Číslo: 27
06.07.1998
Článků: 56

Titulní
Uherskohradišťsko
Brodský
Kultura
Podnikání
Z
Pro
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


Bohumil Kusák uspěl v Itálii
Fotbalisté Starého Města ladili formu na Slovensku
Dolněmčané boj o záchranu v divizi zvládli
Kouč Janský poprvé v kariéře sestoupil
Sparta Praha a Sigma Olomouc zavítají zřejmě na Slovácko
Los Středomoravské fotbalové župy
Konečné tabulky fotbalových soutěží ročníku 1997/98
Mládežnické fotbalkové tabulky





Bohumil Kusák uspěl v Itálii

Novoveský reprezentant Bohumil Kusák s vítěznou trofejí z italského Auronza. - Foto: Vít Pjajčík
O. N. Ves (vp) - Juniorský reprezentant České republiky na singlkajaku Bohumil Kusák z Ostrožské Nové Vsi neokusil hořkost porážky ve čtvrtém ročníku mezinárodní regaty Trofeo Del Cadore, kde se bez problémů probojoval do finále na pětisetmetrové i dvojnásobné trati.
Ve finále pětistovky vyhrál novoveský kanoista s náskokem 2,5 sekundy před domácím Franchinim a Slovincem Županičem. Právě Slovinec byl Kusákovi nejzdatnějším soupeřem na kilometru, kde zaostal jen o dvě desetiny sekundy za českým reprezentantem. Třetí dojel Ital Constantini se ztrátou tří vteřin. Závody se jely v nádherném prostředí na překrásně modrém jezeru. Voda v něm byla pěkně ledová. Největší problémy jsem měl s dýcháním, neboť se závodilo v nadmořské výšce osm set metrů. Na kilometrové trati foukal vítr, který mi celkem pomohl, takže jsem nejel úplně naplno, podělil se o své dojmy Bohumil Kusák.
Další závod čeká na českého reprezentanta a jeho oddílové kolegy od 10. do 12. července v Račicích, kde se zúčastní Českého poháru. Na tomto závodě se mj. rozhodne o tom, kdo odletí o deset dnů později na mistrovství Evropy juniorů do švédského Nyrk”pingu. Šampionát je pro tuto kategorii letošním vrcholem, neboť mistrovství světa se uskuteční až příští rok.

Šest prvenství na Trenčianské regatě
O. N. Ves (vp) - V šesti kategoriích se podařilo závodníkům oddílu kanoistiky z Ostrožské Nové Vsi zvítězit na 42. ročníku Trenčianské regaty. Hattricku dosáhl třináctiletý kajakář Lubomír Botek, jenž zvítězil na 500 m, na dvoukilometrové trati a společně s Petrem Pospíšilem vyhrál v závodě deblkajaků na 500 metrů. Další prvenství vybojovali Novovešťané na dlouhých tratích, a sice dorostenec Pavel Kusák v závodě singlkajaků na 4 kilometry. Na stejné trati uspěla také dorostenka Barbora Basovníková a Lucie Lagová, na poloviční trati mladší žačka Petra Basovníková. Kromě prvních míst obsadili závodníci O. N. Vsi ještě dvakrát druhé a třikrát třetí místo.







Fotbalisté Starého Města ladili formu na Slovensku
Liptovský Mikuláš (mil) - Přípravu na nadcházející druholigový ročník zahájili fotbalisté Synotu Staré Město kondičním soustředěním v Nízkých Tatrách. V devatenáctičlenném kádru chyběli Malina, Potera a Štěrba. Zatímco s prvními dvěma do základního kádru ve Starém Městě nepočítají, zkušený Štěrba chyběl z důvodu fotbalové zkoušky v Německu.
Trenér František Komňacký naopak přivítal šest nových fotbalistů - gólmana Jurčíka z Baníku Ostrava, Adamuse ze Žiliny, Formánka a Kmínka z Města Albrechtice, Jiřího a Daniela Kowalíkovy z Kyjova. V rámci soustředění sehrál Synot dva přípravné zápasy, ve kterých dostali příležitost všichni hráči.
SPC Ružomberok - Synot Staré Město 1:1 (1:1).
Branky: Palo - Hlahůlek. Utkání mělo všechny znaky přípravného střetnutí a po vyrovnaném boji skončilo zaslouženou remízou. Slovenský celek nastoupil pod vedením exreprezentanta Ladislav Jurkemika, který měl ve svém kádru také Viliama Hýravého.
ZŤS Martin - Synot Staré Město 0:4 (0:2)
Branky: J. Kowalík 2, Stýskal, Vojtěšek z penalty. Proti druholigovému soupeři podali hosté výborný výkon a po zásluze vysoko zvítězili.







Dolněmčané boj o záchranu v divizi zvládli
Dolní Němčí (DA) - I v nadcházejícím ročníku budou hrát fotbalisté Dolního Němčí divizi, čtvrtou nejvyšší soutěž v republice. Rozhodly o tom jejich výkony v jarní části soutěže, kdy nasbírali 19 bodů (o pět víc než na podzim) a Černého Petra nakonec přenechali hráčům Veselí n. M. a Žďáru n. S.
Velmi dobře si Dolněmčané vedli v domácím prostředí, kde v jarních odvetách prohráli pouze jednou a dokázali zdolat dokonce postupující Dolní Kounice. Nejlepším střelcem týmu se stal Miroslav Tinka se 6 góly, útočnou řadu oživil navrátilec Rostislav Antl, který přidal 5 gólů.
Trenér František Kadlček dal na jaře příležitost devatenácti hráčům. V kádru mu chyběl Hubáček s Andrýskem, kteří se vrátili do Kunovic, gólman Malina ukončil hostování ze Starého Města a Bukvic zamířil do Slavkova. Na hostování naopak přišli Hanák z Bystřice pod Lopeníkem a Antl ze Starého Města. Z vlastního dorostu byli zařazeni Zimčík, Cmol, Baroň. Výborně si vedl gólman Antonín Kadlček, který byl přeřazen z béčka. V jarních odvetách zneškodnil pět pokutových kopů a velkou měrou se tak přičinil o záchranu.







Kouč Janský poprvé v kariéře sestoupil
Uh. Brod (PZ) - Hořkou pilulku v podobě sestupu do nižší soutěže musí poprvé v kariéře spolknout trenér Ladislav Janský, pod jehož vedením bojoval ČSK Uherský Brod marně o udržení v MSFL. Po radostných chvílích z předešlých sezon, prožívám určité zklamání. Na brodský fotbal však nezanevřu a chtěl bych klub vést i v nadcházející sezoně, prozradil kouč, který ve stejném klubu před dvaadvaceti lety začínal.
Podle dostupných informací povede Janský fotbalisty Uherského Brodu i nadcházející sezoně, bude se však muset obejít bez svého dosavadního asistenta Libora Odstrčila, který míří do sousedního Újezdce.
Přípravu na nadcházející ročník divize zahájí uherskobrodští fotbalisté dnes. V jejich kádru dojde zřejmě ke změnám, neboť osmi fotbalistům končí hostování. Do mateřských oddílů se vracejí Malina, Němčický, Orlovský, Skopalík, Lysoněk, Bílek, Kalivoda a Hrabalík. O jejich dalším působení v divizním celku se bude teprve jednat. Za téměř jistý lze označit odchod obou gólmanů, mezi tyčemi tak dostane příležitost David Kubiš, jenž naposledy působil v Drslavicích. Dalšími novými tvářemi jsou hráči Urubčík a Vystrčil, kteří se vracejí z vojny. Čeká nás náročná soutěž, ale to nejhorší už máme za sebou. Vzhledem k ekonomické situaci budeme využívat vlastní odchovance, kteří projeví zájem hájit brodský dres, poznamenal Josef Hamšík, který vzal na sebe opět odpovědnost a klub do soutěže znovu přihlásil. Pomocnou ruku mu podal bývalý uherskobrodský kanonýr Ladislav Beníček.
Příprava mužstva bude probíhat v domácích podmínkách, v plánu jsou přátelská utkání s Hlukem, Újezdcem, Bojkovicemi a dalšími týmy z regionu. V divizní premiéře zajíždí Uherský Brod k derby do Dolního Němčí.
Výrazného úspěchu dosáhla mládežnická základna Uherského Brodu, žáci se poprvé v historii klubu probojovali do I. ligy, což je jistě pozitivním příslibem do budoucna.







Sparta Praha a Sigma Olomouc zavítají zřejmě na Slovácko
Přerov (PZ) - Jako velmi zajímavý se jeví los Poháru ČMFS, který rozhodl o tom, že se s největší pravděpodobností na moravském Slovácku objeví český mistr AC Sparta Praha a také účastník poháru UEFA Sigma Olomouc.
Předkolo je na programu už 26. 7. 1998 od 17,00 hodin a střetnou se v něm mj. dvojice: Šardice - Dolní Němčí, Napajedla - Kroměříž, Slavičín - Polešovice. V úvodním kole na sebe narazí 2. 8. 1998 od 17,00 hodin: Šardice/Dolní Němčí - Ratíškovice, Napajedla/Kroměříž - Staré Město, Brumov - Zlín, Slavičín/Polešovice - Uherský Brod, Mysločovice - Uherské Hradiště, Slušovice - Kunovice. Pokud mužstva z našeho okresu uspějí, vytvoří 9. 9. 1998 následující dvojice: Dolní Němčí - Poštorná, Uherský Brod - Uherské Hradiště, Kunovice - Staré Město.
Další kolo (23. 9. 1998) by na moravské Slovácko přivedlo ligové oddíly: Dolní Němčí - Baník Ostrava, Uh. Brod/Uh. Hradiště - Sparta Praha, Kunovice/St. Město - Sigma Olomouc.







Los Středomoravské fotbalové župy
Otrokovice (PZ) - V sobotu byl ve Společenském domě v Otrokovicích rozlosován nový ročník fotbalových soutěží v rámci Středomoravské fotbalové župy. Samotné losování proběhlo bez větších komplikací, pouze v župním přeboru dorostu se na poslední chvíli odhlásilo Dolní Němčí ze soutěže a bylo nahrazeno Hulínem.
Župní přebor - muži: 1 - Velké Karlovice, 2 - Viktoria Otrokovice, 3 - Veselí n. M., 4 - Bystřice p. H., 5 - Šardice, 6 - Bojkovice, 7 - Podlesí, 8 - Hodonín, 9 - Hulín, 10 - Kostelec, 11 - Mikulčice, 12 - Morkovice, 13 - Kateřinice, 14 - Hradčovice, 15 - Břestek, 16 - Hluk.
I.A třída sk. A - muži: 1 - Bylnice, 2 - Stavokov Vsetín, 3 - Horní Lideč, 4 - Hrachovec, 5 - Holešov, 6 - Štítná n. Vl., 7 - Rymice, 8 - Brumov B, 9 - FC Vsetín, 10 - Lidečko, 11 - Jiskra Otrokovice, 12 - Fryšták, 13 - Vizovice, 14 - Vlachovice.
I.A třída sk. B - muži: 1 - Bzenec, 2 - Rohatec, 3 - Újezdec, 4 - Ždánice, 5 - Nedachlebice, 6 - Boršice, 7 - Vacenovice, 8 - Vracov, 9 - O. N. Ves, 10 - Jalubí, 11 - Prakšice, 12 - Kvasice, 13 - Uh. Ostroh, 14 - Nedakonice.
I.B třída sk. A - muži: 1 - Horní Bečva, 2 - Juřínka, 3 - Halenkov, 4 - Kelč, 5 - Lukov, 6 - Hovězí, 7 - Zašová, 8 - Loučka, 9 - Val. Bystřice, 10 - Rajnochovice, 11 - Návojná, 12 - Semetín, 13 - Janová, 14 - Štípa.
I.B třída sk. B - muži: 1 - Střílky, 2 - Lubná, 3 - Malenovice, 4 - Jarošov, 5 - Všetuly, 6 - Mladcová, 7 - Zdounky, 8 - Lužkovice, 9 - SKP Zlín, 10 - Luhačovice, 11 - Morkovice B, 12 - Žeranovice, 13 - Roštění, 14 - Koryčany.
I.B třída sk. C - muži: 1 - Strání, 2 - Slavkov, 3 - Velká n. Vel., 4 - Žarošice, 5 - Strážnice, 6 - Kyjov B, 7 - Kněždub, 8 - Dubňany, 9 - Tupesy, 10 - Lipov, 11 - Milotice, 12 - Hroznová Lhota, 13 - Zlechov, 14 - Mutěnice.
Župní přebor - dorost: 1 - Jiskra Otrokovice, 2 - Slavičín, 3 - Uh. Brod, 4 - Morkovice, 5 - Holešov, 6 - Kyjov, 7 - Kunovice, 8 - Brumov, 9 - Slušovice, 10 - Šardice, 11 - Bystřice p. H., 12 - Vacenovice, 13 - Hulín, 14 - Kroměříž.
Župní soutěž sk. A - dorost: 1 - Velké Karlovice, 2 - Stavokov Vsetín, 3 - Malenovice, 4 - Kelč, 5 - Mysločovice, 6 - Štítná n. Vl., 7 - Podlesí, 8 - Halenkovice, 9 - SKP Zlín, 10 - Bylnice, 11 - Hošťálková, 12 - Všetuly, 13 - Poličná, 14 - Napajedla.
Župní soutěž sk. B - dorost: 1 - Šumice, 2 - Rataje, 3 - Veselí n. M., 4 - Jarošov, 5 - Nedachlebice, 6 - Bojkovice, 7 - Havřice, 8 - Polešovice, 9 - Bánov, 10 - Jalubí, 11 - Statek Veselí n. M., 12 - Zborovice, 13 - Dolní Němčí, 14 - Hluk.
Župní soutěž sk. C - dorost: 1 - Strání, 2 - Rohatec, 3 - Velká n. Vel., 4 - Ždánice, 5 - Strážnice, 6 - Vnorovy, 7 - Mutěnice, 8 - Dubňany, 9 - Tupesy, 10 - Lipov, 11 - Hovorany, 12 - Hroznová Lhota, 13 - Prušánky, 14 - Bukovany.
Župní přebor - st. a ml. žáci: 1 - Viktoria Otrokovice, 2 - Šardice, 3 - Morkovice, 4 - FC Vsetín, 5 - Valašské Klobouky, 6 - Zlín B, 7 - Kroměříž, 8 - Štítná n. Vl., 9 - Slavičín, 10 - Uh. Hradiště B, 11 - Staré Město, 12 - Kyjov, 13 - Ratíškovice, 14 - Brumov.
Župní soutěž sk. A - st. a ml. žáci: 1 - Slušovice, 2 - Napajedla, 3 - Bystřice p. H., 4 - Jiskra Otrokovice, 5 - Poličná, 6 - SKP Zlín, 7 - Stavokov Vsetín, 8 - Kelč, 9 - Karolinka, 10 - Luhačovice, 11 - Vizovice, 12 - Malenovice.
Župní soutěž sk. B - st. a ml. žáci: 1 - O. N. Ves, 2 - Šumice, 3 - Strání, 4 - Zborovice, 5 - Dolní Němčí, 6 - Bojkovice, 7 - Hluk, 8 - Újezdec, 9 - Kunovice, 10 - Lipov, 11 - Uh. Ostroh, 12 - Kvasice.
Župní soutěž sk. C - st. a ml. žáci: 1 - Dubňany, 2 - Mikulčice, 3 - Hodonín B, 4 - Vacenovice, 5 - Hovorany, 6 - Veselí n. M., 7 - Milotice, 8 - Velká n. Vel., 9 - Strážnice, 10 - Ždánice, 11 - Hroznová Lhota, 12 - Mutěnice.
Los župního poháru: 1. kolo - 2. 8. 1998 od 16,30 h: Vlachovice - FC Vsetín, Valašská Bystřice - Velké Karlovice, Lukov - Stavokov Vsetín, Lubná - Bystřice p. H., Malenovice - Holešov, SKP Zlín - Viktoria Otrokovice, Prakšice - Hradčovice, Slavkov - Újezdec, Nivnice - O. N. Ves, Bzenec - Hluk, Zlechov - Jalubí, Velká n. Vel. - Uh. Ostroh, Kněždub - Nedakonice, Mutěnice - Mikulčice, Dubňany - Vracov, Milotice - Hodonín.







Konečné tabulky fotbalových soutěží ročníku 1997/98

	II. liga

	 1. Blšany	21	 3	  4	64:17	66
	 2. Karviná	18	 3	  7	48:17	57
	 3. Bohemians	15	 8	  5	49:22	53
	 4. St. Město	14	 4	 10	42:34	46
	 5. Zlín	10	13	  5	42:27	43
	 6. Most	12	 7	  9	36:30	43
	 7. Poštorná	12	 5	 11	34:38	41
	 8. Vítkovice	10	 7	 11	31:31	37
	 9. Fr. Místek	  8	10	 10	37:39	34
	10. LeRK	  8	 9	 11	33:37	33
	11. Přerov	  9	 6	 13	29:41	33
	12. Chrudim	  8	 7	 13	29:46	31
	13. Č. Lípa	  8	 5	 15	28:44	29
	14. Třinec	  8	 4	 16	21:41	28
	15. Uh. Hradiště  2	 3	 23	11:73	 9
	16. Ústí n. L. bylo ze soutěže vyloučeno.

Postup: Blšany, Karviná.
Sestup: Uh. Hradiště, Ústí n. L. 
Sestup z I. ligy: Č. Budějovice, L. Bohdaneč.
Nováčci: NH Ostrava, Ml. Boleslav


	MSFL

	 1. NH Ostrava	22	 6	  2	51:14	72
	 2. Ratíškovice	18	 7	  5	72:33	61
	 3. Ostrava B	16	 3	 11	63:41	51
	 4. D. Benešov	13	 9	  8	61:42	48
	 5. Vratimov	13	 9	  8	49:33	48
	 6. Kyjov	14	 4	 12	39:41	46
	 7. Uničov	13	 5	 12	45:37	44
	 8. Hranice	10	12	  8	43:32	42
	 9. Kunovice	10	10	 10	47:45	40
	10. Olomouc B	11	 6	 13	46:53	39
	11. Jihlava	10	 8	 12	38:44	38
	12. Zeman Brno	10	 8	 12	39:50	38
	13. Boby Brno B	 9	 8	 13	28:39	35
	14. Krnov	 7	 4	 19	38:63	25
	15. Uh. Brod	 5	 5	 20	22:67	20
	16. Znojmo	 4	 6	 20	28:75	18

Postup: NH Ostrava.Sestup: Uh. Brod, Znojmo.
Sestup z II. ligy: Uh. Hradiště.
Nováčci: VTJ Hranice, Dolní Kounice.


	Divize - sk. D

	 1. Dol. Kounice	18	 7	 5	67:32	61
	 2. Brumov		19	 4	 7	61:31	61
	 3. Polešovice		16	 5	 9	43:41	53
	 4. BOPO Třebíč		14	 7	 9	45:36	49
	 5. Bystrc		14	 5	11	49:44	47
	 6. Zlín B		12	10	 8	49:27	46
	 7. Mysločovice		12	 7	11	39:43	43
	 8. Vel. Pavlovice	12	 4	14	40:49	40
	 9. Slavičín		11	 6	13	47:55	39
	10. Trnava		8  	12	10	43:49	36
	11. LeRK B		9	8	13	47:49	35
	12. Židenice		9	7	14	44:51	34
	13. Svitavy		8  	10	12	31:43	34
	14. Dol. Němčí		8	9	13	31:47	33
	15. Veselí n. M.	7	6	17	30:47	27
	16. Žďár n. S.		7	5	18	36:58	26

Postup: Dolní Kounice.
Sestup: Veselí n. M., Žďár n. S.
Sestup z MSFL: Uh. Brod, Znojmo.
Nováčci: Břeclav, Napajedla.


	Župní přebor

	 1. Napajedla		22	5	3	79:21	71
	 2. Bystřice p. H.	22	3	5  	101:30	69
	 3. Hulín		19	3	8	58:38	60
	 4. Morkovice		18	4	8	70:32	58
	 5. Kostelec		14	6	10	57:48	48
	 6. V. Otrokovice	12	8	10	50:45	44
	 7. Šardice		11	9	10	38:36	42
	 8. Bojkovice		11	7	12	58:50	40
	 9. V. Karlovice	10	7	13	48:54	37
	10. D. Bojanovice	11	4	15	44:61	37
	11. Mikulčice		11	3	16	43:49	36
	12. Hodonín		10	5	15	53:67	35
	13. Hradčovice	  	9	8	13	47:62	35
	14. Hluk		10	3	17	39:62	33
	15. Podlesí	  	8	1	21	42:89	25
	16. Újezdec	  	4	0	26 	24:107	12

Postup: Napajedla.
Sestup: Újezdec, Dol. Bojanovice přechází do JM župy
Sestup z divize: Veselí n. M. Nováčci: Kateřinice, Břestek.


	I.A třída - sk. A

	 1. Kateřinice		18	4	 4	82:32	58
	 2. St. Vsetín		18	3	 5	61:19	57
	 3. Horní Lideč		17	4	 5	52:32	55
	 4. Fryšták		15	2	 9	64:35	47
	 5. Brumov B		14	3	 9	56:38	45
	 6. Vizovice		11	4	11	48:39	37
	 7. Hrachovec		8	7	11	37:42	31
	 8. Holešov		9	4	13	45:59	31
	 9. Rymice		8	5	13	45:55	29
	10. Štítná n. Vl.	8	4	14	34:67	28
	11. Bylnice		8	4	14	36:69	28
	12. Lidečko		7	6	13	28:50	27
	13. FC Vsetín		6	5	15	29:46	23
	14. Halenkov		5	5	16	33:67	20

Postup: Kateřinice. Sestup: Halenkov.
Sestup ze ŽP: nikdo.
Nováček: Vlachovice,
J. Otrokovice bude s největší pravděpodobností přeřazena do sk. A.


	 I.A třída - sk. B

	 1. Břestek		17	4	 5	58:29	55
	 2. Bzenec		14	5	 7	47:36	47
	 3. J. Otrokovice	13	6	 7	45:27	45
	 4. Nedakonice		12	7	 7	47:37	43
	 5. Vacenovice		11	9	 6	42:27	42
	 6. O. N. Ves		13	3	10	38:34	42
	 7. Ždánice		9	8	 9	40:34	35
	 8. Nedachlebice	10	5	11	31:37	35
	 9. Kvasice		9	7	10	46:41	34
	10. Prakšice		9	5	12	41:50	32
	11. Rohatec		9	4	13	43:49	31
	12. Uh. Ostroh		9	3	14	40:60	30
	13. Jalubí		4	8	14	27:55	20
	14. SKP Zlín		4	4	18	30:59	16

Postup: Břestek.
Sestup: SKP Zlín.
Sestup ze ŽP: Újezdec.
Nováčci: Boršice, Vracov.


	I.B třída - sk. A

	 1. Vlachovice		18	4	 4	56:23	58
	 2. Lukov		16	4	 6	55:29	52
	 3. Juřínka		12	8	 6	49:34	44
	 4. Rajnochovice	13	4	 9	55:44	43
	 5. Horní Bečva		13	1	12	56:40	40
	 6. Štípa		10	6	10	40:39	36
	 7. Val. Bystřice	10	6	10	39:40	36
	 8. Loučka	  	9	7	10	33:37	34
	 9. Kelč		10	4	12	32:41	34
	10. Zašová	  	7	9	10	64:56	30
	11. Návojná	  	7	9	10	39:44	30
	12. Semetín	  	7	8	11	41:52	29
	13. Janová	  	6	6	14	33:60	24
	14. Zubří	  	4	4	18	31:84	16

Postup: Vlachovice.
Sestup: Zubří. 
Sestup z I.A třídy: Halenkov.
Nováček: Hovězí.


	I.B třída - sk. B

	 1. Boršice	20	1	  5	84:27	61
	 2. Mladcová	18	6	  2	69:24	60
	 3. Koryčany	13	7	  6	62:34	46
	 4. Všetuly	13	5	  8	38:41	44
	 5. Prasklice	13	4	  9	48:44	43
	 6. Malenovice	12	4	10	43:43	40
	 7. Roštění	10	5	11	38:51	35
	 8. Jarošov	 8	8	10	41:43	32
	 9. Strání	 8	6	12	52:56	30
	10. Zdounky	 8	5	13	38:39	29
	11. Lužkovice	 7	6	13	30:45	27
	12. Žeranovice	 7	4	15	38:58	25
	13. Lubná	 6	2	18	30:76	20
	14. Morkovice B	 5	5	16	33:63	20

Postup: Boršice.
Sestup: Morkovice B.
Sestup z I.A třídy: SKP Zlín.
Nováčci: Střílky, Luhačovice.


	I.B třída - sk. C

	 1. Vracov	20	2	 4	61:18	62
	 2. Tupesy	19	3	 4	58:25	60
	 3. Mutěnice	18	1	 7	60:29	55
	 4. Kněždub	14	2	10	54:35	44
	 5. Žarošice	13	2	11	43:38	41
	 6. Hr. Lhota	12	5	 9	36:31	41
	 7. Kyjov B	10	4	12	52:51	34
	 8. Milotice	 9	6	11	40:37	33
	 9. Dubňany	 9	7	10	34:45	31
	10. Velká n. V.	 8	6	12	36:43	30
	11. Zlechov	 8	6	12	32:42	30
	12. Strážnice	 7	3	16	40:57	24
	13. Vřesovice	 4	4	18	32:71	16
	14. Mor. Písek	 5	1	20	25:81	16

Dubňanům byly odečteny 3 body za inzultaci rozhodčího.
Postup: Vracov.
Sestup: Vřesovice, Mor. Písek.
Sestup z I.A třídy: nikdo.
Nováčci: Lipov, Slavkov, Strání bude přeřazeno ze sk. B.


	Okresní přebor

	 1. Slavkov		17	7	 2	72:23	58
	 2. Nivnice		16	3	 7	48:27	51
	 3. Buchlovice		12	8	 6	47:32	44
	 4. Uh. Hradiště B	12	5	 9	46:33	41
	 5. Březolupy		11	7	 8	54:44	40
	 6. Šumice		11	6	 9	63:59	39
	 7. Ořechov		10	6	10	43:42	36
	 8. Kudlovice		 9	7	10	47:50	34
	 9. Ostr. Lhota		 8	8	10	45:57	32
	10. Vlčnov		 9	4	13	37:49	31
	11. Hluk B		 9	3	14	38:48	30
	12. D. Němčí B		 8	6	12	43:57	30
	13. Hor. Němčí		 8	5	13	39:53	29
	14. Bílovice		 3	3	20	17:65	12

Postup: Slavkov.
Sestup: Bílovice.
Sestup z I.B třídy: nikdo.
Nováčci: Traplice, Pitín.



Tabulky III.třídy skupiny A


Jaro doma

1. Kněžpole	7	1	0	29:7	22
2. Topolná	5	2	2	20:11	17
3. Traplice	5	0	0	18:3	15
4. Kostelany	4	2	1	21:8	14
5. Babice	3	0	1	9:2	9
6. Mistřice	3	0	2	11:5	9
7. Osvětimany	2	2	0	9:3	8
8. Medlovice	2	2	0	11:7	8
9. Huštěnovice	2	0	5	10:15	6
10. Sušice	1	1	1	8:8	4
11. Slovácka	1	1	3	5:12	4
12. Košíky	0	0	5	1:15	0


Jaro venku

1. Osvětimany	5	1	1	13:7	16
2. Traplice	4	1	1	12:4	13
3. Babice	2	3	2	16:14	9
4. Medlovice	2	3	2	10:10	9
5. Slovácko	2	1	3	8:12	7
6. Huštěnovice	2	0	2	8:11	6
7. Mistřice	1	1	4	7:18	4
8. Sušice	1	1	6	8:25	4
9. Kostelany	1	0	3	4:11	3
10. Kněžpole	0	0	3	0:4	0
11. Topolná	0	0	2	3:8	0
12. Košíky	0	0	6	7:28	0


Celkově doma

1. Traplice	10	1	0	40:8	31
2. Kněžpole	9	2	0	38:13	29
3. Osvětimany	7	4	0	26:7	25
4. Babice	7	1	3	22:8	22
5. Mistřice	7	1	3	27:14	22
6. Medlovice	6	3	2	32:21	21
7. Kostelany	5	3	3	26:16	18
8. Topolná	5	2	4	20:13	17
9. Sušice	5	2	4	21:21	17
10. Huštěnovice	4	2	5	18:19	14
11. Slovácko	4	2	5	16:23	14
12. Košíky	2	0	9	6:31	6


Celkově venku

1. Traplice	7	3	1	24:10	24
2. Topolná	6	1	4	26:24	19
3. Osvětimany	6	1	4	20:16	19
4. Babice	4	4	3	27:22	16
5. Kněžpole	4	3	4	7:7	15
6. Slovácko	3	2	6	15:24	11
7. Medlovice	2	4	5	14:19	10
8. Huštěnovice	2	1	8	15:33	7
9. Kostelany	1	2	8	12:30	5
10. Mistřice	1	1	9	11:34	4
11. Sušice	1	1	9	9:33	4
12. Košíky	1	0	10	14:40	3







Mládežnické fotbalkové tabulky

>
MSFL - starší dorost
1. Třinec 10 2 1 56:10 32 2. Přerov 8 1 4 21:11 25 3. B. Ostrava B 7 1 5 25:17 22 4. Frýdek M. 7 1 5 28:27 22 5. NH Ostrava 6 4 3 19:22 22 6. Vsetín 5 4 4 15:20 19 7. BOBY B 6 0 7 24:29 18 8. Hranice 5 2 6 28:23 17 9. Karviná 5 2 6 21:18 17 10. Vítkovice B 5 2 6 21:21 17 11. Havířov 4 4 5 17:20 16 12. Uh. Hradiště 4 3 6 13:18 15 13. Ratíškovice 1 5 7 10:25 8 14. Poštorná 0 5 8 9:46 5 MSFL - mladší dorost 1. B. Ostrava B 10 1 2 40:12 31 2. Uh.Hradiště 7 4 2 21:10 25 3. NH Ostrava 7 3 3 21:16 24 4. Třinec 7 2 4 38:17 23 5. Vítkovice B 7 1 5 16:15 22 6. Přerov 6 3 4 28:17 21 7. Hranice 5 3 5 13:17 18 8. Karviná 4 5 4 20:17 17 9. BOBY B 5 2 6 17:19 17 10. Poštorná 5 2 6 22:35 17 11. Havířov 3 5 5 15:16 14 12. Ratíškovice 3 4 6 16:21 13 13. Vsetín 1 6 6 7:27 9 14. VP Frýdek M. 0 1 12 8:43 1 Župní přebor dorostu 1. Hodonín 9 3 3 36:13 30 2. Kroměříž 9 3 3 24:11 30 3. J. Otrokovice 9 2 4 35:14 29 4. Bystřice 9 1 4 35:26 28 5. Hulín 8 2 5 31:20 26 6. Malenovice 6 4 4 24:25 22 7. Kyjov 5 5 5 23:18 20 8. Veselí 6 2 7 24:24 20 9. Šardice 5 5 5 20:22 20 10. Slavičín 5 4 6 21:22 19 11. Bojkovice 4 5 6 17:25 17 12. Napajedla 4 5 6 12:21 17 13. Holešov 4 5 6 24:34 17 14. D. Němčí 4 4 7 20:28 16 15. Kunovice 3 3 9 16:32 12 16. Mutěnice 1 3 11 12:39 6 Župní soutěž dorostu - skupina A 1. Bylnice 10 2 1 57:15 32 2. Šumice 9 1 3 30:15 28 3. Poličná 8 3 2 40:14 27 4. Kelč 8 3 2 27:9 27 5. Vsetín 7 2 4 38:32 23 6. Hrachovec 5 6 2 24:15 21 7. Štítná 6 2 5 31:31 20 8. Luhačovice 6 0 7 29:30 18 9. Myslošovice 6 0 7 25:34 18 10. Zubří 5 2 6 23:26 17 11. Halenkovice 4 2 7 20:23 14 12. Všetuly 2 2 9 20:37 8 13. SKP Zlín 1 1 11 10:53 4 14. Podlesí 0 2 11 14:54 2 Župní soutěž dorostu - skupina B 1. Hluk 9 1 3 30:15 28 2. Polešovice 9 1 3 29:18 28 3. Morkovice 8 2 3 37:17 26 4. Kvasice 7 4 2 40:15 25 5. Havřice 7 3 3 27:20 24 6. Jarošov 7 0 6 20:15 21 7. Bánov 6 2 5 30:21 20 8. Zborovice 6 1 6 24:23 19 9. Strání 5 3 5 24:24 18 10. Nedachlebice 3 5 5 11:15 14 11. Kněžpole 4 1 8 25:30 13 12. O.N.Ves 2 3 8 25:34 9 13. Uh. Ostroh 2 2 9 12:39 8 14. Koryčany 2 0 11 14:62 6 Župní soutěž dorostu - skupina C 1. Ždánice 11 2 0 38:12 35 2. Vnorovy 8 3 2 32:10 27 3. Rohatec 8 1 4 39:22 25 4. Vacenovice 6 4 3 30:19 22 5. Bukovany 6 2 5 27:24 20 6. H. Lhota 6 1 6 23:21 19 7. Hodonín B 5 4 4 20:22 19 8. Lipov 4 6 3 24:20 18 9. Strážnice 5 2 6 27:25 17 10. Prušánky 4 5 4 13:22 17 11. Hovorany 4 1 8 19:30 13 12. Velká n. V. 2 4 7 17:30 10 13. Bzenec 3 1 9 18:35 10 14. Kněždub 0 2 11 4:39 2 MSFL, sk.C - starší žáci 1. Zlín 10 1 0 45:1 31 2. BOBY Brno 10 0 1 62:4 30 3. Uh. Hradiště 7 1 3 29:9 22 4. Hulín 6 3 2 26:10 21 5. Zeman Brno 6 3 2 25:11 21 6. Žďár.n.S. 6 0 5 21:14 18 7. BOPO Třebíč 5 1 5 22:8 16 8. LeRK Prostěj. 4 1 6 21:36 13 9. Hodonín 2 1 8 9:41 7 10. Jihlava 2 1 8 8:42 7 11. FC Znojmo 0 3 8 10:39 3 12. St. Město 0 1 10 5:68 1 MSFL, sk.C - mladší žáci 1. Uh.Hradiště 11 0 0 45:2 33 2. BOBY Brno 9 1 1 64:6 28 3. Zlín 9 0 2 44:9 27 4. LeRK Prostěj. 7 1 3 22:13 22 5. Hulín 5 1 5 22:24 16 6. Žďár n.S. 5 1 5 24:29 16 7. Hodonín 5 0 6 19:34 15 8. Zeman Brno 4 1 6 14:19 13 9. FC Znojmo 3 1 7 17:32 10 10. BOPO Třebíč 2 0 9 7:27 6 11. St. Město 2 0 9 7:38 6 12. Jihlava 1 0 10 3:55 3 Župní přebor starších žáků 1. Slavičín 11 1 1 38:8 34 2. Brumov 8 2 3 30:10 26 3. Strážnice 7 4 2 30:24 25 4. Vsetín 7 3 3 23:13 24 5. Uh.Hradiště B 6 3 4 20:19 21 6. Zlín B 5 3 5 19:20 18 7. Morkovice 4 5 4 17:16 17 8. Uh. Brod 4 4 5 23:23 16 9. J. Otrokovice 5 1 7 25:34 16 10. Ratíškovice 3 4 6 13:22 13 11. Štítná 3 4 6 10:23 13 12. SKP Zlín 3 3 7 19:28 12 13. Bystřice 3 1 9 10:28 10 14. Šumice 2 2 9 15:24 8 Župní přebor mladších žáků 1. Uh. Brod 11 2 0 47:7 35 2. Ratíškovice 9 3 1 37:17 30 3. Zlín B 9 1 3 49:7 28 4. Slavičín 8 3 2 37:11 27 5. Morkovice 7 1 5 25:19 22 6. Uh.Hradiště B 6 4 3 23:18 22 7. Vsetín 5 2 6 22:25 17 8. Bystřice 4 5 4 15:19 17 9. Štítná 4 3 6 25:24 15 10. J.Otrokovice 3 5 5 22:29 14 11. Strážnice 2 3 8 13:30 9 12. Brumov 2 3 8 8:38 9 13. SKP Zlín 2 1 10 16:43 7 14. Šumice 0 2 11 3:55 2 Župní soutěž st. žáků -skupina B 1. Veselí n.M. 7 2 1 31:5 23 2. Strání 7 1 2 34:14 22 3. Kroměříž 7 1 2 27:13 22 4. D. Němčí 6 0 4 25:19 18 5. Kvasice 4 3 3 20:16 15 6. Kunovice 5 0 5 17:17 15 7. Bojkovice 4 1 5 16:19 13 8. Újezdec 3 3 4 14:10 12 9. Lipov 3 1 6 14:24 10 10. Hluk 2 0 8 7:30 6 11. Uh. Ostroh 1 0 9 6:44 3 Župní soutěž ml. žáků - skupina B 1. D. Němčí 9 1 0 53:8 28 2. Kroměříž 8 1 1 35:5 25 3. Veselí n.M. 8 0 2 55:16 24 4. Bojkovice 5 2 3 19:18 17 5. Strání 5 1 4 31:27 16 6. Újezdec 4 0 6 12:15 12 7. Lipov 3 2 5 19:23 11 8. Kunovice 3 1 6 13:24 10 9. Hluk 3 0 7 8:36 9 10. Uh. Ostroh 2 0 8 10:46 6 11. Kvasice 1 0 9 3:40 3 Připravil: R. Lukáš sekretář StFŽ







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund