6.	Ořechov B	5	4	8	30:30	19
	7.	Popovice	5	4	8	28:44	19
	8.	Mařatice	4	3	11	23:36	15
	9.	Bílovice B	3	1	13	19:39	10
	10.	Jankovice	3	0	15	23:65	9

IV. třída sk. B
Rudice - Hulín C 3:1, Záhorovice - Žitková 2:4, Březová - Nezdenice 5:0

	1.	Žitková		8	2	2	32:14	26
	2.	Rudice		8	2	2	32:17	26
	3.	Březová		8	1	3	36:22	25
	4.	Hulín C		7	1	3	38:15	22
	5.	Záhorovice	3	2	8	13:30	11
	6.	Komňa		2	2	7	26:29	8
	7.	Krhov		2	0	5	7:30	6
	8.	Nezdenice	1	2	9	15:42	5








www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund