Číslo: 32
10.08.1998
Článků: 61

Titulní
Uherskohradišťsko
Brodský
Kultura
Podnikání
Z
Pro
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


Březolupští plochodrážníci se prokousali do finále
Reprezentant Jaroslav Tomaňa se v závodě kluzáků neztratil
Úspěchy motocyklových závodníků
Opožděná premiera Slovácké
Tatran Poštorná - FC Synot Staré Město 1:1 (0:1)
Mládežnická kopaná
Fotbalové výsledky





Březolupští plochodrážníci se prokousali do finále
Březolupy (hra) - Nový systém mistrovství republiky na ploché dráze, jenž spočívá v souboji dvojic, se březolupským plochodrážníkům příliš nezamlouvá. Přesto dokázali, že známá bašta tohoto sportovního odvětví, jediná v našem okrese má zkušené borce, kteří se jen tak něčeho neleknou.
Čtveřice Jaroslav Gavenda, Vlastimil Červenka, Robert Král a Jiří Štancl dokázala postoupit ze skupiny B do Divišovského finále. V prvním závodě v Kopřivnici získali březolupští plochodrážníci 13 bodů - Král (9), Červenka (4). Pro zlomeninu klíční kosti se závodu nezúčastnil J. Gavenda. V dalším závodě na domácí půdě se pro změnu zranil Červenka, který skončil se zlomenými žebry v nemocnici - Gavenda (12), Král (11), Červenka (2). Před závodem v Pardubicích nastalo úplné drama, neboť Robert Král se vrátil z polské ligy se zlomenou rukou, přesto dokázal se sádrou na ruce vybojovat 3 body, Gavenda (15). V posledním závodě ve Svitavách dostal příležitost teprve šestnáctiletý Petr Polášek, jenž získal 4 body, které rozhodly o postupu březolupských závodníků do finále. V případě, že se podaří sehnat sponzora, který by uhradil letenky pro Jiřího Štancla působícího v anglické lize, nebudou zástupci Březolup ve finále bez šancí.
S novým systémem soutěže se nemůže ztotožnit ani předseda klubu Hrabec, který nám prozradil svůj názor: Tento systém nemá u nás uplatnění, jelikož o plochou dráhu není mezi mládeží téměř žádný zájem. Je velmi těžké přitáhnout mladé kluky k finančně náročnému druhu sportu.







Reprezentant Jaroslav Tomaňa se v závodě kluzáků neztratil

Lezno (jps) - Na evropském šampionátu v bezmotorovém létání se neztratil zástupce Slováckého aeroklubu Kunovice Jaroslav Tomaňa, který v třídě 15m obsadil 31. příčku. Třída 15m patří mezi prestižní kategorie, v níž startují nejvýkonnější kluzáky, které mají vysokou hodnotu. Jedná se o technické unikáty určené pouze k ustavování nejlepších světových výkonů a rekordů, prozradil Tomaňa, s nímž na ME startovali ještě P. Krejčiřík (23. místo), ve standardní třídě P. Tichý (17.) a J. Trnka (27.)
Jaroslav Tomaňa se pomalu začíná prosazovat na mezinárodní scéně a pomalu šplhá mezi světovou špičku, která se sejde na MS v Holandsku.







Úspěchy motocyklových závodníků

Uh. Hradiště (JOH) - O uplynulém víkendu se na Masarykově okruhu v Brně jelo Mistrovství Německa motocyklů v kategorii 250. Uherskohradišťský závodník Karel Kalina v tomto závodě dojel na velmi pěkném 20. místě, když z českých závodníků byl čtvrtý. Prozatím po dvou závodech mistrovství republiky je Karel Kalina na skvělém 3. místě v kategorii 250. Paradoxem jistě je, že na 1. místě je Slovák Vlado Častka a na druhém Němec Langer, oba však jezdí s českou licencí. Karel Kalina se zúčastňuje těchto soutěží díky podpoře firmy Compolux z Uh. Hradiště.
Druhým zástupcem motocyklového sportu z našeho okresu je Karel Matuš, jezdící v kategorii SPORTPRODUKCIONS na stroji Aprilia 125. V současné době je po čtyřech závodech Mistrovství ČR na 9. místě s 26. body. Mistrovství se zúčastňuje celkem 40 závodníků. Karel Matuš jezdí s podporou firmy SANY s.r.o. Uh. Hradiště.
V sobotu 8. a v neděli 9. 8. se jely další závody mezinárodního mistrovství republiky na letišti v Českých Budějovicích. Našim zástupcům se zde bohužel nedařilo. Karel Kalina, který v tréninku skončil na 7. místě, musel v samotném závodě odstoupit ve 12. kole ze 4. místa pro závadu na motoru, čímž klesl v celkovém hodnocení ze 3. místa na místo 4. Stejně se vedlo i Karlu Matušovi v kategorii 125, když po tréninku byl na 15. místě, avšak v závodě byl pro závadu na motoru nucen odstoupit v 5. kole ze 13. místa. V celkovém pořadí pak klesl z 9. na 13. místo.







Opožděná premiera Slovácké
Po náročné letní přípravě měla FC Slovácká Slavia Uh. Hradiště sehrát mistrovské utkání 1. kola nového ročníku MSFL mužů v sobotu 8. srpna 1998 venku v Hranicích na Moravě. Vzhledem k tomu, že SK byl na zahraničním zájezdu, Řídící komise fotbalu pro Moravu v Přerově tuto premieru přeložila na úterý 11. 8. v 16.30 hodin na hřiště v Drahotuších - kousek od Hranic.
Po sestupu z II. fotbalové ligy ČR ze Slovácké odešli tito hráči: brankáři Zubík - přestoupil do Olomouce a Polášek - vrátil se do Zlína. Marx - přestoupil do Poštorné. Minář - přestoupil do Rakouska (SW Enzerfeld). Korytář - hledal si angažmá. Sedlář - přestoupil do Nedvězí. Malůš odešel na hostování do Kunovic z Blatnice p. Ant. Váňa - se vrátil do Zlína. Štverka - se vrátil do Baníku Ostrava. Buchta - ze zdravotních důvodů dočasně fotbal hrát nebude. Žák - přestoupil do Kunovic.
Novými hráči se stali: brankář Sedláček, Beníček, Herodes, Machala, Mojžiš, Veselý a Martin Zimčík - místní dorostenci. Mazáč - hostování ze Zlechova. Strakoš - hostování z Jalubí. Hrabalík - hostování z Hodonína. Orlovský - návrat z Uh. Brodu. Lysoněk - návrat z Uh. Brodu.
Širší kádr fotbalistů v současné době tvoří: Brankář - Sedláček Zbyněk (1980). Obránci - Beníček Ladislav (1979), Herodes Josef (1979), Hrabalík Aleš (1974), Kučera Miroslav (1968), Lysoněk Martin (1975), Oharek Petr (1976), Řezník Jiří (1974). Záložníci: Frýbort Pavel (1979), Lecián Miroslav (1969), Machala Alexandr (1981), Mojžíš Július (1978), Orlovský Milan (1979), Popelka Stanislav (1977), Sklenka David (1979), Strakoš Stanislav (1972), Veselý Robert (1979). Útočníci: Mazáč Robert (1972), Obenrauch Jan (1973), Zimčík Martin (1980). Další brankář a hráči doplní hráčský kádr dodatečně.
Realizační tým: trenér - Lubomír Bláha (1952), asistent trenéra - Jiří Flašar (1959), technický vedoucí - Karel Nesázal, odborný lékař - primař MUDr. Zdeněk Rezek, masér - Václav Maceček, sportovní manažer - Antonín Macháček.
Soupiska FC Slovácká Slavia Uh. Hradiště A pro podzimní část Moravskoslezské fotbalové ligy mužů roku 1998, potvrzená ŘKF pro Moravu Přerov: Zbyněk Sedláček - brankař, Miroslav Lecián, Jan Obenrauch, Aleš Hrabalík, Július Mojžiš, Ladislav Beníček, Martin Lysoněk, Stanislav Strakoš, Miroslav Kučera, Pavel Frýbort a Stanislav Popelka. Vedení FC Slovácka Slavia: Grebeníček František - předseda občanského sdružení. Jiří Flašar - sportovní ředitel. Antonín Macháček - sekretář a sportovní manažer. Petr Zapletal - sekretář mládeže. Anna Michálková - ekonomka. Marie Šabátová - kustod. Jaroslav Boček - sekretář a hlasatel.
Ceny vstupenek a permanantek (prodej v sekretariátu FC pod tribunou): krytá tribuna Kč 35,- a permanentka Kč 390,-. Stání Kč 20,- a permanentka Kč 250,-. Zlevněné Kč 10,-.
Utkání 2. kola MSFL bude hrát Slovácká Slavia opět venku v Hranicích s FC Dukla SEKOPRT v sobotu 15. 8. 1998 v 16.30 hodin.
Jaroslav Boček







Tatran Poštorná - FC Synot Staré Město 1:1 (0:1)
Poštorná (Mil) - Týden nejvyšších soutěží zahájili fotbalisté i ve druhé lize a hned v zahajovacím kole svedl los proti sobě celky z jihu Moravy. Za velkého vedra sledovala derby početná divácká kulisa, která vytvořila velmi dobré sportovní prostředí. FC Synot se pustil do svého soupeře s plnou vervou a patřičným nasazením, když hned v úvodu měl gólovou příležitost Hlahůlek. Tatran se dostal poprvé před staroměstskou branku až ve 20., kdy zahrával svůj první rohový kop, zatímco hosté jich měli na svém kontě už pět. Poté ještě během krátké doby dvakrát zahrozil obraně Synotu rychlonohý Malár, to však bylo ze strany Poštorné do konce půle vše. Na druhé straně převaha dobře hrajících hostí vyústila v sérii trestných kopů, ze kterých však ještě nezapršelo. Gólový okamžik přišel ve 38., kdy se ve vápně dostal míč ke Kowalíkovi a jeho střelecký pokus skončil přesně u tyče - 0:1.
Po změně stran se však karta začala pomalu obracet. To domácí tým zvýšil agresivitu a záhy se dočkal vyrovnání. V 52. si po pravé straně naběhl do volného prostoru obránce Doležal a jeho výstavní pumelice skončila přesně pod břevnem Ondrůškovy svatyně - 1:1. V 55. pak Hlahůlek sólově prošel středem hřiště, ovšem jeho střele chyběla přesnost. Největší šanci Synotu ve druhé půli spálil Štěrba, když v 64. nedokázal překonat vyběhnuvšího brankáře Rabušice. Až do samého závěru pak získali domácí mírnou územní převahu, ale šanci si proti pozorně hrající obraně Synotu nevytvořili, takže zápas skončil zaslouženou dělbou bodů.
Ve 2. kole II. Gambrinus ligy přijede na Širůch v sobotu 15. srpna ještě v minulé sezoně prvoligový Atlantik Lázně Bohdaneč, začátek v 16.30 hodin. Ve stejný čas pak sehraje FC Synot v domácím prostředí přípravné utkání, které je na programu v úterý 11. srpna a soupeřem Starého Města bude slovanský celek SH Senice.
Branky: 52. Doležal - 38. Kowalík
ŽK: Malár, Jovanovski, Rabušic, Doležal - Bužek, Formánek, Kowalík, Trousil.
Rozhodčí: Filípek - Polák, Tulinger. Diváci: 3121.
Sestava FC Synot: Ondrůšek - Soldán - Trousil, Formánek - Štěrba, Bužek, Hlahůlek (87. Vojtěšek), Zapletal (89. Chlachula), Vajda - Kowalík (81. Lysáček), Holomek.
Trenéři po utkání:
Dušan Uhrin ml. (Poštorná): V domácí premiéře jsme chtěli samozřejmě vyhrát. V úvodním dějství jsme hráli zakřiknutě, což nahrálo hostím, kteří byli v této fázi lepší a po zásluze vedli. Nám pro změnu patřila druhá půle, kdy se podařilo skóre srovnat. Z naší strany mě trochu zklamala hra záložní řady, nakonec zápas skončil zaslouženou remízou.
František Komňacký (St. Město): Utkání nepostrádalo dramatičnost a mělo rozdílný průběh poločasů. S remízou jsem spokojen, protože z Poštorné si soupeři body vozit nebudou. Podali jsme solidní výkon ve všech řadách a jsem rád, že do mužstva dobře zapadli noví hráči.







Mládežnická kopaná
Župní přebor starších a mladších dorostenců
J. Otrokovice - Kroměříž 1:2 a 1:0, Slavičín - Hulín 3:5 a 3:3, Uh. Brod - Vacenovice 2:2 a 4:4, Morkovice - Bystřice p/H. 7:0 a 2:0, Holešov - Šardice 7:1 a 2:3, Kyjov - Slušovice 3:2 a 2:0, Kunovice - Brumov 0:2 a 3:3.

Župní soutěž dorostu - sk. A
Vel. Karlovice - Napajedla 1:1, St. Vsetín - Poličná 0:4, Malenovice - Všetuly 7:1, Kelč - Hošťálková 1:0, Mysločovice- Bylnice 6:3, Šťítná n/Vl. - SKP Zlín 5:3, Podlesí - Halenkovice 2:2.

Župní soutěž dorostu - sk. B
Šumice - Hluk 0:2, Rataje - Dol. Němčí odloženo, FC Veselí n/M. - Zborovice 1:0, Nedachlebice - Jalubí 2:1, Bojkovice - Bánov 1:3, Havřice - Polešovice 1:1, Jarošov - Statek Veselí 2:3.

Župní soutěž dorostu - sk. C
Strání - Bukovany 6:0, Rohatec - Prušánky 6:0, Velká n/V. - Hr. Lhota 1:0, Ždánice - Hovorany 7:1, Strážnice - Lipov 1:1, Vnorovy - Tupesy 7:1, Mutěnice - Dubňany 0:0.

Okresní přebor dorostu
Újezdec - Bystřice 7:1 (3:0). Coufalík 2, Bachůrek 2, Slynták, Škrabala, Bartoš - Masařík. Drslavice - Kněžpole 12:1 (8:0). Huňka 2, Šrámek 2, Vacula 2, Bulejka 2, Orlovský, Sýkora, Chvíla, Maleňák - Kaňa. Boršice - O. N. Ves 2:4 (1:3). Bukvald, Zapletal - Peprníček 3, Krystýn. Březová - Topolná 2:2 (1:1). Vacula R., Vojtek J. - Škára R., Foltýn R. Suchá Loz - Nedakonice 2:2 (0:0). Válek, Gregárek - Chlachula, Panáček. Buchlovice - Uh. Ostroh 4:4 (2:3). Kučík 3, Černý - Peprníček 2, Jurásek, Černý. Prakšice - Huštěnovice nehlášeno.

Okresní soutěž sk. A
Vlčnov - Traplice 5:0, Ostr. Lhota - Bílovice 2:1, Mistřice - Popovice 3:3, Babice - Březolupy 1:0.







Fotbalové výsledky
II. fotbalová liga
Bohemians - Třinec 3:0 (3:0). Branky: 6. a 22. Janeček, 14. Nikl. Rozhodční Holub. ŽK: Nikl, Janeček, Novák, Slezák - Kluz, Martínek. Diváků 2506.
SK Chrudim - MUS Most 2:2 (2:0). Branky: 11. Mašek, 40. Kovárník - 54. Novotný, 90. Broum. Rozhodčí Hlaváček. ŽK: Hodan, Ringel, Gabčo - Vašák, Salač. Diváků 418.
FC Vítkovice - HK Přerov 3:1 (0:1). Branky: 62. Klimeš, 72. Langer, 81. Chudý - 27. Hanko. Rozhodčí Hábl. ŽK: Klimeš, Chudý, Soták, Langer, Paták - Cigánek, Palát. ČK: 43. Cigánek. Diváků 720.
Lázně Bohdaneč - České Budějovice 0:2 (0:1). Branky: 30. Povišer, 53. Krejčí. Rozhodčí Kašný. ŽK: Bílek, Chorý - Janda, Kopecký. Diváků 873.
LeRK Prostějov - NH Ostrava 0:0 (0:0). Rozhodčí Řehoř. ŽK: Lučný - Opršál. Diváků 680.
VP Frýdek - Místek - Mladá Boleslav 2:2 (0:1). Branky: 58. Strnadel, 60. Moučka - 26. Mirabile, 57. Vokál. Rozhodčí Vrána. ŽK: Krajčík, Fryč, Strnadel - Cimbál, Tymich. ČK: 70. Tymich. Diváků 750.
FC Zlín - Česká Lípa 4:0 (1:0). Branky: 28. Dobeš, 52. Holík, 81. Jaroš, 87. Slončík. Rozhodčí Prokopenko. ŽK: Vlček - Rataj, Smola, Růžička, Ladra. Diváků 902.

MSFL
Krnov - Dukla Hranice 2:1, Olomouc B - Ratíškovice 0:1, Ostrava B - Kyjov 0:0, Uničov - Dolní Benešov 3:3, Vratimov - Zeman Brno 1:1, Dolní Kounice - Jihlava 2:4, Kunovice - Brno B 2:1, SK Hranice - Uh. Hradiště odloženo.

Divize sk. D
Brumov - Slušovice 6:2, Svitavy - Bystrc 1:1, BOPO Třebíč - Velké Pavlovice 1:1, Napajedla - Židenice 5:0, Mysločovice - Břeclav 2:4, Dolní Němčí - Uh. Brod 3:2, Znojmo - Slavičín 1:1, Zlín B - Polešovice 0:0.

Župní přebor
Velké Karlovice - Hluk 0:1 (0:0).V utkání průměrné úrovně byli lepší a fotbalovější hosté, častěji ohrožovali branku domácí, střelecky úspěný byl pouze Pinkava v 64. Domácí v závěru se snažili o vyrovnání, ale obrana hostí dobře dirigovaná Běhunčíkem byla pozorná. V závěru rozhodčí Šafář ze Zlína vyloučil domácím dva hráče - Šuláka a Janíka. 100 diváků.
Veselí n. M. - Hradčovice 2:1 (2:1). Úvod zápasu patřil domácím, kteří měli až do 30. drtivou převahu, ale pouze Vorálek v 19. překonal obranu Hradčovic. Další čtyři tutovky domácí hráči spálili. Hosté podnikali ojedinělé protiútoky, kdy při jednom z nich ve 26. domácí obrana faulovala v pokutovém území a Dýmal vyrovnal z pokutového kopu na 1:1. Druhou branku dali domácí ve 45. opět Vorálkem. Po změně stran ve 48. domácí Grabem neproměnili pokutový kop, a to výkon domácích značně ovlivnilo. Hosté hru vyrovnali, vytvořili si dvě tutovky, ale domácí gólman byl vždy na místě. V závěru utkání se domácí obávali o výsledek, ale skóre se již nezměnilo. 100 diváků, rozhodčí Mařák.
Břestek - V Otrokovice 1:1 (0:1). Domácí měli po většinu utkání optickou převahu, do vedení šli však hosté v 17. po trestném kopu Záhoráka. V nástupu do druhé půle domácí ve snaze vyrovnat nastolili drtivý tlak, ale branku se jim vstřelil nepodařilo. V závěru utkání domácí odcházeli už fyzicky, čehož využili hosté k nebezpečným situacím před brankou domácích. Když už se zdálo že hosté si odvezou tři body, jejich obrana vyrobila hrubku, kterou Janík potrestal vyrovnávající brankou v 90. 200 diváků, rozhodčí Chromek.
Bojkovice - Mikulčice 2:3 (1:0). V dramatickém utkání měli lepší první půli domácí, kteří svou převahu využili ke vstřelení branky Kubenou. Po změně stran se vývoj hry otočil, soupeř se zlepšil a otočil skóre na 1:2. Domácí stačili ještě vyrovnat Hořákem, ale to bylo z jejich strany vše a v 85. hosté dali vítěznou branku Buškem. 200 diváků, rozhodčí Dohnálek.
Bystřice p. H. - Kateřinice 5:0, Šardice - Morkovice 2:3, Podlesí - Kostelec 0:0, Hodonín - Hulín 0:0.

I. A třída skupina B
Bzenec - Nedakonice 1:1 (0:0). Domácí měli v utkání více ze hry, hosté ohrožovali branku domácích po brejkových akcích. Do vedení šli hosté v 65. zásluhou Burdy, v 80. domácí vyrovnali Janásem na 1:1.
Rohatec - Uh. Ostroh 3:0 (2:0). Jednostranná záležitost domácích, kteří měli trvalou převahu, hostující brankář viděl už v 15. po ruce mimo pokutové území červenou kartu, za domácí dávali branky Zicho, Koplík, Domanský.
Újezdec - Kvasice 1:0 (1:0). Ve vyrovnaném utkání si oba týmy vytvořily několik šancí, vstřelecky se prosadil pouze Franc ve 43.
Ždánice - Prakšice 0:0. Domácí měli po celý zápas výraznou převahu, vytvořili si pět stoprocentních šancí, ale se střelbou byli v tomto utkání na štíru. Nakonec se mohli z vítězství radovat hosté, ale v samém závěru utkání svou šanci neproměnili.
Nedachlebice - Jalubí 3:0 (2:0). V zajímavém utkání si hosté vytvořili dvě pěkné příležitosti, které však neproměnili. Naopak domácí Vašek a Kaňovský v prvním poločase dali dvě branky Nedachlebic. Po změně stran to byli opět hosté, kteří se snažili skorigovat skóré, ale domácí Janků pečetil výrazné vítězství domácích.
Boršice - O. N. Ves 3:1 (2:1). V utkání velmi dobré úrovně šli jako první do vedení domácí ve 26. Ondrůškem, hosté ve 31. z trestného kopu vyrovnali Vlkem na 1:1. Ve 42. utekl sólem přes celou půlku Kuzma, dal hostujícímu brankáři housle a dostal tak domácí opět do vedení. Po změně stran hned ve 45. zvýšil vedení na 3:1 Kuzma z pokutového kopu. Ten kopali také hosté v 85. Zajícem, ale jeho pokus brankař Smýkal chytil. Domácím chyběli Pekárek a Kočenda, kteří byli na dovolené. V dresu domácích se poprvé objevili Matějíček a Hromada, hostům podepsali přestup Zajíček a Vlk z Kunovic.
Vacenovice - Vracov 1:1.

I. B třída skupina B
Jarošov - Morkovice B 2:2 (0:1). Ve vyrovnaném utkání domácí přišli o vítězství v poslední minutě, kdy se hostům podařilo vyrovnat. Branky domácích Komárek a vlastní.
Střílky - Koryčany 2:2, Lubná - Roštění 0:0, Malenovice - Žeranovice 0:0, Všetuly - Luhačovice 2:2, Mladcová - SKP Zlín 2:0, Zdounky - Lůžkovice 3:4.

I. B třída skupina C
Strání - Mutěnice 2:11 (2:6). Hostující mužstvo patří k favoritům soutěže, což potvrdilo i na hřišti ve Strání a už po 20. si vytvořilo pětibrankový náskok a o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. V závěru poločasu Petlak dvěma brankami korigoval. Po změně stran hosté kontrolovali bezpečně vývoj hry. Jejich branky dali Málek 5, Joch a Grmela po 2, Široký, Lamáček.
Slavkov - Zlechov 3:2 (0:0). Po bezbrankové první půli hru velmi ovlivnilo nastoupení kanonýra Machálka, domácí měli v úvodu druhé půle výraznou převahu, kterou využili k tříbrankovému vedení. Dvakrát se trefil Kaděra, nová posila ze Strání, a jednu přidal Machálek. Hostům se v závěru utkání podařilo snížit Velcrem a Vaňkem na 3:2, domácí však své vítězství obhájili.
Kyjov B - Tupesy 1:0 (0:0). Hosté přišli o cennou remízu a v samém závěru utkání, když v 88. dal domácí Drobil jedinou branku zápasu.
Velká n. Veličkou - Hr. Lhota 1:1, Žarušice - Milotice 2:0, Strážnice - Lipov 0:4, Kněždub - Dubňany 1:0.

Okresní přebor muži
Slovácká Slavia B - Horní Němčí 3:1 (2:1)
Utkání se hrálo za stálé převahy domácích, kteří řadu dalších vyložených šancí neproměnili. Branky za domácí Chaloupka, Svoboda a Prekop, za hosty Špaček. Řídil Hůlka z Uh. Hradiště, sledovalo 100 diváků.
Vlčnov - Pitín A 1:1 (1:1)
Utkání na obou stranách velmi nervozní. Domácí měli blíže k vítězství, ale jejich střely zastavily dvakrát tyče. Branky domácích Koníček, za hosty Šimoník. 100 diváků, řídil Husár z Domanína.
Šumice - Dolní Němčí 4:0 (4:0)
V horkém odpoledni byli domácí lepší a dle výsledku ve druhém poločase odpočívali. Branky za domácí Šmíd 3, Jurásek. Řídil Kostelníček z Jalubí, 80 diváků.
Ostrožská Lhota - Traplice 4:1 (2:1)
Ve velmi tvrdém utkání hlavně ze strany hostů domácí mužstvo nováčka soutěže jasně přehrálo a zaslouženě zvítězilo. Nervozitu a tvrdost dokumentují 3 vyloučení. Branky domácích Skopal M. 2, Skopal R. a Krátký - za hosty Zimčík. Řídil Martinák z Veselí, 200 diváků.
Ořechov A - Kudlovice 2:2 (1:1)
Ve vyrovnaném utkání se soupeři rozešli smírně. Branky domácích Taťák 2, za hosty Vaculík 2. Řídil Melichárek z Nedachlebic, 130 diváků.
Nivnice - Buchlovice 2:2 (0:1)
Domácí byli po celé utkání lepším mužstvem, ale nedokázali využít gólových šancí, a tak utkání skončilo nerozhodně. Hosté vyrovnali šťastným gólem v 96. minutě. Branky za domácí Kapsa a Bortl, za hosty Cigoš a B. Marek. Řídil Šťastný z Uh. Hradiště, sledovalo 130 diváků.
Březolupy - Hluk B 1:1 (1:0)
Domácí byli v průběhu utkání lepší, ale když spálili 4 vyložené šance, nemohlo utkání skončit jinak, než nerozhodně. Branku domácích vstřelil Čižmář, za hosty vyrovnal Vaculík. Řídil Katrňák z Jalubí před návštěvou 100 diváků.

III. třída skupina A
Mistřice - Osvětimany 1:2, Slovácko - Huštěnovice 2:0, Jalubí B - Bílovice 3:1, Sušice - Kněžpole 0:3, Medlovice - Kostelany 4:4, Babice - Topolná 1:3.

III. třída skupina B
Březová - Hradčovice B 4:1, Bánov - Drslavice 1:2, Korytná - St. Hrozenkov 4:6, Přečkovice - Bystřice 2:1, Suchá Loz - Boršice 2:2, Havřice - Podolí 2:1.

IV. třída skupina A
Boršice B - Popovice 3:2, Částkov - Zlámanec 0:2, Košíky - Jankovice 5:0, Ořechov B - Mařatice 6:1.







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund