Číslo: 31
04.08.1997
Článků: 36

Titulní
Uherskohradišťsko
Ze
Kultura
Pro
Pošta
Horoskop
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


VYTOPENÍ KANOISTÉ MISTRY ČR
Jak nakonec dopadla naše sportoviště?
Rozhovor s novým kormidelníkem FC Synot Staré Město
FC Synot a Slovácká ve 2. kole ČP
Český pohár v okrese
Rozlosování okresní soutěže III. sk.B - OPRAVA





VYTOPENÍ KANOISTÉ MISTRY ČR
Ostrožská Nová Ves, Račice (VP) - Velká voda sice výrazně poznamenala také kanoisty, ale na jejich výkonech v Račicích, kde se od 25. do 27. července konal republikový šampionát na krátkých tratích, to však příliš poznat nebylo. Pro Ostrožskou Novou Ves byla tato soutěž, která byla zároveň čtvrtým závodem Českého poháru, dvojnásob významná. Jeden z nejlepších oddílů v ČR byl totiž zároveň pořadatelem celé akce a uspěl nejen na poli sportovním, ale i pořadatelském. Letité návštěvníky kanálu asi zaujal velký počet účastníků ze všech koutů republiky i mimo ni, a také obrovský zájem sdělovacích prostředků včetně televize. Středem zájmu zástupců médií nebyl jen tým Doktorů, reprezentanti, ale i samotná Ostrožská Nová Ves, včetně závodníků. Což ostatně dokazují články a relace v celostátních novinách a rozhlasových relacích.
28 medailí od mladšího žactva až po dospělé vybojoval tým z Uherskohradišťska. K tomu nutno přičíst i pět cenných kovů zásluhou odchovanců oblékajících dres Dukly Praha. Mistry České republiky se stalo celkem dvanáct !!! borců ze Slovácka. V této souvislosti je třeba připomenout, že po zatopení loděnice a velkém znečištění jezer nakonec tým odjel právě do Račic. Správce areálu pan Dědek spolu s paní Kubánkovou nabídli Novovešťanům pomocnou ruku a příprava na nejdůležitější závod sezóny mohla pokračovat.
Velmi hodnotných výkonů dosáhli v okresech Ostrožské Nové Vsi dospělí závodníci - maratonský kanoista Zbyněk Ondračka a kajakář Luboš Pojezdný spolu s pražským Šárou na deblkajaku. Všichni si v kilometrových závodech dojeli pro bronzové medaile. Pro české reprezentanty, kteří nesplnili nominační kritéria na evropském šampionátu v Plovdivu a zároveň vlastní potřebných 60 tisíc Kč k zajištění startu na MS v kanadském Dartmouthu, bylo MČR nominačním závodem. Vzhledem k nedávné přírodní katastrofě na Moravě ale může předběžně navržená nominace, v níž nechybí odchovanci Ostrožské Nové Vsi Petr Hruška a Petr Pojezdný spolu s bývalým znojemským závodníkem Kozelským, doznat změn. O reprezentační dresy závodili také kanoisté, kajakáři a kajakářky od 15 do 17 let. Poslední zářijový víkend na ně čeká regata olympijských nadějí.
Z jižní Moravy by se jí na tratích 5900 a 1000 metrů opět v Račicích měli zúčastnit Bohumil Kusák a jeho bratranec Pavel Kusák, oba na kajaku, kanoista Jakub Hirš (všichni z Ostrožské Nové Vsi) a bývalá znojemská závodnice Čajková. Zásluhou kajakářů Holubáře a veterána Krásného putovaly stříbrné medaile i do brněnských Lodních sportů. Vzhledem k právě probíhající nemoci Petra Pojezného, nestartovala pod Řípem reprezentační #kilometrová čtyřkánoe, na nedávném ME v Plovdivu čtvrtá. A tak znojemský odchovanec Kozelský dojel na deblkánoi třikrát druhý, jeho bývalá kolegyně, kajakářka Čajková se stala na deblkajaku juniorskou mistryní. K reklamním účelům republikový šampionát využily společnosti AGA - technické plyny a HONDA Praha. Sponzorský podíl měla i nivnická LINEA.
Výsledky:
Mistři České republiky: Jiří Marek, Tomáš Kusák, Vítězslav Kolář, Bohumil Kusák, Pavel Kusák, Martin Minařík, Marek Kroupa, Petr Botek, Petr Pospíšil a odchovanci Petr Hruška, Michal Laga a Vlastimil Basovník (všichni Ostrožská Nová Ves), Iva Čajková (odchovankyně Znojma).
Medailisti: ve veřejném závodě mladšího žactva zvítězila dvojice Jirásek - Rechtig, další medaile získali Lubomír Botek, Ondřej Šišpera a Petra Basovníková v rámci MČR potom Jakub Hirš a Ondřej Slach (všichni Ostrožská Nová Ves) Pavel Holubář, Milan Krásný a Jakub Obr (všichni LS Brno), David Kozelský (odchovanec Znojma). Před mistrovstvím ČR bylo v žebříčku oddílů (Český pohár) následující pořadí: 1. místo USK, 2. místo Dukla, 3. místo KVS Praha, 4. místo Ostrožská Nová Ves, 23. místo LS Brno, 27. místo TJ Znojmo.







Jak nakonec dopadla naše sportoviště?
Uh. Hradiště (JiV) - Sportovní život našeho města bude na dlouhou dobu přerušen. Veškerá zařízení se nacházejí na místech, která byla nejvíc postižena záplavami. Jenom škody na Slovácké Slavii se odhadují na několik milionů korun. Zdevastované vnitřní zařízení, zaplavená hřiště, atletická dráha, to všechno si vyžádá značné finanční částky na opravy. Nejinak je tomu i u Zimního stadionu. Zničené sály, nářadí, zařízení, vytrhané podlahy. Kam budou chodit cvičit školáci - to se uvidí, protože obdobná situace je i ve školách či na gymnáziu. Tenisové kurty, které leží vedle Moravy, nedopadly o nic lépe. Voda, která dosahovala do výšky dospělého člověka, vyvrátila velký strom (viz foto). Všechny kurty jsou zaplavené vrstvou bláta a teprve po náležitém proschnutí a popraskání škraloupu je možno začít kurty upravovat. Naštěstí antuka není odplavená. Ubytovna je zničená z osmdesáti procent, také buňky jsou naprosto nepoužitelné.
Jak uvedl správce Večeřa, podařilo se na poslední chvíli zachránit aspoň elektroniku a tenisové rakety. Zničený je také veškerý nábytek. Jelikož klub žije jen ze sponzorských a členských příspěvků, bude velmi obtížné dát všechno do původního stavu. A kdo tenisové kurty zná, ví, že to byla oáza klidu a pohody. Škody se ani odhadnout nedají, v dnešních cenách to ale jistě budou miliony. Jako spousta ostatních poškozených nebyly ani v tenisovém klubu pojištěni proti povodním. Nezbývá než počkat na řádné vyschnutí promáčené budovy a vyjádření hygienika. Každá brigádnická pomoc je ovšem vítaná. Práce bude na dlouhé měsíce dost a snahou je, aby burčákový turnaj proběhl už v přijatelných podmínkách. Doufejme, že se najdou sponoři, kteří budou ochotni finančně vypomoci nejen tenisovým kurtům.







Rozhovor s novým kormidelníkem FC Synot Staré Město
František Komňacký se narodil před 46 lety v obci Želetice. Vystudoval Gymnázium v Kyjově, poté Vysokou školu pedagogickou a začal učit na gymnáziu. Nějaký čas pracoval na hodonínské radnici jako vedoucí odboru a do školství se vrátil jako odborný asistent na Vysoké vojenské škole. Dva roky také zastával funkci ředitele základní školy v Drnovicích a ve Vyškově. Pak se již naplno věnoval fotbalu. Je podruhé ženatý, má 12-ti a 25-ti letou dceru a bydlí ve Vyškově, odkud denně dojíždí za fotbalovým chlebíčkem do Starého Města. Když se zrovna nevěnuje kopané, rád rybaří.
Panu Komňackému jsme položili uprostřed náročné přípravy několik otázek.

Jaká byla vaše hráčská kariéra?
#Začal jsem ji v Kyjově, kde jsem zůstal až do svých třiceti let. Potom jsem obdržel nabídku z Hodonína, kam mě angažovali již jako zkušeného hráče, který měl mužstvo pozvednout. V té době mi byl fotbal již zaměstnáním. Asi za tři roky mi zavolal pan Gottwald a já jsem přestoupil jako hráč do Drnovic, kde se zrovna začalo tvořit nové mužstvo, se kterým jsme postoupili až do divize. Fotbal si zahraji za oddíl Vřesovic, které hraje I. B třídu.

Kde všude jste působil již jako trenér?
#Užjsem se zmínil o Drnovicích, jeden rok jsem tam mužstvo vedl ve III. lize. Ale protože jsem neměl I. trenérskou třídu, následující roky jsem dělal asistenta trenéru Juranovi. Naposledy jsem v Drnovicích pracoval s Karlem Brcknerem. Na tuto dobu vzpomínám rád, i když jsme pro špatné výsledky museli mužstvo v roce 1994 opustit. Následovala Kroměříž, odkud do Drnovic přišel pan Jarábek a já nastoupil na jeho místo. Bohužel tam odstoupil sponzor, klub se dostal do finanční krize a já jsem odtud odešel. Moje první větší angažmá bylo až v Poštorné, kde jsem byl dvě sezóny. První rok se nám dařilo, mohli jsme postoupit do I. ligy, ale tuto šanci jsme pustili. V dalším ročníku se kádr změnil k horšímu, bojovali jsme o holé žití a nežití a já jsem odešel 3 kola před koncem.

Kdy přišla nabídka FC Synot, a proč jste si vybral právě tento klub, pokud jste měl i jiné možnosti?
#S panem Valentou jsem se setkal na prvním zápase, na kterém jsem byl jako divák. Poštorná hrála doma s Uh. Hradištěm. Po nezávazném jednání přišla konkrétní nabídka a já jsem se stal od 1. 7. 97 trenérem FC Synot. Zatím na jeden rok. Mohl jsem jít i do Ratíškovic, nabídku jsem měl z Olomouce a také na místo asistenta ve Slavii Praha. Tlačil mě však čas a tak jsem vyměnil nejistou Prahu za Staré Město, kde jsou schopní funkcionáři, lidé, kteří mají rádi fotbal a také dobří hráči. Proto udělám všechno, aby i oni byli spokojeni se mnou.

Jaký obrázek jste si udělal o mužstvu, když jste jej viděl hrát?
#Jelikož Staré Město tento rok projelo MSFL téměř bez zastavení, přehrálo i svého největšího rivala Ratíškovice, nebylo pochyb, že jde o kvalitní tým. Zároveň jsem si však nebyl jistý, jestli by mohl hrát důstojně i II. ligu. Proto jsme s panem Hastíkem pracovali na doplnění kádru. Našli jsme řadu vhodných hráčů a mnozí z nich k nám přišli. Tím se v týmu zvýšila konkurence a určitě se tak zvedla i jeho síla. Dnes stojí vedle sebe v podstatě 18 vyrovnaných hráčů, kteří svým přístupem a disciplínou dokáží nahradit některé nedostatky a já osobně si myslím, že se ve II. lize neztratí.

Myslíte si, že jsou posily dostačující nebo budete doplňovat i v průběhu sezóny?
#V současné době jednáme již jen o jednoho hráče, potřebujeme útočníka, neboť kvalitní obrana St. Města zůstala až na odchod Forgáče nezměněna a měl by ji posílit ještě Libor Bužek. Velmi variabilně se jeví záložní řada, na každý post jsou zde v podstatě dva hráči. Do útoku jsme angažovali Švancaru, ke kterému hledáme vhodného partnera. Já bych na tomto místě rád viděl průbojného a nebojácného útočníka.

Vypadá to, že máte již někoho vytypovaného?
#Máme na Slovensku vyhlídnuté dva typy hráčů, jeden z nich by měl přijet. Jmenuje se Haspra, který je kmenovým hráčem Opavy a zde v Čechách má ve II. lize dobré jméno. Jinak si myslím, že nových hráčů je už dost - přišli Švancara, Vacula a Došek z Brna, Bužek z Trnavy, Lysáček z Uh. Brodu, Vajda z Přerova a brankáři Krabec z Frýdku - Místku a Malina z Vigantic.

Změny v kádru tedy již nastaly, co změny v jeho herním stylu?
#Bylo třeba jít směrem k větší agresivitě, důrazu a nasazení. Synot hrál V MSFL tzv. profesorský fotbal, používala se více kombinace, zkrátka na všechno bylo dost času. Hrát tohle ve II. lize by bylo příliš riskantní. Správný dynamický fotbal nám ukázala Dubnica n. Váhom a my jsme se na totéž zaměřili na našich trénincích.

Jaký je tedy podle Vás rozdíl mezi MSFL a II. ligou?
#Rozdíl je především v nasazení. Druholigoví hráči vydrží jezdit #nahoru a dolů celých 90 minut, ve hře nejsou žádná hluchá místa. Také jsou v týmech II. ligy osobnosti, které si zahrály i nejvyšší soutěž a vnáší do hry jakousi kvalitu. Stačí se podívat na Duklu či Blšany. To je také jeden z důvodů, pro který chceme angažovat Libora Soldána, který má velké zkušenosti.

A co vaše tréninkové metody, na co kladete největší důraz?
#Při tréninku zdůrazňuji především kondiční přípravu. Hráči musí být perfektně připraveni, neboť i my, jak jsem již říkal, chceme hrát agresívní a rychlý fotbal.

Splnila přípravná utkání Vaše představy či nikoliv?
#Bohužel nám dva zápasy odpadly, v Šumicích a se Sigmou Olomouc, místo Pardubic jsem hráli s Kunovicemi. Přesto jsem spokojený, moje představy se splnily, v utkáních se ukázala jistá kvalita. S Kunovicemi jsme hráli dokonce dvakrát, v prvním zápase nám šlo o fyzickou stránku hráčů, ve druhém jsme se soustředili na taktiku. Velmi poučné bylo utkání s Dubnicí, jsem rád, že přišlo tak brzy. K zápasu s Uh. Brodem, který jsme vyhráli 7:0, bych se nechtěl moc vyjadřovat, protože chápu, že mužstvo prožívá teď kritické období a zahrálo v rámci svých možností. Abych to shrnul, vidím u hráčů jistý posun a to i v jejich myšlení, dobře plní taktické úkoly a posily vnáší do hry nový vítr.

Již ve 4. kole hrajete v Uh. Hradišti a to vždy nad Synotem zvítězilo. Myslíte, že letos nastane obrat?
#Já sice toto derby tolik neprožívám, protože nejsem odtud, ale vím, že pro hráče i funkcionáře hodně znamená. Staré Město má v současné době asi lepší kádr i podmínky, takže věřím ve šťastný konec pro nás.

Jaké jsou vůbec ambice Starého Města ve II. lize?
#Protože jsem tak trochu znalec této soutěže, vím, že zde bude asi pět mužstev, které budou hrát o I. ligu. Naopak tři budou mít určité problémy, které se odrazí i ve výsledcích, zbývá tedy asi osm týmů a ty se budou pohybovat od toho 6. do 13. místa. K těm bychom měli patřit i my a mě osobně by první ročník uspokojil, kdybychom skončili tak na 10. příčce tabulky.

Řekl jste, že doufáte, že II. liga nebude pro Synot pouhou epizodou. Co by váš sen mohlo překazit?
#To si snad ani neumím představit. Samozřejmě může přijít nějaká série zranění, nebo problémy v ekonomice. Já jsem ale přesvědčený, že to je téměř nemožné a že klub je po finanční stránce dobře zajištěn.

II. liga přiláká do hlediště mnoho diváků, co jim chcete nabídnout?
#Můj názor je, že fotbal se hraje především pro lidi. O tom, jestli budou diváci hojně naše utkání navštěvovat, a to je moje přání, budou rozhodovat naše výkony na hřišti. Víte, divák dokáže hráči odpustit, když se mu něco nepovede, něco zkazí. Nikdy mu ale neodpustí, když na hřišti nenechá duši a srdce. I když třeba nevyhrajem, lidi musí z hřiště odcházet a říct si, nevadí ono to bude lepší, příště přijdeme zase. Tohle je prvořadá věc, aby hráč nechal na place svoje síly. Kolik jich bude mít, to už je záležitost tréninku a přípravy. Když se nám podaří, aby v našich zápasech kromě nasazení a bojovnosti byla i kvalita, a já věřím, že hráči jsou schopni ji tam vnést, budu spokojený já i diváci.

Na mou poslední otázku je možná ještě brzy, ale přesto, kde byste chtěl zakončit svou trenérskou kariéru?
#Každý trenér má svoji představu, svůj určitý sen a v chce se v pomyslném žebříčku trenérských kvalit a úspěchů dostat co nejvýše. V našich podmínkách je to vést tým nejvyšší soutěže, které se drží na předních příčkách tabulky a hraje o poháry. To jsou kluby, které jsou ekonomicky silné a jsou schopny nakoupit hráče podle trenérova přání. Já jsem svůj hráčský život #dožil v Drnovicích, jsem s tímto klubem úzce spojen a rád bych zde znovu pracoval.

Děkuji za rozhovor, Michaela Křížová







FC Synot a Slovácká ve 2. kole ČP
FC Kunovice - FC Slovácká Slavia 1:1 (1:0)
Na penalty 2:4 - postupuje Slovácká

Posílený kolektiv Kunovic byl v tomto případě favoritem v utkání 1. kola poháru ČMFS. Slovácká ve svém středu neměla žádného nového hráče a nastoupila se 4 osmnáctiletými dorostenci. Za ideálního počasí patřily úvodní minuty sice oslabeným, ale rychlejším a fotbalovějším hostům. První vyloženou šanci v 8. minutě měl po centru Zlínský, který hlavou z bezprostřední blízkosti poslal míč nad břevno. V 10. se před Sovišem vyznamenal brankář Zubík a zbavil ho možnosti skórovat. Ve 22. se obránci minuli míče, ale Malůš v běhu nepřesně vystřelil a domácí měli podruhé štěstí. Kunovjané odpověděli protiútokem z něhož ve 25. Soviš vypálil těsně nad branku. Ve 35. to byl opět Soviš, který branku překopl. Ve 26. prudký centr Josefíka nedokázal do branky usměrnit Vlk. Ve 37. přesně odcentroval Lysoněk na hlavu Bobčíka, který se nemýlil a vstřelil vedoucí gól. Brankář Zubík byl proti této akci zcela bezmocný. Závěr prvního poločasu vyzněl pro Slováckou, ale bez brankového efektu.
Hosté kopali 2 rohy a 1 trestný kop a Nociar v gólové pozici netrefil letící míč. V úvodu II. poločasu se Vlk dožadoval penalty po zákroku Zubíka, který se snažil zmocnit míče, který vyrazil před sebe. V 53. Soviš před brankou nepřesně zasáhl míč. V 61. centr Vaňka zužitkoval Nociar a vyrovnal na 1:1. Potom převzali iniciativu hosté, ale chyběla přesná finální přihrávka a zakončení. V 80. Zajíček po přiťuknutí míče od Soviše gólmana Zubíka nepřekonal. V 86. Buchta se zbavil protihráče a z úhlu vystřelil, ale míč poskakoval na břevně. Nakonec za nerozhodného stavu přišli na řadu pokutové kopy, které vychytal pro Slováckou Zubík.
Před 950 platícími diváky rozhodoval Kubíček z Valašské Bystřice. ŽK: Žák, Skopalík, Gabriel - Kučera, Minář.
Sestava FC Kunovice: Skovajsík - Strakáč - Josefík, kapitán mužstva ing. Svoboda - Lysoněk (67. Skopalík), Kopčil (60. Žák), Bobčík, Zajíček, Gabriel - Soviš, Vlk.
FC Slovácká: Zubík - Kučera - Frýbort, Řezník - Buchta - Nociar, kapitán mužstva Minář, Vaněk (84. Brnka), Malůš - Zlínský (69. Popelka), Sedlář.
Trenér Kunovic Mgr. Jánský po utkání řekl: #V průměrném utkání mě několikrát zvedl ze střídačky rozhodčí Kubíček, který hostům odpustil tři pokutové kopy. Z našich mě nejvíce uspokojil pouze Lysoněk, Bobčík a Soviš, což na oslabeného soupeře nestačilo. V penaltovém rozstřelu měla Slovácká výhodu v takřka 2 metry vysokém brankáři Zubíkovi.
Trenér Slovácké Mgr. Vařecha k utkání dodal: #Sehráli jsme pouze tři přátelská utkání. Proto jsme se na pohár těšili a jsem rád, že jsme nezklamali a postoupili. V sestavě byli čtyři osmnáctiletí mladíci. Zubík vychytal sousedské derby a Mikulášek rozhodl o osudu poháru. Věřím, že náš kádr pro druhou ligu bude v následujících dnech posílen a dozná podstatných změn."
JB







Český pohár v okrese
Minulý týden, 27.7. začal předkolem Český pohár. Zde jsou výsledky z minulého týdne. Nezdenice - Suchá Loz 0:5, Žítková - St. Hrozenkov 1:5, Hrad-čovice B - Havřice 2:0, Záhorovice - Korytná 0:10.
V neděli 3.8. bylo odehráno 1. kolo, kde už byly nalosovány i celky hrající okresní přebor. Zde jsou některé výsledky. Suchá Loz - Pitín 2:3 (1:3), Hradčovice B - D. Němčí B 2:0 (0:0), Podolí - Vlčnov 2:1 (2:1), Mistřice - Buchlovice 1:7 (0:2), Kněžpole - Březolupy 1:3 (1:1), Popovice - Ostr. Lhota 1:4 (0:0), Korytná - Šumice 2:1 (1:1), St. Hrozenkov - Nivnice nehlášeno,
Boršice - Ostr. Nová Ves 3:4 (2:3). V pěkném zápase zvítězili hosté, když domácí neproměnili řadu vy-ložených šancí. Branky za domácí Kuzma 2 a Kudela, za hosty Zajíc 2, Chmelař a Zálešák. Před 150 diváky řídil Rychlík z Kostelan.







Rozlosování okresní soutěže III. sk.B - OPRAVA
Toto rozlosování jsme otiskly již v minulém čísle, ale na základě nesprávných podkladů, které nám byly dodány. Proto uvádíme vše na správnou míru a současně se čtenářům omlouváme.
1.kolo - 10.8. - 16.30 hod. Korytná - Podolí, Bystřice - Pitín, Přečkovice - Havřice (14.00), Bánov - Suchá Loz, St. Hrozenkov - Drslavice, Hradčovice B - Boršice (14.15)
2.kolo - 17.8. - 16.30 hod. Podolí - Boršice, Drslavice - Hradčovice B (10.00), Suchá Loz - St.Hrozenkov, Havřice - Bánov, Pitín - Přečkovice, Korytná - Bystřice
3.kolo - 24.8. - 16.30 hod. Bystřice - Podolí, Přečkovice - Korytná (14.00), Bánov - Pitín, St. Hrozenkov - Havřice, Hradčovice B - Suchá Loz (14.15), Boršice - Drslavice
4.kolo - 31.8. - 16.30 hod. Podolí - Drslavice, Suchá Loz - Boršice, Havřice - Hradčovice B, Pitín - St. Hrozenkov, Korytná - Bánov, Bystřice - Přečkovice
5.kolo - 7.9. - 16.30 hod. Přečkovice - Podolí (14.00), Bánov - Bystřice, St.Hrozenkov - Korytná, Hradčovice B - Pitín (14.15), Boršice - Havřice, Drslavice - Suchá Loz (10.00)
6.kolo - 14.9. - 16.00 hod. Podolí - Suchá Loz, Havřice - Drslavice, Pitín - Boršice, Korytná - Hradčovice B, Bystřice - St.Hrozenkov, Přečkovice - Bánov (14.00)
7.kolo - 21.9. - 16.00 hod. Bánov - Podolí, St.Hrozenkov - Přečkovice, Hradčovice B - Bystřice (13.45), Boršice - Korytná, Drslavice - Pitín (10.00), Suchá Loz - Havřice
8.kolo - 28.9. - 15.30 hod. Podolí - Havřice, Pitín - Suchá Loz, Korytná - Drslavice, Bystřice - Boršice, Přečkovice - Hradčovice B (14.00), Bánov - St.Hrozenkov
9. kolo - 5.10. - 15.00 hod. St.Hrozenkov - Podolí, Hradčovice B - Bánov (12.45), Boršice - Přečkovice, Drslavice - Bystřice (10.00), Suchá Loz - Korytná, Havřice - Pitín
10.kolo - 12.10. - 15.00 hod. Podolí - Pitín, Korytná - Havřice, Bystřice - Suchá Loz, Přečkovice - Drslavice (14.00), Bánov - Boršice, St.Hrozenov - Hradčovice B
11.kolo - 19.10. - 14.30 hod. Hradčovice B - Podolí (12.15), Boršice - St.Hrozenkov, Drslavice - Bánov (10.00), Suchá Loz - Přečkovice, Havřice - Bystřice, Pitín - Korytná







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund