Číslo: 39
29.09.1997
Článků: 39

Titulní
Uherskohradišťsko
Ze
Kultura
Pro
Pošta
Horoskop
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


25 KANOISTICKÝCH MEDAILÍ Z REPUBLIKY
SLOVÁCKÁ ŠACHOVÁ ŠKOLA
40. ročník Slováckého běhu
Slovácká Slavia - Karviná 0:5 (0:4)
Hanácký FK Přerov - FC Synot Staré Město 0:0
FC Veselí n. Moravou - FC Synot Staré Město 0:4 (0:2)
FC TJ Kunovice - ČSK Uh. Brod 0:0
Fotbalové tabulky





25 KANOISTICKÝCH MEDAILÍ Z REPUBLIKY

Stříbrné kajakářky ve veřejném závodě nejmladších žaček v rámci M-ČR v Týně nad Vltavou. Zleva Petra Basovníková a Iveta Kusáková (Ostrožská Nová Ves). - Foto: vp
Týn nad Vltavou (vp)- Poslední vrcholný závod letošní kanoistické sezóny na domácích vodách - mistrovství České republiky na dlouhých tratích, a závěrečný, šestý závod Českého poháru absolvovali vodáci v nové lokalitě. Pořadatelé z Týna nad Vltavou vytyčili 500 metrovou dráhu na soutoku řek LUŽNICE a VLTAVY u Nového Dvora. Za všeobecné spokojenosti účastníků ze čtyř desítek oddílů celé ČR mohli přítomní diváci, sponzoři, média a televize sledovat napínavé boje o poslední mistrovské tituly. Kategorie od žactva (13-14ti letí) až po veterány (nejstar. 70 let) sváděly dramatické souboje na kilometrovém okruhu. Ve veřejném závodě se představili nejmenší vyznavači pádel na minikajacích a deblkánoích.
Odpolední program byl vyhrazen pro nemistrovské závody na 500 metrové trati o další body do pohárové žebříčku. Opět úspěšně prošli sítem rozjížděk, mezijízd a finálových bojů kanoisté, kajakáři a kajakářky z oddílu kanoistiky TJ Ostrožská Nová Ves. Ve všech závodech získali úctyhodných 25 medailových umístění, i když poslední závod sezóny nebyl až tak významný. Vůbec nejúspěšnějším zavodníkem ze Slovácka se stal čtrnáctiletý kanoista Martin MINAŘÍK, trénující pod taktovkou Luďka ONDRAČKY. Ve všech čtyřech startech se radoval z vítězství ! Na obou mistrovských tratích získal titul mistra ČR, v závodě deblkánoí dokonce s hranickým CHMELAŘEM, pádlujícím na stejnou stranu !!! Zbylá dvě první místa vyjel na 500 metrové trati.
Vicemistry České republiky na pětikilometrové trati se pro tento rok stali kanoista Jiří MAREK, kajakáři Pavel KUSÁK, Petr POSPÍŠIL a odchovanec Michal LAGA na deblkajaku, bronz získali na deblkanoi Tomáš KUSÁK s Jiřím MARKEM, deblkajaky Vítězslav KOLÁŘ - Bohumil KUSÁK, Marek KROUPA - Petr POSPÍŠIL a Pavel KUSÁK spolu s dalším novoveským odchovancem Vlastimilem BASOVNÍKEM, na singlkajaku ještě Michal LAGA. Mezi mladšími žáky potvrdili postavení Ostrožské Nové Vsi v absolutní špičce kanoisté Zdeněk JIRÁSEK a Vojtěch RECHTIG, kajakář Lubomír BOTEK a děvčata Petra BASOVNÍKOVÁ a Iveta KUSÁKOVÁ. Z výkonů na 500 metrové trati nutno vyzvednout třetí místa kajakáře Luboše POJEZNÉHO a kanoisty Richarda BOČKA na C 2 spolu s pardubickým BUNDOU mezi dospělými, dále vítězství kajakáře Pavla KUSÁKA a kanoisty Jakuba HIRŠE spolu s kojetínským JANOUŠKEM na deblkanoi.
Mezi dospělými 18. dojel Luboš POJEZNÝ /ONV/, který v deblkajacích s pražským ŠÁROU obsadil šesté místo. V kategorii kanoistů novoveský KOTAČKA, který se umístil na 16.místě.

NADĚJE V RAČICÍCH
Do výběru olympijských nadějí České republiky /27.-28.září/ byli nominováni z Ostrožské Nové Vsi kajakáři Pavel KUSÁK, jeho bratranec Bohumil KUSÁK a kanoista Jakub HIRŠ.







SLOVÁCKÁ ŠACHOVÁ ŠKOLA
Staré Město (HA) - Dne 10. - 12. října 1997 zahajuje Moravskoslezská šachová liga 6-ti členných družstev mladšího dorostu v Holešově. Tuto druhou nejvyšší soutěž České republiky hrají i dvě družstva Slovácké šachové školy Jiskry Staré Město. Trenér Ing. Hora V. a Horsák Ant. mají k dispozici tyto hráče:
A - družstvo: Bažant Petr, Serdamba Cege, Sháněl Jaroslav, Trubačík Zbyněk, Studený Radovan, Noha Michal, Borošová Zuzana, Motyková Zuzana, B - družstvo: Trubačík Pavel, Novák Jakub, Hlaváček P., Hlaváček M., Trubačík Jos., Pavlica P., Stodůlka V., Trubačíková I., Trubačík J.
Pořadí družstev podle čísla losů:
1. Lokomotiva Brno B 2. Sokol Bedřichov 3. Tatran Poštorná 4. Náměšť nad Oslavou B 5. SŠŠ Jiskra St.Město A 6. SKP Holešov 7. SŠŠ Jiskra St.Město B 8. Agentura 64 Grygov 9. Frýdek-Místek B 10. Frýdek-Místek C 11. TJ VOKD Poruba 12. Frýdek-Místek D
K favoritům této soutěže patří Frýdek-Místek B a Jiskra St.Město A.
Dne 4. října 1997 uspořádá s pověřením OŠS šachový oddíl TJ Jiskry Staré Město Okresní přebor jednotlivců žákyň a žáků v šachu. Startují žáci narození 1982 a mladší. Začátek je v 9.00 hodin v sokolovně. Zveme všechny děti k hojné účasti!







40. ročník Slováckého běhu
Uh. Hradiště (KT) - Atletický klub TJ Slovácká Slavia Uh. Hradiště zve všechny příznivce běhu na jubilejní 40. ročník tradičního běhu v Uh. Hradišti, který se uskuteční v rámci oslav 740 let založení našeho královského města. Závod se poběží jako součást poháru o nejlepšího běžce a běžkyni České republiky. Součástí Slováckého běhu je v letošním roce i nesoutěžní lidový běh pod heslem Běháme pro zdraví s VZP ČR na trati 1250 m. Všichni účastníci tohoto běhu obdrží po jeho absolvování tričko s emblémem poháru a ponechají si také na památku své nesoutěžní startovní číslo. Nejlepší škola, skupina, klub, atd. s největším počtem účastníků, získá soubor míčů ADIDAS (kopaná, volejbal, basketbal) nejméně šest dalších účastníků obdrží po vylosování další míče. Přihlášky a informace získáte na adrese:
Květoslav Tichavský, Moravní nám. 397, 686 01 Uh. Hradiště, TZ 0632/52 28 01, TB 0632/55 40 60.







Slovácká Slavia - Karviná 0:5 (0:4)
Kunovice (JOH) - Slovácká nastoupila proti třetímu mužstvu druholigové tabulky Karviné na domácím hřišti Bělinka v Kunovicích s úmyslem sehrát vyrovnanou partii. Ovšem brzy zůstalo pouze u úmyslu, neboť hned ve 4. minutě zaváhal Kučera, přes kterého se přehnal Kotrys, jehož centr zcela volný Tuma pohodlně usměrnil do branky Slovácké - 0:1. O pět minut později se situace téměř opakovala, na levé straně se uvolnil Kubeš, tentokráte zaspal Zubík a byl to opět Tuma, který hlavou zvýšil na 0:2. Zcela do kolen Slováckou poslala 20. minuta, kdy z rohu trestňáku nakopl míč Kubeš a jeho lob skončil za překvapeným Zubíkem. Hosté si i poté vytvořili několik šancí, které jim však Zubík zlikvidoval. Těsně před přestávkou v 43. minutě si ve vápně povyskočil znovu kanonýr hostů Tuma a jeho hlavou zahraný míč vymetl růžek branky Slovácké. Tuma se tak již potřetí zapsal do střelecké listiny a bylo jen udivující, že trenéři Slovácké i nadále na něj tvrdošíjně nechávali hrát osobku nedůrazného Štverku.
Ve druhém poločase hosté značně slevili ze svého nasazení, a proto se hra vyrovnala a do šancí se dostávali i hráči Slovácké, avšak v brance Karviné stál neprůstřelný Barcuch, který zlikvidoval tři vyložené šace domácího Mydla. Nepříjemnou rukavici zajistil domácím v 78. minutě hostující Šulák, který prostřelil rozestoupivší se zeď Slovácké a stanovil tak konečný výsledek na ostudných 0:5.
Branky: 4., 9. a 43. Tuma, 20. Kubeš, 78. Šulák. ŽK: Marx - Kubeš, Bielan. Diváci 471.
Sestava Slovácké: Zubík - Kučera - Frýbort, Řezník, Štverka - Korytář (60. Buchta), Fryč, Minář - Mydlo, Marx (37. Malůš), Sedlář. Trenéři Vařecha a Kusák. Řekli po utkání: Trenér Karviné Jaroslav Netolička: Chtěli jsme utkání rozhodnout rychle a to se nám také po chybách domácích hráčů podařilo. Spoléhali jsme na naši výškovou převahu, která také rozhodla u většiny branek.
Domácí trenér Petr Vařecha: Pokud s tak zkušeným mužstvem jakým je Karviná prohráváte ve 20. minutě 3:0, pak není již co řešit. Myslím, že pokud se kádr kvalitně nedoplní, pak ve druhé lize nemáme šanci.
Sportovní manažer Antonín Macháček: Bylo to velmi špatné. Předpokládám, že bude muset dojít ke změně nejen na místech trenérů, ale i některým hráčům, kteří si byli svými místy až příliš jistí, by nezaškodilo se podívat na příští zápasy z lavičky.

Emil Řehák do Slovácké?
Nejenom na utkání Slovácké Slavie s Karvinou, ale i na nedělním derby Kunovic s Uh. Brodem si mohl pozorný fanoušek povšimnout elegantního muže v tmavých brýlích pana Emila Řeháka. Jelikož v kuolárech se mnohé povídalo, zeptali jsme se samotného Emila Řeháka, co je pravda na tom, že by měl on vstoupit do fotbalu Slovácké Slavie. Jeho odpověď byla následující: Ano, je pravda, že jsem funkcionářům Slovácké Slavie nabídl svou pomoc. Projevil jsem zájem pomoci klubu svými zkušenostmi i svými známostmi. Zda k tomu však dojde, to nezáleží jen na mojí osobě. Vše je teprve v jednání.
Dodejme jen, že Emil Řehák je bývalý manažer FC Zlín a bratr současného prezidenta zlínského fotbalu pana Jana Řeháka.







Hanácký FK Přerov - FC Synot Staré Město 0:0
Přerov (Mil) - Utkání mužstev ze špice druholigového pole slibovalo boj na ostří nože. Začalo se taky pěkně zhurta, kdy už ve 2. dělová střela v podání domácího Nečase jenom zasvištěla těsně nad břevnem Ondrůškovy svatyně. Na druhé straně v 7. dostal ideální příhru do vápna Švancara, ale jeho tutovku reflexivně vykopl nohou brankář Vorel a stejně neúspěšně se vedlo o minutu později v další čisté příležitosti Doškovi. V tento moment mohlo být pro hosty vymalováno. Po rušném úvodu se tempo zklidnilo a blízko ke skórování byli ve 25. opět hosté, ale míč z Lysáčkovy hlavy těsně minul pravou tyč. Domácí hrozili pouze ze standartních situací zahrávaných zkušeným Dostálem a po dlouhých autových hodech Nečase, obrana St. Města však byla vždy na místě. Taky ve druhé půli byli aktivnější hosté a v 56. se pořádně opřel do míče Došek, ale jeho střelecký pokus skončil na břevně. Největší šanci ke skórování pak spálil v 70. Lysáček, který své sólo zakončil pouze střelou do náruče brankáře.
V 76. se vyznam enal brankář Ondrůšek, jehož akrobatický zákrok zabránil Nečasově hlavičce v cestě do sítě. Nakonec tedy zápas skončil plichtou, ale hosté měli k plnému bodovému zisku rozhodně blíže. Před zhruba tisícovkou diváků rozhodoval s přehledem Santarius z Města Albrechtic, nad jehož verdikty domácí tribuna neobjektivně bouřila.
Sestava FC Synot: Ondrůšek - Soldán - Palčík (64. Zapletal), Vojtěšek - Štěrba (88. Kaizar), Hlahůlek, Bužek, Lysáček (72. Haspra), Vajda - Došek, Švancara.
Trenéři po utkání: Dan Matuška (Přerov) - Nedokázali jsme překonat dobře organizovanou obranu soupeře a vytvořit si brankové příležitosti. Naopak hosté si šance vypracovali, naštěstí pro nás je nezužitkovali. Bylo to takové zvláštní utkání, kdy rozhodčí často kouskoval hru a ublížil tak její větší plynulosti.
František Komňacký (St. Město) - Do 20. minuty jsme měli zápas rozhodnout a bylo po starostech. V obranné fázi jsme utkání zvládli na jedničku, když domácí hrozili pouze ze standartních situací. I přesto, že jsme měli více šancí, osobně jsem s bodem spokojený.
V 9. kole II. Gambrinus ligy se v sobotu 4. října ve Starém Městě představí 1. FC Brmmer Česká Lípa, začátek je v 16 hodin.







FC Veselí n. Moravou - FC Synot Staré Město 0:4 (0:2)
Mor. Písek (Mil) - Předehrávané utkání II. kola poháru ČMFS - Raab Karcher Cup bylo sehráno na trávníku v Moravském Písku, kde má FC Veselí svůj podzimní azyl. I v silně kombinované sestavě měli hosté herně a technicky navrch, proti čemuž nasadil divizní celek zvětšenou bojovnost. Výhrou a postupem tak favorit splnil povinnost a ve III. kole, které je na programu až 27. října, se utká s vítězem duelu Dolní Benešov - Opava. Při předpokládané výhře prvoligového Kaučuku se bude hrát ve Starém Městě, v opačném případě pojede Synot do Dol. Benešova.
Branky: 1. Vacula, 36. Došek, 81. a 86. Švancara.
Sestava FC Synot: Krabec - Soldán - Palčík, Bužek (46. Vajda) - Racek, Vacula, Hlahůlek (72. Lysáček), Zapletal, Kaizar - Došek (46. Švancara), Haspra.







FC TJ Kunovice - ČSK Uh. Brod 0:0
Kunovice (JB) - V 9. kole MSFL a v okresním derby utkání Klvaňa ve 2. z přímého trestného kopu brankáře Martínka nepřekonal. V 15. kapitán mužstva Kočica pohotově vystřelil těsně nad levým vinklem . V 19. Skopalík poslal míč vedle tyče do autu. Ve 23. se po pravé straně prokličkoval Chlachula, jeho střelu nebo nahrávku stačil golman Máčala vyrazit, míč se dostal k Ferencovi, jehož dorážka skončila nad břevnem. Ve 27. po rohovém kopu Klvani hlavičkoval kapitán mužstva ing. Svoboda nad branku. Ve 36. střela Tomečka byla nepřesná. Ve 43. po centru Klvani hlavou se do černého netrefil Vlk.
Ve 48. se v šanci ocitl Vlk, ale míč putoval podél celé branky do autu. V 53. Antl byl tísněn a nestačil zakončit útočnou akci. V 61. po rohovém kopu neměl přesnou mušku v koncovce Strakáč a hlavou neskóroval. V 70. Bobčík sice obstřelil golmana, ale míč šel podél brankové čáry do zázemí. V 76. pěkně vypálil Gabriel a míč směřující mezi tři tyče nešťastně trefil Bobčíka. V 77. Kopčil vítězný gól nezaznamenal. V 81. nebezpečnou střelu brankář Martínek stačil vyboxovat do pole a duel skončil nakonec smírně 0:0, což je úspěchem ČSK. V jeho dresu debutoval Tomáš Čapka ze Zlína. Před 1150 platícími diváky rozhodoval Bravčinský z Orlové - Lutyně. ŽK: 22. Bobčík, 44. Bičánek, 83. Josefík a 88. ing. Svoboda - 8. Chlachula, 59. Ferenc, 60. Kočica a 76. Kociňák.
Sponzorem utkání byly firmy DUO SPORT spol. s.r.o. Uh. Hradiště, ATV Zdeněk Večeřa Kunovice a obchodní firma Čajka - průmyslové zboží Kunovice, které do divácké tomboly věnovaly 18 pěkných cen.
Kunovice: Máčala - Strakáč - Josefík, Soukeník, Bičánek (46. Gabriel) - Skopalík (46. Kopčil), Svoboda, Bobčík (79. mgr. Zajíček), Klvaňa - Vlk, Soviš.
Trenér mgr. Ladislav Jánský hodnotí toto utkání následovně: Proti primitivní obraně soupeře jsme se nedokázali prosadit. Třikrát šel míč po brankové čáře do autu a naši útočníci stojí bez jakékoliv snahy jít za míčem, snad ani gól dát nechtěli. Dozrál na to čas udělat v sestavě radikální změny. Čekat dál na zázraky ve stávajícím složení by se nám mohlo vymstít. Početní publikum jsme totálně zklamali. Hráči si ani neuvědomují, že na ně chodí nejvíce lidí z celé MSFL a s tímto že hazardují.
Uh. Brod: Martínek - Cahyna - Kociňák, Bílek, Ferenc - Chlachula, Kočica, Mahdalík (71. Plášek), Tomeček (86. Němčický) - Antl, Čapka (89. Mahdal).
Trenér Antonín Jurča po utkání řekl: Na stadion Bělinka jsme přijeli s úmyslem uhrát bid. Snažili jsme se narušit akce soupeře a pokrýt osobním strážením nejlepší jednotlivce, což se nám dařilo. Na obou stranách hráči měli řadu vyložených příležitostí a proto nemohlo slušně hrané derby dopadnout jnak a po zásluze skončilo bezbrankovou remízou. Podržel nás golman Martínek a velmi dobře hrál levý obránce Ferenc. Jinak bych chtěl poděkovat svým svěřencům za bojovnost a zodpovědný přístup k plnění taktických úkolů. V hodovou sobotu hostíme Uničov a chtěli bychom konečně vyhrát a bojovat o záchranu v ligovém ročníku.
Kunovice v sobotu 4. října 1997 pojedou do Dolního Benešova v 6.15 hodin. Začátek je v 10.15 hodin.







Fotbalové tabulky
II. liga
Most - Zlín 0:0, Poštorná - Vítkovice 4:1, Uh.Hradiště - Karviná 0:5, Fr.-Místek - Prostějov 1:0, Blšany - Bohemians 4:1, Ústí n.L. - Třinec 1:3, Přerov - St. Město 0:0, Č.Lípa - Chrudim 2:3

	1.	Blšany		7	1	0	23:6	22
	2.	Karviná		6	1	1	11:2	19
	3.	Přerov		5	2	1	8:4	17
	4.	St. Město	4	3	1	17:8	15
	5.	Poštorná	5	0	3	13:7	15
	6.	Bohemians	4	2	2	13:9	14
	7.	Chrudim		4	2	2	12:9	14
	8.	Č.Lípa		4	0	4	12:13	12
	9.	Třinec		3	2	3	8:6	11
	10.	Zlín			5	2	5:6	8
	11.	Fr.-Místek	2	2	4	9:11	8
	12.	Prostějov	1	4	3	7:8	7
	13.	Most		1	3	4	3:7	6
	14.	Vítkovice	1	1	6	4:13	4
	15.	Ústí n.L.	1	1	6	4:21	4
	16.	Uh.Hradiště	0	1	7	1:20	1


Župní přebor
Hluk - Hulín 0:1 (0:1). Vyrovnané utkání rozhodla šťastná branka Adámkoviče v 45. minutě po rohovém kopu. Domácí se po poločase snažili vyrovnat, ale obrana soupeře udržela čisté konto. 150 diváků, řídil Vrba.
Újezdec - Kostelec 1:3 (0:1). Favorizovaní hosté vedli už 3:0, když se domácí střelcům nedařilo a nastřelili pouze dvakrát tyč. Teprve pak se trefil Králík, ale jen zkorigoval výsledek. ČK: Franc - Lehký. 200 diváků rozhodčí Kopecký.
Morkovice - Hradčovice 6:0 (3:0). Ani nová posila Hradčovic Jirka Flašar nezabránil výrazné porážce. Domácí hráli s chutí a svou převahu vyjádřili brankami Novotného 3x, Handla, Parobka a Janeckého. 400 diváků.
Napajedla - Bojkovice 4:1 (4:1). Hosté hned v úvodu zápasu vyrobili hrubku po rohovém kopu a inkasovali. Rozhodující pro vývoj utkání byly momenty po 20. minutě, kdy domácí dali na 2:0 a hostům byl vyloučen D. Miča. Přesilovku Napajedelští využili vzápětí a dvěma slepenými góly zvýšili na 4:0. O minutu později Běhunčík z přímého kopu ze 30 metrů překvapil domácího brankáře a vstřelil čestný gól. Další průběh zápasu byl vyrovnaný, Bojkovičtí i v oslabení několikrát nebezpečně zaútočili. Řídil Zálešák, 150 diváků.
Bystřice p.H. - Hodonín 8:0 (5:0), Mikulčice - V. Otrokovice 1:2 (1:2), V. Karlovice - Podlesí 5:0 (4:0), D. Bojanovice - Šardice 1:1 (1:0).
Tabulka střelců: 12 - Skopal (Bystřice),11 - Jaroš (Napajedla), 8 - Panák (Hulín), Novotný (Morkovice), 7 - Olša M. (Bystřice),
L. Urbánek (Mikulčice), 6 - P. Ondřejka (V. Karlovice), 5 - Trávníček (Hodonín), Maceček, Jurečka (V. Karlovice), Malík (Bystřice), Beňo (Podlesí), Koníček, Lux (Hradčovice), Hořák (Bojkovice).

	1.	Bystřice	8	1	0	33:8	25
	2.	Hulín		7	0	2	21:12	21
	3.	V. Karlovice	6	2	1	25:9	20
	4.	Napajedla	6	2	1	19:8	20
	5.	Kostelec	5	3	1	21:13	18
	6.	Morkovice	5	2	2	23:8	17
	7.	Mikulčice	4	0	5	16:13	12
	8.	Šardice		3	2	4	11:11	11
	9.	V. Otrokovice	3	2	4	13:15	11
	10.	D. Bojanovice	3	2	4	12:19	11
	11.	Hodonín		3	0	6	21:26	9
	12.	Bojkovice	2	2	5	20:20	8
	13.	Hluk		2	1	6	9:23	7
	14.	Hradčovice	2	1	6	17:32	7
	15.	Podlesí		2	0	7	12:32	6
	16.	Újezdec		1	0	8	10:34	3


I. A třída sk. B
Nedakonice - Vacenovice 1:1 (1:0). V nervózně hraném utkání se domácí ujali vedení již v 5. minutě Cigošem. Ve 28. uviděl domácí Rainberk ČK, po změně stran hosté využili přesilovku v 75. Novákem.
Kvasice - Prakšice 4:0. Domácí potvrdili roli favorita a výrazně zvítězili, když se střelecky prosadil Chytrý, autor 3 branek.
Jalubí - O.N. Ves 1:0 (0:0). Ve vyrovnaném utkání domácí dali branku v 90. minutě z pokutového kopu Struhaře. Poražení se cítí verdiktem rozhodčího Drozdyho poškozeni.
Uh. Ostroh - SKP Zlín 2:5. Domácí měli problémy s obrannou hrou a už v 18. minutě prohrávali 0:3. Pak se zlepšili, snížili skóre, ale na více už neměli sil. Branky za Ostroh Hlůšek a Nikl.
Nedachlebice - Břestek 2:1 (2:1). Utkání velmi dobré úrovně, domácí měli více štěstí při zakončení útočných akcí. Branky Vašek a Bílý, za hosty Buráň.
Ždánice - Rohatec 6:3.

	1.	Ždánice		5	1	2	19:13	16
	2.	Nedachlebice	5	1	2	14:10	16
	3.	Kvasice		5	0	3	20:14	15
	4.	Vacenovice	3	4	1	11:8	13
	5.	O.N.Ves		4	1	3	12:12	13
	6.	Nedakonice	3	3	2	15:11	12
	7.	Bzenec		4	0	4	13:10	12
	8.	Břestek		4	0	4	15:15	12
	9.	Rohatec		3	3	2	17:19	12
	10.	J. Otrokovice	3	2	3	15:14	11
	11.	Jalubí		2	3	3	12:13	9
	12.	SKP Zlín	2	2	4	15:17	8
	13.	Uh. Ostroh	1	1	6	12:22	4
	14.	Prakšice	1	1	6	9:21	4


I. B třída sk. B
Boršice - Zdounky 4:0 (1:0). Utkání se hrálo za stálé převahy domácích, ti se po změně stran prosadili i střelecky. Hosté branku vážněji neohrozili. Autoři branek za Boršice Kuzma, Kudela, Ondrůšek a Pekárek.
Strání - Prasklice 2:1 (2:1). Straňanští byli lepší v I. půli, jejich branky dali Straňák a Šimek. Po změně stran diktovali hru hosté, ale pozornou obranu vítězů nepřekonali.
Jarošov - Roštění 0:3 (0:3). O výsledku bylo rozhodnuto už do přestávky, kdy hosté proměnili své šance. Jarošovským se na hřišti v Bílovicích nedařilo a vyšli střelecky naprázdno.
Lubná - Všetuly 0:1, Žeranovice - Lůžkovice 1:4, Morkovice B - Koryčany 1:1, Mladcová - Malenovice 4:1.

	1.	Mladcová	7	1	0	25:8	22
	2.	Všetuly		6	1	2	11:9	19
	3.	Boršice		5	1	3	22:10	16
	4.	Prasklice	5	0	3	15:11	15
	5.	Strání		5	0	3	19:15	15
	6.	Koryčany	4	2	2	16:9	14
	7.	Roštění		4	1	3	12:13	13
	8.	Lůžkovice	4	0	4	13:17	12
	9.	Malenovice	3	1	4	11:13	10
	10.	Jarošov		2	2	4	15:17	8
	11.	Žeranovice	2	2	4	8:19	8
	12.	Zdounky		2	1	5	12:12	7
	13.	Lubná		1	0	7	8:24	3
	14.	Morkovice B	0	2	6	8:18	2


I. B třída sk. C
M. Písek - Zlechov 0:6 (0:3). Domácí mají velké problémy s kádrem, hosté toho dokonale využili a výrazně zvítězili. Branky hostů Velcr 2, Kedra 2, Obdržálek a Rosůlek.
Tupesy - Kněždub 2:1 (1:1). Hosté se ujali vedení Bajkem, ještě do přestávky však vyrovnal Zámečník. Stejný hráč po změně stran zužitkoval převahu domácích ke vstřelení branky a následnému těsnému vítězství.
Mutěnice - Milotice 3:2, Vracov - H. Lhota 4:1, Žerošice - Dubňany 2:0, Velká n. Vel. - Kyjov B 3:0, Strážnice - Vřesovice 5:2.

	1.	Kněždub		6	0	2	21:8	18
	2.	Tupesy		5	1	2	17:15	16
	3.	Kyjov B		5	0	3	20:15	15
	4.	Vracov		4	2	2	15:9	14
	5.	Hroz.Lhota	4	1	3	12:9	13
	6.	Žarošice	4	1	3	13:13	13
	7.	Mutěnice	4	0	4	13:12	12
	8.	Vřesovice	3	2	3	17:15	11
	9.	Milotice	3	2	3	15:13	11
	10.	Velká n.V.	3	1	4	15:12	10
	11.	Zlechov		3	1	4	13:14	10
	12.	Strážnice	2	1	5	14:17	7
	13.	Dubňany		1	4	3	6:13	7
	14.	M. Písek	1	0	7	9:35	3


Okresní přebor
Hor. Němčí - Slavkov 2:3 (2:1) - Utkání začalo se zpožděním, neboť hosté čekali na krále střelců p. Machálka. V prvním poločase byli domácí lepším mužstvem a po zásluze vedli 2:1 brankami Pospíška a Ondry, za hosty snižoval Zámečník. Ve druhém poločase se hra vyrovnala i díky hlavnímu rozhodčímu Švejcarovi z Mutěnic, který v 67. min. domácím vyloučil dva hráče Janču a Pospíška. I v devíti hráčích se domácí snažili avšak proti 12 hráčům včetně rozhodčího se těžko hraje kopaná. Hosté nakonec otočili utkání 2 brankami Machálka. Sousedské derby sledovalo 250 diváků.
Ořechov - Březolupy 3:1 (3:0) - Na hody se v Ořechově neprohrává, což potvrdili domácí střelci v pěkném zápase zaslouženým vítězstvím. Branky za domácí Kolář, Kotek, Čožík, za hosty Čejka. Před 150 diváky řídil Ujčík z Hradiště.
Buchlovice - Bílovice A 2:3 (0:3) - Domácí utkání podcenili a ani drtivý tlak nenapravil hrubé chyby prvního poločasu. Branky Horák, Grebeň, za hosty Johaník, Hájek a Tomek. Velmi dobrý výkon podal brankař hostí Grygar. Řídil Kostelníček z Jalubí, 150 diváků.
Vlčnov - Kudlovice 4:1 (1:0) - Domácí byli po celý zápas lepším mužstvem a po zásluze zvítězili. Branky Junaštík 2, Mikulec J. 2, za hosty Zapletal P. Řídil Kotačka ze Slavkova , 100 diváků.
Ostr. Lhota - Dolní Němčí B 4:2 (2:1) - Domácí mužstvo po herním výpadku v Hluku podalo bojovný výkon a svého soupeře zvláště ve II. poločase jasně přehrálo. Utkání řídil Šťastný z Hradiště, 100 diváků. Branky Krátký M. 2, Šulák P., Ratajský P., za hosty Světinský, Tinka M.
Sl. Slavia B - Hluk B 3:1 (1:1) - domácí podali velmi dobrý výkon a po zásluze zvítězili. Branky Pražan, Bartoš, Soukeník, za hosty Jurásek. 120 diváků, s přehledem řídil Hůlka z Hradiště.

III. třída sk. A
Mistřice - Medlovice 1:1, Košíky - Topolná 0:7, Traplice - Huštěnovice 4:1, Osvětimany - Kněžpole 0:0, Sušice - Slovácko 0:4, Kostelany - Babice nehlášeno,

	1.	Traplice	5	3	0	26:10	18
	2.	Kněžpole	4	3	1	11:6	15
	3.	Topolná		4	1	2	18:10	13
	4.	Osvětimany	3	2	3	16:11	11
	5.	Babice		3	2	2	14:10	11
	6.	Medlovice	3	2	3	21:18	11
	7.	Mistřice	3	1	4	14:17	10
	8.	Sušice		3	1	4	11:17	10
	9.	Košíky		3	0	5	10:19	9
	10.	Slovácko	2	2	4	13:18	8
	11.	Huštěnovice	2	2	4	10:19	8
	12.	Kostelany	1	1	4	9:18	4


III. třída sk. B
Podolí - Havřice 1:1, Pitín - Suchá Loz 1:1, Korytná - Drslavice 0:0, Bystřice - Boršice u Bl. 2:1, Přečkovice - Hradčovice B 2:1, Bánov - St. Hrozenkov 6:0, z minulého kola: Drslavice - Pitín 0:1

	1.	Korytná		6	2	0	17:5	20
	2.	Pitín		6	1	1	20:5	19
	3.	Bánov		5	1	2	22:9	16
	4.	Havřice		4	2	1	11:5	14
	5.	Přečkovice	3	3	2	15:13	12
	6.	Suchá Loz	3	2	3	8:13	11
	7.	Bystřice	3	1	4	10:14	10
	8.	Drslavice	2	3	2	10:8	9
	9.	St. Hrozenkov	2	2	4	8:21	8
	10.	Podolí		1	1	6	11:18	4
	11.	Boršice u Bl.	1	1	6	6:14	4
	12.	Hradčovice B	0	3	5	10:20	3


IV. třída sk. A
Ořechov B - Bílovice B 4:3, Popovice - Boršice B 0:1, Zlámanec - Částkov 2:1, Mařatice - Jalubí B 0:3,

	1.	Jalubí B	7	0	0	31:2	21
	2.	Boršice B	6	0	1	14:10	18
	3.	Popovice	4	1	2	14:12	13
	4.	Zlámanec	4	0	4	12:14	12
	5.	Ořechov B	3	1	2	11:8	10
	6.	Bílovice B	3	0	4	12:19	9
	7.	Jankovice	2	0	4	14:13	6
	8.	Částkov		1	0	6	7:19	3
	9.	Mařatice	0	0	7	1:19	0







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund