Číslo: 47
24.11.1997
Článků: 44

Titulní
Uherskohradišťsko
Ze
Kultura
Pro
Pošta
Horoskop
Humor
Sport

REDAKCE

ARCHIV
minulých čísel
Rok 1996
Rok 1997
Rok 1998
Rok 1999
Rok 2000


DOBRÝ DEN SLOVÁCKO


Ostrožská Nová Ves opět čtvrtá v Českém poháru
Pěkný úspěch hradišťské školské házené
Okresní stolní tenis
Ohlédnutí za podzimem Františka Komňackého a FC SYNOT
Podzimním mistrem BZENEC
Fotbalové tabulky





Ostrožská Nová Ves opět čtvrtá v Českém poháru

Novoveský kajakář Petr Pospíšil zvítězil letos v žebříčku deblkajakářů - žáků. - FOTO: vp
O. N. Ves (vp) - Oddíl kanoistiky TJ Ostrožská Nová Ves zopakoval v soutěži Český pohár své umístnění z let 1995 a 1996, když skončil na vynikajícím čtvrtém místě za trojicí pražských oddílů - vítězným USK Praha, dalším střediskem vrcholového sportu Duklou Praha a početným KVS Praha. Do žebříčku získali body závodníci 43 oddílů a klubů rychlostní kanoistiky z celé České republiky. Na pátém místě se umístnil kajakářský oddíl Kabelovna Děčín. Jen pro srovnání - za Ostrožskou Novou Ves bodovalo 20 kanoistů, kajakářů a kajakářek, za třetí Klub vodních sportů Praha více jak tři desítky. Do letošního seriálu závodů Českého poháru, který vznikl v roce 1979, se započítaval jarní kontrolní závod v maratonu v Praze, dva kvalifikační závody na krátkých tratích v Račicích, mistrovství ČR na dlouhých tratích spolu se závodem na 500 m v Týně nad Vltavou. Velmi dobře si Novověšťané vedli také v jednotlivých kategoriích, když se čtyřikrát umístnili na čele žebříčku!
Kajakář Petr POSPÍŠIL v deblkajacích žáků, Martin MINAŘÍK v singlkánoích téže věkové kategorie, kajakář Pavel KUSÁK v singlkajacích dorostenců a deblkajak Bohumil Kusák - Vítězslav Kolář mezi juniory. Na druhých místech skončili Marek Kroupa v kategorii deblkajaků - žáků, junior Tomáš Kusák na singlkanoi a kanoista Zbyněk Ondračka mezi muži za vítězným Martinem Doktorem, třetí místa obsadili kajakář Bohumil Kusák mezi juniory a kajakářka Barbora Basovníková v kategorii singlkajaků žaček.
Mezi dospělými se dále umístili kajakář Luboš Pojezný na 16. místě z 45 bodujících, na deblkajaku obsadil 25. místo z 58 bodujících, kanoista Roman Kotačka na 26. místě mezi singlíři a Richard Boček na 23. místě v deblkanoích, v singlkanoích na 37. místě.
Z odchovanců Ostrožské Nové Vsi dosáhl nejlepšího umístění dorostenec Vlastimil Basovník - pátý v deblkajacích. Jeho kolega z Dukly Praha Michal Laga obsadil v juniorech na singlkajaku 8. místo, v deblkajacích místo 11. Třetí odchovanec novoveské kanoistiky, působící v Dukle, Petr Hruška skončil na K1 patnáctý. Petr Pojezný, nyní závodník USK Praha obsadil místo 21. v deblkanoích. Nutno dodat, že především v kategorii dospělých je postavení v žebříčcích ovlivněno počtem startů jednotlivců a dvojic. Někteří reprezentanti se totiž soustředili výhradně na své disciplíny a čtyřkánoe. Čtyřkajaky nejsou do jednotlivců, eventuálně dvojic, započítávány.
Další umístění moravských oddílů:
8. místo KK Olomouc, 21. místo TJ Znojmo, 23. místo LS Brno, 24. Aura Kojetín, 25. Frýdek-Místek, 31. Přerov, 34. Prosport Olomouc, 36. SK Morava Kojetín, 42. Sigma Hodolany.
V jednotlivcích se prosadil olomoucký žák Šváb, který zvítězil na K1. Mezi dospělými obsadil Bozděch z Prosportu Olomouc místo osmé, brněnský Holubář místo šesté na K2 a v ženách olomoucká kajakářka Švábová čtvrté místo na K1 a deváté na deblkajaku.
Vyhlášení výsledků Českého poháru se uskutečnilo v rámci valné hromady sekce rychlostní kanoistiky Českého svazu kanoistů. Hlavním programem setkání zástupců jednotlivých oddílů a klubů ČR byly volby nového výboru. Jen jediný hlas chyběl Ludvíkovi Ondračkovi z Ostrožské Nové Vsi k opětovnému zvolení. Členy výboru se stali předseda sekce Ježek, děčínský Charvát, Baďura z USK Praha, Souček z Dukly Praha a Šváb z Olomouce.







Pěkný úspěch hradišťské školské házené

Na fotu se vám představují úspěšní mladí házenkáři z 1. ZŠ Uherské Hradiště - Komenského. Nahoře zleva: Jiří Soukup, Jaromír Prokop, Michal Macháček, Josef Pomajbík, Jan Klapal, Darek Helia, Vít Brázdil, Petr Zlámalík, Michal Vacula, Pavel Blaha a trenér Zbyněk Krystýnek. Doní řad zleva: Michal Kotásek, Igor Jarka a Vladimír Jáně. - FOTO: AD
Holešov (ZK) - Výrazného úspěchu dosáhli 19. 11. v Holešově na oblastním finále Novinářského kalamáře v házené starší žáci 1. ZŠ Uherské Hradiště - Komenského. Motivací pro vítěze byl postup do celostátního finále, které se bude hrát v Karviné. Chlapci sehráli výborný turnaj, v němž podlehli jen postupující sportovní škole ze Zlína, ale i tu dlouho trápili. Zvláště těší výhra nad silným družstvem Přerova, které si dělalo čáku na postup, ale potěšila výhra i s Holešovem.
Jednotlivé výsledky:
1. ZŠ Uh. Hradiště - Přerov 7:6 (3:2), branky: Brázdil 3, Blaha 3/2, Soukup 1.
1. ZŠ Uh. Hradiště - Zlín 5:13 (3:4), branky: Blaha 2/1, Brázdil 1, Prokop 1, Zlámalík 1.
1. ZŠ Uh. Hradiště - Holešov 12:9 (6:6), branky: Brázdil 5, Vacula 3, Zlámalík 3, Blaha 1/1.
Celkové pořadí: 1. Zlín 6 bodů, 2. 1. ZŠ Uherské Hradiště 4 body, 3. Přerov 2 b., 4. Holešov bez bodu. Mladým házenkářům, u kterých zajišťovali chod týmu pánové Zábranský, Blaha a Krystýnek, blahopřejeme a děkujeme za reprezentaci školy i města.
V kategorii dívek vyhrálo Veselí před Zlínem a Kroměříží. Veselí postupuje do celostátního finále.







Okresní stolní tenis
I. třída okresního přeboru mužů 6. kolo
Vlčnov A - Hluk C 18:0, Dolní Němčí C - Bojkovice A 9:9, Nivnice A - Kunovice C 6:12, Vlčnov B - Jarošov A 13:5, O. N. Ves A - Újezdec 10:8, D. Němčí B - Uh. Brod 12:6. 7. kolo: Jarošov A - Kunovice C 1:17, Nivnice - D. Němčí C 13:5, Bojkovice A - Vlčnov A 9:9, Hluk C - D. Němčí B 2:16, Újezdec - Vlčnov B 15:3, Uh. Brod - O. N. Ves A 9:9.
Vedoucí družstvo, D. Němčí B dosud neztratilo ani bod. Teprve v 11. kole se utkají dva vedoucí oddíly. Od 3. místa až do 10 je vyrovnané pole. Poslední dvě družstva Jarošov A i HLuk C zaostávají, do konce soutěže je však daleko.

II. třída okresního přeboru mužů 6. kolo
Drslavice - Veletiny B - Zlechov 1:17, Traplice - Kunovice D 15:3, D. Němčí D - Bojkovice B 11:7, Drslavice - Veletiny A - SLavkov 6:12, Velehrad - Bílovice A 5:13, O. N. Ves B - Staré Město 8:10.
Bílovice A - O.N.Ves B 12:6.
Drslavice-Veletiny - Slavkov 6:12. Domácí zklamali a poměrně vysoko prohráli. Z domácích hráčů snese přísnější měřítko jen Karel Orlovský a Hlavica, zklamali Kryštof a Prchlík. Z hostů všichni bodovali, a to vedlo k vítězství.
Body domácích: Hlavica 3, K. Orlovský 2 a 1 čtyřhra.
Body hostů: St. Hala, Ondra a L. Ježek po 3, Zubík 2 a 1 čtyřhra.
Bojkovice B - Kunovice D 9:9. Remíza je úspěchem hostů. Body domácích: Matějík a J. Stehlík po 3, Martinec a E. Vráblík po 1, jedna čtyřhra.
Body hostů: Bureš 4, J. Smištík 2, Skalka a Haluza !!! po 1, jedna čtyřhra.

II. tř. KP - muži:
Kunovice A - D. Němčí A 12:6. O výrazném vítězství domácích prakticky rozhodli 2 hráči, Mir. Smištík a Houžva, kteří v utkání ani jednou neprohráli. Z hostů se výrazně nikdo neprosadil.
Body domácích: M.Smištík a Houžva po 4, A. Horák a obě čtyřhry, Harašta nebodoval.
Body hostů: Martiš 2, M. Ježek 2, Bartoš a Kopunec po 1.
D. Němčí A - Kunovice B 14:4. Přesvědčivé vítězství domácích, kteří odčinili porážku od Áčka Kunovic. Body domácích: Bartoš 4, Kopunec, Mariš, Ježek M. po 3 a jedna čtyřhra.
Body hostů: P. Kolůch 2, Ondrašík 1, Španěl a Blažek nebodovali, dále 1 čtyřhra.
Kunovice A - Hluk B 4:14, Kunovice B - Hluk B 6:12.

Okresní přebor žáků - 4. kolo:
Bojkovice - O.N. Ves 0:10, Kunovice B - Nivnice 1:9, D. Němčí B - Hluk A 0:10, Kunovice A - Vlčnov 8:2, D. Němčí A - Bílovice 10:0, O.N. Ves - D. Němčí B 10:0.
AV







Ohlédnutí za podzimem Františka Komňackého a FC SYNOT
Ve druhé fotbalové lize hraje celkem pět zástupců jihomoravské kopané a jejich postavení po právě skončené podzimní sezóně je dost překvapivé, neboť v tabulce se nejlépe umístnil nováček druhé ligy mužstvo FC Synot Staré Město - na pátém místě s 25 body. Na místě šestém skončila Poštorná s 24, sedmý je Prostějov 23, osmý Zlín 22 a předposlední skončila Slovácká Slavia Uherské Hradiště s 5 body. Jak viděl podzimní sezónu lodivod mužstva FC Synot Staré Město trenér František Komňacký, jsme se zeptali jeho samotného:

Do sezóny jsme vstupovali s cílem, abychom neměli nějaké podstatné problémy s udržením, a abychom předváděli fotbal, který by se divákům líbil. Jako nováček jsme neznali pravou sílu soupeřů, ale na druhou stranu ani soupeři nedokázali odhadnout naši hru. Řekl bych, že jsme se v soutěži brzy otrkali a zvláště na domácím hřišti, kde jme získali celkem 20 bodů, jsme prokázali určitou fotbalovou kvalitu. V utkáních venku jsme uhráli sice pouze 5 bodů, ale je potřeba také vidět, že jsme prohráli jen s mužstvy, které jsou v konečné tabulce před námi (Blšany 0:2, Chrudim 0:2, Bohemians 1:2, Karviná 1:2). A i přesto, že jsme v těchto utkáních nebodovali, náš výkon byl dobrý, což ocenili i mnozí fotbalový odborníci.

Ocenění jistě těší, ale body jsou body?
To je pravda, a proto se budeme muset zamyslet nad tím, jak bychom náš výkon na hřišti soupeřů zlepšili. Prozatím nám chybělo určitě větší sebevědomí, agresivita a možná i větší vůle ta jednotlivá utkání na hřišti soupeřů vyhrát.

Jinak však vládne spokojenost?
Řekl bych, že v celku ano. Sahali jsme možná ještě po lepším umístění, ale na druhou stranu si myslím, že páté místo asi odpovídá tomu na co momentálně máme.

Mužstvo před zahájením podzimní sezóny bylo posíleno o devět hráčů, jak byste tyto hráče hodnotil?
Příchod těchto hráčů byl určitě zásadním zásahem do sestavy mužstva. Před sezónou nám bylo jasné, že k posílení musí dojít. Z těch které se nám podařilo na Širůch získat, tak bych řekl, že nikdo vyloženě nezklamal. K oporám zadních řad především patřil Bužek, který vynikal zkušeností, agresivitou, dobrou poziční hrou. Dále jsem byl značně spokojený s Lysáčkem, kterého jsme získali z Uh. Brodu značně zanedbaného, avšak během přípravného období se svým dobrým přístupem, kdy například shodil asi deset kilo, se prosadil do základního kádru. Určitě přínosem byl i Vajda, stejně jako Švancara. Platným hráčem byl i Haspra, který však byl vidět převážně jen na domácím hřišti, kde dal všech svých pět podzimních branek. Do každého utkání nastupoval podle regulí i jeden mladý hráč, což byl u nás Došek, který má určitě ještě co zlepšovat, ale dostával příležitost a já bych si přál, abychom v budoucnu dali tuto příležitost i dalším mladým hráčům. Spokojený jsem byl i s výkonem Soldána, i když na jeho výkonu byla občas vidě t přestávka zaviněná zraněním.

Jak byste hodnotil výkony kmenových hráčů?
Tak mezi těmito zcela jednoznačně nejvýraznější osobností byl Hlahůlek, který má velké zaujetí pro hru, a který svým vysokým nasazením dokáže ostatní strhnout k bojovnosti. Svým přístupem k utkání může být všem ostatním skutečným příkladem. Spokojený jsem byl i se Štěrbou, který tady nyní prožívá obrazně řečeno své druhé mládí a řekl bych, že hraje nejlíp jak jsem ho kdy viděl hrát. Věřím, že výkon Zapletala určitě ještě poroste, neboť to je hráč, který má zde asi největší předpoklady pro fotbal, pro tvořivou činnost. Já doufám, že když dostane v zimní přípravě pořádně do těla, že jeho výkon půjde ještě nahoru a Staré Město pro něj nemusí být konečnou stanicí, protože předpoklady na to určitě má. Vojtěšek se dobře zhostil funkce kapitána mužstva a odváděl dobré výkony. Videmana sice zastavilo na delší dobu zranění, ale je to hráč s velmi dobrým přístupem k fotbalu. Je značně bojovný a může zaskočit na kterémkoliv místě té zadní lajny. Na místě golmanů jsme sice neměli slabinu, ale ani nebyli naší nejsilnější zbraní. Oba dva, ať už to byl Krabec nebo Ondrůšek, jsou kvalitní brankáři, ale někdy je třeba, aby golman chytil i to nemožné, aby byl schopen i zázračných zákroků, ale tohle jim scházelo. Nyní však začínáme již se speciálním tréninkem golmanů, a já věřím, že ta jejich forma půjde nahoru.

Staré Město mělo spoustu hráčů na hostování. Vrátí se tito hráči na Širůch na zimní přípravu?
V současnosti si ještě netroufnu říct, že tito hráči začnou s náma trénovat. Může se stát, že třeba polovina jich zůstane v oddílech, kde byla, anebo jim najdeme hostování další. V základním hráčském kádru určitě dojde ke změnám.

Předpokládáte tedy posílení mužstva?
Určitě. Se svou činností by chtěl skončit Radim Palčík, který se chce věnovat spíše své obchodní činnosti, takže je třeba hledat náhrady. Již nyní s námi trénují dva hráči z Žiliny. Je to útočník Lubomír Kopas (roč. 1969) a defenzivní hráč František Klimík (1973), kteří dostanou příležitost ukázat své kvality. Připraveni jsou i další hráči. K posílení by mělo přijít minimálně jedním hráčem do obrany, dvěma do záložní řady a dvěma do útoku.

Do přípravy by měli naskočit i domácí dorostenci?
Zatím tuto otázku konzultujeme s vedením dorosteneckých mužstev. Máme tam jednotlivé vhodné hráče, ale je třeba zde vzít v potaz nejen fotbalový talent, ale také možnosti zapojení do tréninků, neboť mnozí mají studijní povinnosti.

Pokud se vrátíme k poslednímu zápasu v Karviné. Tůma, který byl osobně střežený, dal Hradišti v prvním poločase tři branky a ten stejný hráč dá Synotu v první půli dvě branky. Je ten hráč tak kvalitní, anebo osobní obrana selhala?
Tůma je určitě nejlepší druholigový hráč, který se dokáže prosadit i proti osobní obraně.

O vás je známo, že hrajete ještě aktivně I. B třídu za Vřesovice?
Teď jsem to trošku flákal, neboť jsme odehrál na podzim asi jenom dva nebo tři zápasy. Nebylo času.

A co vaše rybářská vášeň?
Byla to letos slabota. Chytil jsem asi pět nebo šest kaprů. Jinak jsem měl pozvání si zachytat na chovný rybník, jenže měli jsme trénink, a tak jsem přišel u tuto možnost si vylepšit letošní bilanci. A jak jsem slyšel, tak tam byly úlovky víc než dobré.

Vojta Johaník







Podzimním mistrem BZENEC
Červencové povodně výrazně ovlivnily průběh podzimní části mistrovských bojů v I. A třídě skupině B. Velkou vodou byly nejvíce poškozeny oddíly J. Otrokovice, Kvasic, Uh. Ostrohu, O. N. Vsi a Rohatce. V uvedených oddílech byla narušena letní příprava, velké škody vznikly na fotbalových plochách, šatnách, a tak O. N. Ves našla azyl v Ostr. Lhotě, Kvasice v Bařicích, Rohatec v Miloticích a Ratíškovicích, Uh. Ostroh v Zarazicích, Jiskra Otrokovice hraje na svém starém hřišti. Pět utkání se hrálo v obráceném pořadí, a to se také projevilo v tabulce doma-venku, kde je velký rozdíl v počtu odehraných zápasů, např. Uh. Ostroh hrál v domácím prostředí jen 4 krát, naopak Bzenec a Nedachlebice cestovali k soupeři pouze v pěti případech. Celková tabulka a např. osmý Rohatec ztrácí na vedoucí Bzenec jen 6 bodů a odvety na jaře slibují velmi zajímavé boje.
Soutěž nemá jasného favorita, na čele se v průběhu podzimu střídaly většinou Ždánice a překvapivě i Nedachlebice, jejich zaváhání v závěrečném kole využil Bzenec, který se o skóre stal podzimním mistrem, před Jiskrou Otrokovice, ta však v závěru ztratila body s Břestkem, jinak se z podzimního titulu radovala Jiskra. Bzeneckým nevyšel vstup do soutěže a ze dvou úvodních zápasů doma přenechal všechny body soupeřům, ale měl zase nejlepší finiš ze všech mužstev. Jiskra Otrokovice disponuje nejmladším kádrem, hraje velmi dobře na hřišti soupeřů, opírá se o střelecké kvality Sotoláře a Karlíka. Ždánice a Kvasice těží hlavně ze zápasů doma, u soupeřů už jejich výkon není tak dobrý, za což hovoří i pouze 4 dovezené body. Závěr tabulky patří podle očekávání Uh.Ostrohu a SKP Zlín, překvapivě se k nim přidaly i celky Jalubí a Prakšic. Nejlepší pozice mužstev z našeho okresu patří NEDACHLEBICÍM, které ještě po 9. kole vedly tabulku.
Trenér Saibert musel pracovat na podzim s velmi úzkým kádrem, takže v závěru museli pomoci i dorostenci. Celý kolektiv podával dobré výkony, hlavně v domácím prostředí, v závěru pak citelně chyběli zranění Fojtík, Zábojník, Šipka a Kníchal. V mužstvu hraje nejstarší hráč v soutěži Soukup Stanislav (ročník 1956) vedle Marka Kaňovského /ročník 1981/ tedy rozdíl 25 let! K oddílům lepší poloviny tabulky se zařadil i nováček z NEDAKONIC, jehož mužstvo nedoznalo podstatných změn a svůj cíl hrát do 7. místa a mít po podzimu 20 bodů splnilo. K tomu pomohla určitě i dobrá tréninková morálka a zodpovědný přístup k zápasům kolektivu hrajícícho trenéra Marka Hábla. Kvalitní výsledky se projevily i narůstajícím diváckým zájmem. Další nováček z BŘESTKU se opírá o spolehlivé výkony zkušených hráčů Konečného, Vaňka a dále střelce Sontaga.
Hráči se po většinu podzimu potýkali s problémem neproměňování šancí a to se projevilo hlavně při zápasech venku, bodovat se jim podařilo až v posledních dvou zápasech v Rohatci a na Jiskře v Otrokovicích. Při trochu lepší koncovce mohlo mužstvo pomýšlet i na vyšší příčky. S útokem na čelní pozice počítali před sezónou v O. N. Vsi, čáru přes rozpočet však udělal vodní živel, takže letní příprava byla poloviční, nebyly treninkové plochy. Jedinou posilou byl Bernatík z Kunovic, se kterými pokračovala dobrá spolupráce a od které si slibují i v budoucnu. I přes tréninkové manko se mužstvu povedl úvod soutěže, ale pak přišla zranění klíčových hráčů a tím i nevyrovnané výkony.
Během podzimní části měl potíže s kádrem také hrající trenér PRAKŠIC Vojtěch Gajdůšek, už tak úzký kádr byl ještě oslaben o zraněné hráče Hlavína a Minaříka, z pracovních důvodů absentoval Šrámek, Jurák měl po většinu zápasů zastavenou činnost. Mužstvo od 4. kola v šesti zápasech za sebou nezískalo ani bod a propadlo se až na samé dno tabulky a teprve až výhry v posledních zápasech doma posunuly celek o pár příček výše. Zajímavosti je, že v posledním utkání nastoupil trenér Gajdůšek spolu se svými syny Michalem a Přemyslem, ten byl také nejmladším hráčem soutěže (nar.1.5.1981). Určitě nespokojenost vládne po podzimu v JALUBÍ, tento kalendářní rok se mužstvu vůbec nepovedl a mužstvo získalo na jaře 4 body a nyní 12 bodů. Ani bod neuhrálo mužstvo u soupeřů, také doma zbytečně odevzdávali body (SKP Zlín, Uh.Ostroh, Rohatec), mužstvu chybí střelec - o tom hovoří nejnižší počet vstřelených branek.
Citelné oslabení pro kolektiv znamená neúčast Strakoše, takže tíha odpovědnosti většinou ležela na Slavíkovi, Škrabalovi a mladém Bičánkovi. Černý petr zůstal UH. OSTROHU, mužstvu nebývale vyšel úvod (výhra v Bzenci, remiza v Jalubí), pak však bodoval pouze jednou, a to bylo rozhodující pro konečné postavení v tabulce. Oddíl hrál v domácím prostředí pouze 3 zápasy, a to ještě na náhradním hlinitopísčitém povrchu, ale ani tady se mu moc nevedlo. Vedení chce mužstvo před jarem posílit a slibuje si, že lépe využije utkáních v domácím prostředí k zisku bodů a tím i posílení naděje na záchranu. V I. A třídě skupině B bylo odehráno celkem 91 zápasů, ve kterých padlo 305 branek, což představuje průměr na utkání 3,3 branky. Na tyto utkání bylo zvědavo 13 979 diváků, průměr 153 diváků na zápas, největší návštěva byla ve 2. kole na utkání Vacenovice - Rohatec 600 diváků, naopak nejmenší návštěva byla při utkání SKP Zlín - Nedachlebice pouze 36 diváků.
Nejlepším střelcem podzimu se stal Radek Chytrý z Kvasic, který zatížil konto soupeřů ve 20 případech. Rozhodčí vyloučili 39 hráčů a ukázali 400 ŽK, nejvíce karet rozdal rozhodčí Střelec v utkání Vacenovice - Bzenec (utkání skončilo 0:1), na ŽK 6:12, na ČK 0:2 tedy padlo 20 karet. Nejméně disciplinované hráče mají v SKP Zlín, celkem 7 vyloučených, 4 vyloučené měla Jiskra Otrokovice, Prakšice, Uh. Ostroh, Vacenovice. 2 x byl vyloučen Martin Holman z Jiskry Otrokovice a byl potrestán 4 ŽK, Vacenovský Čada uviděl 7 ŽK.
Připravil: Radek Lukáš







Fotbalové tabulky

 I.A třída sk. B - doma 

	1.	Ždánice		6	1	0	25:9	19
	2.	Kvasice		6	0	0	23:4	18
	3.	Nedachlebice	6	0	2	16:9	18
	4.	Břestek		5	2	0	17:7	17
	5.	Nedakonice	4	3	0	15:6	15
	6.	Bzenec		5	0	3	16:7	15
	7.	O. N. Ves	4	1	1	12:8	13
	8.	Prakšice	4	0	3	14:10	12
	9.	Jalubí		3	3	1	12:9	12
	10.	J. Otrokovice	3	2	1	8:4	11
	11.	Vacenovice	3	2	1	8:4	11
	12.	Rohatec		2	1	2	7:5	7
	13.	SKP Zlín	2	1	4	10:15	7
	14.	Uh. Ostroh	0	1	3	9:23	1


 I. A třída sk. B - venku 

	1.	J. Otrokovice	4	1	2	14:12	13
	2.	Rohatec		3	2	3	15:20	11
	3.	Bzenec		3	0	2	10:8	9
	4.	Nedakonice	2	1	3	11:9	7
	5.	Vacenovice	1	4	2	8:11	7
	6.	O. N. Ves	2	1	4	7:11	7
	7.	Nedachlebice	1	2	2	2:5	5
	8.	Ždánice		1	1	4	4:10	4
	9.	Břestek		1	1	4	6:13	4
	10.	SKP Zlín	1	1	4	8:16	4
	11.	Kvasice		1	1	5	9:18	4
	12.	Uh. Ostroh	1	1	7	10:26	4
	13.	Prakšice	0	1	5	5:16	1
	14.	Jalubí		0	0	6	3:18	0


 I. A třída sk. B 1997/98 - podzim 

	1.	Bzenec		8	0	5	26:15	24
	2.	J. Otrokovice	7	3	3	26:17	24
	3.	Ždánice		7	2	4	29:19	23
	4.	Nedachlebice	7	2	4	18:14	23
	5.	Nedakonice	6	4	3	26:15	22
	6.	Kvasice		7	1	5	32:22	22
	7.	Břestek		6	3	4	23:20	21
	8.	O. N. Ves	6	2	5	19:19	20
	9.	Vacenovice	4	6	3	16:15	18
	10.	Rohatec		5	3	5	22:25	18
	11.	Prakšice	4	1	8	19:26	13
	12.	Jalubí		3	3	7	15:28	12
	13.	SKP Zlín	3	2	8	18:31	11
	14.	Uh. Ostroh	1	2	10	16:39	5


 I. A třída sk. B 1996/97 - podzim 

	1.	D. Bojanovice	8	2	2	38:14	26
	2.	Šardice		7	2	3	15:10	23
	3.	O. N. Ves	7	0	5	28:19	21
	4.	Bzenec		6	3	3	23:17	21
	5.	Rohatec		6	2	4	25:20	20
	6.	Nedachlebice	6	2	4	23:22	20
	7.	Ždánice		6	1	5	27:19	19
	8.	Jalubí		6	1	5	22:24	19
	9.	Prakšice	4	2	6	19:20	14
	10.	Kvasice		3	3	6	12:20	12
	11.	Jarošov		3	2	7	13:32	11
	12.	J. Otrokovice	2	3	7	13:24	9
	13.	Uh. Ostroh	1	3	8	9:26	6







www.hradiste.cz
Program a aktualizace Stanislav Lopata
hudba@hradiste.cz
Čas zpracování: 0 sekund